Diablo II. (3.) Lord of Destruction
Elküldve: 2005. 08. 24. 17:41
Egyszer már csináltuk páran azt, hogy én indítottam egy karit, amivel lvl 40-en megöltem baal-t normon, miközben a lvl1-es karikkal a többiek harrogathban figyeltek. Aztán mindenkinek egyesével megcsináltuk night hf-et. Értelemszerűen akié volt a quest azé lett a runa. Majd 50-es szinten megöltem nightbaal-t(persze előtte bejöttem sorcival és úgy levittem életét baal bácsinak, hogy kb 1 mm maradt és aztán visszajöttem hf húzó karival) míg a többiek újfent harrogathban álldogáltak és újbóli áthúzás jött hell hf-ig és ott szintén egyesével megcsináltuk mindenkinek hell hf-et és mindenkinek a saját questjéből származó rúna lett az övé.
Szerintem most is csináljuk így, ez a legtisztább módszer.
Üdv: Dan
Szerintem most is csináljuk így, ez a legtisztább módszer.
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2005. 08. 24. 17:43
Mondjuk a rúnás témához hozzászólnék...
-Jó ötlet a közös hellforge-ozás (a patch-ben nincs szó róla, hogy megszüntették volna a bugot amivel kiskarikat lehetett nightra/hellre vinni, de ezt azért ki kell próbálni), de a rúnák mindenkinek a saját szerzeményei legyenek.
-Ha valaki össze akar rakni egy komolyabb rúnaszót, azt ne másnak a kárára tegye, ezt mindenki maga oldja meg (én így csináltam HotO-t, CtA-t múlt szezonban), persze ha valaki önzetlenül le tud mondani Ber, Jah rúnáról...
-Éppen ezért a közös helyen/accon való gyűjtést se támogatom, annak ellenére, hogy a múlt szezonban "nettó befizető" státuszban voltam.
Ha mégis gyűjtenénk rúnákat, akkor érdemes összekockázni Ist-ig minden kisebb rúnát, az a legelfogadottabb cserealap, jobb rúnákat, rúnaszavakat úgyis ilyesmikért fognak árulni.
-Jó ötlet a közös hellforge-ozás (a patch-ben nincs szó róla, hogy megszüntették volna a bugot amivel kiskarikat lehetett nightra/hellre vinni, de ezt azért ki kell próbálni), de a rúnák mindenkinek a saját szerzeményei legyenek.
-Ha valaki össze akar rakni egy komolyabb rúnaszót, azt ne másnak a kárára tegye, ezt mindenki maga oldja meg (én így csináltam HotO-t, CtA-t múlt szezonban), persze ha valaki önzetlenül le tud mondani Ber, Jah rúnáról...
-Éppen ezért a közös helyen/accon való gyűjtést se támogatom, annak ellenére, hogy a múlt szezonban "nettó befizető" státuszban voltam.
Ha mégis gyűjtenénk rúnákat, akkor érdemes összekockázni Ist-ig minden kisebb rúnát, az a legelfogadottabb cserealap, jobb rúnákat, rúnaszavakat úgyis ilyesmikért fognak árulni.
Elküldve: 2005. 08. 24. 17:53
én pl szinte semmire nem használtam előző szezonban sem a rúnáimat, szal fel tudom ajánlani őket, amint a kívánt a dolgokat összeraktam 
szal kb. két év múlva :Đ
szal kb. két év múlva :Đ
yooccoo#2929
Elküldve: 2005. 08. 24. 18:42
A rúnákból is csak a közöset lehet transmute-olni? Kavicsból már van gigantikus nagy kavicsom (gyűjtöm, hátha találok egy atombrutál fegyvert, ami lukacsos
), de a rúnakövekből csak picinek számítót találtam eddig, amikből csináltam nagyobbakat... Most ott tartok, hogy a kicsikből lett 2 TIR vagy miatököm...
