HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (3.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (3.) Lord of Destruction

#861 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 11. 06:20

A taktikához annyit hogy nekem pl a kalapáláshoz 3dolog kell: hely, hely és hely :D  Ha nem tudok helyezkedni akkor baxhatom a tudományom. Szóval a romok közé lehetőleg ne szorítsuk be a jószágokat, bonewall-t meg inkább hanyagoljuk.

#862 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 07:58

Srácok. Most már igazán szeretnék játszani Veletek Neten, de sosem talállak fent benneteket :(
Szólnátok, ha fent lesztek?
[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#863 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 10:28

Elteszem a kulcsokat és amikor mindenki fent van megyitjuk a mokát .
Hate key viszont elveszett nagy örömömben irogattam Hwsw n miközben úgyhagytam a játékot nem mentettem el mire vissza néztem C/I kaphattam mert nem találtam se a kulcsot se a többi cuccot amit dobtak a mumusok :mad:
Nem baj Hate key esik bármikor az nem gond.

Viszont ujj puck letölthetö "d2event" röl mouspados és ez már meg van micsodázva szoval müxik kafán :rolleyes:
legalábbis úgytünik :respect: illetve néha kifagy ,meg olyan furcsa ,szoval nem tul jó egy picit se.

Szerkesztette: Leslysw 2005. 09. 11. 10:38 -kor

"Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#864 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 11:30

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 7:20

A taktikához annyit hogy nekem pl a kalapáláshoz 3dolog kell: hely, hely és hely :D  Ha nem tudok helyezkedni akkor baxhatom a tudományom. Szóval a romok közé lehetőleg ne szorítsuk be a jószágokat, bonewall-t meg inkább hanyagoljuk.

Én úgy tudom, hogy ott minden élő és élettelen immune to magic jelzővel van ellátva, és azt nem is lehet semmivel leszedni. ezért a kalimpácsolás hatása igencsak kétségesnek tűnik....Bár aki soxor járt ott, majd kijavít, ha tévedek.

Amúgy van egy avenger paladinom, van neki conviction aurája, igaz, még csak 9-es szinten(-70% resist all)...és csak a normál végén tart, tekintve, hogy ő sincs eleresztve cuccokkal...Sigon set van neki, és asszem egy pajzsom van csupán, amit a kinövés esete után le tudok rajta cserélni. az sem táp, de azért egy hajszállal jobb. egy jó egykezes kézikészülék kellene neki, hogy a damja megugorjon. Ha egyszer valaki átrángatná hell act5-ig, talán közelharcos kariként + az aurájával jó szolgálatot tehetne uberek ellen. Addigra a max aura elérhető szerintem. slvl 20 conviction azért -125% resistance(némi plusz skillekkel elmegy -150-ig), mivel az immunitást mindegyik elementálra leszedi, egykét elementalista még be is férhetne: pl egy trapassa maxos shadow-al, vagy light ágas sorc (cl), cold ágas sorc(blizzard), elementál druidnak is működne a cold sebzése is...
vélemény? :confused:
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#865 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 13:17

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 12:30

Én úgy tudom, hogy ott minden élő és élettelen immune to magic jelzővel van ellátva, és azt nem is lehet semmivel leszedni. ezért a kalimpácsolás hatása igencsak kétségesnek tűnik....Bár aki soxor járt ott, majd kijavít, ha tévedek.

Igaz, de pl a horadrim ancient-ek is immune to magic kivitelben lépnek fel a trónteremben, mégis hamar elkalapálom őket. Ezzel együtt nekem is vannak 2ségeim. Majd meglátjuk.
Az mf sorcival mégsem mehetek :D Más pedig még nincs...

#866 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 14:17

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 14:17

Az mf sorcival mégsem mehetek :D Más pedig még nincs...

Ha a convictionos palát nem ütik agyon 10 másodperc alatt, akkor akár még azzal is jöhetnél  ;)
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#867 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 14:29

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 15:17

Ha a convictionos palát nem ütik agyon 10 másodperc alatt, akkor

Nekem is csak hammer palám van ami életképes hellen is bár az armorom az elég tréfás Duriell.
Resistemmel nincs gond defenzem nem tul jo de azé elmegy.
Én még nem voltam lent trist-be igyhát nem tudom mi vár ott rám lent.
Mindenesetre adok summer véleményére .Ha összejön jol a csapat mehetünk bármikor.
Mindenesetre bevagyok sózva elég rendesen :typing:
Amugy summon necroja kinek volna???

Szerkesztette: Leslysw 2005. 09. 11. 14:34 -kor

#868 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 14:37

Idézet: Leslysw - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 14:29

Mindenesetre bevagyok sózva elég rendesen :typing:

Tedd félre a sót úgy egy hónapra legalább. Anno szuper cuccokkal is csak szenvedés volt, most xarokkal csak halni menne le az ember.
Szóval, tedd el a kulcsokat, a testrészeket talán meg lehet szerezni jó nagy kínlódással, de annyi.

Jut eszembe. Egy ember lemegy tristramba, ugye, akkor ennek megfelelően kreálódnak le az űberek tulajdonságai. Ezután szépen belép még 7 ember, de a szörnyek már nem erősödnek tovább.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#869 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 14:41

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 14:37

Jut eszembe. Egy ember lemegy tristramba, ugye, akkor ennek megfelelően kreálódnak le az űberek tulajdonságai. Ezután szépen belép még 7 ember, de a szörnyek már nem erősödnek tovább.

miert ne erosodnenek? vagy ez ilyen terulet?

#870 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 14:53

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 15:37

Ezután szépen belép még 7 ember, de a szörnyek már nem erősödnek tovább.

