HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (3.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (3.) Lord of Destruction

#1081 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 16. 12:47

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 13:41

Szerintem izgalmasabb a dualclaw ninja, ahol a hihetetlennek hangzó 50-60k kickdamage sem lehetetlen, csak kissé utána kell olvasni az "additive and multiplicative damage modifiers" témának...

Csak azt nem értem, hogy a kick-re a venom miért nem hat??? a karmokon műxik, meg a dobócsillag dobáláson is, és a blade shielden is. mondjuk érdekelne, hogy hogy lehet a dioban bamilyen karival akkorát sebezni, mert az már valahol a sztratoszféra határán van, akkora szám.
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#1082 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 12:53

Ehol a lényeg:

Several important damage calculation tidbits are vital to this build.

The first important piece of information is the difference between additive and multiplicative damage modifiers. Additive damage multipliers that are important to this build are weapon damage, off-gear enhanced damage, and Tiger Strike damage multipliers. Although it may seem that a +150% damage weapon will be boosted to +1500% damage with a 1000% damage tiger strike, this assumption is incorrect. The +150% damage and +1000% damage modifiers are added together for a total of +1150% base damage. This is ONLY important, though, if you are using a normal attack for your finishing move, which will almost never happen. Tiger strike damage is added to a kick (Dragon Tail, in our case) in the skill_bonus variable of the kick damage equation, which will be explored two paragraphs from here.

The second form of damage multiplier is a multiplicative multiplier. Dragon Tail damage is multiplicative. When kick damage is modified by a +1000% Tiger Strike and a 300% Dragon Tail finishing move releases the charges, the final kick damage, which includes the +1000% Tiger Strike, is multiplied by 300%, doing absolutely massive damage. This explains how you may have heard of kicks which do 60k damage, which are theoretically possible with these two skills. Even on relatively basic equipment, 25k damage (applied both directly and as splash damage) can be expected.

The calculations that have been opaque to me for some time, since I don't go code-spelunking, are the aforementioned kick damage calculations. Thankfully, jrichards has found them and explained them very well. The equations are these:

MinDamage=((str + dex - 20)/4)*((100 + skill_bonus)/100)) + (BootMinDam*((100 + (str*StrBonus/100) + skill_bonus + non_weapon ED)/100))

MaxDamage=((str + dex - 20)/3)*((100 + skill_bonus)/100) + ( BootMaxDam*((100 + (str*StrBonus/100) + skill_bonus + non_weapon ED)/100) )

The StrBonus term is 120 in this case, since 100 points of strength converts to an additional 120% damage for the boot-class weapon, similar to the 100Str=+100%Sword damage situation. The +skill_bonus term includes the extra damage added to the kick from skills like Tiger Strike. This total kick damage is then multiplied by the Dragon Tail modifier, which has been 300% in this example. Also, as you can tell from studying these equations a little bit, your strength is a huge part of the kick damage that you're going to do, which is why this build, and all assassin kick builds, are so dependent upon high strength values.

#1083 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 13:07

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 9:40

És most, mikor végre lenne olyan karim, aki egy hajszállal életképesebb a semminél a hell fokozaton, nem nagyon akar jönni senki velem bocizni....persze vannak kivételek  ;)
Pedig már a hell bocira be tok menni az item find barbimmal is.... tegnap is találtam vele egy csomó stamina potiont, meg egy csomó fegyvert, amit normal act1 elején is dobálnak a monsták  :omg:  :nevet:
(ja, és tegnap átalakultam ebből:    :Đ    ; , ebbe:  :D , TOm Cruise elbújhat...)

Item finder kőkeményen a skill szintjétől függ,kevésbé az mf-től a tapasztalatom szerint,a játékosok számától egyáltalán nem,saját szintjétől súlyozottan. Travi runok nagyon beválnak vele. Horriblis mennyiségű jewelt és charmot ,gemet dobat.

Lvlv91 double thrower+maxol finder hibriddel igy kaptam hell cowon light sk 31 life-ot vagy 3 fire+10 fcr amut, act5 arreat plateun egy sima szörnytől ethereal 13 ed sacred armort. Travin pl egy nagyon izom 8 max dam 65 ar 35 life gc-t,15 maxdam 15 ias jewelt.

Hogy 1.11ben hogy variáltak a dropokkal,azt passzolom. Az én barbom skulderben, partial ik setben és két heart carverrel (+8 item find), +3 war cry amuval nyomta. Ha éppen más nem,gem mindig volt,azokat cserélgettem be pul-okra 20-asával ladder vége felé.

Szerkesztette: Hush... 2005. 09. 16. 13:20 -kor

"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#1084 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 13:20

Szeret engem Nyiklatak :rolleyes: Nagyon :wub:
       "Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#1085 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 13:23

Idézet: Leslysw - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 14:20

Szeret engem Nyiklatak :rolleyes: Nagyon :wub:

gz
yooccoo#2929

#1086 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 13:34

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 11:47

...mondjuk érdekelne, hogy hogy lehet a dioban bamilyen karival akkorát sebezni,...

Tapos Charge Pala siman ut 50k fizikai sebzest.

Fire druid Vulkanja, kimaxolt synergykkel, ha pont a vulkan tetejen allsz es minden egyes tuzgolyo eltalal, 150k (szazotvenezer) sebzest okoz. Ez a leggyilkosabb skill a Diablo 2-ben. (papiron csak).

