HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (3.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (3.) Lord of Destruction

#1001 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 15. 09:00

Idézet: td - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 9:48

Segítek hell húzásban szívesen és szerintem a többiek is.

Üdv: Dan

Kösz, akkor majd baalozásban is részt tudnék venni.

A Mavina amám is már Act3-ban tart, de azzal nagyon tetszik a játék, azt ki akarom élvezni :) :joy:  Sajna a csicsóm pusztul állandóan.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#1002 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 09:07

td: mesélnél arról, hogy ez a d2jsp forumos adok-veszek-cserélek-miskárolok-herélek ( :D ) rendszer hogyan is műxik? már párszor nézegettem az oldalt, de nem jöttem rá, hogy a biznisz világába hogyan is lehetne nekem bekerülni, illetve hogyan műx effektíve  az adásvétel (soha nem tom, mikor jutok game elé, és mennyi időre), tehát a rendszer ezt képes kezelni, vagy így nem is érdemes próbálkozni, mert csak lejáratom magam? :think:
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#1003 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 09:10

Idézet: td - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 8:49

Very interesting...

Tolj fel egy sp2-t, ill. minden hardverednek szerezd be az új driver-ét, végül a diót installd újra.

Ha mindez nem segít cserélj tápot! :Đ (ofc ez csak vicc)

sp2 pipa, frissítések pipa.

Új drivert épp leszedhetek, de ez egy 1 éves win install. Semmit nem telepítek, semmire nem használom, csak dió. Mitől zakkanhatott meg, nem tom.  :think:

Ja, nem, hangkari drivert pár hete cseréltem. :)

Táp fél éves, 400W-os Aopen. Jó az, le is mértem. Hétvégén szétszedem, kipucolom a gépet. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#1004 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 09:45

reset elott leslievel amikor kavirnyaltunk szervek utan hobbi szinten, akkor a sorcim meg nem igazan baalrunolt asszem. Ill szerintem meg baalt nem olte le, szoval ha vk hellben van le is mehet a portalon, meg nyithat is.

#1005 Felhasználó inaktív   Lufibohoc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 09:51

Leslye:Ugy tom, h a linux álá nem írnak vírusokat. (atán lehet, h nem így van) Port sebességgel nem lehet gondja a Dionak? Ha esetleg levenéd a port sebességét?

Mit szóltok a summon necro összeállításhoz?

Curses:
dim visonés atract kivételével mindre egy
lowes resistre 5

Poison and Bone:
Bone Armor:10
alatta lévő ketőre egy-egy (mert így többet ér a bone armor, mintha arra kakám helyette)

Summoning:
2 csontváz, meg a mastery max
Clay golem 7
többi golem (tűz kivételével) 1
summon resist 1
golem mastery 1
revive 1

ez így 98 pont. Várom a vleményeket, h mi nem jó.

Kell valakinek druida 3 summonos amu?

#1006 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 09:59

bone armorra ne tegyel es alatta levore ne tegyel, lopikulat se er majd hellen, hacsak nem maxolod, de ez summon necro, ugyhogy nincs ertelme.
clay golem max.
curses teren amplify-ra egy, lower resistre 1 (a plusz skillekugyis majd felhuzzak)
Aztan summon resist vagy golem masteryre kell rakni, nemtom, elfelejtettem, majd leslie ill. evil kiigazitja, amit rosszul mondok.
ui: ja igen, corpse explosion max!

Szerkesztette: shoushin 2005. 09. 15. 10:02 -kor

#1007 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 10:08

Td mi jot varázsolsz a Phased Bladeböl???

A tegnapi helpet a szervekért mindenkinek köszönöm.
Ilyen bulik mostantol gyakrabban lesznek mert Jareth meg én is ráficcenünk a kulcsokra ha minden jol megy hamar összefog gyülni.
yooccoo ,neked logok egy Hate keyel nemsoká visszaadom ,köszi a tegnapit :respect:
       "Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#1008 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 15. 10:18

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 10:07

td: mesélnél arról, hogy ez a d2jsp forumos adok-veszek-cserélek-miskárolok-herélek ( :D ) rendszer hogyan is műxik? már párszor nézegettem az oldalt, de nem jöttem rá, hogy a biznisz világába hogyan is lehetne nekem bekerülni, illetve hogyan műx effektíve  az adásvétel (soha nem tom, mikor jutok game elé, és mennyi időre), tehát a rendszer ezt képes kezelni, vagy így nem is érdemes próbálkozni, mert csak lejáratom magam? :think:

