Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 20:29
Richard Burns Rally folytatás
Elküldve: 2005. 09. 07. 19:33
Már megint kezded???!!!

My photos
My photos
Elküldve: 2005. 09. 07. 19:35
Idézet: Falcon77 - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 20:30
Igazából úgy jobb lenne, ha csak Chris mondaná.. Ennyi előnyt megérdemel, Sebi viszont nem 
Igaz-Igaz !!!
Elküldve: 2005. 09. 07. 19:36
Idézet: Falcon77 - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 20:30
Igazából úgy jobb lenne, ha csak Chris mondaná.. Ennyi előnyt megérdemel, Sebi viszont nem 
Rohadt nagy előny, hogy egy papíron látom, amit aztán gépbe kell vernem, hogy az oldara fel lehessen tenni. Most szombaton egyébként tiltakoztam az aszfalt ellen, de szavaim süket fülekre találtak.
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 09. 07. 19:37
Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 20:26
Nem is igaz!
Nekem 6800-am van, nem X800-am és a vinyóm is más, a DVD íróm is, a házam is, a tápom is, a CPU hűtőm is. Soroljam még?
Hát azt nagyon nem szeretném!!!
Mert egyelőre jó nekem az integrált Realtek 7.1-es. Kemény 2 darab 10W-os hangfalhoz az is jó. Másrészt eddig egyik gammában sem volt bajom a hanggal, igaz nem sokat próbáltam. Az RBR-ben jó, és az a legfontosabb!
Viszont, nem hiszem el, hogy ezen a gépen sem lehet használni az 1.02-es peccset, ugyanúgy lefagy, kivág a windózba, mint a másik gépen. Ne őrüljek meg? Olyan nagy kívánság, hogy lássam a hátsó ablakokon a neveket?

