HWSW Informatikai Kerekasztal: Richard Burns Rally - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Richard Burns Rally folytatás

#2841 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 10. 19:26

Mostmár nyilatkozom én is a versenyről:

Minden kétséget kizárólag ez volt a legszorosabb és ezért a legizgalamasabb, legérdekesebb verseny ebben a szezonban. Nagyon élveztem ezt a mai fordulót, amiben nagy része volt Marek-nak és Tomibának, mert gondoskodtak róla, hogy nagy csatákat vívjunk. Gyakran csak tized másodperceken múlott egy-egy győzelem és fantasztikus volt, hogy a második körben sikakamán 2,5 másodpercen belül volt a első három célbaérő. Egy ilyen hosszú szakaszon ez nagyon nagy élmény.

Ma a mustaselkával nem voltam kibékülve, mind a két körben sok időt vesztettem rajta. Első menetben a harmadik szektoron szerencsére már nem messze a céltól fogtam egy fát, amitől elment a kuplungom így szinte egyhelyben prögő motorral kecmregtem be a célba sok időt veszítve. A második körben ismét mustaselkán a sok dobbantónál szépen megpördültem a levegőben és vagy 150m-en át a háttal haladtam a pályán és próbáltam fékezni, majd a kormány és kézifék segítségével irányba tettem a gépet, de az idő ismét csak kegyetlenül száguldott tovább.
A többi gyorson igazából nem volt semmi komolyabb gondom, mentem ahogy tudtam. A végén úgy éreztem, hogy szerintem egy ezüstre lesz elég a mai teljesítményem, ehhez képest nagyon-nagyon meglepődtem az összesítés elkészülte után!
My photos

#2842 Felhasználó inaktív   Tomibá 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 19:45

Sebi honnan lehet letölteni azokat a cuccokat amiket kér a cseh rally?

Ha letöltöm a többi helyen nem lesz gondom?- tudod nem fogadja el a progi mert csalásnak veszi.
Lada Samara 1.5 Kit Car  http://www.rallymanus.atw.hu/

#2843 Felhasználó inaktív   HFRT NyilasM 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 20:35

Összességében ez a forduló volt számomra a legeredményesebb,--igaz az időket még nem tudom--
első olyan verseny amit kiesés nélkül sikerült teljesitenem.Óvatosság szellemében keztem ,
amire rögtön majdnem rá is fáztam,csak a szerencsén mult hogy nem kezdtem a nézők kiirtásába.
A második gyorson nem voltak problémáim.A harmadikon azért sikerült az oldalára dobni a vasat,igaz
csak talpra állt segitség nélkül.A kettö vizes murvás,háát felejtős.A havazós Mustán csak sikerült
egy fát fognom,bent hagytam egy pár mp-t. A Kai.ll-t kimondottan szeretem, igaz kicsit lassu voltam.

#2844 Felhasználó inaktív   HFRT NyilasM 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 20:55

Idézet: Papa_G - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 19:35

Namégeztazér. :D Szóval kicsit ideges voltam az akadozás miatt. :)
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Papi,Gratulálok!
Nem fáj a kezed?Különben tiszta szivemből megértelek.
Nekem még a monitort nem,ellenben vagy 5 billenytyűzet+1gép van a rovásomon.
:bolond: Igaz a masinát összerakták másnap, "csak"egy 60-as vinyót kellett cserélni. :lame:

#2845 Felhasználó inaktív   ChrisX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 21:43

Idézet: Tomibá - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 20:45

Ha letöltöm a többi helyen nem lesz gondom?- tudod nem fogadja el a progi mert csalásnak veszi.

Én cserélgetem a physics .rbz-t amikor csehezek és rbrnetezek. Ennyi.

