Idézet: renatok - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 23:58
üdv!
Mac-es szinten nagyon láma vagyok. de magával ragadott az az elegancia, gyorsaság, egyszerűség, és stabilitás, amit a fix.tv-n láthattam jó néhány adás alkalmával. Nem használtam mac-et soha. Nem volt gépem sem. windowst használok.
most "letöltöttem" ax x86-os macos-t. az img-t néróval kiírtam egy dupla rétegű dvd-re. naiv voltam. azt hittem minden egyszerű, és szép lesz.
de benézvén egy két fórumba.... huhhuuuu... nem is olyan egyszerű ez a dolog.
szóval mivel sajnos angolul nem nagyon tudok, segítségetek szeretném kérni, hogyan is kellene feltelepíteni...?! illetve megérte e kiírni az img-t, vagy csak pénzkidobás volt...?
mondhatnátok, hogy mit akarok én így egy maces oprendszertől...
hááát; ismerkedni. tapasztalni. mert máshogy nem nagyon van lehetőségem. ez segitene rávenni, hogy esetleg tényleg beruházzak egy (pl) G4-es macre. mert szeretnék. de jobb lenne előbb egy kicsit megtapasztalni azt, ami rám vár. akinek van türelme, kedve, vagy tud magyar oldalt ahol már leírták, és elküldené...
...hááát...; nagyon megköszönném.
szerintem mások (hozzám hasonlóak) is nagyon hálásak lennének érte.
ui: bocs a zavarásért.
Szia! Szerintem PC-re a nem ingyenes x86 OS X helyett inkább ingyenesen letölthető, kiírható, és ingyenesen használható linuxot tegyél fel. Működik párhuzamosan a windows mellett, és tanulmányozhatod nyugodtan, többet fog érni.

Pl. a legjobb magyar disztribúció (linux verzió) az UHU Linux, itt tudsz olvasgatni róla:
http://www.uhulinux.hu/
Innen pedig:
ftp://ftp.uhulinux.hu/ISO/ ingyenesen letöltheted a .iso image-et, amit kiírhatsz utána. Elég az első CD-t leszedni és kiírni, mert a telepítéshez csak az kell. Ha mégis a warez x86 OS X mellett döntessz, az ügyben én nem tudok segíteni, mert nem értek hozzá.
Üdv: Bepe