HWSW Informatikai Kerekasztal: Mindent a GPS navigációról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (79 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mindent a GPS navigációról (hátha nem csak én küszködök...)

#1361 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 11. 07:46

Idézet: Csirkeh - Dátum: 2010. jan. 5., kedd - 17:34

Köszönöm a válaszokat!
Mindenképpen szerettem volna tapasztaltabbak véleményét kikérni, mert nekem is sántított a dolog kicsit.

Egy kicsit... Ha belegondolsz, a készülékről gyakorlatilag semmit sem tudni. Nincs hol utánanézni.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1362 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 21:57

Talan sikerul osszehozni vmit.. Fater ismerose vett egy Tomtom go630 gps kutyut. Amit adtak hozza aktivalasi kodot, azt nem fogadja el a gep. Ilyenkor mit lehet csinalni?

Egy terkepet sikerult leszedni (805mega), de az aktivalasnal (elfogadta az aktivalasi kodot) XML hibat irt ki a rendszer.  :confused:  :think:  Most ugy all a rendszer, hogy minden egyes bekapcsolaskor be kell allitani a nyelvet, a Marikat a magyar hangot, a pontos idot es a vegen ott van, hogy nincs terkep kivalasztva.

Vkinek vmi otlete?
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#1363 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 01. 12. 23:11

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2010. jan. 12., kedd - 21:57

Fater ismerose vett egy Tomtom go630 gps kutyut. Amit adtak hozza aktivalasi kodot, azt nem fogadja el a gep. Ilyenkor mit lehet csinalni?

Kereskedőhöz visszavinni, hogy oldja meg.

Lehet taknyolt cucc, akkor majd kiderül.
Make love not Wor.

#1364 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 07:40

Idézet: Jahno - Dátum: 2010. jan. 12., kedd - 23:11

Kereskedőhöz visszavinni, hogy oldja meg.

Lehet taknyolt cucc, akkor majd kiderül.

Media Marktban vett cuccrol van szo.  :think:

#1365 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 08:25

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2010. jan. 13., szerda - 8:40

Lehet, nem nézed kereskedőnek...  de ettől még tényleg náluk kell az asztalt kopogtatni.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#1366 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 09:02

Sőt, óvatosnak kell lenni, mert ha pna, s az ember rátolt egy másik szoftvert, lehet, hogy nem fogják "elfogadni", ha nem legál az "update". Amikor az aktiváló kód nem működik, azonnal meg kell keresni a kereskedőt, hogy "akadály".
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1367 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 11:52

Idézet: Warrior - Dátum: 2010. jan. 13., szerda - 9:02

Sőt, óvatosnak kell lenni, mert ha pna, s az ember rátolt egy másik szoftvert, lehet, hogy nem fogják "elfogadni", ha nem legál az "update". Amikor az aktiváló kód nem működik, azonnal meg kell keresni a kereskedőt, hogy "akadály".

A tomtom oldalarol lett leszedve a terkep.  :think:  szoval nem hiszem, hogy az illegal lenne.  :think:

#1368 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 14:27

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2010. jan. 13., szerda - 7:40

Pláne, ki tudja ki a beszállító, ami occsó volt, lehet csak térkép képes a cucc, oszt olyan verziós, ami nem is létezik, mert a retail beszállítónak kell aktiválni.
Make love not Wor.

#1369 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 16:33

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2010. jan. 13., szerda - 12:52

A tomtom oldalarol lett leszedve a terkep.  :think:  szoval nem hiszem, hogy az illegal lenne.  :think:

Okés. Így legál. Most már a bolt következik. Hogy miért nem működött az aktiváló kód...

#1370 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 16:47

Idézet: Warrior - Dátum: 2010. jan. 13., szerda - 16:33

Okés. Így legál. Most már a bolt következik. Hogy miért nem működött az aktiváló kód...

Ha járt hozzá az a térkép.
Make love not Wor.

#1371 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 16:49

Idézet: Jahno - Dátum: 2010. jan. 13., szerda - 16:47

Ha járt hozzá az a térkép.

Ez Schwarzmueller faterja cimboráját a legkevésbé se kell, hogy érdekelje, ha úgy adták a kezébe a cuccot, hogy ehhez márpedig térkép is jár.

#1372 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 17:26

Idézet: debaj - Dátum: 2010. jan. 13., szerda - 16:49

Ez Schwarzmueller faterja cimboráját a legkevésbé se kell, hogy érdekelje, ha úgy adták a kezébe a cuccot, hogy ehhez márpedig térkép is jár.

Ha úgy adták. Szeretik eltitikolni és nem is értenek hozzá. Nézd meg a sarki GPS boltot is, tele van térkép nélkjüli cumókkal, aztán megy rá az okosított Igo. Vagy valahol a dobozn apróbetűssel rajt van, be lehet kapcsolni, GPS, mp3, kuzrvannya, csak navi proggi meg térképalap nincs rajt...
Make love not Wor.