Ja és felszültem az időket a honlapra. Császtok :)

#2846 Felhasználó inaktív   ChrisX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 21:44

Idézet: Papa_G - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 19:35

Namégeztazér. :D Szóval kicsit ideges voltam az akadozás miatt. :)
Kép

:taps:  :lol:

#2847 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 07:47

Nekem a Kaihuavarával voltak gondjaim, mindkettővel, az utolsó szakaszon már az elején sikerült a váltót hármasba ragasztani, de azért végigmentem rajta, igaz kétszer visszakellett dobatnom magamat az útra a nézőkkel.  :( vszínűleg itt buktam 1-2 helyezést.
[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#2848 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 08:57

Most arra gondolsz, amikor nem engedett be ugye? Tulképpen a lényeg, hogy az origi kocsikkal nem lehet menni, valamelyik újonnan kreált géppel kell menni azon a tournamenten. Szedj le a BH-ról egy olyan kocsit, amir a listán van és azzal már menni fog ha minden igaz.
Előtte viszont ne felejtsd el a fizika fájlt backup-olni, mert máshol meg a módosított fizikás kocsikkal nem lehet menni...
My photos

#2849 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 09:18

Tegnap a csapilogós imprezámat átfestettem, mert így jobban kiemelkedik belőle a HFRT felirat. Vélemények?

Kép
My photos

#2850 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 09:20

A menüben meg ílyen:

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1126426852.jpg

My photos

#2851 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 10:07

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 10:18

Tegnap a csapilogós imprezámat átfestettem, mert így jobban kiemelkedik belőle a HFRT felirat. Vélemények?

Naggyon állat :up:  El tudnád küldeni?
[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#2852 Felhasználó inaktív   illegal_alien 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 10:52

Nyilatkozat a pajtás újság mikrofonjának:

A versenyre való tréningezést elkezdtem du 4 körül. A szerelőm és egyben főmérnököm setupjaival tesztelésével. Nagyon bejöttek nekem, úgyhogy széles vigyorral orcámon álltam rajthoz 18:00 kor. Ez a mosoly tartott kb az 5. kanyarig. Amikor is a mustos pályán egy kedves hölgy kávézásra invitált az egyik fa tövében. Gondoltam miért is ne, hisz úgyis olyan király vagyok, ennyi előny meg jár a többieknek - megaztán nemis lehetett visszautasítani az invitálást (jó nő volt!!). Vártam - vártam a kávéra, de csak nem akart lefőni, ezért rövid tanakodás után újra útnak indultam, de ekkor észrevettem, hogy - talán a leparkolásnál, továbbra is állítom a navigátornak, hogy az nem hiba volt!! - mintha elhagytam volna 150 lovat a fa tövében. Innentől kezdve a végsebességem erős 130 km/h ra csökkent szakadéknak lefelé. Hát azért ennyit nem akartam adni a többieknek. :reklamacio:
A második pálya. Már jóval megfontoltabban álltam rajthoz. Ha valaki a belét húzza a pálya szélén, akkor sem állok meg neki - gondoltam magamban. Ez így is történt. Szigorú, határozott tekintettel haladtam előre a pályán, eggyéolvadva a kanyarokkal, mindaddig amíg egy kanyarban szánkót nem csináltam autómból. Mondtam a navigátornak, hogy ugyan szájjon mán ki azt toljon, elvégre fejtetőn a havon simán el tud tólni, de mintha a falnak beszéltem volna. Így a kedves nézők segítségét kellett igénybe vennem. Ahhoz képest, hogy nemis ismertek nagyon segítőkészek voltak, főleg a köcsög navigátorhoz képest akit azóta már kirúgtam :] Innentől aránylag fájdalommentes volt a pálya többi része.
3. Mi is volt??? Megnézem... :idea: ja igen a kai, na az elég jól sikerült, mert 1 percig nem hallgattam a navira.
4.5. szakasz . . . . . haggyuk. :(
Itt már éreztem, hogy veszet az első hely, ezért megpróbáltam a szervezőséget megvesztegetni. Felajánlottam mindent, de ez a kőszívű hagyott a szétyenben, pedig játékostársaim is 1etértettek velem. Már az öngyilkosság is megfordult fejemben
Így kérj ezentúl valamit is tőlem!!!!!!!!!!!!!!! :reklamacio:
6.7.8. itt már kezdtem bemelegedni. Ami az időimen is elkezdett mutatkozni, nem dőltem be semminek, csak magamban bíztam!!

