HWSW Informatikai Kerekasztal: Viccrovat - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Viccrovat II. Értékeld a témát: -----

#1071 Felhasználó inaktív   Dzsano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 08. 08:30

Bemutatót tart a professzor a medikusoknak, és mondja:
- Ez a demonstráció a megfigyelőképességűk és az önuralmuk tesztelésére szolgál. Itt van ez az edény, amiben emberi vizelt van, most beledugom az újamat és lenyalom. Csinálják utánnam. - Hát, undorodva mindenki beledugja az újját és lenyalja nagy undorodva.
- Ez jó, az önuralmuk tökéletes. Csak a megfigyelőképességükkel van baj: mert én a mutatóujjamat dugtam bele és a középsőt nyaltam le...  :cool:
Asztalravissza!

#1072 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 14:33

Idézet: Dzsano - Dátum: 2005. nov. 8., kedd - 8:30

Bemutatót tart a professzor a medikusoknak, és mondja:
- Ez a demonstráció a megfigyelőképességűk és az önuralmuk tesztelésére szolgál. Itt van ez az edény, amiben emberi vizelt van, most beledugom az újamat és lenyalom. Csinálják utánnam. - Hát, undorodva mindenki beledugja az újját és lenyalja nagy undorodva.
- Ez jó, az önuralmuk tökéletes. Csak a megfigyelőképességükkel van baj: mert én a mutatóujjamat dugtam bele és a középsőt nyaltam le...  :cool:

:) Ezt a poént már az apámmal is eljátszotta az 50-es években az állatorvosin a professzora, csak ott lóhugy volt a vizsgálat tárgya... :)

Szerkesztette: akaido 2005. 11. 08. 14:34 -kor

A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 11. 08. 15:45

Idézet: akaido - Dátum: 2005. nov. 8., kedd - 14:33

:) Ezt a poént már az apámmal is eljátszotta az 50-es években az állatorvosin a professzora, csak ott lóhugy volt a vizsgálat tárgya... :)

Aham.

És te sikerültél elsőre ??? :]

#1074 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 15:57

De gonosz vagy Kakukk!!! ( :D )
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 11. 08. 15:59

Idézet: bega - Dátum: 2005. nov. 8., kedd - 15:57

De gonosz vagy Kakukk!!! ( :D )

Áh, dehogy... ;) (de hogy !!! :])

#1076 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 16:00

Egy nap Petike megkérdezte apukáját, hogy kaphatna-e egy mountain-bike-ot születésnapjára. Az apa így szólt: "Petikém, most vettünk fel három millió forint kölcsönt a házra, sajnos, nincs most pénzünk biciklire. Várj Karácsonyig."
Eljött a Karácsony, Petike megint rákérdezett. "Sajnos még mindig sok a tartozásunk, talán majd máskor ..."
Két nappal később Petike nagy bőröndöt cipelve kilép a házból. Az apja megkérdezi:
- Miért mész el kisfiam, nem szeretsz már minket?
- Tegnap, mikor elmentem a szobátok ajtaja előtt, hallottam, hogy azt mondod, hogy elmész, és anya megkért, hogy várd meg, mert ő is megy. Hát dögöljek meg, ha én itt maradok ekkora tartozással!!!

#1077 Felhasználó inaktív   Normika 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 08. 22:50

Bash.org

<@AntiHeiss> friend of mine went to jail last night
<@AntiHeiss> he probably isn't getting out for a while
<%The_Coolest> y?
<+Enyo> why?
<%The_Coolest> :o
<@AntiHeiss> it was a girl cop, she was pretty cute too
<@AntiHeiss> she said anything you say can and will be held against you....he sat there for a while and said 'tits'

:nevet:  :taps:
Reggeli Londonban
Ebéd New Yorkban
Csomag a Bermudákon                               British Airways

#1078 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 08. 23:08

>>>>>>>>>rohadtjó<<<<<<<<<<<<< :D :D :taps:

Szerkesztette: Asker 2005. 11. 08. 23:13 -kor

"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#1079 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 00:07

- Mi van kiírva az orosz temető kapujára?
- Fel! Támadunk!
- És a Kínaira?
- Ki-Fing-Tunk. 
:D
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#1080 Felhasználó inaktív   landler 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 09. 07:27

Két cserebogár beszélget télen a föld alatt:
- Te, én már nagyon fázom!
- Nem baj, nálam van madzag.
- Az meg mire jó?
- Hogy kihúzzuk a telet!

