Idézet
azsiazasz:
Nekem meg nem megy Vista alatt a Windows Media player alatt a quicktime, meg divix, meg xvid video, de szerintem a hardver miatt nem, mert igy is csak 3*5 ben megy es gondolom azert nem. (most nezem a .rar -t se jacca le)
vazz... ha ennyire bena vagy vegyel egy mac minit, bar ahogy elnezem, rajtad az sem segitene ocsem
Kérlek szépen, a Vista alatt legalább, ha felrakod a kodeket, akkor utána lejácca, de az a helyzet, hogy az agyondédelgetett quicktime, amit annyira nagyon szerettek, ahhoz egyelőre nem létezik ilyen egyszerű (kb 0.5MB) kis progi, ami megoldaná a gondot...És említetted azt a bizonyos rar-t... azé öccsém, ne nézzél ennyire lámának...Hiába van neked már mittudom én 10éve maced... Én nem fogok olyat venni, mert...egyszerű az ok...drága...ennyi.Szép meg minden...ok...gyors vas, ok... de egy egyszerű otthoni pc és egy egyszerű otthoni mac árai között azért vannak kis különbségek... Amit szegény magyar ember nem mindig engedhet meg magának..Ki szerettem volna próbálni az OSX-et, de ez igy azért gáz... proci számolja az asztalon az effekteket, meg miegymást... Ezzel vannak annyira elszállva az Apple emberei... a fix.TV-s műsorba halálra istenitik a macet, hogy minden hardverrel kompatibilis...ilyen bluetooth-t meg olyan multimédiás készülékeket... mondjuk szó se róla... az x86os is 3ból 3bluetooth key-t felismert, meg 5-ből 5telefont, és tudta kezelni is, de talán az lenne az elsődleges szerepe, hogy a számtógépben a hardevereket felismerje, és lehessen használni a gépet, ne mindenféle kekszeket kelljen ide-oda dobálni, hogy összefoltozva valahogyan működjön a rendszer...
Windows meg... hát igen... már lassan 20éve majdnem ugyanazt a kakit kapjuk a gépbe...kisebb változtatásokkal és ezt azért meg lehet unni, ezért lenne jó ez az osx, mert egyszerű, szép, csak azé még nem az igazi......