HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (3.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (3.) Lord of Destruction

#221 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 24. 17:41

Egyszer már csináltuk páran azt, hogy én indítottam egy karit, amivel lvl 40-en megöltem baal-t normon, miközben a lvl1-es karikkal a többiek harrogathban figyeltek. Aztán mindenkinek egyesével megcsináltuk night hf-et. Értelemszerűen akié volt a quest azé lett a runa. Majd 50-es szinten megöltem nightbaal-t(persze előtte bejöttem sorcival és úgy levittem életét baal bácsinak, hogy kb 1 mm maradt és aztán visszajöttem hf húzó karival) míg a többiek újfent harrogathban álldogáltak és újbóli áthúzás jött hell hf-ig és ott szintén egyesével megcsináltuk mindenkinek hell hf-et és mindenkinek a saját questjéből származó rúna lett az övé.

Szerintem most is csináljuk így, ez a legtisztább módszer.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#222 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 17:43

Mondjuk a rúnás témához hozzászólnék...

-Jó ötlet a közös hellforge-ozás (a patch-ben nincs szó róla, hogy megszüntették volna a bugot amivel kiskarikat lehetett nightra/hellre vinni, de ezt azért ki kell próbálni), de a rúnák mindenkinek a saját szerzeményei legyenek.

-Ha valaki össze akar rakni egy komolyabb rúnaszót, azt ne másnak a kárára tegye, ezt mindenki maga oldja meg (én így csináltam HotO-t, CtA-t múlt szezonban), persze ha valaki önzetlenül le tud mondani Ber, Jah rúnáról...  ;)

-Éppen ezért a közös helyen/accon való gyűjtést se támogatom, annak ellenére, hogy a múlt szezonban "nettó befizető" státuszban voltam.  :)

Ha mégis gyűjtenénk rúnákat, akkor érdemes összekockázni Ist-ig minden kisebb rúnát, az a legelfogadottabb cserealap, jobb rúnákat, rúnaszavakat úgyis ilyesmikért fognak árulni.

#223 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 17:53

én pl szinte semmire nem használtam előző szezonban sem a rúnáimat, szal fel tudom ajánlani őket, amint a kívánt a dolgokat összeraktam :)
szal kb. két év múlva :Đ
yooccoo#2929

#224 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 24. 18:42

A rúnákból is csak a közöset lehet transmute-olni? Kavicsból már van gigantikus nagy kavicsom (gyűjtöm, hátha találok egy atombrutál fegyvert, ami lukacsos :D), de a rúnakövekből csak picinek számítót találtam eddig, amikből csináltam nagyobbakat... Most ott tartok, hogy a kicsikből lett 2 TIR vagy miatököm... :) Meg találtam egy valami másikat is. (Amúgy erről hol érdemes olvasni, hogy meg is értsem? :think: :))

PS: Summer: végre lvl17 lettem, úgyhogy most használgatom a pajzsod... :) Zsír nagyon. ;)
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#225 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 18:48

Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 19:42

[...]
(Amúgy erről hol érdemes olvasni, hogy meg is értsem? :think: :))

PS: Summer: végre lvl17 lettem, úgyhogy most használgatom a pajzsod... :) Zsír nagyon. ;)

Az egész Arreat Summit a te barátod, minden kérdésedre találsz választ.

De kicsit leszűkítve:
Horadric Cube "receptek"
Rúnák
Rúnaszavak
Gem-ek

#226 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 18:51

Hf-ben benne vok, de közösbe nem dobálok be rúnát, látván a tavalyi felelőtlen elkótyavetyélést. Az elején tisztáztuk, hogy nem rongyos Hoto a cél, mégis lett vagy 3.
Szal innentől nem bízom senkiben, Shouval összeállok, és hajrá. Mint tavaly, heti 2 Hf karika volt.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#227 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 18:59

Ja, de ahhoz, h ezt meg tudjuk csinálni, kellenének olyanok, hogy 2x SOJ, Mara's amu,  Ocu, Shako, Arachnid, stb. Szal, mf-re fel!

Bár, ma filmet nézek. :Đ
Az nevet utoljára, aki először üt.

#228 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 19:23

nekem lassan lesz egy lev 40es karim ami huzokarikent uzemelhet.
ocu shako es tarsai jo lennenek. Foleg akkor ha egy emberkenek kellene athuznia 7 masikat hell-en. Azt szerintem most meg td is megszenvedne. bar lehet egy probat tenni majd. azonban 1-3 karit egy ember talan meg at tud huzni battle cumoban. x. ki kell majd probalni.

