Diablo II. (3.) Lord of Destruction
Elküldve: 2005. 09. 25. 12:52
csicsóra milyen páncélt és sityakot adjak?
act2 def, insight-tal a kezében
yooccoo#2929
Elküldve: 2005. 09. 25. 13:15
Idézet: yooccoo - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 13:52
csicsóra milyen páncélt és sityakot adjak?
Shaftstop+Vampire Gaze az általánosan használt, a damage reduced és a life stolen miatt.
Én viszont szeretem, ha a csicsó nem fagy le jeges támadásoknál, ezért páncálnak Duriel's Shell-t használok, ezzel a resistjeit is egészséges szinten tudom tartani. Sisaknak jó lehet még a Crown of Thieves, ez is szép life stolennel rendelkezhet.
Persze minden cucc akkor a perfekt, ha ráadásul ethereal is. Előző szezonban a sorcim csicsójának volt egy uppolt eth Duriel-e (Great Hauberk lett), ethereal Crown of Thieves és eth Cryptix Axe-ban Insight.
Szerkesztette: SuMMeR 2005. 09. 25. 13:15 -kor
Elküldve: 2005. 09. 25. 13:35
szerintem egy eth duress is hasonloan jo pancel a csicsonak..
ez meg mi?
akarhogy is szamolom, ed nelkul max. 795 lehetegy eth kraken...
ez meg mi?
Csatolt képek:
Elküldve: 2005. 09. 25. 13:49
nem, trade-ben csinaltam a screenshot-ot...
nem mertem megvenni, pedig a csicso nagyon ragta fulem:DD
nem mertem megvenni, pedig a csicso nagyon ragta fulem:DD
Elküldve: 2005. 09. 25. 14:03
Idézet: fene_vad - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 14:35
szerintem egy eth duress is hasonloan jo pancel a csicsonak..
ez meg mi?
ez meg mi?
tal-amn perf topaz és egy sima eth armor 50%-al nagyobb lesz,random socketet kapsz bele.
Egy ilyen eth duress bonewave van a társam csicsóján is.
Egy kétsocketesre fáj a fogam nagyon...Prudence-hez.
Szerkesztette: Hush... 2005. 09. 25. 14:04 -kor
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."
Elküldve: 2005. 09. 25. 16:54
Idézet: fene_vad - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 16:22
ez erdekes... ilyen recept nincs is cube-hoz az arreaton...
Megesik
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."
Elküldve: 2005. 09. 25. 17:05
No, levertem uber durcit is, ez laza volt, egy lenyem nem deglett meg, man csak egy desc key kell es remenykedni, hogy a brainhoz megy a kov portal.Szal nalam van horn+eye.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2005. 09. 25. 17:35
csak fegyvert és páncélt lehet upolni?
elég szegényes az arreaton lévő készlet és itt fórumon már elhangzott pár formula, ami ott nem szerepel
hol lehet megtalálni ezeket?
elég szegényes az arreaton lévő készlet és itt fórumon már elhangzott pár formula, ami ott nem szerepel
yooccoo#2929
Elküldve: 2005. 09. 25. 17:38
Hello mindenki!
El tudnátok mondani, hogy műxik a szmájtos paladin?
Mitől olyan extrabrutál?
Az elmúlt három napban bokaficammal, meg egy wininit.dll-t megfertőző vírussal küzdöttem (kettős győzelemmel zártam
, úgymint remélem a brazil futamon a mekik
). Szal a pár oldallal ezelőtt lévő pénzért vegyünk cuccot témához csak annyit, hogyha megveszed az übercuccokat minek játszol tovább?
Torchért? Számomra a diablózás azt jelenti, hogy csülökre menjek a mégjobb cuccokért, és örülök ha összejön valami nagyon durva. Ha meglenne az összes álomcucc kiraknám a karit a vitrinbe, és belépődíj ellenében mindenki megnézhetné
. Persze azis lehet, hogy a majd 5 évnyi szingölözés beszél belőlem, hiszen a verewolf druidomnak sohasem találtam meg az IKmault, erre az előbb (bocs, de nem emléxem ki) írja, hogy ott hagyta a földön.
El tudnátok mondani, hogy műxik a szmájtos paladin?
Mitől olyan extrabrutál?
Az elmúlt három napban bokaficammal, meg egy wininit.dll-t megfertőző vírussal küzdöttem (kettős győzelemmel zártam
Torchért? Számomra a diablózás azt jelenti, hogy csülökre menjek a mégjobb cuccokért, és örülök ha összejön valami nagyon durva. Ha meglenne az összes álomcucc kiraknám a karit a vitrinbe, és belépődíj ellenében mindenki megnézhetné
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2005. 09. 25. 17:53
Idézet: Cadaver - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 17:38
...
