HWSW Informatikai Kerekasztal: Richard Burns Rally - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Richard Burns Rally folytatás

#1881 Felhasználó inaktív   ChrisX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 01. 12:20

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 11:18

Az amire jelentkeztünk ezt a cseh tournament rendszert használja arra, hogy lenyomjuk a bajnokságot. Amikor lesz az, akkor létrehoznak hétfő - kedd egy-egy tournamentet és mindegyik 24 órán át lesz nyitva, ami jelszavas lesz, tehát csak az indulók tudnak belépni. Ez mivel időt is összesít könnyen adja a végeredményt.

Szóval attól a jelentkezéstől függetlenül nyugodtan lehet ott nyomulni akármelyik tournamentben. Amelyiken meg nem akarják, hogy menjél az úgyis jelszavas.

Ezt a kérdést egyébként én is feltettem tommy-nak és lényegében már rég nyomhatnád, persze a bajnokságtól függetlenül, de az oldalon is szép karriert lehet csinálni, vannak online világrekordok, meg számít, hogy tournamentet nyertél meg eddig szóval ilyenek. Nekem pl.: már van 8 tournament győzelmem és ha minden igaz ez a napokban további 2-vel bővül, így már benne leszek a top 10 driverben.
Valamint van 3 pályán tartok onlány rekordot.
És a legjobb, hogy összemérheted magad maki-vel, dave-vel, marek-kel, lehtomaki-vel, és még jó néhány ismerős névvel.  :up:

Tegnap lenyomtam kettőt, de szerintem me is felmegyek kicsit csapatni.

Gtratula! :up:

#1882 Felhasználó inaktív   rallyeati 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 01. 12:21

HELP!!!!
ELTŰNT A KORMÁNY BEÁLLÍTÁSOM ÉS AMIKOR VISSZA AKAROM ÁLLÍTANI KIÍRJA HOGY: "A járékport vagy a játékport illesztőprogramjai nincsenek megfelelően konfigurálva."
Nem USB-s.

Segítsetek így nem bírok indulni a bajnokságban

#1883 Felhasználó inaktív   illegal_alien 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 12:26

Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 12:59

Szervezésbeli tanácsotokat kérném srácok.
Nos, mire munkanapokon hazaérek, és készenállok rbr-ezni, kb 20:00.
Nem tudok egyszerüen rekordokat csinálni single, mert valaki mindig online-ozni szeretne. :)
Hogy hozzátok ti össze a kettőt?
És ha sokat onlájnozok, nem megy a "wr" rovására? Úgy érzem kezdek csetleni-botlani, amikor onlájn megyek :(

Én megmondom neked, hogy hogyan!! Úgy, hogy nem megyek offline hotlapokat, sőt leginkább sehogy se. De mostanában +int élvezem az onlányozást a te áldott servereden. Úgyhogy ma is jönnöd kell!! Onlány énis balfasz vagyok, na jó máshogy is, de úgy különösen. Olyan vagyok mint az elefánt. Lassan tanul - gyorsan felejt, tehát gőzöm sincs, hogy hol milyen fékutakat kellene venni. Ha 1-2* végigmegyek, akkor elkezd derengeni.

Tényleg már kérdezni akartam! Ti mihez szoktátok viszonyítani a fékutat? Az F1esek állítólag a hírdetőtáblákhoz, pl: elmentem a vodafone f betűjénél akkor satufék.
Én nem merem elmondani, mert kiröhögtök.

Ja és Fecici sztem pirka nagyon állat! A kedvencem továbbra is. Annyira jó ritmusa van, nem az a buzi hosszú elnyújtott gyors kanyarok, amit soha nem érzek. Még észtveszt ilyen. Bár annyira azé nem jó. Nemtom, hogy nem lehet szeretni azt. Megmost mineshaft a másik kedvencem, úgyhogy ki is kellene venni a fanszájtról, hogy azt nem szeretem.
SZIA!

#1884 Felhasználó inaktív   illegal_alien 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 12:27

Idézet: rallyeati - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 13:21

HELP!!!!
ELTŰNT A KORMÁNY BEÁLLÍTÁSOM ÉS AMIKOR VISSZA AKAROM ÁLLÍTANI KIÍRJA HOGY: "A járékport vagy a játékport illesztőprogramjai nincsenek megfelelően konfigurálva."
Nem USB-s.