#1373 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 17:34

Idézet: debaj - Dátum: 2010. jan. 13., szerda - 16:49

Jar bizony. Kozep es Kelet-Europa valamint Olaszorszag, ja es 2 ev ingyen update.

#1374 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 21:38

Szerintem TomTom és Garmin nem létezik térkép nélkül.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#1375 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 20. 11:50

A topik olvasása folyamatban van. Bocsi, ha már volt.

Még sose használtam GPS-t. Azon gondolkodtam, h 2in1 megoldással, mobilt vennék, amiben van GPS. Több tesztben olvastam, h az újabb telefonok A-GPS-szel vannak felszerelve, ami a mobil bázisállomások adatait használja a gyorsabb pozicionálás érdekében.
A kérdésem: ez a funkció jár vmilyen (fizetendő) adatforgalommal? (nincs mobilnet aktiválva a kártyámon)
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#1376 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 20. 11:59

Idézet: gene - Dátum: 2010. jan. 20., szerda - 11:50

A topik olvasása folyamatban van. Bocsi, ha már volt.

Még sose használtam GPS-t. Azon gondolkodtam, h 2in1 megoldással, mobilt vennék, amiben van GPS. Több tesztben olvastam, h az újabb telefonok A-GPS-szel vannak felszerelve, ami a mobil bázisállomások adatait használja a gyorsabb pozicionálás érdekében.
A kérdésem: ez a funkció jár vmilyen (fizetendő) adatforgalommal? (nincs mobilnet aktiválva a kártyámon)

Nem jár olyan jellegű adatforgalommal (mobilnet) amiért fizetni kellene.

Kicsit bővebben:

Naviszoftvere válogatja, hogy mit képes felhasználni, de a következő megoldásokról tudok (még):

A google maps pl használja a GSM Serving Cell ID-t. A telefon elolvassa a kiszolgáló GSM cella azonosító kódját (CGI) ami a világon összes szolgáltatójánál egy egyedi szám. (ezekből háromszögelés)
WiFi háromszögelés is működik több szoftverrel, Skyhook / Loki adatbázis alapján.
És a fent említett szolgáltatás, amikor az almanac adatok a bázisállomásról is elérhetők, külön díjazás nélkül a szabvány telefon-torony kommunikációba ágyazva. 

Szerkesztette: Szabcsi 2010. 01. 20. 12:13 -kor

"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#1377 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 14:37

(Nokia) Ovi Maps: Offline navigáció ingyen, mindörökké!
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#1378 Felhasználó inaktív   tibor955 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 10. 07:19

Sziasztok!
Van 1 orion02 gps-em,melyneksikeresen  töröltem a residentflash tartalmát.Azóta nem  ismeri fel a pc,hibás  usb  kapcsolatnak jelzi. Szeretném visszatölteni a törölt, de elmentett tartalmat.
Van valakinek  ötlete, hogy milyen programmal lehet?

köszi

#1379 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 10. 09:31

Idézet: tibor955 - Dátum: 2010. febr. 10., szerda - 8:19

Sziasztok!
Van 1 orion02 gps-em,melyneksikeresen  töröltem a residentflash tartalmát.Azóta nem  ismeri fel a pc,hibás  usb  kapcsolatnak jelzi. Szeretném visszatölteni a törölt, de elmentett tartalmat.
Van valakinek  ötlete, hogy milyen programmal lehet?

köszi

ja: hogyan törölted, mivel, milyen programmal, hogyan, hova, milyen formátumban mentetted, milyen programmal...?

#1380 Felhasználó inaktív   tibor955 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 10. 10:53

Idézet: Warrior - Dátum: 2010. febr. 10., szerda - 9:31

ja: hogyan törölted, mivel, milyen programmal, hogyan, hova, milyen formátumban mentetted, milyen programmal...?

Szia!
Totálcommanderrel mentettem a teljes resident flasht a számitógépre.Ezek után töröltem a gps-ről, mert 1 másik gép flash tartalmát szerettem volna rámásolni, az eredeti ugyanis nem engedte a menüt használni, bekapcsoláskor azonnal elinditotta az sdmmc kártyáról a navit. Én pedig szerettem volna zenehallgatásra, esetleg filmnézésre is használni.
A commanderem ugy van beállitva, hogy a hálózati kapcsolatoknál látta a készüléket, most már azonban aztmondja,hogy nem valós.
Az activesync pedig nemszinkronizál vele. A pc usb csatlakozáskor azt irja, hogy a csatlakoztatott készülékbenhiba lépett fel, ezért a Windows nemismeri fel!!

Téma megosztása:

• (79 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.