HWSW Informatikai Kerekasztal: Richard Burns Rally - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Richard Burns Rally folytatás

#2141 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 03. 22:16

Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 20:41

Valaki fényt derítene végre a relytéjre, hogy ki az a [HFRT]Bidy ???

Régen nyomult velünk a fog bajnokságban is.
My photos

#2142 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 22:18

Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 21:25

Ja Sebi! Én minden "szervízparkban" mentettem az állást, biztos ami biztos, nehogy az elejéről kelljen kezdeni. ;)

Jól tetted. Én mindegy gyors után elmentem annak esetére, ha szerver összeomlás lenne amit addig mentünk meglegyen. Persze mindig felülírom az előzőt, mert az utolsóban mind benne van. :up:
My photos

#2143 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 22:20

Idézet: HFRT NyilasM - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 21:47

Hát,ezen is tul léptem,ugy ahogy.Megint nem sikerült kiesés nélkül teljesiteni ezt a fordulót sem.
Az hogy az ember azért dobja el a vasat --és midjárt az elsőn--mert óvatosabban,és lassabban megy
ráadásul 1 olyan helyen ahol még soha, az magában is felháborit,egyébként sem érzem igazán az
aszfaltot,volt is kalandom bőven utána is.Talán a JV2-t sikerült normálisabban teljesiteni.
A két murvást kimondottan szeretem , kissebb hibával a Noiker össze is jött,de hát a Tanner,
kiütöttem a motort az autóból,hang sem jött belőle,nem ugy mint belőlem...
Megint 1 biztos időt dobtam el,mint a 2.fordulóba a Hualapait.Ezeket igazán sajnálom.

Azt már én is megfigyeltem, hogy túl óvatosan sem szabad menni, mert akkor nem a saját ritmusomat autózom és ezért hibázok. Szerintem ez valamennyire mindenkire igaz.
Ilyenkor úgy kell menni mint normálisan csak a kritikusan veszélyes pontokat kell elspórolni (korábban fék, lassabban) és akkor ott nincs kiesés a tőbbi meg úgyis megy.
My photos

#2144 Felhasználó inaktív   ChrisX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 22:20

Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 18:42

Szaisztok! :)

Szétbasz az ideg!!!!!!!!!!!!! :reklamacio:  :reklamacio:

Tudom, hogy nem fogjátok elhinni, de sebaj.
Szóval alaplap sehol, bios sehol. Tarcsi gép kettő bespájzolva du 3kor a szobámban + 1 vinyó. Egy szarabb, egy jobb. Mindkettőre volt valami net telepítve, már azelőtt. Ráadásul van egy szűz oprendszer a vinyón. Elindítom az internetes jó gépet. Nemtalál sehol internetete. Minden szart állítgattam mán, de semmi. Na jó jöhet a másik gép. Azon se semmi. Mondom akkor szűz oprendszer be a jó gépbe. Felpakol mindent. Volt abba a gépba vagy 30 különböző kártya vezérlő meg minden. Feltette jó 5 perc alatt. De internet még mindig sehol. Na jó jöhet a szar gép win le - mivel azt az előbb összecseszte a jó gép - win fel. idő: 4:40 befejeztve 5:00. Elindít, állitgat, net ismét sehol. Én ezt a winxps hálózati beállításokat soha nem fogom megérteni. KZ ha lesz egyszer időd igazán továbbképezhatnél ilyen téren ELŐRE IS KÖSZI. Folytatom, beállítottam neki, hogy kábelmodem, meg minden, nem kell jelszó, de semmi. Egy fostalicska az egész. A biztonság kedvéért azé újratelepítettem ég 1*, de nem kell mondanom mi lett a végeredmény. Eddigre kb 5:40 volt.

ÉS EZÚTON SZERETNÉK MINDENKITŐL BOCSÁNATOT KÉRNI AMIÉRT EGÉSZ HÉTEN HITEGETTEM TITEKET
BOCS

Fecni tőled külön nagyon bocs. Chrisnek meg köszönet amiért felajánlotta Fecnit szervernek.

Ja és Fecni, bocs, hogy nem hívtalak - vagyis hívtalak, csak ki voltál már kapcsolva - nem volt nemfogadott hívásom a telen, "kedves édesanyám" pedig csak 5:20 körül adta át az infót.