Segítsetek így nem bírok indulni a bajnokságban

Akkor a fentebbi tanácsomat hagyd figyelmen kívül. :)

Lehet hogy +halt a kormány?
SZIA!

#1885 Felhasználó inaktív   M_S 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 12:28

Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 11:52

Sziasztok!

Congratulations Marek!  :respect:

Szia!

Thanks  :)
But I can see that you are coming close already also. Very good times in Finland and probably 15-20 seconds from AUS. I think we all 3 end up somewhere near 780-790 :think:

Szerkesztette: M_S 2005. 09. 01. 12:42 -kor

#1886 Felhasználó inaktív   illegal_alien 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 12:29

Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 12:59

És ha sokat onlájnozok, nem megy a "wr" rovására? Úgy érzem kezdek csetleni-botlani, amikor onlájn megyek :(

Ja és erre az a válaszom, hogy NEM!! Saját tapasztalatomból. Legalább jobban megtanulod a pályát elejétől-végéig.
SZIA!

#1887 Felhasználó inaktív   illegal_alien 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 12:31

Idézet: M_S - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 13:28

Szia!

Szia! :)
SZIA!

#1888 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 12:35

Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 13:26

Tényleg már kérdezni akartam! Ti mihez szoktátok viszonyítani a fékutat? Az F1esek állítólag a hírdetőtáblákhoz, pl: elmentem a vodafone f betűjénél akkor satufék.

Ja és Fecici sztem pirka nagyon állat! A kedvencem továbbra is. Annyira jó ritmusa van, nem az a buzi hosszú elnyújtott gyors kanyarok, amit soha nem érzek. Még észtveszt ilyen. Bár annyira azé nem jó. Nemtom, hogy nem lehet szeretni azt. Megmost mineshaft a másik kedvencem, úgyhogy ki is kellene venni a fanszájtról, hogy azt nem szeretem.

Én sem merem elmondani, mert kiröhögtök :) Tényleg hülye szempont alapján fékezek.

Pirka nem állat. ja de, állati szar. Mind olyan a kanyar benne, hogy pumpálva kéne adagolnom a gázt, mert kaparok, de ez nem nagyon megy :(
EW-t szeretem, de EW2-t nagyon rühellem. Online szinte még egyszer sem tudtam végigmenni rajta :(
[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#1889 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 12:37

Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 13:29

Saját tapasztalatomból. Legalább jobban megtanulod a pályát elejétől-végéig.

Már hogyha végigérek...
[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#1890 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 12:44

Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 13:29

Ja és erre az a válaszom, hogy NEM!! Saját tapasztalatomból. Legalább jobban megtanulod a pályát elejétől-végéig.

Már hogyha végigérek...Habár kevésszer volt olyan online, hogy feladtam volna. Erre példa, amikor Joux Verte2-n a szakasz 3/4-étől motor nélkül mentem, és értem célba :D De úgy meg nem ismerem ki, milyen sebességgel szabad belemenni 1-1 kanyarba. :)
[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#1891 Felhasználó inaktív   Papa_G 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 12:59

Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 13:26

Hát én leginkább ahoz, hogy milyen messze van a kanyar. :) De tényleg. Úgy fékezek ahol úgy érzem a távolságot. Csak némelyik hosszú egyenes után jegyzem meg de nem mind után. De ahol igen, ott általában az úton vagy az út szélén keresek valami feltünő egyenetlenéget és ahhoz viszonyítom. Én nem is szeretném viszonyítani semmihez, mert akkor már nem tudnék rajta rallyzni. Szeretem a váratlan dolgokat. Sőt, még esni is szeretek. :) Nekem még az életben is tetszett mikor csattantam egy jó nagyot. Az a nagy csend utána a fejedben, az naggyon jó. :D Jaj. eltértem a tárgytól. :)
Szóval, mit érdekel téged hogy kiröhögnek? Mondd el azt kész.
Émmeg amúgy is kiröhöglek:
:nevet:  :nevet:  :nevet:  :nevet:

Ja és mostmár bizton állíthatom, hogy megszerettem az össze japán pályát. :up:  Még Noikert is. Most már csak pár szakasz van amit nemszeretek. pl: Mineshaft, Greenhill, Joux Plane, de most a havasak közül is csak a sikakamát szeretem.
Ide meg kellene valamit írni. De mit is? Hmm... Megvaaaan! :
                         R A L L Y ! ! ! ! ! !           :)                                                        nameg                     Szia!