#229 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 19:38

No, megkaptam a ma esti bant is, joccakat  :reklamacio:
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#230 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 19:41

Igen, sajnos elkótyavetyéltük a tavalyi rúnákat, de így is maradt (volna) szép számmal, ha nem jár le a rúnás karakter... Ha nincs közös rúnás kari, amibe mindenki belead, amit tud, akkor sokkal nehezebb lesz korrekt rúnaszavakat összerakni...
Tyraan - Artum Inferniti

#231 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 24. 20:27

Mivel én még csak tanulom az egész Diablo 2 LoD-ot, ezért a rúnáim nagy részét szívesen felajánlom... Igaz, csak kicsik, de ahogy nézem, ebből is lehet nagyot... :) Majd sikítsatok, ki, hol, hogyan gyűjti. Stb. :)
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#232 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 20:42

Idézet: Jareth - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 19:41

Igen, sajnos elkótyavetyéltük a tavalyi rúnákat, de így is maradt (volna) szép számmal, ha nem jár le a rúnás karakter... Ha nincs közös rúnás kari, amibe mindenki belead, amit tud, akkor sokkal nehezebb lesz korrekt rúnaszavakat összerakni...

mindenki joerzese erdekeben ezt felejtsd mar el. Aki dolgozik a runaszerzesert foleg es majd aztan azt latja, hogy o nem lat belole semmit se (kisebb az igenye vagy olyan ami egy magasabb runat igenyel) nem fogja szivesen nezni ha olyat raknak ki belole ami szerinte hulladek / pazarlas. Aki persze felhasznalja az ebbol nem sokat fog erezni o csak hasznalni akarja. Es ha azt mondjak neki, hogy ez pazarlas, es hogy nem, es nem erti akkor o fogja magat rosszul erezni.
a tavalyi proba pont eleg volt arra, hogy lassuk nem igazan lehet ezt jol szetosztani, ha nincs mindenki egy hullamhosszon. Hidd el, nem lesz mindenki egy hullamhosszon.

#233 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 20:43

Evil: mijeza sok bann? :think:

ma este van valaki?
yooccoo#2929

#234 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 20:48

Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 20:27

Mivel én még csak tanulom az egész Diablo 2 LoD-ot, ezért a rúnáim nagy részét szívesen felajánlom... Igaz, csak kicsik, de ahogy nézem, ebből is lehet nagyot... :) Majd sikítsatok, ki, hol, hogyan gyűjti. Stb. :)

ha te ezt akarod tedd, sajat szived joga. Nehany emberrel egyetemben azonban mi nem fogjuk.
Hogy lehet jol gyujteni a runakat? Sokat run-oljuk a countesst. act1 black marsh -> tower level 5. Hellen erdemes. Max amit dobhat az Lo, a minimum amit dobhat az El. Sajnos gyakran az el-t dobja, de hat ez van. A masik forras a hellforge kuldetesek act4-en. NMen a max az Um, Hellen az Ist. Most akarunk csinalni kiskarikat, amiket csak a hellforge kedveert kreaulnk, aztan toroljuk,. aztan ujra. Az osszegyult runakat osszefozzuk, taroljuk, felhasznaljuk.
persze sima walkolassal is eshet runa. Jarethnek pl az elozo seasonben a towerben egy stash-bol esett egy jah. hihetetlen, de elofordulhat. :) Ennek eselye kb annyi, minthogy radesik egy repcsi ajtaja a levegobol. Eselye 0, de elofordulhat. :p

#235 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 20:50

Idézet: yooccoo - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 20:43

Evil: mijeza sok bann? :think:

az van, hogy pindle-t runolja ezerrel. Magyarul game kreal, leveri pindle-t es megy a kovetkezobe. Ez kb azt jelenti, hogy 1-1 game eltart teljes 1 percig max 2ig. Nos sok esetben a 10.-20. ilyen utan idoleges ban-t kapsz. Az idealis az, ha egy jatekban 5-10 percet vagy, akkor nincs semmi esely a banra.

#236 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 20:51

ja. jelentem kesz a 40es runazasra krealt huzokari.

#237 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 08. 24. 21:15

Idézet: shoushin - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 21:51

Remek :)

Már csak egyeztetés kérdése, hogy kinek mikor jó...
Nekem egyelőre most úgy látom péntek délután/este. Persze nem kell hozzám igazodni, ha kimaradok nem érdekes, majd lesz másik. :)

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#238 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 21:32

jön fel most valaki?
yooccoo#2929

#239 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 21:49

Idézet: shoushin - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 21:51

Én a barbárommal már régebben átmentem nightra, de megpróbálok néhány nap alatt felfejlődni, hogy legalább hellre átvigyek néhány karaktert. Nighton minden resistem maxos (a fire 80-as), és bár elég kicsit sebzek, de legalább engem se vernek le, amiben a lvl28-as BO is segítség lehet.

#240 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 23:28

Idézet: shoushin - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 20:50

az van, hogy pindle-t runolja ezerrel. Magyarul game kreal, leveri pindle-t es megy a kovetkezobe. Ez kb azt jelenti, hogy 1-1 game eltart teljes 1 percig max 2ig. Nos sok esetben a 10.-20. ilyen utan idoleges ban-t kapsz. Az idealis az, ha egy jatekban 5-10 percet vagy, akkor nincs semmi esely a banra.

Mi az a pindle?

Más: ha bedobok egy Jewelt ami emeli a damaget, akkor lett egy olyan csicsóm, ami 16-14-et sebez, magyarul a min. több, mint a max.... Ekkor mi van?

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.