Örülök, hogy végre másfél vagy kettő hónap után összeállt a technika. A setupok is nagyon jók voltak, ezért köszönet Sebi mérnökúrnak. Ilyen jó gép alá már jobban képzett pilóta kellen, úgyhogy lehet, hogy ki is rúgom magam, vagy pedig gyakrabban kellen edzeni. Na majd a következőre jobban rágyúrok, bár nemhiszem, hogy sokat segítene, mert azok a hibák amiket elkövettem mindig bennem vannak. Én nem vagyok az rájkünnen aki rezzeléstelen arcal tudja mindig ugyanazt. Szal ez akkor se sikerülhetett volna jobbra ha szarrágykorlom a pályákat. Csak azt a kétszínű csajt sajnálom, hogy bedőltem neki. Biztos valami ellenlábasom csapdát állított nekem :D

Összeségében nagyon jó volt, csak az elejét tudnám feledni. Azthittem, hogy nem szeretem a havat, de mostanra rájöttem, hogy szeretem :up:

Ja és hogyhogy 5. lettem??? :confused: Csoda történt.
SZIA!

#2853 Felhasználó inaktív   illegal_alien 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 10:56

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 20:03

Miért eddig mivel mentél?  :rolleyes:
A corollásokat próbáltad ki, vagy valamelyik másik kocsival? Ha jól emlékszem annak idején az aszfaltot már én adtam neked corollára.

Mi az hogy eddig? :confused:

Hát vagy két hónapja most mentem először, úgy igazán. Eddig amúgy a saját kis béna setupokkal mentem, még aszfalton is.

Lehet, hogy azt ki se próbáltam  :think: Bocsi  :D
SZIA!

#2854 Felhasználó inaktív   illegal_alien 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 10:59

Ja és bocs a sok rizsáért, de nekem ez volt az első :) :)
SZIA!

#2855 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 10:59

Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 11:52

Ilyen jó gép alá már jobban képzett pilóta kellen, úgyhogy lehet, hogy ki is rúgom magam, vagy pedig gyakrabban kellen edzeni.

Hát igen, szerintem azért nem ment annyira tegnap nekünk, mert visszafokoztak HFRT-re. :D
[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#2856 Felhasználó inaktív   VFTS 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 11. 11:09

GRATULÁLOK Sebi, Marek, TOM! :respect:  :respect:  :respect:

NYILATKOZAT.

A csapatorvos egyértelmű álláspontja ellenére állt rajthoz a 4. fordulóban a Bobák-Mittoménki páros.
A driver 38.5-ös lázára, izületi és légzőszervi panaszaira hivatkozott a doktor, de az összetett pontverseny 2. helyén álló párost nem lehett a start vonaltol távoltartani.

Amit irni tudok, az sajna csak ennyi: "fertelmetesen béna volt a team, esés kelés, iszonyat lessu tempo.
Eddigiekkel ellentétben most ezen a hétvégén nem éreztem magam jol, de ez az egészségi állapotomnak tudható be." Nyilatkozta a VFTS becenevű pilota. :(  :(  :(

Kösz a szervezőknek a lehetőséget. Grat mindenkinek!!!
ÜDV : Norbi

Vilnius Fabrik Tuning Sport ---- Az Isten szekere!!!

#2857 Felhasználó inaktív   VFTS 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 11. 12:38

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 10:20

A menüben meg ílyen:

Sebi!

Egy emailben leírnád nekem, hogy hogy lehet ilyen skineket csinálni, és hogy milyen progival.
Megköszönném, ha szánnál rám egy kis időt, mert nagyon érdekel a dolog, de nagyon nem tudok rola semmit.
Előre is köszi: Norbi
ÜDV : Norbi

Vilnius Fabrik Tuning Sport ---- Az Isten szekere!!!