#1892 Felhasználó inaktív   rallyeati 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 13:26

Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 13:27

Akkor a fentebbi tanácsomat hagyd figyelmen kívül. :)

Lehet hogy +halt a kormány?

Amikor rámegyek a Vezérlőpult- Járékvezérlők- hozzáadás semmit nem ad hozzá. Amúgy azt is hozzáadja ami nincs is, nem?

#1893 Felhasználó inaktív   rallyeati 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 13:28

Az eszközkezelőben kellene frissíteni valamit. de nem frissít semmit.

#1894 Felhasználó inaktív   illegal_alien 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 13:43

Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 13:35

Én sem merem elmondani, mert kiröhögtök :) Tényleg hülye szempont alapján fékezek.

Pirka nem állat. ja de, állati szar. Mind olyan a kanyar benne, hogy pumpálva kéne adagolnom a gázt, mert kaparok, de ez nem nagyon megy :(
EW-t szeretem, de EW2-t nagyon rühellem. Online szinte még egyszer sem tudtam végigmenni rajta :(

Légyszi-légyszi!!! Nálam biztos nem hülyébb! Ha elmondod, elmondom én is.
SZIA!

#1895 Felhasználó inaktív   illegal_alien 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 13:44

Idézet: rallyeati - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 14:28

Az eszközkezelőben kellene frissíteni valamit. de nem frissít semmit.

Milyen kormányod van?
SZIA!

#1896 Felhasználó inaktív   rallyeati 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 13:45

Régi
Logic3

#1897 Felhasználó inaktív   illegal_alien 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 13:49

Idézet: Papa_G - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 13:59

Ja és mostmár bizton állíthatom, hogy megszerettem az össze japán pályát. :up:  Még Noikert is. Most már csak pár szakasz van amit nemszeretek. pl: Mineshaft, Greenhill, Joux Plane, de most a havasak közül is csak a sikakamát szeretem.

Sztem a havasok nagyon uncsi szakaszok. :down: Meg a franciák sem a szívem csücskei. Nehéz megtalálni a stílust murva után rajtuk. Múltkor úgy sikerült végigérnem rajta hiba nélkül -JP-, hogy feltört bennem a GP3as tapasztalat. Amúgy nemnagyon megy. Noikert mindig szerettem, MIneshaftot csak 1-2hónapja, igazi kamikaze pálya, egyszemmel - üvöltve szoktam végigmenni. :D
SZIA!

#1898 Felhasználó inaktív   illegal_alien 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 13:50

Idézet: rallyeati - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 14:45

Régi
Logic3

És nem tudod kipróbálni más gépen is? Mert lehet,hogy azzal van a bibi. Alaplapi gémportod van? Vagy hangkártyás?
SZIA!

#1899 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 13:52

Idézet: Papa_G - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 11:25

Igen jó ötletem támadt! Én már leírtam a RBR-online-t, hogy hogy működik, valakiknek le kéne írni a másik kettőt részletesen, és ezeket is feltenni az oldalra. Pl Sebi írhatná az egyiket, a másikat meeeg... pl azt is írhatná ő. :D Na milyen ötlet? :D

A csehek félét leírom szívesen, mert azt már tapasztaltam. Másik féle milyen van ezen kívül?
Megcsinálom és elküldöm chris-nek és felteszi. Úgy nézem jó lenne az online csak túl sok a technikai malőr, ami gátolja az élvezetet. Nekem a csehekkel még semmi gondom nem volt és amikor van időm és kedvem femegyek és mindig van mit nyomni.
My photos

#1900 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 13:54

Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 11:26

Vagy ez

Figyi má!

Nehogy már a gyerekbe akard bedugni a lan kábelt! Az nem kompatibilis vele!  :D  A jejektől meg lehet net nem?
My photos

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.