Diablo II. (3.) Lord of Destruction
Elküldve: 2005. 08. 29. 11:52
MEGTÖRT AZ ÁTOK!!!
Nightmare Andy dobott 31 -es Vipermagit
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni." Hölderin
Elküldve: 2005. 08. 29. 12:05
Idézet: Verghaust - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 10:52
MEGTÖRT AZ ÁTOK!!!
Hmmm...
Mázlista.
GZ!
O
(o)(o)
(y)
(o)(o)
(y)
Elküldve: 2005. 08. 29. 12:32
Idézet: shoushin - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 12:48
sisakot, kesztyut tudok adni kolcson ha megtalalsz.
Mivel még csak lvl45 vagyok, így max eltenni tudom a sisakot, remélem nem sokáig. Szóval, ha a közeljövőben kell neked, akkor inkább legyen nálad, egyébként szívesen elfogadom
Az igazság az, amit a többség annak hisz.
Elküldve: 2005. 08. 29. 13:39
Idézet: szabinar - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 0:25
Buriza LASSU!!!!! ha egy 20%-al kisebb sebzesu ijjal 60%-al tobb nyilvesszot losz ki egysegnyi ido alatt akkor nem kell szamologep gondolom...
Jelenlegi amazonom csak weaponswitchen hasznal ijjat, javelinnel is siman kiraly Hellen.
Es mihez kell odamenni kozel
A lightning fury az egyik legjobb skill a Diabloban, es nem kell synergy sem neki...
Lecsapas egybol: 75% blokk ugye...
Evade...
Avoid...
Dodge...
Base vitalityvel siman szambazol Baal minionjai kozott
De nem futtatom itt tovabb az amazont, aki szereti es ert hozza az jatszon vele, aki nem ert hozza az kerdezzen, aki meg nem szereti az jatszon massal.
Jelenlegi amazonom csak weaponswitchen hasznal ijjat, javelinnel is siman kiraly Hellen.
Es mihez kell odamenni kozel
A lightning fury az egyik legjobb skill a Diabloban, es nem kell synergy sem neki...
Lecsapas egybol: 75% blokk ugye...
Evade...
Avoid...
Dodge...
Base vitalityvel siman szambazol Baal minionjai kozott
De nem futtatom itt tovabb az amazont, aki szereti es ert hozza az jatszon vele, aki nem ert hozza az kerdezzen, aki meg nem szereti az jatszon massal.
very fast attack speed A Buriza-Do sebessége ugy tudtam csak 5 féle sebesség van(veryslow-slow-normal-fast-veryfast) ezekszerint lehet gyorsítani a very fast fölé is? moo!!!! Van új a nap alatt! shael az meg 20%-ot gyorsít ez kb annyi mint a fast meg a very fast közöztti különbség nem?
Ha meg vannak jó cuccaid amazonhoz azt küldheted!!
skylinegtr@freemail.hu single playerben meg helyi hálón nyomom csak a bnet nem az én világom!
Elküldve: 2005. 08. 29. 13:47
Idézet: tRebroN - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 13:39
lehet gyorsítani a very fast fölé is? moo!!!! Van új a nap alatt! shael az meg 20%-ot gyorsít ez kb annyi mint a fast meg a very fast közöztti különbség nem?
Nezz utana az adott class eseten mik a breakpointok.
Elküldve: 2005. 08. 29. 13:50
Idézet: szabinar - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 0:18
Par eszrevetel:
Ha atmentel ugy Hellre, hogy van 130 szet nem osztott statpontod es 18 skillpontod az mar onmagaban is eleg magyarazat a nehezsegekre
110 strength sok, tul sok. Kb 80 base eleg kell, hogy legyen.
140 dexterity keves, tul keves
66-os szinten mar 300 korul szokott lenni a dexem bowamaval (valamivel alatta de NEM SOKKAL).