Magyarán Players8 as gaméba players1 es szintü monszták lesznek.?!
Illetve ha már megvan a 3 testrész akkor ujj game players 1 be kinyitni tristet ,lemmeni és utánna join a többi 7 ember ugye??

Szerkesztette: Leslysw 2005. 09. 11. 14:55 -kor

#871 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 11. 15:10

Idézet: Leslysw - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 15:53

Magyarán Players8 as gaméba players1 es szintü monszták lesznek.?!
Illetve ha már megvan a 3 testrész akkor ujj game players 1 be kinyitni tristet ,lemmeni és utánna join a többi 7 ember ugye??

...és akkor kiírja szépen a szokásos üzenetet: xxx player joined to your world, diablo's minions grow stronger.
Sz'al a bilibe belelóg a kezed, ébresztő :Đ

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#872 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 15:23

Mint korábban említettem, nekem van summon necrom (meg asszem Evilnek is). Benne vagyok a vadászatban, de valszeg egy pillanat alatt leütnének, szinte semmi cuccom nincs (Stealth dusk, boltban vásárolt bot, stb. Csak a homu a kezebmben az egyetlen normálisabb)

Azt viszont még nem válaszoltátok meg, hogy mi van akkor ha két necro is átkoz. Elméletileg egy átok lehet csak egyszerre rajta a dögökön. Ez akkor is így van, ha két különböző embertől kapják? És mi van az aurákkal, slow missile-vel, stb?
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#873 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 15:26

Idézet: pig - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 16:23

Mint korábban említettem, nekem van summon necrom (meg asszem Evilnek is). Benne vagyok a vadászatban, de valszeg egy pillanat alatt leütnének, szinte semmi cuccom nincs (Stealth dusk, boltban vásárolt bot, stb. Csak a homu a kezebmben az egyetlen normálisabb)

Azt viszont még nem válaszoltátok meg, hogy mi van akkor ha két necro is átkoz. Elméletileg egy átok lehet csak egyszerre rajta a dögökön. Ez akkor is így van, ha két különböző embertől kapják? És mi van az aurákkal, slow missile-vel, stb?

Atok egszerre csak egy marad rajta, erdemes megallapodni, hogy a magasabb szintu atkozzon, mert az alacsonyabb szintuvel felulbiralhatod a regit.Aura tobb is ervenyesul, szal ezzel nincs gond.

En meg mindig azt mondom, hogy turelem, a megeszerzett kulcsokat gyujtogessuk es majd biztosra menjunk, hosszu meg a session, meg nagyon gatya cuccokban jarunk.
Muxik mar a maphukk a crack el?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#874 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 15:34

Idézet: td - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 15:10

...és akkor kiírja szépen a szokásos üzenetet: xxx player joined to your world, diablo's minions grow stronger.
Sz'al a bilibe belelóg a kezed, ébresztő :Đ

Üdv: Dan

Fejed lóg bele. :) Csak azok a monszták erősödnek, amelyeket még nem láttál. Olyan nincs, h ütöd, és közben szroszódik az élete. Régebben legalábbis így volt.

#875 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 15:35

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 15:26

En meg mindig azt mondom, hogy turelem, a megeszerzett kulcsokat gyujtogessuk es majd biztosra menjunk, hosszu meg a session, meg nagyon gatya cuccokban jarunk.

+1 szavazat. :up:

BTW nekem pl csak 1etlen mf sorcom van jelenleg. Tudom, h saját hülyeség, de a régi iskolában nevelkedtem, azaz előbb 2-3 hónap mf, és majd amikor megvan minden, akkor játszok. :)

#876 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 15:48

Majd lemegyünk akko ha mindenki tápos lesz ,de azé ezt jo tudni leslie hogy ez a szitu ,erre nem is gondoltam volna.Köszi

Td: :lame:  :taps: Bili :wc2:
Este gyere 8 után leszek.

"Olyan nincs, h ütöd, és közben szroszódik az élete."  :sandor:

#877 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 16:04

Hi. Akkor 8után fent lesztek, mert mennék én is, ha lehet. Bár az én palám még csak 25-ös szintü Act5 normal :(
[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#878 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 16:30

Én sem ragaszkodnék hozzá hogy ÜberMefi-eledel legyek.  ;)
Majd ha a barbárom el lesz látva jobb cuccokkal, és lesz legalább lvl88 (de inkább lvl90-es), akkor nekiugorhatunk.

Ami viszont kicsit szemétség, hogy random ad a végén torch-ot, tehát nem függ attól, hogy ki nyitja. Mindenesetre én nem tudnék mit kezdeni egy druid/assa/ama torch-al, többi karaktert valószínűleg fogok indítani.

#879 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 16:34

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 17:30

Én sem ragaszkodnék hozzá hogy ÜberMefi-eledel legyek.  ;)
Majd ha a barbárom el lesz látva jobb cuccokkal, és lesz legalább lvl88 (de inkább lvl90-es), akkor nekiugorhatunk.

Ami viszont kicsit szemétség, hogy random ad a végén torch-ot, tehát nem függ attól, hogy ki nyitja. Mindenesetre én nem tudnék mit kezdeni egy druid/assa/ama torch-al, többi karaktert valószínűleg fogok indítani.

Szvsz torchokat elcserebereljuk klanon belul, kinek mi kell, szerencsere ez sokkal jobban controllalhato, mint az anni megszerzese.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#880 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 16:45

Apropó. Ma találtam egy Troll Nestet, így lecseréltem a Rhyme pajzsomat. Akit érdekel a régi (Grim Shield-es), jelentkezzen érte.
Csatolt képen az új és a régi:

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1126453505.jpg

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46