HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (3.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (3.) Lord of Destruction

#1061 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 16. 07:08

Idézet: yooccoo - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 6:53

van új loader

a fenti témához: meg pl. telés sorcon kívül lehet valamivel mf-elni, mh nélkül?

Bármivel, csak Enigma kell hozzá. :D Hammerdin elég jó lenne, jó nagy dam, sok élet, magas block... Persze, sok mf mellett ez sem biztosan igaz. Sorci azért jó, mert távolról sebez.
Anno én mf-eltem még babával is. Mivel tud ugrálni. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#1062 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 16. 07:24

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 6:13

Hat a necromnak osszeallitottam egy felszereles listat, megeszem a kalapom, ha sima mf el ezt ossze tudnam hozni a 2 ber, 2 ohm, 2 sur, jah, cham, lo t az ist eket bele se szamolom, ami a nem runaszavas cuccokra kell, valamikor aludni, meg dolgozni is kell, meg kocsmazni :D
Szal magasrol leszarom azt a 2-3 napi beremet, ettol meg nemfogok szarazkenyeret zabalni poshadt vizzel.
A masik dolog, hogy itt mar eleg szepszammal mf elunk, eddig en 3 hr runat szamoltam amit talaltak 3 session alatt, ber, jah, ohm, ezek kozul egyiket se en leltem  :(

Határozottan egyetértek... ( :Đ  )

Kinek a pap kinek a papné. Azért mert kicsengetek pár ezrest egy hr-ért nemfogom reggel szembe köpni magam a tükörben. Előző sessionban is megtettem, most is megteszem, akkor csak szezon végére lettem fullos és igazán csak pár hétig tudtam kiélvezni a kariaimat, mert jött a reset, most ezt nem szeretném.

Azt meg főleg ne gondolja senki, hogyha hr-es cuccokban masírozok majd, lenézek bárkit is, mert ez nem igaz.
A smiteremet akarom majdnem fullosan(exile nélkül még nem lesz az) megcsinálni egyelőre, hogy übertris ne legyen rémálom többé. Azt csak halkan jegyzem meg, hogy Lilith biza sokkal keményebb volt amikor smiter nélkül mentünk anno...

De amúgy szerintem hanyagoljuk a témát, mindekinek magánügye mire költi a pénzét, szvsz.
(nem fogom magam lobogtatni /f m-en hogy juhéé mennyi hr-t vettem, csak azt ha találok vmi jó cuccot)

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1063 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 07:38

Lilithet mi anno Shouval ketten letoltuk, igaz, kicsit ki kellett találni a taktikát, de megfeküdt. 82-es Bone necrómmal lőttem, plusz maxos prison ezerrel, shou meg adta alá a tüzet. Bármi más kombóval nem ment.

BTW vszinűleg én is be fogok vásárolni rúnákat, de csak majd. Most nincs időm mf-elni, így nem fog esni semmi, ergo inkább tradelek. Ha 500Ft 1 Ist, akkor kit érdekel? Veszek 10-et, és kész. Nem csesztem el egy rakat időt.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#1064 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 16. 07:54

Idézet: Jareth - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 0:36

...amit össze lehet hozni pár nap alatt, ha másból nem, akkor a rúnák becserélésével...

Na ezaz ami nem igaz ;) Ide csapatmunka kell(hfezés, mfrunok)
Hf nélkül neked se lennének jobb rúnáid(ist, gul) az tuti, hogy mégis másoknak hogyan lehet? Egyszerű, player 8-ban tolják az mf runokat. Biza boci pályán is eshet hr, mara(ez utóbbira többször is volt példa).
Amúgy ha végre igazán összefognánk és megegyeznénk, ha vmi nagyon értékes esik közös runon(pl.: mara30) azt eltradelve szétosztanánk egymás közt igazságosan. Előző sessionban erre volt is példa, esett egy mara29 boci pályán én vettem fel, nos simán besöpörhettrem volna a greetz-eket és enyém lett volna a mara29, de rosszul éreztem volna magam e-miatt, így inkább gyorsan eladtam a szokásos áron(3ist) és elosztottam azok közt akikkel játszottam. Persze ez ideális eset volt mert pont 3-an voltunk. :)

Egy konkrét esetre emlékszem amikor nagyobb megmozdulás volt a vagyonunk növelésére és pedig a hf-ezés.