Ez csak elmelet, ne vard, hogy megtortenjen...

#1087 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 16. 16:34

Na szép megloptak d2jsp-n, a gul runámat akrtam elnyomni 50fg-ért erre akivel tradeltem baszik küldeni az fg-t!  :mad: Fene az ilyen görényekbe.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1088 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 16:34

Szerintetek a beast runaszo muxik flail ben?
5 Socket Axes/Scepters/Hammers ,hammer kategoria nincs, de a mace kategoriaban vannak hammerek es itt talalhato a flail is  :think:  :confused:
Szal tutira kene menni, vagy ha valaki talal max 118 str u egykezes axe/sceptert alacsony dex kovetelmennyel es 5 sock van benne, vagy max annyi megy bele, gondoljon mar ram.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#1089 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 17:10

Idézet: td - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 17:34

...erre akivel tradeltem baszik küldeni az fg-t!  :mad: Fene az ilyen görényekbe...

Na az előző kérdeseim során ilyesmire gondoltam....hogy nem is azt küldte, meg küldte-e egyáltalán...
Egyébként továbbra sem értem, mit lehet ilyenkor tenni...ha meg semmit, akkor gyakorlatilag a d2jsp-t sem a tutibiztos rendszer tartja egyben, hanem csak a bizniszelők önmérséklete, ami meg folyamatelmélet szerint ugyis csak romlik. :reklamacio:

Kívánj neki egy decrepify-t...

Más: javaslom kipróbálni a hell fokozaton való kóricálást pl a NOX: Csak játssz! című zenéjére. Szerintem frenetikus élmény, sőt a zeneszámaik nagyobbik részével az. :D

szrk: diabló kapcsán gyakran ékezet nélkül írok  :D

Szerkesztette: vaakuum 2005. 09. 16. 17:13 -kor

#1090 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 17:17

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 17:34

Szerintetek a beast runaszo muxik flail ben?
5 Socket Axes/Scepters/Hammers ,hammer kategoria nincs, de a mace kategoriaban vannak hammerek es itt talalhato a flail is  :think:  :confused:
Szal tutira kene menni, vagy ha valaki talal max 118 str u egykezes axe/sceptert alacsony dex kovetelmennyel es 5 sock van benne, vagy max annyi megy bele, gondoljon mar ram.

Nem működik,a flail/knout scourge az mace,nem hammer. Beast egykezesben csak scepterben és axe-ban működik. De ezt írják az arreat summiton is.
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#1091 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 17:48

Idézet: td - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 17:34

Na szép megloptak d2jsp-n, a gul runámat akrtam elnyomni 50fg-ért erre akivel tradeltem baszik küldeni az fg-t!  :mad: Fene az ilyen görényekbe.

Üdv: Dan

Vkinek úgy látszik,ez megérhetett egy regisztrációt feláldozni... :mad:

Hány fórum hozzászólása volt a figurának? :think:

#1092 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 18:45

Idézet: Hush... - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 21:59

Ez világos,de pont a res csökkentése lenne a lényeg,nem igaz?

nagyon kinai lehet amit mondunk......
az infinitybol jovo conviction aura minden csapattagnak segitseget nyujt. Az infinityn levo KULON -(45-55)% To Enemy Lightning Resistance csak a mercet segiti.

Szerkesztette: shoushin 2005. 09. 16. 18:46 -kor

#1093 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 18:49

Idézet: shoushin - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 19:45

nagyon kinai lehet amit mondunk......
az infinitybol jovo conviction aura minden csapattagnak segitseget nyujt. Az infinityn levo KULON -(45-55)% To Enemy Lightning Resistance csak a mercet segiti.

Lehet abba kéne hagyni az ivást... :D

#1094 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 18:51

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 12:47

Csak azt nem értem, hogy a kick-re a venom miért nem hat??? a karmokon műxik, meg a dobócsillag dobáláson is, és a blade shielden is.

a labadat bemartod a meregbe vagy mi? :P fegyver ok,de a lab az csak egy lab+csizma, es nem tettek bele kiskest.

#1095 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 18:55

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 13:34

Fire druid Vulkanja, kimaxolt synergykkel, ha pont a vulkan tetejen allsz es minden egyes tuzgolyo eltalal, 150k (szazotvenezer) sebzest okoz. Ez a leggyilkosabb skill a Diablo 2-ben. (papiron csak).

ezt az amugy imho nyilvanvalo marhasagot hol hallottad? ha minden 20as meg akkor se megy 1k fole a sebzes. vagy 100as all skillrol beszelunk es 1000es durationrol?

#1096 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 19:24

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 17:34

[...]

Bárcsak az én kívánságaim is ilyen gyorsan teljesülnének... :D

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1126895044.jpg

#1097 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 20:08

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 20:24

Bárcsak az én kívánságaim is ilyen gyorsan teljesülnének... :D

Ok terdepelek es utanna bevallalom a lany szerepet is :D
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#1098 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 20:12

lol :Đ
yooccoo#2929

#1099 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 22:41

geez, hova kerultem. :D
btw evil, ugyan kivanj mar nekunk par ocut. ;-)

#1100 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 16. 23:12

Idézet: shoushin - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 19:51

... es nem tettek bele kiskest...

egy igazi assasinnak pedig még ott is az van.... :D

Téma megosztása:

• (77 Oldal)