Egész egyszerűen:
A d2jsp-n területre(eu, usa, asia) és hcl/scl ladderre(nonladder, ladder) el vannak különítve a trade szekciók.
Egy váltó eszköz van a fórum gold(fg), egy kiemelt topikban benne vannak az aktuális árak fg-ben(pl.: hány fg egy ist) most üres a naponta változó árak és a nemrég történt reset miatt, így egyetlen mód van az árak megismerésére, nézegetni kell a topikokat mit mennyiért vesznek, adnak el általában.
Mondok példát: reset előtti hónapokban az ist 5 fg volt, reset után 80-90fg, most 35, de pár hónap és beáll a megszokott 5 fg-re, mondanom se kell ugye, ha most eladsz egy ist-et pár hónap múlva az árán akár 5-6szor annyit is vehetsz.
Persze ott lehet tradelni bármiben, cuccot cuccért, cuccot rúnáért, cuccot fg-ért.
Ha el akarsz adni vmit vagy éppen venni, utána kell nézni, a közelmúltban mennyiért ment el ugyanilyen cucc.

Kétfajta trade van online és offline, attól függően, hogy bneten vagytok-e vagy nem.
Online:
Ez úgy működik, hogy a topikban megegyeztek, vagy netán pm-ben kapsz jó ajánlatot, megbeszéltek egy időpontot mikor ütköztök bneten, vagy ha már bneten vagytok mindketten, akkor pm-ben küldjétek a game nevét és passwd-jét hol taliztok, fontos hogy pm-ben, mert ha beírod topikba akkor sokan próbálnak majd a vevő/eladó nevéhez hasonló nicket regelni benten és átverni jól.
De ha pmben bonyolítod attól ne félj hogy átvernek, ugyanis ha mégis vkivel megtörténik, szólhat az adminnak aki a tolvajt scammer státusszal látja el, így a goldjait feldughatja, hisz senki se fog vele bizniszelni, ezt nem kockáztatja senki épp ezért becsületességre vannak kényszerítve még a lopós hajlamúak is.
Én már sokat tradeltem és megszokott dolog, hogy tradeablakban megmutatásra kerül a tárgy, nyugtázod magadban, hogy igen a megbeszélt statokkal rendelkezik, aztán alt-tab winbe és utalod a goldot. Aztán mondod, hogy sent, a tag leellenőrzi és átadja a cuccot. De volt olyan is sokszor, hogy ledobta előre a földre a cuccot, vagy egyből átadta. Goldot úgy tudsz utalni, hogy mindenkinek a nickje alatt van a gold:szám mező ide klikkelve feljön egy új oldal ahol a give gold to mezőbe számmal beírsz annyi goldot amennyit akarsz adni és leokézva az átutalódik az arcnak.
Offline:
Előre kapod a fórumgoldot, vagy te előre küldöd el(persze ez lebeszélésre kerül előtte topik/pm-be, nehogy csak úgy küldözgess :D ) és utána ha te nemvagy bneten és ő igen vagy épp fordítva, a lényeg hogy a cuccot átcuccolod egy újjonan létrehozott account-ra(pl. tradexyz) és az ott létrehozott karihoz cuccolod a tárgyat, aztán az account//passwd-öt elküldöd pm-be az illetőnek és kész is a biznisz.
Én már tradeltem mindkét módon, egyszer sem vertek át. Érdekes volt pl az offlineos, átutaltam az fg-t és amikor hazaértem már várt az account//passwd-ös pm aztán már csak át kellett cuccolni és kész is volt a biznisz. Ilyenkor illik vissza jelezni, hogy okés minden.

Pár rövidítés:

ft=fast trade az az összeg amennyiért most azonnal megválnál a cucctól vagy éppen azaz összeg amennyit most azonnal kicsengetnél a cuccért. előbbi esetnél alacsony árat kell írni útóbbinál magasat
dl=ez az összeg amennyit ténylegesen remélsz és kapni szeretnél a cuccért(kissebb összeg mint az ft)
closeable=az az időpont ameddig a trade tart, pl. tonight 22:00 és az ebben az időpontban megkapott legjobb ajánlatért adod el a cuccot

t4t=thank you for trade, ezt minden sikeres trade után illik odabigyeszteni

Egyelőre ennyi, kérdezz ha nem világos vmi.

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1009 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 15. 10:21

Idézet: Leslysw - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 11:08

Td mi jot varázsolsz a Phased Bladeböl???

A tegnapi helpet a szervekért mindenkinek köszönöm.
Ilyen bulik mostantol gyakrabban lesznek mert Jareth meg én is ráficcenünk a kulcsokra ha minden jol megy hamar összefog gyülni.
yooccoo ,neked logok egy Hate keyel nemsoká visszaadom ,köszi a tegnapit :respect:

Bevallom az őszintét: napokban veszek maniért pár hr-t, így a phase blade-be egy grief kerül majd.