Meg találtam egy valami másikat is. (Amúgy erről hol érdemes olvasni, hogy meg is értsem?
)
PS: Summer: végre lvl17 lettem, úgyhogy most használgatom a pajzsod...
Zsír nagyon.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2005. 08. 24. 18:48
Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 19:42
[...]
(Amúgy erről hol érdemes olvasni, hogy meg is értsem?
)
Zsír nagyon. 
(Amúgy erről hol érdemes olvasni, hogy meg is értsem?
Az egész Arreat Summit a te barátod, minden kérdésedre találsz választ.
De kicsit leszűkítve:
Horadric Cube "receptek"
Rúnák
Rúnaszavak
Gem-ek
Elküldve: 2005. 08. 24. 18:51
Hf-ben benne vok, de közösbe nem dobálok be rúnát, látván a tavalyi felelőtlen elkótyavetyélést. Az elején tisztáztuk, hogy nem rongyos Hoto a cél, mégis lett vagy 3.
Szal innentől nem bízom senkiben, Shouval összeállok, és hajrá. Mint tavaly, heti 2 Hf karika volt.
Szal innentől nem bízom senkiben, Shouval összeállok, és hajrá. Mint tavaly, heti 2 Hf karika volt.
Az nevet utoljára, aki először üt.
Elküldve: 2005. 08. 24. 18:59
Ja, de ahhoz, h ezt meg tudjuk csinálni, kellenének olyanok, hogy 2x SOJ, Mara's amu, Ocu, Shako, Arachnid, stb. Szal, mf-re fel!
Bár, ma filmet nézek. :Đ
Bár, ma filmet nézek. :Đ
Az nevet utoljára, aki először üt.
Elküldve: 2005. 08. 24. 19:23
nekem lassan lesz egy lev 40es karim ami huzokarikent uzemelhet.
ocu shako es tarsai jo lennenek. Foleg akkor ha egy emberkenek kellene athuznia 7 masikat hell-en. Azt szerintem most meg td is megszenvedne. bar lehet egy probat tenni majd. azonban 1-3 karit egy ember talan meg at tud huzni battle cumoban. x. ki kell majd probalni.
ocu shako es tarsai jo lennenek. Foleg akkor ha egy emberkenek kellene athuznia 7 masikat hell-en. Azt szerintem most meg td is megszenvedne. bar lehet egy probat tenni majd. azonban 1-3 karit egy ember talan meg at tud huzni battle cumoban. x. ki kell majd probalni.
Elküldve: 2005. 08. 24. 19:38
No, megkaptam a ma esti bant is, joccakat
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2005. 08. 24. 19:41
Igen, sajnos elkótyavetyéltük a tavalyi rúnákat, de így is maradt (volna) szép számmal, ha nem jár le a rúnás karakter... Ha nincs közös rúnás kari, amibe mindenki belead, amit tud, akkor sokkal nehezebb lesz korrekt rúnaszavakat összerakni...
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2005. 08. 24. 20:27
Mivel én még csak tanulom az egész Diablo 2 LoD-ot, ezért a rúnáim nagy részét szívesen felajánlom... Igaz, csak kicsik, de ahogy nézem, ebből is lehet nagyot...
Majd sikítsatok, ki, hol, hogyan gyűjti. Stb.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2005. 08. 24. 20:42
Idézet: Jareth - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 19:41
Igen, sajnos elkótyavetyéltük a tavalyi rúnákat, de így is maradt (volna) szép számmal, ha nem jár le a rúnás karakter... Ha nincs közös rúnás kari, amibe mindenki belead, amit tud, akkor sokkal nehezebb lesz korrekt rúnaszavakat összerakni...
mindenki joerzese erdekeben ezt felejtsd mar el. Aki dolgozik a runaszerzesert foleg es majd aztan azt latja, hogy o nem lat belole semmit se (kisebb az igenye vagy olyan ami egy magasabb runat igenyel) nem fogja szivesen nezni ha olyat raknak ki belole ami szerinte hulladek / pazarlas. Aki persze felhasznalja az ebbol nem sokat fog erezni o csak hasznalni akarja. Es ha azt mondjak neki, hogy ez pazarlas, es hogy nem, es nem erti akkor o fogja magat rosszul erezni.
a tavalyi proba pont eleg volt arra, hogy lassuk nem igazan lehet ezt jol szetosztani, ha nincs mindenki egy hullamhosszon. Hidd el, nem lesz mindenki egy hullamhosszon.