Ennyi a mai napi vesszőfutásom a géppel, már az öngyíkosságot fontolgatom

Csak azt nem értem ,hogy van vagy 3 számítógéped és egy sem működik tisztességesen :omg:

#2145 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 22:25

Idézet: ChrisX - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 23:20

Csak azt nem értem ,hogy van vagy 3 számítógéped és egy sem működik tisztességesen :omg:

Mert nem regisztrálja a hálókarit!  :omg:  :lol:

Látom Chris fent van az eredmény a fanszőrszájton!

VFTS jól nyomult ma, és te sem maradtál le róla nagyon. Gratula!
My photos

#2146 Felhasználó inaktív   ChrisX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 22:31

Naszoval, az első 3 szakaszt problémamentesen sikerült abszolválnom. Jött a második Bisanne. Beestem egy árokba a fák közé, és direkt nem kértem nézői segítséget csakhogy a szalagkorlát nem engedett vissza a pályára(+30mp). :mad:
Joux Verte II-n a széles részen , a kocsi baloldalán csúsztam vagy 100 m-t mire megdobott a széle és talpra érkeztem. :rolleyes:
Tanneren meg átugrott előttünk egy szarvas. Egy pillanatra megállt az ütő mindkettőnkben, az új navigátorom elvesztette a fonalat egy pár kanyarig,végülis épségben beértünk.
Nagyon örülünk a dobogós helynek.Rengeteget edzettünk a Cseheknél és az új navigátoromnak Robert Reidnek köszönhettem a javulást. :respect:

Szerkesztette: ChrisX 2005. 09. 03. 22:34 -kor

#2147 Felhasználó inaktív   ChrisX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 22:35

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 20:02

őőő valami K-val és őőő Z is van a nevedben.

KenéZ Gábor?  :D

Amúgy nagyon gáz neve van hogy így titkolja?

#2148 Felhasználó inaktív   VFTS 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 03. 23:04

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 23:25

GRAT SEBI!  :respect:

Egy igazi elfélős, biztonsági autózást láthatott a nézősereg, aki az eső ellenére is kilátogatott az aszfaltos szakaszokra. Kivétel ez alól a második kör Bisanne-je, ahol a Rank időmtöl 6 mp-el jobbat mentem.  :)
Az aszfalt részen két kalandom volt, ss1 egy J5 leegyenesítve, pici tolat, tol tovább, majd a JV-en egy komolyabb elmenetel egy szintén J5-ben, ott szerintem az uj magyar navigátorom hibázott, szokni kell még szegény nyelvezetét (furcsa hogy értem hogy mit mond  :) ) Nagyon jol mondja az imát, ajánlom mindenkinek, akinek még nincs 100%-os pálya ismerete, és nem perfect angol, vagy német.

A 2 dzsuvárol inkább nem is mondanék semmit.
Hoztam a formám, gyenge középszintű eredmény egy hatalmas pereccel a Noikeren.
A citro álloképessége most is lenyűgöző volt, minden gyorsot kibírt, szerelőimnek, s a csapatnak csak a kaszni fénysérüléseivel kellett foglalkozni, illetve kerékcsere, meg üzemanyag. KÖSZ SRÁCOK

Végeredményben az ideiglenes eredménylista kifüggesztésénél kicsit összeestem, amikor megláttam, hogy fel kell venni a csapatom öltönyét, nyakkendőjét, szépcipőt, és mindehhez azt a ronda kék baseball sapkát, hisz Sebi után bennünket szolitottak az eredményhirdetésen, mint abszolut összetett másodikokat. Fantasztikus élmény, még akkor is ha tudjuk, hogy nagy favoritok hiányoztak erről a megmérettetésről.

Gratula mindenkinek, aki teljesítette a távot, és gratula a szervezőknek, akik lehetőséget adnak bla.. bla.. bla.. De ezt már irtam.  :)

Örülök a nyolc pontnak, nagyon jól éreztem magam.
ÜDV : Norbi

Vilnius Fabrik Tuning Sport ---- Az Isten szekere!!!