A bowamazon az egyik olyan karakter ahol a "mindent a vitality-be" elv nem ervenyesul, lofaszt nem fog sebezni a kari.
Van egy (mostmar)non-ladder bowamam, base vita (igen, egyetlen statpont vitality-be nyomasa nelkul csinal konnyeden Hell Baal runokat egyedul).
20-as Valkyrie az hasznos PvM-ben, eszmeletlen jo tank.
Kimaxolt Penetrate-re csak PvP kari eseten van szukseg. Mellesleg az en amamnak kimaxolt Penetrate-el es kozel 500-as dexterity-vel (nem feheren persze) kozel 20k az attack ratingje.
Sebzes guided arrow-val 4.5k - 5.8k. (Burizahoz hasonlo fizikai sebzesu ijjal).
Burizaban csak egy socket lehet, amibe pedig KOTELEZO SHAEL rune-t rakni. Meg igy is tetu lassu ha nincs minden egyes darab rajtad levo cucc 15% IAS jewelekkel kiverve. Legjobb, ha van egy Faith bow-d. Persze, ez nem lesz egy darabig... Megteszi helyette egy paladin haver aki a kedvedert aktivalja a Fanaticism aurajat.
Ha AR gondjaid vannak, fogadj fel egy norm act 2 mercet Blessed Aim auraval.
Runaszavak csak feher es szurke targyakba rakhatok.
Ha a karaktered non-ladder, akkor adok neked normalis Bowama felszerelest, a legjobbat amit a Diablo 2-ben egyaltalan szerezni lehet. Ha ladder, akkor izzadni fogsz egy darabig meg
Ha atmentel ugy Hellre, hogy van 130 szet nem osztott statpontod es 18 skillpontod az mar onmagaban is eleg magyarazat a nehezsegekre
110 strength sok, tul sok. Kb 80 base eleg kell, hogy legyen.
140 dexterity keves, tul keves
66-os szinten mar 300 korul szokott lenni a dexem bowamaval (valamivel alatta de NEM SOKKAL).
A bowamazon az egyik olyan karakter ahol a "mindent a vitality-be" elv nem ervenyesul, lofaszt nem fog sebezni a kari.
Van egy (mostmar)non-ladder bowamam, base vita (igen, egyetlen statpont vitality-be nyomasa nelkul csinal konnyeden Hell Baal runokat egyedul).
20-as Valkyrie az hasznos PvM-ben, eszmeletlen jo tank.
Kimaxolt Penetrate-re csak PvP kari eseten van szukseg. Mellesleg az en amamnak kimaxolt Penetrate-el es kozel 500-as dexterity-vel (nem feheren persze) kozel 20k az attack ratingje.
Sebzes guided arrow-val 4.5k - 5.8k. (Burizahoz hasonlo fizikai sebzesu ijjal).
Burizaban csak egy socket lehet, amibe pedig KOTELEZO SHAEL rune-t rakni. Meg igy is tetu lassu ha nincs minden egyes darab rajtad levo cucc 15% IAS jewelekkel kiverve. Legjobb, ha van egy Faith bow-d. Persze, ez nem lesz egy darabig... Megteszi helyette egy paladin haver aki a kedvedert aktivalja a Fanaticism aurajat.
Ha AR gondjaid vannak, fogadj fel egy norm act 2 mercet Blessed Aim auraval.
Runaszavak csak feher es szurke targyakba rakhatok.
Ha a karaktered non-ladder, akkor adok neked normalis Bowama felszerelest, a legjobbat amit a Diablo 2-ben egyaltalan szerezni lehet. Ha ladder, akkor izzadni fogsz egy darabig meg
170 strenght is el kell mert avval lehet csak mindent felvenni hanem lenne 110-es erő nem tudnám a burizát felvenni ami dexterytit illeti ott lehet igen kevés de az erő sok? 80-as erő elég mire?pl splint mail-re meg ilyen normal szarokra igen!