Elküldve: 2005. 08. 24. 20:48
Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 20:27
Mivel én még csak tanulom az egész Diablo 2 LoD-ot, ezért a rúnáim nagy részét szívesen felajánlom... Igaz, csak kicsik, de ahogy nézem, ebből is lehet nagyot...
Majd sikítsatok, ki, hol, hogyan gyűjti. Stb. 
ha te ezt akarod tedd, sajat szived joga. Nehany emberrel egyetemben azonban mi nem fogjuk.
Hogy lehet jol gyujteni a runakat? Sokat run-oljuk a countesst. act1 black marsh -> tower level 5. Hellen erdemes. Max amit dobhat az Lo, a minimum amit dobhat az El. Sajnos gyakran az el-t dobja, de hat ez van. A masik forras a hellforge kuldetesek act4-en. NMen a max az Um, Hellen az Ist. Most akarunk csinalni kiskarikat, amiket csak a hellforge kedveert kreaulnk, aztan toroljuk,. aztan ujra. Az osszegyult runakat osszefozzuk, taroljuk, felhasznaljuk.
persze sima walkolassal is eshet runa. Jarethnek pl az elozo seasonben a towerben egy stash-bol esett egy jah. hihetetlen, de elofordulhat.
Elküldve: 2005. 08. 24. 20:50
Idézet: yooccoo - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 20:43
Evil: mijeza sok bann? 
az van, hogy pindle-t runolja ezerrel. Magyarul game kreal, leveri pindle-t es megy a kovetkezobe. Ez kb azt jelenti, hogy 1-1 game eltart teljes 1 percig max 2ig. Nos sok esetben a 10.-20. ilyen utan idoleges ban-t kapsz. Az idealis az, ha egy jatekban 5-10 percet vagy, akkor nincs semmi esely a banra.
Elküldve: 2005. 08. 24. 21:15
Idézet: shoushin - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 21:51
ja. jelentem kesz a 40es runazasra krealt huzokari.
Remek
Már csak egyeztetés kérdése, hogy kinek mikor jó...
Nekem egyelőre most úgy látom péntek délután/este. Persze nem kell hozzám igazodni, ha kimaradok nem érdekes, majd lesz másik.
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2005. 08. 24. 21:49
Idézet: shoushin - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 21:51
ja. jelentem kesz a 40es runazasra krealt huzokari.
Én a barbárommal már régebben átmentem nightra, de megpróbálok néhány nap alatt felfejlődni, hogy legalább hellre átvigyek néhány karaktert. Nighton minden resistem maxos (a fire 80-as), és bár elég kicsit sebzek, de legalább engem se vernek le, amiben a lvl28-as BO is segítség lehet.
Elküldve: 2005. 08. 24. 23:28
Idézet: shoushin - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 20:50
az van, hogy pindle-t runolja ezerrel. Magyarul game kreal, leveri pindle-t es megy a kovetkezobe. Ez kb azt jelenti, hogy 1-1 game eltart teljes 1 percig max 2ig. Nos sok esetben a 10.-20. ilyen utan idoleges ban-t kapsz. Az idealis az, ha egy jatekban 5-10 percet vagy, akkor nincs semmi esely a banra.
Mi az a pindle?
Más: ha bedobok egy Jewelt ami emeli a damaget, akkor lett egy olyan csicsóm, ami 16-14-et sebez, magyarul a min. több, mint a max.... Ekkor mi van?

Súgó
A téma zárva.