#1081 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 08:38

-Miért alszik a gyereked a szekrény tetején?
-A múltkor leesett az ágyról és nem hallottam...

#1082 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 08:38

Kepzeld - mondja Dezső a baratjanak -, a mult vasarnap vadaszni mentem, es a helyszinen vettem eszre, hogy otthon maradt a loszer. Megszagoltattam a kutyammal a puskacsovet, es az okos joszag egy ora mulva mar hozta is a szajaban tartva a toltenytaska fogantyujat.
- Ez semmi! A multkor az asszony csak a strandon vette eszre, hogy otthon hagyta a furdoruhajat. Megszagoltattam a kutyaval a felesegem labakozet, a bloki elszaladt, es egy negyed ora mulva hozta a szomszedot a farkanal fogva.

#1083 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 09:28

Idézet: Lord - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 9:38

-Miért alszik a gyereked a szekrény tetején?
-A múltkor leesett az ágyról és nem hallottam...

:Đ:

Szerkesztette: twelve 2005. 11. 09. 09:30 -kor

#1084 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 09:40

Idézet: landler - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 8:27

Két cserebogár beszélget télen a föld alatt:
- Te, én már nagyon fázom!
- Nem baj, nálam van madzag.
- Az meg mire jó?
- Hogy kihúzzuk a telet!

:omg: :D

#1085 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 12:50

Kedves Helpdesk!

Tavaly frissítettem a Barát 5.0-ról a Férj 1.0-ra, és azt tapasztaltam, hogy a rendszer teljesítménye csökken, különösen a Virág és Ékszer alkalmazásokban, amik pedig kifogástalanul működtek a Barát 5.0 alatt. Ezen túlmenőleg a Férj 1.0 több kedvenc programomat is eltávolította, mint például a Romantika 9.3-at és az Odafigyelés 6.4-et, ám telepített olyan alkalmazásokat, mint a Bajnokok Ligája 4.1 és az Fradi 3.0. Most már az Elbeszélgetés 8.0 sem működik, és ha Takarítás 2.8-at akarom indítani, visszautasít a rendszer.

Megpróbálta m a Nyaggatás 5.3-mal kijavítani a hibákat, de sikertelenül. Mit tegyek?

Elkeseredett

Kedves Elkeseredett!

Először is, ne felejtse, hogy a Barát 5.0 szórakoztatócsomag, míg a Férj 1.0 operációs rendszer, saját utasításkészlettel. Gépelje be a következő parancssort: C: Azt hittem, szeretsz Enter] ezután töltse le a Könnyek 6.7-et, és telepítse a Bűntudat 3.0-át! Ha minden rendben megy, akkor a Férj 1.0 ezután magától indítja az Ékszer 2.4 és Virágok 3.6 alkalmazásokat. Kérem figyeljen oda, hogy ne terhelje túl a Férj 1.0-át több ilyen alkalmazás gyakori, vagy egyidejű futtatásával, mert ez esetben a Férj 1.0 telepítheti az Ingerült Csönd 2.3-at, vagy a Kocsmázás 7.0-át, ami által a rendszer fokozottan ki lesz téve a Sör 6.1 támadásainak. A Sör 6.1 kártékony program, mely HangosHorkolás.wav fájlokat hoz létre a merevlemezen.
Egyes tapasztalatok szerint a Férj 1.0 a Pletykadélután 2.1 és a Barátnőim Átjönnek Vacsorára 3.2 futtatása esetén lemerevedhet, ezeket csak akkor indítsa, ha előtte telepítette az Elmehetsz A Meccsre 1.5-öt! Bármilyen hibát is tapasztal a Férj 1.0 működésében, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE telepítse az Anyós 1.0-át, és ne telepítsen új Barát programot se! Ezek nem támogatott alkalmazások; a Férj 1.0 rendszer összeomlásához és a kapcsolat megszakadásához vezethetnek. A Férj 1.0 remek program, de csak korlátozott memóriakezelési lehetőségei vannak, valamint nem kompatibilis néhány újabb
alkalmazással (ilyen például a Vegetariánus Étel 4.3). Érdemes lehet fontolóra venni néhány kiegészítő szoftver beszerzését. Én személy szerint a Meleg Vacsora 3.1-et és a Rafinált Alsónemű 7.7-et ajánlom.

