HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (3.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (3.) Lord of Destruction

#461 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 29. 17:05

Idézet: yooccoo - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 15:30

más: resistes charmokra lenne szükségem

Arra mindenkinek. Nemrég vki a hun chaten egy 28 allres charmot kérdezgetett hogy mennyit ér, és mindenki csak leszólta hogy nem sokat. Szerintem akkor egy pul-ért simán elhozhattam volna.

#462 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 17:11

ennyi t*ketlen embert... hihetetlen.... baalrunolnek normon. Egyik game neve: i telebaal. Kerdezik ki telezik. Erre az egyik mondja, hogy nem o, mert nincs ra manaja, a masik meg rabolint... (en meg druida). Ilyen lama indokot meg nem lattam. Megha epp cucc nelkuli volt a sorcim meg akkor felszerelkeztem manaval es leteleztem meg 25os szinten is, meg akkor is ha volt a gameben nalam magasabb szintu sorci...
Masik gameben meg behaltam. Erre kilepnek az emberek.... Bazz, mi ez? Sima normalon kilepnek.....
ugy el tudjak venni az ember kedvet a jatektol az ilyen noob barmok, hogy hihetetlen.

#463 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 08. 29. 17:14

Idézet: pig - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 14:55

Hmm... Az archon csak 103 és mem sokkal kisebb a defje, mint a sacrednek. Szóval szerintem nem érdemes ezért str-re pazarolni pontot.

Hát nemrég esett egy superior(14ed) sacred armor és 684 a defje, naggggyon jó lesz a babámnak egy stone armorhoz(2500def minimum de akár 2800 is lehet :lollypop: ), később fortinak is bevállhat.
Mire lesz LO-m hajjaj :rolleyes: :)
Szal amazonnak valóban nem éri meg mert se a def se a resist nem számít 50% feletti elhajlásnál, de egy babának a def nagyon kell hisz akkor válik igazi tankká :)

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#464 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 17:58

Idézet: td - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 18:14

Hát nemrég esett egy superior(14ed) sacred armor és 684 a defje, naggggyon jó lesz a babámnak egy stone armorhoz(2500def minimum de akár 2800 is lehet :lollypop: ), később fortinak is bevállhat.
Mire lesz LO-m hajjaj :rolleyes: :)
Szal amazonnak valóban nem éri meg mert se a def se a resist nem számít 50% feletti elhajlásnál, de egy babának a def nagyon kell hisz akkor válik igazi tankká :)

Üdv: Dan

Socketes? Az lutri, hogy Lazaruk mennyire lyukaszt ki egy sima cuccot, nem?

50% feletti elhajlást hogy lehet elérni? A dodge, avoide, evade skilleket kellene nagyon felnyomni? Mennyire? Mert maxra nem megy mind.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#465 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 18:14

Idézet: shoushin - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 16:11

...
Masik gameben meg behaltam. Erre kilepnek az emberek.... Bazz, mi ez? Sima normalon kilepnek.....
ugy el tudjak venni az ember kedvet a jatektol az ilyen noob barmok, hogy hihetetlen.

:up: Ez sajnos orok problema...

Erre is es a 2 percenkent nyitott uj gamek miatti temp banokra is konnyen talalhato megoldas, monnyuk a Blizz kinyomna meg egy patchet ami nem engedne kilepni letszej 5 percig ha mar valaki belepett egy jatekba.
Igy nem kene ezer szamra szopatni Evil.t es a tobbi jatekost :D
....valamint az ilyen barmok is inkabb lemennenek telezni/segiteni mintsem hogy Harrogatban unatkozzanak 5 percig  :D

#466 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 18:28

cuccolaskor te se maradsz benn egy karival 5 percig...

#467 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 18:36

Ha runolok, akkor az minimum 10 perc (még nighton is a három boss, főleg Baal előtt lassul be ugyebár), cuccoláskor pedig kreálok egy játékot, ránézek az órára, maj 6 perc után (digitális óra van szem előtt, az pedig nem mutat nálam másodperceket, így a biztos) kidobálom a cuccokat és minden karival kb. 1 percig bennmaradok a játékban. Volt már, hogy kaptam bant, de akkor tudom, hogy nem volt meg az 1 perc többször is.

Azért a többjátékos cuccolások se biztosítottak manapság, a múltkor egyszerre kaptunk CI-t vagy öten, néhány földön lévő cucc el is tünt. A legbiztosabb a trade ablakos módszer, de az nem kicsit időigényes, és egy Moser shield miatt nem is tartanám érdemesnek.

#468 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 18:43

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 19:14

:up: Ez sajnos orok problema...