#2149 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 08:39

Na, így már le is lehet tölteni :) :Replay
Ez az egyik "igen jólsikerült" szakaszom a szombati fordulón.
[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#2150 Felhasználó inaktív   ChrisX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 09:17

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 23:25

Mert nem regisztrálja a hálókarit!  :omg:  :lol:

Gratula a papírformához! :up:  :respect:  Megint kaptunk egyedül tőled 2 percet!!! Ezt hogy csinálod :confused:

#2151 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 11:11

Hol vannak az időeredmények? Nem találom...

szerk: már megtaláltam...

Szerkesztette: KZKZKZ 2005. 09. 04. 11:19 -kor

k s

#2152 Felhasználó inaktív   Papa_G 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 12:15

Heló-heló! Nyilatkozok ezerrel:

Hát jó volt na. Rögtön az első Bisanne jól sikerült, mert kb 2-vel "sodródtam ba a fák köz, ahonnan magamtól nem tudtam kijönni. Bénáztam is még hozzá, úgyhogy jó idő lett. A második Joux Plane szintén jól sikerült, pörögtem, forogtam, leszakítottam az ajtót mert minekaz, felcsúsztam a domboldalra, ott ahol elvileg semmi oka sincs rá az embernek...szóval jó volt. Itt mondtam is a többieknek, hogy "na mostmár kellőképp lemaradtam ahoz, hogy kockáztassak." úgy is tettem, Galli stílusban közlekedtem. Túl is csúsztam soxor, de igazából a nagy hibák elkerültek. Igaz, hogy Joux Verte II-n nem igazából voltam a helyzte magaslatán, a kerék csak pörgött meg csúszott, de élveztem. Azért még Noiker II-t a biztonság kedvéért elbénáztam és így alakult ki ez az eredmény, ami megint jobb mint az eddigiek. Tehát én örülök anak hogy aszfaltversenyen 5. tudtam lenni, mert ezzel a technikával nem lehet olyan jól menni itt. Jót is küzdöttünk, köszi. :)

Szerkesztette: Papa_G 2005. 09. 04. 12:17 -kor

Ide meg kellene valamit írni. De mit is? Hmm... Megvaaaan! :
                         R A L L Y ! ! ! ! ! !           :)                                                        nameg                     Szia!

#2153 Felhasználó inaktív   M_S 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 14:56

Wow, fantastic times on every stage in championship :eek:  :eek:
Congratulations for another vicotry, Sebi :D

#2154 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 15:16

Idézet: ChrisX - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 23:35

Amúgy nagyon gáz neve van hogy így titkolja?

Neeem. Teljesen normális átlagos neve van.  ;)
Tudod mindenkinek van valami zizije. Van aki a korára, valaki másra, kz meg a nevét őrzi, amit tiszteletben tartok. Ha akarja nektek is bemutatkozik.
My photos

#2155 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 15:21

Idézet: ChrisX - Dátum: 2005. szept. 4., vasárnap - 10:17

Gratula a papírformához! :up:  :respect:  Megint kaptunk egyedül tőled 2 percet!!! Ezt hogy csinálod :confused:

khmmm. 2:36-ot kapott a második!  :cool:  :D

Mondtam, hogy ne most legyen aszfalt!  :D
Óvatos autózás semmi kockázatvállalással. Az nyer, aki nem vagy a legkevesebbet hibáz. Tulképpen csak JP-n hibáztam igaz ott 2x.
My photos

#2156 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 15:28

Idézet: M_S - Dátum: 2005. szept. 4., vasárnap - 15:56

Wow, fantastic times on every stage in championship :eek:  :eek:
Congratulations for another vicotry, Sebi :D

Ohh yeah I had luck becouse only one of my ram modules is wrong, so i could drive with 1 module. Friday eveging that was a hopefull news for me.  ;)

It is regretted that you didn't drive this time.
My photos

#2157 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 17:33

Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 19:24

KZ! Indultál ma?

:omg: Hülye vagyok. Biztos nem :rolleyes:

de
k s

#2158 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 17:34

Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 19:47

Nem indult. Egy pillanatra csatlakozott bemelegítő meccs közben, de aztán kilépett.
KZ: Miért?