Nekem 6800-am van, nem X800-am és a vinyóm is más, a DVD íróm is, a házam is, a tápom is, a CPU hűtőm is. Soroljam még?
Hát azt nagyon nem szeretném!!!
Mert egyelőre jó nekem az integrált Realtek 7.1-es. Kemény 2 darab 10W-os hangfalhoz az is jó. Másrészt eddig egyik gammában sem volt bajom a hanggal, igaz nem sokat próbáltam. Az RBR-ben jó, és az a legfontosabb!
Viszont, nem hiszem el, hogy ezen a gépen sem lehet használni az 1.02-es peccset, ugyanúgy lefagy, kivág a windózba, mint a másik gépen. Ne őrüljek meg? Olyan nagy kívánság, hogy lássam a hátsó ablakokon a neveket?
Grat a 6800-hoz!!
Apropó Interneted mikor lesz már végre?? Tényleg koleszos leszel megint? És a géped otthon van ? Akkormeg minek? Csak hétvégén használnád ? És különben is .??? :confused:
Elküldve: 2005. 09. 07. 19:38
Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 20:32
Akkor a tuninggal óvatosan, mert nekem fent van az 1.02-es patch! RBR v 1.02 jobb mint a pirme95! 
Nem a tuning tehet róla sztem, bár alapon se a P4-en, se az Athlon-on nem próbáltam.
Majd megnézem...
Elküldve: 2005. 09. 07. 19:38
Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 20:32
És Falstone-on is!!! 
Meg szinte az összes angolon a sulit kivéve.
Tényleg vedd már ki azt az antik joy-t az aláírásodból!
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 09. 07. 19:39
Idézet: ChrisX - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 20:37
Grat a 6800-hoz!!
Cimbi!
Apropó Interneted mikor lesz már végre?? Tényleg koleszos leszel megint? És a géped otthon van ? Akkormeg minek? Csak hétvégén használnád ? És különben is .??? :confused:
Én is ezt mondtam neki, de ezek a mai fiatalok.... :confused:
akinek telik gt-re... szegény ember radírral főz!
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 09. 07. 19:41
Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 20:38
Nem a tuning tehet róla sztem, bár alapon se a P4-en, se az Athlon-on nem próbáltam.
Majd megnézem...
Majd megnézem...
Volt, hogy engem is kivágott desktopra, de most amit egyelőre végleges beállításoknak érzek ezzel még nem vágott ki a gama (már nem húzom 2700-on a procit csak 2650-en tudod), meg most a ram is vissza van osztva a magasabb fsb miatt.
Egy próbát megér alapon aztán újraértékelheted a vagdosósdit.
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 09. 07. 19:41
Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 20:35
Szia Ákos. Nem kell már DiabloII, azért köszi.
Megvan már? Szerencse! Voltam hétfőn a médiában, és 1 darab sem volt!!!
Ne haragudj, legközelebb inkább nem ígérek olyat, amit nem tudok teljesíteni. Nem is szokásom. Sorry!!!
Elküldve: 2005. 09. 07. 19:46
Idézet: ChrisX - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 20:37
Grat a 6800-hoz!!
Cimbi!
Köszi!
Internetem, otthon? Majd, ha már ember él a Marson.
Nem voltam eddig sem koleszos. A nagyszüleimnél lakom.
Hát többnyire csak hétvégén. Azért nem akarom felhozni, mert ez az utolsó félévem a suliban, szakdolgozat, gyakorlat, záróvizsga, nyelvvizsga; amiket nem árt komolyabban venni. Ha fenn lenne a gép éjjel-nappal RBR-eznék és az nem tenne jót. Most fontos, hogy komolyabban vegyem a dolgokat a jövőm miatt. Így is sokat ülök a gép előtt Pesten a net miatt, de közel sem annyit, amennyit az RBR miatt ülnék.
Elküldve: 2005. 09. 07. 19:50
Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 20:46
Internetem, otthon? Majd, ha már ember él a Marson. 
Na jó, kicsit túlzok. Mert múlt héten kezdték el hozni a mikro-hullámú netet, de az egy vicc! 5.000/hó 128Kbit-es net. 384-es pedig 10.000. Normálisak?
Elküldve: 2005. 09. 07. 19:53
De túl sok volt már az
.
Ez is csak közvetve kapcsolódik az RBR-hez, ínhüvelygyulladásom van! 1 éve játszom már RBR-t, de ilyen még nem volt! Pedig a hétvégén akartam egy Kaihuavaarát nyomni...
Ez is csak közvetve kapcsolódik az RBR-hez, ínhüvelygyulladásom van! 1 éve játszom már RBR-t, de ilyen még nem volt! Pedig a hétvégén akartam egy Kaihuavaarát nyomni...
Elküldve: 2005. 09. 07. 20:07
Sebaj Ákos, de legalább utánajártál a gaménak, és ezt is köszi
Kormánytól Ínhüvelygyulladás??
Elküldve: 2005. 09. 07. 20:18
Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 21:07
Sebaj Ákos, de legalább utánajártál a gaménak, és ezt is köszi
Vagy valami olyasmi. Meg van dagadva az újam, ha hajlítom bazira fáj. Erőt nem tudok kifejteni vele. Tudod, nálam feljebb van véve a force ereje, biztos amiatt van. De még az is lehet, hogy az RBR-nek ehhez nincs köze, csak akkor nem tudom, hogy mitől van. Focizni szoktam még, ott pedig annyira nem szoktam használni az ujjaimat.
Elküldve: 2005. 09. 07. 21:01
Online futam után, hogy tudok replay-t menteni?
Ha jobb időt megyek online akkor azt menti a program vagy csak az offokat.
Elküldve: 2005. 09. 08. 08:20
Good morning.
Yesterday evening I was driving Noiker again and got a very nice time - 6.56 something. So I was very happy at first, but when I uploaded it, I saw that it was with reduced damage
After that I was not so happy anymore and I deleted the time right away. The funny thing is that I was saving the engine a lot also
So I just have to try again and not to make stupid mistakes like this
Yesterday evening I was driving Noiker again and got a very nice time - 6.56 something. So I was very happy at first, but when I uploaded it, I saw that it was with reduced damage
Elküldve: 2005. 09. 08. 08:29
Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 21:18
Focizni szoktam még, ott pedig annyira nem szoktam használni az ujjaimat. 
Kivéve, ha gombfocizol!
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 09. 08. 08:30
Idézet: Met - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 22:01
Online futam után, hogy tudok replay-t menteni?
Ha rbrnet-re gondolsz, akkor amikor a cél után nyomod az esc-et, akkor alul van az exit to rbr net, na és valahol fölötte ott van a save replay.
My photos
My photos

Súgó
A téma zárva.