Erre is es a 2 percenkent nyitott uj gamek miatti temp banokra is konnyen talalhato megoldas, monnyuk a Blizz kinyomna meg egy patchet ami nem engedne kilepni letszej 5 percig ha mar valaki belepett egy jatekba.
Igy nem kene ezer szamra szopatni Evil.t es a tobbi jatekost :D
....valamint az ilyen barmok is inkabb lemennenek telezni/segiteni mintsem hogy Harrogatban unatkozzanak 5 percig  :D

Azért olyan is volt, hogy sorc mondta: all go, aztán eltelézett közben nyakamra hoztt mind dögöt. Mire kikászálódtam, már mindenki a trónteremben volt. Következő körben hülye lettem volna menni vele  :bolond:

Tradeltem egy mavina armourt. A helmet nem akarta adni, azt mondta, az értékesebb mint az armour. Ez igaz? Asszem övem is lesz.  Asszem a kesztyű nem egy ritka dolog, szóval a helm és a fegyó kellene. Nem tudom mennyit érhetnek? Már csak fel kellene fejlődni hozzájuk :)
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#469 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 18:49

Idézet: shoushin - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 18:03

hat 20 FO 1 CM nem tul jo parositas. FO onmagaban gyenguszka. Kell melle erosites.

Csakazértsem... :p

Nekem ez már beidegződés (azt viszont nem vitatom, hogy igazatok van :Đ)

Különbözni gyönyörű...
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."     Hölderin

#470 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 19:01

Idézet: pig - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 19:43

Tradeltem egy mavina armourt. A helmet nem akarta adni, azt mondta, az értékesebb mint az armour. Ez igaz? Asszem övem is lesz.  Asszem a kesztyű nem egy ritka dolog, szóval a helm és a fegyó kellene. Nem tudom mennyit érhetnek? Már csak fel kellene fejlődni hozzájuk :)

Övem biztosan van, ne adj érte semmit!
A kesztyű is rémlik valahol, de arra nem esküszöm meg.

23 után leszek
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."     Hölderin

#471 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 19:05

Idézet: pig - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 17:43

...A helmet nem akarta adni, azt mondta, az értékesebb mint az armour. Ez igaz?...

Igen, igaz. Ha sikerul szerezned azonnal socketeld meg egy 15%IAS jewellel. Elso osztalyu bowama sapka :up:

#472 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 19:14

Idézet: pig - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 19:43

A helmet nem akarta adni, azt mondta, az értékesebb mint az armour. Ez igaz?

Yep
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#473 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 19:57

1 darabig fontolgattam bowama indítást, de letettem róla. A félrerakott cuccok java: egy passive&magic skiller meg egy eaglehorn crusader bow átadó, vagy tolom akarának :)

#474 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 19:59

Kulcsokkal hogy állunk? Nekem 2 hate és 2 terror van. Lassan csak összejön már néhány morcos harcos aki lemehet tristamba...

#475 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 20:02

a skiller-t elfogadom, bár csereértékem 0 :Đ

pig: kb egy óra és fenn leszek
yooccoo#2929

#476 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 20:17

Pindleskin Nightmare-en dobott valami unique sorci botot, de alig volt elég az ára, hogy megjavítsam rajta a csizmámat... :D

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1125343030.jpg

#477 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 20:20

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 20:59

Kulcsokkal hogy állunk? Nekem 2 hate és 2 terror van. Lassan csak összejön már néhány morcos harcos aki lemehet tristamba...

Épp most néztem, nekem két terror, és egy hate van. Sajnos a destruction kulcsokat Nihlathak őrzi, aki hellen túl brutális a corpse explosion-jével. Oda kell egy nekró, aki gyorsabban CE-zik Nihinél.

#478 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 20:41

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 19:17

Pindleskin Nightmare-en dobott valami unique sorci botot, de alig volt elég az ára, hogy megjavítsam rajta a csizmámat... :D

Eladtad 1410 goldert!?

Ha talalsz megegyet, adok erte 1500-at :cool:  :D

#479 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 20:41

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 21:20

Épp most néztem, nekem két terror, és egy hate van. Sajnos a destruction kulcsokat Nihlathak őrzi, aki hellen túl brutális a corpse explosion-jével. Oda kell egy nekró, aki gyorsabban CE-zik Nihinél.

Majd en kielegitem analisan :)
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#480 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 20:46

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 18:57

1 darabig fontolgattam bowama indítást, de letettem róla. A félrerakott cuccok java: egy passive&magic skiller meg egy eaglehorn crusader bow átadó, vagy tolom akarának :)

Eaglehornt elfogadnam, ha masnak nem kell.
Palamnak jo lesz, Fanaticism auraval weaponsw-n szepen arat. Persze Widowmaker lenne az igazi, de tudom, ez nem az Onok Kertek majus elsejen :D
Amanak sajna tul lassu.

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.