Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 18:42
Szétbasz az ideg!!!!!!!!!!!!!
Tudom, hogy nem fogjátok elhinni, de sebaj.
Szóval alaplap sehol, bios sehol. Tarcsi gép kettő bespájzolva du 3kor a szobámban + 1 vinyó. Egy szarabb, egy jobb. Mindkettőre volt valami net telepítve, már azelőtt. Ráadásul van egy szűz oprendszer a vinyón. Elindítom az internetes jó gépet. Nemtalál sehol internetete. Minden szart állítgattam mán, de semmi. Na jó jöhet a másik gép. Azon se semmi. Mondom akkor szűz oprendszer be a jó gépbe. Felpakol mindent. Volt abba a gépba vagy 30 különböző kártya vezérlő meg minden. Feltette jó 5 perc alatt. De internet még mindig sehol. Na jó jöhet a szar gép win le - mivel azt az előbb összecseszte a jó gép - win fel. idő: 4:40 befejeztve 5:00. Elindít, állitgat, net ismét sehol. Én ezt a winxps hálózati beállításokat soha nem fogom megérteni. KZ ha lesz egyszer időd igazán továbbképezhatnél ilyen téren ELŐRE IS KÖSZI. Folytatom, beállítottam neki, hogy kábelmodem, meg minden, nem kell jelszó, de semmi. Egy fostalicska az egész. A biztonság kedvéért azé újratelepítettem ég 1*, de nem kell mondanom mi lett a végeredmény. Eddigre kb 5:40 volt.
ÉS EZÚTON SZERETNÉK MINDENKITŐL BOCSÁNATOT KÉRNI AMIÉRT EGÉSZ HÉTEN HITEGETTEM TITEKET
BOCS
Fecni tőled külön nagyon bocs. Chrisnek meg köszönet amiért felajánlotta Fecnit szervernek.
Ja és Fecni, bocs, hogy nem hívtalak - vagyis hívtalak, csak ki voltál már kapcsolva - nem volt nemfogadott hívásom a telen, "kedves édesanyám" pedig csak 5:20 körül adta át az infót.
Ennyi a mai napi vesszőfutásom a géppel, már az öngyíkosságot fontolgatom
Ha kábeles net van, akkor ha másik gépbe dugod be a netet, akkor annak a gépnek a hálókariját (annak a fizikai címét) regisztrálni kell a szolgáltatónál. Utána reboot a modem és reboot a számítógép és csak ezek után van net.

Súgó
A téma zárva.