Szívesen megyek szervekért bármikor, a smiter-rel élvezet :D

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1010 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 10:41

Idézet: td - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 11:21

Bevallom az őszintét: napokban veszek maniért pár hr-t, így a phase blade-be egy grief kerül majd.

Phased Bladeba biztos a legjobb a grief???

Tegnap megnéztem asszony net kártyáját azzal is lehet neten vásárolni.
Sms kap minden tranzakcio után söt még akkor is ha csak valaki fellép az ő accountjával.
Énis azon gondolkozok veszek egy két cuccot pénzért csak félek nem örülne neki ha kapna egy sms t egy sikeres ohm runa vétele után ;)
Ami oldalt meg találtam a neten vásárlás szempontjábol igencsak szegényes volt a kinálata :(
Van esetleg olyan oldal ahol gazdagon lehet Shoppingolni ezt azt ?

Szerkesztette: Leslysw 2005. 09. 15. 10:46 -kor

#1011 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 10:46

Szerintetek megéri egy socketet rakni Baranar Star-ba? Ha igen, mit tegyek bele?
[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#1012 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 15. 10:48

Idézet: Leslysw - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 11:41

Phased Bladeba biztos a legjobb a grief???

Igen, ugyanis alapban very fastos és a grief erre ad +30-40 iast, vagyis a smite ütésem iszonytatóan gyors lesz, továbbá indestructible, így nem kopik a fegyó, mert sajna a smite használatakor a fegyver qrvára kopik, állandóan javítgatnom kell kovácsnál a mostani flail-omat pl. A grief csak egy valamiért jó BA-ban az eggyel nagyobb range miatt(2 vs 3), ezért is használják a babák duellben a ww miatt is.

szerk:
Les, ITT van egy oldal de b@szott drága

Szerkesztette: td 2005. 09. 15. 10:51 -kor

Kép

#1013 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 10:57

Azt hiszem, hogy feláldozom a MAL rúnámat egy skulldiért, bár nem tudom, hogy kapok-e érte vagy még meg kell toldanom 1-2 UM-mal...
Tyraan - Artum Inferniti

#1014 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 11:00

Idézet: Lufibohoc - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 10:51

Leslye:Ugy tom, h a linux álá nem írnak vírusokat. (atán lehet, h nem így van) Port sebességgel nem lehet gondja a Dionak? Ha esetleg levenéd a port sebességét?

Curses:
lowes resistre 5

Poison and Bone:
alatta lévő ketőre egy-egy (mert így többet ér a bone armor, mintha arra kakám helyette)

Summoning:
Clay golem 7
summon resist 1
golem mastery 1
revive 1

Ez a dolog most engem is foglalkoztat, úgyhogy én is érdeklődve várom a választ. :cool:
[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#1015 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 11:11

Idézet: td - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 11:48

Hüha :think:
Van itt minden jóság ,köszi.

#1016 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 11:11

Világosítstok fel légyszi, hogy ezek a neten vásárolt cuccok honnan vannak? Dupe-oltak? Akkor mennyire biztonságos?
yooccoo, te honnan vásárolsz?

Azt hittem cta kerül a bladebe :)

A d2jsp-s traderől nekem is az a véleményem, hogy megbízható. Bár olvastam olyan topicot, hogy valaki lopott. Sajnos eladni nem túl könnyű, már most tele van jó cuccokkal és nem nagyon vesznek közepeseket :(
Annyi még, hogy figyelj az időzónákra, mert a megbeszélt időpont, nem biztos, hogy mindenkinek ugyanazt jelenti :) De általában odaírják.

#1017 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 11:18

Idézet: Lufibohoc - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 10:51

Curses:
lowes resistre 5

Poison and Bone:

Summoning:
Clay golem 7
summon resist 1
golem mastery 1
revive 1

Hát itt korábban volt vita a mage csontik hasznosságáról. Én max pár pontot raknék (raktam) rá, nem túl sokra jók. Sőt szűk helyeken egyszerűen miattuk beszorulnak a többiek. Haltam be egy párszor már emiatt, én ajtón belül csontik kívül, az ajtóban két mage szarakodik :omg:  Inkább tegyél pár pontot a revive-re, néha sokkal hasznosabbak, ha tudsz normális dögöket felkelteni.

#1018 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 15. 11:28

Idézet: Leslysw - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 12:11

Hüha :think:
Van itt minden jóság ,köszi.

Csekkold ezt itt jobb árak vannak!

Kép

#1019 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 11:32

Idézet: td - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 12:28

De ez csak East+West nem?

#1020 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 15. 11:32

Idézet: Leslysw - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 12:32

De ez csak East+West nem?

:omg: télleg :Đ bocs!

Kép

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.