HWSW Informatikai Kerekasztal: Mindent a GPS navigációról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (79 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mindent a GPS navigációról (hátha nem csak én küszködök...)

#1281 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 09. 02. 11:22

Idézet: FeW - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 12:00

Illetve nincs valami lelkes oldal ahová az emberek az IGO8 frissitéseket teszik fel?

Updateli az magát online jól, vagy kártyaolvasóban.

Hajózás az necces kérdéskör.
Make love not Wor.

#1282 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 02. 11:26

Idézet: FeW - Dátum: 2009. szept. 2., szerda - 12:00

Kellene nekem egy olyan navi szoftver amiben legalább magyarország vizei hajózási lehetőségei szerepelnek.

Garminnak, Magellannak vannak ilyen célgépei, külön szoftverről nem tudok.

#1283 Felhasználó inaktív   Songo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 11:34

valamelyik pcworldben vagy hírportálon olvastam hogy ki is emelték az 1ik szoftvernél hogy a magyarországi hajózási utvonalak is bennevannak támogatja a vízen történő navigálást gondolom nem olyan mélységben mint a többi
de 1xüen nem találom hol olvastam

#1284 Felhasználó inaktív   mithology 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 03. 16:40

Üdv all!

na, nagy nehezen sikerült végre visszatérnie a netnek... szétnéztem a garmin oldalán és ezt találtam: http://www.garmin.hu/termekek/etrex-h
sajnos a pénztárcám nem nagyon engedné meg a 30k-s árat, úgyhogy arra kérnélek titeket, hogy ha tudtok, javasoljatok már légyszi olyan gps-t amit lehet túrázáshoz használni és kb. 20k-ba kerül. (2-3k eltérést még meg tudnék engedni.

Előre is köszi

#1285 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 03. 17:45

Idézet: mithology - Dátum: 2009. szept. 3., csütörtök - 17:40

sajnos a pénztárcám nem nagyon engedné meg a 30k-s árat, úgyhogy arra kérnélek titeket, hogy ha tudtok, javasoljatok már légyszi olyan gps-t amit lehet túrázáshoz használni és kb. 20k-ba kerül. (2-3k eltérést még meg tudnék engedni.

Ugyanaz, vagy hasonló típus, használtan?

#1286 Felhasználó inaktív   mithology 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 03. 17:52

A típus mindegy, de új kéne, ha lehet.

#1287 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 03. 18:12

Sajnos az nem nagyon fog menni, ezek célkészülékek, azért a csillagos égig felmehet az áruk. Az én vágyam tárgya (Garmin Colorado) 103 ezres volt, amikor utoljára néztem, bár azzal lehet esni-gurulni jól.

Én amúgy Nokia E51-en használok Garmin Mobile XT-t, igaz, hogy nem lehet annyira belenagyítani a térképbe, mint a Garmin kütyükön, de cachelésre egész jó. Turistautak.hu-ról letölthető komplett magyar turistatérkép, és hajrá.

#1288 Felhasználó inaktív   mithology 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 14:23

és 25k környékén mit tudsz ajánlani?

#1289 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 09. 04. 15:45

Idézet: mithology - Dátum: 2009. szept. 4., péntek - 15:23

és 25k környékén mit tudsz ajánlani?

Használtat. De ott a Garmin oldala az árakkal, ha megfejtetted, mondjuk ha 28k ez a GPS, akkor ennyiért azért venni fogok, hogy csak legyen :-D

Kicsiben meg Geko201, de nem sokkal olcsóbb és a tudása is messze alulmarad, mellé még használt is.
Make love not Wor.

#1290 Felhasználó inaktív   mithology 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 16:32

Rendben, köszi szépen az infókat.

#1291 Felhasználó inaktív   ferenc_k 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 20:23

Sziasztok! Van egy intensa n410-esem. IGo 8.3-at szeretnék rátenni. Követtem a fórumban olvasott Szabcsi és Tom-y tanácsokat (application.dat-ot mobilenavigator.exe-re neveztem. IGo8 mappát mobilenavigator mappára neveztem. sys.txt-ben az IGo8-at átírtam mobilenavigator-ra.)
És ahogy elindítom a progit pár másodperc és jön a hibaüzenet: PROGRAM APPLICATION DATABASE CANNOT BE FOUND
Nem tudna vki segíteni, hogy mit tegyek?

Néztem fórumokat, ahol tanácsolták hogy a sys.txt-ben nevezzem át az SDCARD-ot arra, ami a kártya neve. Jelen esetben Kingston-nak látja, de ez a csere sem segített.

Fontos lenne, mert ajándékba szeretném adni!
KÖSZI Mindenkinek előre is!!!

#1292 Felhasználó inaktív   Kimmuriel 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 18:20

Üdv népek! :hello:

Szeretném megkérdezni, hogy milyen szoftvert ajánlanátok GPS trackerrel rögzített útvonal koordináták (.gpx formátum) korrigálására/szerkesztésére? :think: Ti mit használtok/használtatok, melyik mit tud vagy nem tud?

#1293 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 16. 20:04

Idézet: Kimmuriel - Dátum: 2009. szept. 16., szerda - 19:20

Szeretném megkérdezni, hogy milyen szoftvert ajánlanátok GPS trackerrel rögzített útvonal koordináták (.gpx formátum) korrigálására/szerkesztésére? :think: Ti mit használtok/használtatok, melyik mit tud vagy nem tud?