Mitől olyan extrabrutál?
Mitől olyan extrabrutál?
Azert mert nincs AR csekk az enemi defense ellen, vagyis elmeletileg mindig talal. Vagyis ha life-tapot hasznal gyakorlatilag elpusztithatatlan.
Amugy nem olyan extra-brutal, mint sokan hiszik...
Elküldve: 2005. 09. 25. 18:17
Van e valakinek infoja arrol, hogy amagefisten levo +1 fire skill erositi e a necro ce jet, azt hallottam igen, de infot nem talaltam rola.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2005. 09. 25. 18:23
Idézet: yooccoo - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 18:35
csak fegyvert és páncélt lehet upolni?
Ez esetben csak páncélt/sisakot/pajzsot,ami eth és nem + ed-s nem+ dur-os .
Elküldve: 2005. 09. 25. 19:39
Idézet: Evil. - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 18:17
Van e valakinek infoja arrol, hogy amagefisten levo +1 fire skill erositi e a necro ce jet, azt hallottam igen, de infot nem talaltam rola. 
Magefist noveli a CE sebzeset, es erdekes modon csak a CE sebzeset noveli, a Fire Golemre nincs hatassal.
Szerkesztette: szabinar 2005. 09. 25. 19:41 -kor
Elküldve: 2005. 09. 25. 19:44
Idézet: Evil. - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 19:17
Használj csak szerintem nyugodtan Trang kesztyűt, nem olyan rossz az, és az átkokra adott +2 skill is jó lehet néha.
Elküldve: 2005. 09. 25. 20:08
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 20:44
Használj csak szerintem nyugodtan Trang kesztyűt, nem olyan rossz az, és az átkokra adott +2 skill is jó lehet néha. 
Van egy szutyok pancelom, amivel tudok repkedni, szal nem mellekes a kesztyun levo fcr, raadasul a manna regeneracio sem, mivel az insight nemsoka kikerul a csicska kezebol es ha ehhez parosul ce t erosito tulajdonsag, akkor szamomra ez a megfelelo kesztyu.
Amugy en is ugy tapasztalom, hogy jobban tarol.
Ha valaki talal 4 sockos eth pancelt nagy def el, gondoljon mar ram, felteve ha nem kell neki, de az is jo, ha 4 socket megy bele.
Elküldve: 2005. 09. 25. 20:17
Idézet: Evil. - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 21:08
[...]
Ha valaki talal 4 sockos eth pancelt nagy def el, gondoljon mar ram, felteve ha nem kell neki, de az is jo, ha 4 socket megy bele.
Te tudod milyen kesztyűt akarsz használni, mondjuk a Trang kesztyűn is van 20% FCR.
Van egy ethereal Scarab Husk-om, 4 socketes. Olyan 700 feletti defje van, de erre nem esküszök meg. Ha kell adom szívesen.
Szerk.: tévedtem, nincs annyi a def...
Csatolt képek:
Szerkesztette: SuMMeR 2005. 09. 25. 20:22 -kor
Elküldve: 2005. 09. 25. 20:19
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 21:17
Te tudod milyen kesztyűt akarsz használni, mondjuk a Trang kesztyűn is van 20% FCR.
Van egy ethereal Scarab Husk-ok, 4 socketes. Olyan 700 feletti defje van, de erre nem esküszök meg. Ha kell adom szívesen.
Van egy ethereal Scarab Husk-ok, 4 socketes. Olyan 700 feletti defje van, de erre nem esküszök meg. Ha kell adom szívesen.
Ok, majd nezd mar meg, de azert en is korulnezek, mert olyan 200 str kovetelmenyig gyuhet barmilyen pancel.
Elküldve: 2005. 09. 26. 08:30
Idézet: Evil. - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 9:19
Le, szal a horn megvan, ma megprobalom a tobbit is megszerezni.
1 pont van rajta, de a skillerekkel 27 es szinten van, ez 69 all rest jelent, sajna nem szintenkent ad +resistet, szal tobb pontot rarakni nincs ertelme.
Talan ha a csicso kezebe egy bonehew et nyomnek addig, hamarabb meglenne.
1 pont van rajta, de a skillerekkel 27 es szinten van, ez 69 all rest jelent, sajna nem szintenkent ad +resistet, szal tobb pontot rarakni nincs ertelme.
Talan ha a csicso kezebe egy bonehew et nyomnek addig, hamarabb meglenne.
Raise Skeleton Receives Bonuses From
Skeleton Mastery
Summon Resist
Ez mit jelent? csak a Rest adja vagy azon felül még ad bonuszt a csontikba?
O
(o)(o)
(y)
(o)(o)
(y)

Súgó
A téma zárva.