Elküldve: 2005. 08. 29. 13:54
Idézet: shoushin - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 13:47
Nezz utana az adott class eseten mik a breakpointok.
magyarul? én nem beszél diabló!!
Elküldve: 2005. 08. 29. 13:55
Idézet: tRebroN - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 14:50
170 strenght is el kell mert avval lehet csak mindent felvenni hanem lenne 110-es erő nem tudnám a burizát felvenni ami dexterytit illeti ott lehet igen kevés de az erő sok? 80-as erő elég mire?pl splint mail-re meg ilyen normal szarokra igen!
Hmm... Az archon csak 103 és mem sokkal kisebb a defje, mint a sacrednek. Szóval szerintem nem érdemes ezért str-re pazarolni pontot.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.
Elküldve: 2005. 08. 29. 13:57
Idézet: tRebroN - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 13:54
magyarul? én nem beszél diabló!!
bizonyos % eseten lehet latni javulast. mittomen pl 70%nal van egy javulas es aztan 70-120%ig ugyanaz a hatas, aztan 120%nal meg egy ugras van. Guglizz.
Elküldve: 2005. 08. 29. 14:00
Idézet: tRebroN - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 13:50
80-as erő elég mire?pl splint mail-re meg ilyen normal szarokra igen!
eloszor is ne idezd be az egesz postot, ha ekkora, hanem csak a lenyeges reszet.
masodszor, felveszel majd olyan cuccokat is, amik plusz erot adnak (arrol volt, szo, hogy 80as _base_ tehat feheren es nem keken). Masreszt a def neked annyira nem fog kelleni valoszinuleg, mert ott lesz a dodge, avoid es a masik, szabinar gondolom erre akart utalni.
def.. minek az neked tulkepp? nem kozelharci akrakter vagy.
Elküldve: 2005. 08. 29. 14:10
No, felnezek, hatha megint lebasz a b.net
igazan leszalhatnanak rolam.Amugy van egy olyan erzesem, hogy ez azert van, mert valamelyest leepitette a diablo szerver parkot a wow javara.
2 sessionnal ezelott vigan csinaltam 20 sec es pindle runokat es megcsak sorbanallas sem volt.
2 sessionnal ezelott vigan csinaltam 20 sec es pindle runokat es megcsak sorbanallas sem volt.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2005. 08. 29. 14:12
2 season-nal ezelott meg nem volt bevezetve ez a time limit, akkor meg uber diablora is konnyeden lehetett vadaszni.
Elküldve: 2005. 08. 29. 14:28
Mégis nekifogtam a magam kis mf sorcijának...most 43-as szintű.
jelenleg firebolt+fireball skillek vannak kimaxolva, van egy firemasteryn, staticon, telekinezisen, frozen armoron es teleporton. Fireball sebzése így 1k körül mocorog. Elvileg a meteorral tudna 4-5 k körül sebezni ennyi befektetett skillponttal, de a delay miatt fireballt varázsolok 5-öt, és tudok vele célozni, míg meteorral egyet.
mivel hellen úúúútálom, hogy szaladnom vagy menekülnöm kell, és mindig olyan immunok jönnek szembe a jó helyeken, ami nekem van, ezért szeretném kétágasra. A tervem az (
lehet előre röhögni), hogy egy infinitys csicskát kreáljak mellé. Elvileg annak a 12-es conviction aurája leszedi az immunitást, ha az nem valami csillagászati mértékű. Viszont addig valami használható kétágas maca kellene. Úgy gondoltam, hogy a fire ágat már nem változtatom, ha lesznek skillmódosítók, majd hatnak rá...De nem tudom, hogy mi legyen a másik ág:
1)lightning (de mi?), és felfogadok act3-as cold mercet...
2)lightning (de mi?), és felfogadok nm act2 deffensive mercet...
3)cold, és felfogadok act3-as lightningos mercet...
3)cold, és felfogadok act2-es deffensive mercet???
kb 45-50(max) skillpontom fog még összejönni, ebből kellene valami okosat alkotni.