GPX Editor
Ami nekem kell, azt tudja... :)
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#1294 Felhasználó inaktív   Kimmuriel 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 18. 15:38

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2009. szept. 16., szerda - 20:04

GPX Editor
Ami nekem kell, azt tudja... :)

Huh, hát így elsőre elég bonyolultnak tűnik... :think:

#1295 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 18. 16:37

Idézet: Kimmuriel - Dátum: 2009. szept. 18., péntek - 16:38

Huh, hát így elsőre elég bonyolultnak tűnik... :think:

Hát az van, hogy ezek a térkép- és trekkszerkesztő/egyengető programok nem az a nextnextfinish jellegű cuccok, szerencsére van hozzá rendes help, tessék kicsit beleásni magad és jó hasznát veszed ennek az elsőre kicsit tényleg ijesztő eszköznek...
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#1296 Felhasználó inaktív   Portos01 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 12. 21:02

Sziasztok!

A napokban vettem egy Harman Kardon GPS810 PNA-t ebay-en. Mivel az USA-ból rendeltem, csak USA és Kanada térkép van rajta, Európa egy nagy "fekete folt". 3 napja vadászok hozzá térképeket, egy Kelet-Európát találtam már, viszont semmi egyéb. Rengeteg cikket írást találtam, ahol "licenszelt iGo-t" és TeleAtlas térképeket emlegetnek, de egyiket sem látja. Próbáltam USB-n keresztül "frissíteni" nemlétező térképállományomat, belecsempésztem Kanada helyett az iGo 2006, majd a NavNgo 8 térképeit, de csak annyit sikerült érdemben elérni, hogy töröltem Kanadát a földgömbről....
Elég elkeserítő tény, hogy sem a gyártó honlapján, sem hivatalos viszonteladókon keresztül nem tudnak segítséget nyújtani. Belgiumban élek, itt voltam a Mediamarkt-ban, ahol széttárták a karjukat, mivel ilyen gyártmányból mindenről hallottak, csak autós navigációról nem. Ígyhát térkép sincs. Otthon az egyik budapesti üzletben találtam 1 db eredeti SD kártyára telepített Kelet-Európát, le is csaptam rá, mint gyöngytyúk a ......-ra, de sajnos nagyon hiányzik Belgium, Franciaország, Hollandia, Luxemburg, Németország és Ausztria.
Van esetleg valakinek ötlete, hogy hogyan tudnék ezekre az országokra szert tenni? Esetleg valakinek van ilyen, vagy hasonló (410, 500,510) készüléke Európával?

Előre is köszönet minden segítségért (bíztató hajrákért, együttérzésért, stb...)
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a viz a hülye!!!"

#1297 Felhasználó inaktív   Nahar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 12. 23:10

Idézet: Portos01 - Dátum: 2009. okt. 12., hétfő - 22:02

...Otton az egyik budapesti üzletben találtam 1 db eredeti SD kártyára telepített Kelet-Európát, le is csaptam rá, mint gyöngytyúk a ......-ra, de sajnos nagyon hiányzik Belgium, Franciaország, Hollandia, Luxemburg, Németország és Ausztria...

Milyen program van most a PNA-don? Vagyis Itthon abban a budapesti üzletben mit tettek rá?
--

Üdv,

Csaba
http://csaba.try.hu

#1298 Felhasználó inaktív   Nahar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 12. 23:12

Idézet: Kimmuriel - Dátum: 2009. szept. 16., szerda - 19:20

Nem tudom pontosan mire akarod használni, de a GPSMapEdit-el csináltam már hasonlókat
--

Üdv,

Csaba
http://csaba.try.hu

#1299 Felhasználó inaktív   Portos01 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 13. 12:13

Idézet: Nahar - Dátum: 2009. okt. 12., hétfő - 23:10

Milyen program van most a PNA-don? Vagyis Itthon abban a budapesti üzletben mit tettek rá?

Hello!
Nem tettek ra semmit, azaz, megrendeltem a Harman Kardon hivatalos keleteuropa terkepet SD-n, es remelem magatol telepul. Egyebkent sikerult bejutnom az operacios rendszerbe Win CE, es a NAV mappaban NavNGo van, de sem a 2006-os sem a 2008-as terkepeket bemasolva nem erek el eredmenyt. Vagy csak nem jol csinalok valamit?!...
Szeretnem lehetoseg szerint a gyari navigaciot megtartani, a bluetooth-tavvezerlo miatt, de, ha semmi esetre nem lehet, termeszetesen marad a B verzio, hogy telepitek ra mast, csak nem vagyok biztos a dolgomban. Ez az elso PNA-m, PDA egyszerubb volt.

Elore is kosz a valaszt es sorry az ekezetek hianyaert....
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a viz a hülye!!!"

#1300 Felhasználó inaktív   johnny24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 13. 15:56

feltőltöttem az igo8-at a samsung i900-ra . fel is telepítette,de a betőltési képnél kiírt egy üzenetet( ui igo8/400_240/scheme.ui) mitől lehet ez? segítség!

Téma megosztása:

• (79 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.