#2858 Felhasználó inaktív   ChrisX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 15:00

Idézet: illegal_alien - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 11:52

Nyilatkozat a pajtás újság mikrofonjának:

A versenyre való tréningezést elkezdtem du 4 körül. A szerelőm és egyben főmérnököm setupjaival tesztelésével. Nagyon bejöttek nekem, úgyhogy széles vigyorral orcámon álltam rajthoz 18:00 kor. Ez a mosoly tartott kb az 5. kanyarig. Amikor is a mustos pályán egy kedves hölgy kávézásra invitált az egyik fa tövében. Gondoltam miért is ne, hisz úgyis olyan király vagyok, ennyi előny meg jár a többieknek - megaztán nemis lehetett visszautasítani az invitálást (jó nő volt!!). Vártam - vártam a kávéra, de csak nem akart lefőni, ezért rövid tanakodás után újra útnak indultam, de ekkor észrevettem, hogy - talán a leparkolásnál, továbbra is állítom a navigátornak, hogy az nem hiba volt!! - mintha elhagytam volna 150 lovat a fa tövében. Innentől kezdve a végsebességem erős 130 km/h ra csökkent szakadéknak lefelé. Hát azért ennyit nem akartam adni a többieknek. :reklamacio:
A második pálya. Már jóval megfontoltabban álltam rajthoz. Ha valaki a belét húzza a pálya szélén, akkor sem állok meg neki - gondoltam magamban. Ez így is történt. Szigorú, határozott tekintettel haladtam előre a pályán, eggyéolvadva a kanyarokkal, mindaddig amíg egy kanyarban szánkót nem csináltam autómból. Mondtam a navigátornak, hogy ugyan szájjon mán ki azt toljon, elvégre fejtetőn a havon simán el tud tólni, de mintha a falnak beszéltem volna. Így a kedves nézők segítségét kellett igénybe vennem. Ahhoz képest, hogy nemis ismertek nagyon segítőkészek voltak, főleg a köcsög navigátorhoz képest akit azóta már kirúgtam :] Innentől aránylag fájdalommentes volt a pálya többi része.
3. Mi is volt??? Megnézem... :idea: ja igen a kai, na az elég jól sikerült, mert 1 percig nem hallgattam a navira.
4.5. szakasz . . . . . haggyuk. :(
Itt már éreztem, hogy veszet az első hely, ezért megpróbáltam a szervezőséget megvesztegetni. Felajánlottam mindent, de ez a kőszívű hagyott a szétyenben, pedig játékostársaim is 1etértettek velem. Már az öngyilkosság is megfordult fejemben
Így kérj ezentúl valamit is tőlem!!!!!!!!!!!!!!! :reklamacio:
6.7.8. itt már kezdtem bemelegedni. Ami az időimen is elkezdett mutatkozni, nem dőltem be semminek, csak magamban bíztam!!

Örülök, hogy végre másfél vagy kettő hónap után összeállt a technika. A setupok is nagyon jók voltak, ezért köszönet Sebi mérnökúrnak. Ilyen jó gép alá már jobban képzett pilóta kellen, úgyhogy lehet, hogy ki is rúgom magam, vagy pedig gyakrabban kellen edzeni. Na majd a következőre jobban rágyúrok, bár nemhiszem, hogy sokat segítene, mert azok a hibák amiket elkövettem mindig bennem vannak. Én nem vagyok az rájkünnen aki rezzeléstelen arcal tudja mindig ugyanazt. Szal ez akkor se sikerülhetett volna jobbra ha szarrágykorlom a pályákat. Csak azt a kétszínű csajt sajnálom, hogy bedőltem neki. Biztos valami ellenlábasom csapdát állított nekem :D

Összeségében nagyon jó volt, csak az elejét tudnám feledni. Azthittem, hogy nem szeretem a havat, de mostanra rájöttem, hogy szeretem :up:

Ja és hogyhogy 5. lettem??? :confused: Csoda történt.

Azt gondolom tudod ,hogy ebből még gyököt kell vonnom majd azt elosztani 3-al ,hogy beférjen.. :confused:

Vagy esetleg ilyen kicsi betűkkel befér az egész.. hmm? :cool:

#2859 Felhasználó inaktív   ChrisX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 15:03

Annak akinek a kunyhója!

Izé, küldök neked egy cseh phyzics rbz-t ami garantáltan működik. Csak előbb mentsd el azt amit most használsz. És a kettőt csak mindíg ki kell cserélni akkor amikor aktuális... Csak egy emil címet küldj.. :rolleyes:

#2860 Felhasználó inaktív   ChrisX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 15:03

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 10:20

A menüben meg ílyen:

Zsír :up:  :cool:

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első