Ha amazonom baalthrone-ban fog járni szívesen átviszek lvl1-es karikat nightra aztán hellre, csak majd egyeztessünk.

Joco: egy linket lökjél plz a loaderhez!

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1065 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 07:59

loader 1.11b
yooccoo#2929

#1066 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 08:25

Idézet: Hush... - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 18:42

Vki tudna arról biztosat mondani, valóban nem hat-e az infinity-s conviction a játékos elementál támadásaira,csak a csicsóéra? Ha ez igaz,akkor a cuccos a legáltalánosabb használatában sok hühó semmiér :think: t.

Az én olvasatomban az van, hogy ha a pala megy conv aurával, az jo a partytagoknak is, mert mindenkiről leszed mindent, amíg rajta van...szerintem ez a csicsora is igaz kell legyen, bár tény, hogy még soha nem volt olyan csicskám. Viszont nekem az tűnne logikusabbnak. :rolleyes:
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#1067 Felhasználó inaktív   Lufibohoc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 08:31

Nem azt mondtam, h enigmát fogok venni, 39 euroért, hanem azt, h egy komplet trangot 2500 ft-ért. Virtuális, nem virtuális, tovább élvezem mint 2 doboz cigit, meg 1 üveg bort.szerintem

Yoocoo: ez a loadder mire jó?

Szerkesztette: Lufibohoc 2005. 09. 16. 08:32 -kor

#1068 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 08:35

Hát én inkább megveszem a két doboz cigimet és az üveg bort... :D

Majdcsak esik cucc vagy rúna, ki kell böjtölni a nehéz időszakot. Lassabban indul be ez a szezon és ez a maphack hiánya miatt van!
Tyraan - Artum Inferniti

#1069 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 08:40

Idézet: td - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 8:54

Biza boci pályán is eshet hr, mara(ez utóbbira többször is volt példa).

És most, mikor végre lenne olyan karim, aki egy hajszállal életképesebb a semminél a hell fokozaton, nem nagyon akar jönni senki velem bocizni....persze vannak kivételek  ;)
Pedig már a hell bocira be tok menni az item find barbimmal is.... tegnap is találtam vele egy csomó stamina potiont, meg egy csomó fegyvert, amit normal act1 elején is dobálnak a monsták  :omg:  :nevet:
(ja, és tegnap átalakultam ebből:    :Đ    ; , ebbe:  :D , TOm Cruise elbújhat...)

Szerkesztette: vaakuum 2005. 09. 16. 08:44 -kor

#1070 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 08:42

Nekem az előző szezonban ACT 3 elején esett egy 28-as Mara, pedig csak sétálgattam...
Tyraan - Artum Inferniti

#1071 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 16. 08:45

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 9:40

És most, mikor végre lenne olyan karim, aki egy hajszállal életképesebb a semminél a hell fokozaton, nem nagyon akar jönni senki velem bocizni....persze vannak kivételek  ;)
Pedig már a hell bocira be tok menni az item find barbimmal is.... tegnap is találtam vele egy csomó stamina potiont, meg egy csomó fegyvert, amit normal act1 elején is dobálnak a monsták  :omg:  :nevet:
(ja, és tegnap átalakultam ebből:  :Ð , ebbe:  :D , TOm Cruise elbújhat...)

Én ma megyek hellbocizni, most nekem ez recommended, nagyon kéne egy jó defense-es archon plate.

Kép

#1072 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 09:03

Idézet: td - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 9:45

Én ma megyek hellbocizni, most nekem ez recommended, nagyon kéne egy jó defense-es archon plate.

Na, akkor ma aktívan hajrá diploma, hogy estére nyugodt lelkiismerettel nyomulhassak.
Egyébként lassan kezdek barátkozni egy második dió gondolatával...
A d2jsp még egy kis időt igényel. meg nem i staláltam még eladható cuccot, egyetlen igazi értékem egy um rúna.