20 nova +20 mastery lenne az egyik (a nova min sebzése nem 1-ről indul)
20 ice bolt +20 orb +néhány pont mastery?
jelenleg firebolt+fireball skillek vannak kimaxolva, van egy firemasteryn, staticon, telekinezisen, frozen armoron es teleporton. Fireball sebzése így 1k körül mocorog. Elvileg a meteorral tudna 4-5 k körül sebezni ennyi befektetett skillponttal, de a delay miatt fireballt varázsolok 5-öt, és tudok vele célozni, míg meteorral egyet.
mivel hellen úúúútálom, hogy szaladnom vagy menekülnöm kell, és mindig olyan immunok jönnek szembe a jó helyeken, ami nekem van, ezért szeretném kétágasra. A tervem az (
1)lightning (de mi?), és felfogadok act3-as cold mercet...
2)lightning (de mi?), és felfogadok nm act2 deffensive mercet...
3)cold, és felfogadok act3-as lightningos mercet...
3)cold, és felfogadok act2-es deffensive mercet???
kb 45-50(max) skillpontom fog még összejönni, ebből kellene valami okosat alkotni.
20 nova +20 mastery lenne az egyik (a nova min sebzése nem 1-ről indul)
20 ice bolt +20 orb +néhány pont mastery?
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.
Elküldve: 2005. 08. 29. 14:30
kell pár charm és meg van oldva az erő kérdése
más: resistes charmokra lenne szükségem
más: resistes charmokra lenne szükségem
yooccoo#2929
Elküldve: 2005. 08. 29. 14:34
amit _en_ ajanlok: 20 frozen orb, 20 cold mastery, fireball max, meteor max, 1 pont fire masteryre, maradekot fire bolt maxolasra. Mercnek NM act2-es defensive merc. Ezzel lesz tuz, jeg es fizikai tamadasod. gyak. mindent le tudsz verni. Uber tristramot most hagyjuk.
Masok azt fogjak mondani, hogy 20 blizzard, 20 cold mastery, 20 fireball, 20 meteor, 1 fire mastery maradekot fire boltra. merc-et lasd mint elobb.
Masok azt fogjak mondani, hogy 20 blizzard, 20 cold mastery, 20 fireball, 20 meteor, 1 fire mastery maradekot fire boltra. merc-et lasd mint elobb.
Elküldve: 2005. 08. 29. 15:38
Idézet: shoushin - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 15:34
amit _en_ ajanlok: 20 frozen orb, 20 cold mastery, fireball max, meteor max, 1 pont fire masteryre, maradekot fire bolt maxolasra. Mercnek NM act2-es defensive merc. Ezzel lesz tuz, jeg es fizikai tamadasod. gyak. mindent le tudsz verni. Uber tristramot most hagyjuk.
Nemisigaz...
20 FB 20 FM 20 FBolt 20 Meteor 1 Cold mastery és amennyi belefér a FO ba... de ez csak az én perverz izlésemnek jött be idáig
(nem szeretem az egyen dolgokat; lásd zealadin Convict beütéssel :Đ)
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni." Hölderin
Elküldve: 2005. 08. 29. 16:31
Plz akinek esik egy arreat face tegye már el nekem(ha nála csak porosodna), jól jönne babámnak az ik sisak amolyan elmegy kategória areatthoz képest.
Üdv: Dan
Szerkesztette: td 2005. 08. 29. 16:35 -kor
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2005. 08. 29. 17:03
hat 20 FO 1 CM nem tul jo parositas. FO onmagaban gyenguszka. Kell melle erosites.
Elküldve: 2005. 08. 29. 17:05
Idézet: shoushin - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 18:03
hat 20 FO 1 CM nem tul jo parositas. FO onmagaban gyenguszka. Kell melle erosites.
Osztom véleményed a maxos CM recommended.
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)

Súgó
A téma zárva.