Idézet: Kory - Dátum: 2005. okt. 12., szerda - 17:47
Szerintem vételképes. 2002-es jól emlékszem?
Azért a Focus más kategória, meg szvsz drágább is.
Szerintem is. Főleg, hogy megnézve is elég nehéz belekötni a kocsiba. (A tulaj különben megszorulhatott, mert egyszerre hozott be egy Smartot és ezt. Nem hiszem, hogy azért adja el őket, mert szét van hajtva bármelyik is.) Már csak ki kéne Kedvesnek próbálnia. Ha baja van, otthagyjuk, ha nincs, félretetetjük.
Igen, 2002-esre emlékszem én is. A forgalmiját nem láttam, szerelő barátom mondott ennyit. Mindegy, ha 2001-es, akkor is piszok jó állapotban van egy ránézés után.
A Focus ehhez képest valóban egy más kategória, és 1,6-osban sokkal, legalább fél millióval drágább lenne ennél, főleg, hogy abból inkább a ráncfelvarrottat erőltetném. Egy barátunknak egy valóban megkímélt, talán '99-es (tehát a régebbi) 5 ajtós Fókája van 1,6-os motorral. Most kellene benne vezérműszíjat cserélni görgőkkel, továbbá az egyik fékbetétet előző szervízkor úgy cserélték ki, hogy elfelejtették a tárcsát felszabályozni, így döcög (magyarul tárcsa+betét csere kinéz), kotyog az egyik első keréknél a csapágy, ilyesmi nyűgjei vannak. Pedig ez a kocsi aztán tényleg kímélve volt, a srác az abszolút klasszikus úrvezető, szerintem még életében nem ment országúton 100-nál gyorsabban. Ha jól tudom, a ráncfelvarráskor valamit módosítottak a futóművön

Azt hiszem, most van itt az ideje, hogy utánaolvassak.