Sebinél voltam:
1. Mert ott kevesen voltak
2. Mert féltem a te uploadod kevés lesz
k s

#2159 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 18:02

Bisanne: nem szeretem ezt a pályát főleg a második felét, ami lefele vezet a hegyről. Mindegy, gondoltam, ha már itt vagyok, akkor elindulok :)
A elején lévő medium right medium left-et elrontottam szokás szerint, mert a medium right az erősen erősödött, amit a köcsög navigátor haverom elfelejtett bemondani, szóval ott becsúszott a bal oldala a kocsinak az árokban és csak szöcskeugrás-szerűen tudtam kivergőni belőle, neki a szemben lévő kőfalnak. Jól kezdődik, gondoltam magamban. Majd óvatosan végigmentem. Így utólag nézve a második hely nem is olyan rossz. Persze ha nem hibázok, akkor se jutok 4 perc alá...

Joux Plane: szinte a végéig jól ment, a második időmérőn még vezettem is pár másodperccel, aztán egy lejtős bal kanyarban valahogy nekiment a kocsi hátulja a betonfalnak, megborult és vagy 200m-t csúszva a tetőn nem tudtam bevenni a medium right kanyart. A nézők visszatettek, és rádión beszóltam a szerelőknek, hogy elállítódott a futómű, mindenfelé húz, és ha beérek jó lenne megcsinálni, sőt ha már úgyis szerelnek, akkor a tetőre is tegyenek kereket, a hasonló esetek kivédésére...

Joux Verte: ez eseménytelen volt asszem, igaz a joux plane-s setup nem ideális ide, a hajtűk nem igazán sikerültek tökéletesre...
Technikailag az első három pályán szaggatást tapasztaltam az erőben, amit a szervizparkban a Zonealarm és pár ismeretlen process likvidálásával sikerült kiküszöbölnöm...

Bisanne újból: a jobb bal kombinációt megint elrontottam. A köcsög haver navigátornak mondtam szálljon ki és fogjon egy taxit! Így könnyebb is lett a kocsi legalább. Persze így csak a látószerveimre hagyatkozhattam, és egy fát amit beleültettek a betonba sikerült megpuszilnom. Az erdész haveromnak szóltam is rögtön. Kivágta és eladta az erdőrészt, az árát pedig elittuk...

Joux Plane esős: jól ment majdnem a végéig. Ott egy jobb kanyar után van egy bal hajtű. A jobban elmászott a kocsi hátulja és nem sikerült megfogni. Szalagkorlát bánta. Tolatásba fogtam, ránántottam a KéZit, padlógáz. Túl jól sikerült mert 360 fok lett ismételt szalagkorláttal együtt. Utána óvatosabban megfordultam és begurultam a második helyen...

Joux Verte II esős: verseny indul, eső nem esik :confused: . Mondom akkor gázt neki. Erre nemsokkal később egy fa megsúgta nekem, hogy ne vagánykodjak, mert az út vizes. Na innentől kezdve még jobban nyomtam neki, mert csak nem hiszek egy fának.... 8perc felett be is értem, mert ahol nézőt láttam, ott igénybe is vettem a szolgáltatásaikat...

Noiker II: a szervezőségnek üzenem, hogy ezt a pályát (és a sima Noiker-t) hagyja ki ha versenyt akar látni, vagy ha beteszi, akkor legalább gyakoroljon többet :p ! Nos elindultam óvatosan, hogy végigérjek. Végigértem, bár egy összevissza kanyarkombináció után a bal 2 helyett jobbra indultam és egy lakókocsis ember igazított útba, hogy ha éhes nem vagyok, akkor inkább a cél felé vegyem az utam... Nem voltam éhes, szóval megfordultam és bekocogtam a célig...

Tanner II: új navigátorom már nem hibázott, és beértünk rendesen, de nem túl gyorsan.

Szerkesztette: KZKZKZ 2005. 09. 04. 18:12 -kor

k s

#2160 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 18:07

Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. szept. 4., vasárnap - 18:34

Sebinél voltam:
1. Mert ott kevesen voltak
2. Mert féltem a te uploadod kevés lesz

1. Mi is kevesen voltunk KZ.