#1073 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 09:06

Hát nekem is csábító, hogy legalább egy full Tal setet vegyek, még olcsó is. De valszeg inkább játszok, eddig is ez ment. Pedig még SEMMI értékesebbet nem találtam reset előtt sem, rune is Mal volt a legnagyobb a hf-ket is beleértve. De a játék a lényeg :)

A bocizásba én is benne vagyok  :doom:  Az elosztás szerintem is úgy jó, ha közös, hiszen egy sorc sokkal jobban tud gyűjtögetni a háttérből telézve, mint az első sorból egy barbi. Ezért nem szeretem a public játékokat.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#1074 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 10:50

Szép baszus,azé ne öljétek le egymást  :help:
Mindenkinek igaza van valahol de legföképp Evil nek.
Mire összeszedi ezeket a tárgyakat addig csicsomrol leverik az eth armort :rolleyes:
Amugy nem is draga 2,5k ért egy trang cucc,ha azt nézed hogy tavaji szezonban mennyit szenvedtél egy nyomorult set ért akkor ez kifejezetten ocso volt.

Rájöttem ,jo ez a jsp forumozás máris milliomos vagyok pedig csak 1 napja küzdök vele.Th Td infot :respect:
Viszont mákos voltam egyböl átakartak b..ni 9 soj al szoval itt is kell vigyázni nagyon szerintem.

Jut eszembe nem ártana megvenni már az Ohm runácskámat rpghouse rol csak darázok me asszony biztos sikitana velem :confused:
       "Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#1075 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 16. 11:28

Idézet: Leslysw - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 11:50

Rájöttem ,jo ez a jsp forumozás máris milliomos vagyok pedig csak 1 napja küzdök vele.Th Td infot :respect:
Viszont mákos voltam egyböl átakartak b..ni 9 soj al szoval itt is kell vigyázni nagyon szerintem.

Jut eszembe nem ártana megvenni már az Ohm runácskámat rpghouse rol csak darázok me asszony biztos sikitana velem :confused:

Ha így haladsz d2jsp-n, akkor hamarosan meglesz fg-ből az Ohm-od. (asszem most 170fg)

Kép

#1076 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 12:22

tud valaki jó trapassa leírást?
yooccoo#2929

#1077 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 12:33

Idézet: yooccoo - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 13:22

Evilnek biza vannak naon titkos receptjei karakter epitesröl rágd egy poicit a fülecskéjét kapsz olyan link hegyeket amit osztán nem raksz zsebre :D

#1078 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 12:33

Idézet: td - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 12:28

Ha így haladsz d2jsp-n, akkor hamarosan meglesz fg-ből az Ohm-od. (asszem most 170fg)

:D

#1079 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 12:41

Idézet: yooccoo - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 13:22

hmmm :think:

http://strategy.diabloii.net/

+jegyzem a trapassa már kissé lerágott csont. Szerintem izgalmasabb a dualclaw ninja, ahol a hihetetlennek hangzó 50-60k kickdamage sem lehetetlen, csak kissé utána kell olvasni az "additive and multiplicative damage modifiers" témának...

Csak vigyázzunk az iron maiden-el, ha hatvanezret sebez a rúgásunk :D

#1080 Felhasználó inaktív   Lufibohoc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 12:44

Yoocoo: szerintem csináld azt amit én:
shadowmaster max mert majd szorgalasan használja a deth senrty-t, és jól verekszik
deth senrty max
lightning setery max
charged bolt sentery max
shock web amennyi marad
brust speed 1
fade 1

nem fogsz 12 k-val hegeszteni, de hellen teljesen életképes. én most 86. szintű vagyok. az enyim most 3,6-ot tud bartuccal, spirit pajzsal, 2 trappos amuval. ehehz jön majd késöbb a shako meg az assa páncél, ami plus 4. szal szerintem nagyon ütős lesz. de már így is az. főleg a hullarobbantása.

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.