A legjobbakat: Helpdesk
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#1086 Felhasználó inaktív   NoHAB 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 11. 09. 16:35

DROID-440
2005.09.08.

blog droidzóna levrov

Édesanyám egy nem túl intelligens hölggyel beszélgetett a minap, akirol kiderült, hogy szintén kutyás. Na, pontosítsuk, szóval van egy kutya, egy dobermann is abban a lakásban, ahol ot tárolják. A no nemigen foglalkozik a jószággal, a férje kutyája, az nem is igen hallgat rá.

- Most vittük az állatorvoshoz - mesélte a no - össze kellett varrni a nyakán a bort.
- Mi történt vele?
- Megharaptam.
- ???

El is mondta a történetet. A férj elment otthonról, az asszony egyedül maradt a dobival, amirol nem sokat tudott, de a férje magyarázott valami olyasmit, hogy ilyenkor, egy éves kora körül a dobermann gyakran megpróbálja megszerezni a falkavezérséget, és erot kell neki mutatni, hogy behódoljon. Kicsit tartott tole, mert olyan marha nagy foga volt, meg néha ugatott is, de remélte, hogy a falkavezérségen nem lesz vita. Hát, mégis lett, ráadásul pont akkor, amikor a férj nem volt ott. A dobermann morogni kezdett az asszonyra, aztán a keze felé is kapott. A no nem értett a kutyaneveléshez, de a férjétol hallotta, hogy a falkavezér azzal fejezi ki felsobbségét, hogy a tarkójánál fogva megrázza a gyengébbet. Hát lehajolt, vérfagyasztót hörrentett, és jól megharapta szegény kutyát. De olyan jól, hogy szájában is maradt egy féltenyérnyi bor! Meglehetosen egyedi módszer, de végül is muködött, a kutya megértette, hogy nem o itt a jani...

#1087 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 17:03

Idézet: NoHAB - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 15:35

...
- Mi történt vele?
- Megharaptam.

Ne már, ez komoly? Nagggyon dúúúrva! :o

#1088 Felhasználó inaktív   [Milan] 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 17:16

Idézet: NoHAB - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 16:35

DROID-440
2005.09.08.

blog   droidzóna   levrov

Forrást nem ártana...
http://blog.tomcatpolo.hu

#1089 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 18:58

Idézet: NoHAB - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 17:35

DROID-440
2005.09.08.

blog   droidzóna   levrov

:omg:

#1090 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 20:56

Ma a melóhelyen elég sürgős volt a dolgom, úgyhogy az irodai vécé helyett a dolgozók budiját vettem igénybe. Elég ápolatlan helység, de kibírható. Az egyik fülkében valami kontinuitáshiba lehetett, és bokáig állt benne a víz. Magyar problémamegoldás, ahelyett, hogy valamivel fölitatták volna, a következő felirtatot ragasztották az ajtajára:
"CSÓNAK ÉS EVEZŐ A PORTÁN"
Hát, én akkor kacagtam egy jót.

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »