Richard Burns Rally folytatás
Elküldve: 2005. 09. 03. 10:38
Idézet: M_S - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 22:37
LOL, there is a draw now in the rank
At least on this moment
1 Marek Sepp compare -763.45
2 FOG>BTCCFan compare -763.45
I'll be probably nr. 2 tomorrow, because I can't play.
At least on this moment
1 Marek Sepp compare -763.45
2 FOG>BTCCFan compare -763.45
I'll be probably nr. 2 tomorrow, because I can't play.
The rank likes your name better on 1st place!
You will get back soon the 1st place. You know it's school time!
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 09. 03. 10:39
Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 6:15
Semmi pánik, túlzás, hogy a gépemmel, inkább úgy mondanám: egyik tűzfal roszabb mint a másik 
Vagy egyik felhasználó roszabb, mint a másik!
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 09. 03. 10:42
Ja egy jó hír! Fél rammal ugyan, de jövök ma a bjnokságra!
Szóval chris így továbbra is lehetek szerver.
Ezúttal szeretném itt is megragadni a lehetőséget és köszönetet mondok KZ-nek a tesztelési lehetőségért!
Nagyon örülök, hogy végre megismertelek, remélem máskor is lesz alkalmunk találkozni!
szerk: a nevedet meg nem árulom el senkinek
Ezúttal szeretném itt is megragadni a lehetőséget és köszönetet mondok KZ-nek a tesztelési lehetőségért!
Nagyon örülök, hogy végre megismertelek, remélem máskor is lesz alkalmunk találkozni!
Szerkesztette: sebgutkopf 2005. 09. 03. 10:43 -kor
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 09. 03. 10:42
Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 11:39
Vagy egyik felhasználó roszabb, mint a másik! 
Hát ja, de ez rám nem vonatkozik
Elküldve: 2005. 09. 03. 10:44
Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 11:42
Hát ja, de ez rám nem vonatkozik 
Mert akkor most be tudtad rendesen lőni?
Estig aztán szedd össze a gépet, mert chris a végén hozzám oszt be aztán lesz nemulass!
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 09. 03. 10:48
Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 11:44
Mert akkor most be tudtad rendesen lőni?
Estig aztán szedd össze a gépet, mert chris a végén hozzám oszt be aztán lesz nemulass!
Elvileg én leszek az egyik szerver. És már úgy néz ki, működik rendesen.
Csak akkor volt tegnap szar, ha nem én kreáltam.
Elküldve: 2005. 09. 03. 10:57
Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 11:48
Elvileg én leszek az egyik szerver. És már úgy néz ki, működik rendesen.
Felőlem lehetsz szerver. Viszont a végén majd nekem küldd el az elmentett idő eredményeket txt fixed szélességgel (ha nálad leszek akkor nem téma, mert elmentem).
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 09. 03. 11:57
Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 11:42
Ja egy jó hír! Fél rammal ugyan, de jövök ma a bjnokságra!
Na megvan a szerverkiosztás. Feltettem a fanszőrszájtra. Felraktam az összes nevező nevét. Ha jön jön ha nemjön nemjön.
Sebi akkor majd szokásos, telefon egyeztetünk.
Elküldve: 2005. 09. 03. 11:58
Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 11:57
Felőlem lehetsz szerver. Viszont a végén majd nekem küldd el az elmentett idő eredményeket txt fixed szélességgel (ha nálad leszek akkor nem téma, mert elmentem).
Megvan vele beszélve , mert Ilinek csak nála nincs gondja.
Elküldve: 2005. 09. 03. 12:11
Idézet: ChrisX - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 12:58
Megvan vele beszélve , mert Ilinek csak nála nincs gondja.
De lehet, hogy Ili nem jön
Felhívtam, az anyja vette fel a telót, és azt mondta, hogy csak este jön haza....
Meg az alaplapja is halott...(lehet már nem)
Elküldve: 2005. 09. 03. 14:22
Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 13:11
De lehet, hogy Ili nem jön 
Felhívtam, az anyja vette fel a telót, és azt mondta, hogy csak este jön haza....
Ne máááá!
Kap külön szervert is meg minden....
ILIIIIIII!!! Jejemáj!
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 09. 03. 14:23
KZ jössz ma?
Tudod, ha maradnak a vendégek éjszakára már nem vendégek, akkor lehet gamálni is!
Tudod, ha maradnak a vendégek éjszakára már nem vendégek, akkor lehet gamálni is!
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 09. 03. 15:33
Halihó!
Sajna nekem rossz hírem van. Most már biztos hogy nem leszek ma. Nemsokára indulok Sopronba a hugom vőlegénye jön haza Franciaországból és egy soproni gyerek hozza.
Hát ez van sok sikert mindenkinek.
Sajna nekem rossz hírem van. Most már biztos hogy nem leszek ma. Nemsokára indulok Sopronba a hugom vőlegénye jön haza Franciaországból és egy soproni gyerek hozza.
Hát ez van sok sikert mindenkinek.
Lada Samara 1.5 Kit Car http://www.rallymanus.atw.hu/
Elküldve: 2005. 09. 03. 16:49
Vazeg. Inkább havas lett volna mint aszfalt. Mindegy végülis, mert ma olyan álmos vagyok, hogy úgyis inkább spórolósn megyek majd.
Ide meg kellene valamit írni. De mit is? Hmm... Megvaaaan! :
R A L L Y ! ! ! ! ! ! :) nameg Szia!
R A L L Y ! ! ! ! ! ! :) nameg Szia!
Elküldve: 2005. 09. 03. 16:49
Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 16:52
Ez így jó lesz?
szerver szinten ne tiltsd a ghost cart, csak saját magadnál. Jobb felső boxban ne legyen pipa.
szerk: Tehát a disable ghost car globali ne legyen bekapcsolva.
Szerkesztette: sebgutkopf 2005. 09. 03. 16:50 -kor
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 09. 03. 17:42
Szaisztok!
Szétbasz az ideg!!!!!!!!!!!!!
Tudom, hogy nem fogjátok elhinni, de sebaj.
Szóval alaplap sehol, bios sehol. Tarcsi gép kettő bespájzolva du 3kor a szobámban + 1 vinyó. Egy szarabb, egy jobb. Mindkettőre volt valami net telepítve, már azelőtt. Ráadásul van egy szűz oprendszer a vinyón. Elindítom az internetes jó gépet. Nemtalál sehol internetete. Minden szart állítgattam mán, de semmi. Na jó jöhet a másik gép. Azon se semmi. Mondom akkor szűz oprendszer be a jó gépbe. Felpakol mindent. Volt abba a gépba vagy 30 különböző kártya vezérlő meg minden. Feltette jó 5 perc alatt. De internet még mindig sehol. Na jó jöhet a szar gép win le - mivel azt az előbb összecseszte a jó gép - win fel. idő: 4:40 befejeztve 5:00. Elindít, állitgat, net ismét sehol. Én ezt a winxps hálózati beállításokat soha nem fogom megérteni. KZ ha lesz egyszer időd igazán továbbképezhatnél ilyen téren ELŐRE IS KÖSZI. Folytatom, beállítottam neki, hogy kábelmodem, meg minden, nem kell jelszó, de semmi. Egy fostalicska az egész. A biztonság kedvéért azé újratelepítettem ég 1*, de nem kell mondanom mi lett a végeredmény. Eddigre kb 5:40 volt.
ÉS EZÚTON SZERETNÉK MINDENKITŐL BOCSÁNATOT KÉRNI AMIÉRT EGÉSZ HÉTEN HITEGETTEM TITEKET
BOCS
Fecni tőled külön nagyon bocs. Chrisnek meg köszönet amiért felajánlotta Fecnit szervernek.
Ja és Fecni, bocs, hogy nem hívtalak - vagyis hívtalak, csak ki voltál már kapcsolva - nem volt nemfogadott hívásom a telen, "kedves édesanyám" pedig csak 5:20 körül adta át az infót.
Ennyi a mai napi vesszőfutásom a géppel, már az öngyíkosságot fontolgatom
Szétbasz az ideg!!!!!!!!!!!!!
Tudom, hogy nem fogjátok elhinni, de sebaj.
Szóval alaplap sehol, bios sehol. Tarcsi gép kettő bespájzolva du 3kor a szobámban + 1 vinyó. Egy szarabb, egy jobb. Mindkettőre volt valami net telepítve, már azelőtt. Ráadásul van egy szűz oprendszer a vinyón. Elindítom az internetes jó gépet. Nemtalál sehol internetete. Minden szart állítgattam mán, de semmi. Na jó jöhet a másik gép. Azon se semmi. Mondom akkor szűz oprendszer be a jó gépbe. Felpakol mindent. Volt abba a gépba vagy 30 különböző kártya vezérlő meg minden. Feltette jó 5 perc alatt. De internet még mindig sehol. Na jó jöhet a szar gép win le - mivel azt az előbb összecseszte a jó gép - win fel. idő: 4:40 befejeztve 5:00. Elindít, állitgat, net ismét sehol. Én ezt a winxps hálózati beállításokat soha nem fogom megérteni. KZ ha lesz egyszer időd igazán továbbképezhatnél ilyen téren ELŐRE IS KÖSZI. Folytatom, beállítottam neki, hogy kábelmodem, meg minden, nem kell jelszó, de semmi. Egy fostalicska az egész. A biztonság kedvéért azé újratelepítettem ég 1*, de nem kell mondanom mi lett a végeredmény. Eddigre kb 5:40 volt.
ÉS EZÚTON SZERETNÉK MINDENKITŐL BOCSÁNATOT KÉRNI AMIÉRT EGÉSZ HÉTEN HITEGETTEM TITEKET
BOCS
Fecni tőled külön nagyon bocs. Chrisnek meg köszönet amiért felajánlotta Fecnit szervernek.
Ja és Fecni, bocs, hogy nem hívtalak - vagyis hívtalak, csak ki voltál már kapcsolva - nem volt nemfogadott hívásom a telen, "kedves édesanyám" pedig csak 5:20 körül adta át az infót.
Ennyi a mai napi vesszőfutásom a géppel, már az öngyíkosságot fontolgatom
SZIA!
Elküldve: 2005. 09. 03. 17:45
Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 12:55
Ennél ígyebbül jártam!
A telót amit most vettem, azon frissítettem a biost és megdöglött kék képernyővel a windows. Persze a frissítés nem ért végig, és a teló nem tudott bebootolni, csak a kezdőkép volt rajta.
Persze ráfrissíteni nem lehetett, mert nem látta a gép a döglött telót. Végülis csak 6x annyiba került a teló, mint egy alaplap... Szóval majdnem lefordultam a székről... Aztán nagy nehezen találtam valami leírást a neten, hogyan lehet bootloader módba tenni a telót, és akkor sikerült újraélesztenem. Ráment vagy egy délutánom, és pár évet öregedtem is közben :Đ
ja attól még, hogy a numlock nem világít, lehet, hogy a lemezt megkergeti...
Szerencsére a mostani alaplapom ELVILEG olyan, hogy ha elcseszem a biost, akkor is a hozzá adott CD-ről felnyom egy alap biost...
A telót amit most vettem, azon frissítettem a biost és megdöglött kék képernyővel a windows. Persze a frissítés nem ért végig, és a teló nem tudott bebootolni, csak a kezdőkép volt rajta.
Persze ráfrissíteni nem lehetett, mert nem látta a gép a döglött telót. Végülis csak 6x annyiba került a teló, mint egy alaplap... Szóval majdnem lefordultam a székről... Aztán nagy nehezen találtam valami leírást a neten, hogyan lehet bootloader módba tenni a telót, és akkor sikerült újraélesztenem. Ráment vagy egy délutánom, és pár évet öregedtem is közben :Đ
ja attól még, hogy a numlock nem világít, lehet, hogy a lemezt megkergeti...
Szerencsére a mostani alaplapom ELVILEG olyan, hogy ha elcseszem a biost, akkor is a hozzá adott CD-ről felnyom egy alap biost...
Akkor már tudom hova tűntél el egy hétre - cihiátriai kezelésen voltál, mert idegösszeomlást kaptál
SZIA!

Súgó
A téma zárva.