Azelött feldobtam a kvarcjátékot a beszélgetésben mint témát s láttam, hogy jó sokan megnézték a topikot és nem is kevesen szóltak hozzá. Aminek persze kimondottan örülök is.
("dolorez" néven szerepeltem, de változtattam nick-et és a valós nevemet regsiztráltam be)!
Nos, az eszembe ötlött a kvarcjátékok után, mert valahol már lassan az is egy régiségnek számit miután vannak már 23 éves darabok is egy-egy szériából, hogy kissé menjünk még visszább az időben és mondjuk a 23 év helyett 50 év amit visszautazunk. Biztosan itt is lesznek érdekes és érdekfeszitő eszmefuttatások.
Per pillanat a régi rádiókra gondoltam. Biztosan mindenki szerelt már korábban egy-egy régi úgymond "csőves" rádiót. Akiknek volt ilyenben részük minden bizonnyal megfogta egy bizonyos ihlet, hogy miért is müködik igy és miért van az úgy. Akik szeretik az ilyen nosztalgikus dolgokat azoknak biztos már az is kellemes ha meglát egy ilyen rádiót ahogy bemelegszik és kissé, de recsegve magasabb vagy élesebb hangon szólal meg mint egy gramafon. Beízzik a zöld macskaszem és az üvegskálán lehet keresgélni a távolsági DX vételeket.
Izelitőül felteszek néhány képet ide és akinek van bármilyen hozzászólása vagy egy-egy ötlete, azt szivesen fogadom!
Ez a kép egy Orion 66 tipusú rádiót ábrázol.
Csatolt fájl:
-
Orion_66_r_di__hwsw4.jpg (0byte)
Letöltések:: 6

Súgó
A téma zárva.