Viccrovat II.
Elküldve: 2006. 04. 05. 20:14
- Éljen Rákosi! Éljen Rákosi!
Rákosit földöntúli öröm önti el, ám a következő pillanatban valaki nagyot csap hátulról a fejére, és így szól:
- Tapsolj, kopasz, mert elvisz az ÁVO!
:Đ
Elküldve: 2006. 04. 06. 05:39
-Nézd Anyu, beteg a paci!
-Jaj kisfiam, bár apád lenne ilyen beteg!
Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)
Elküldve: 2006. 04. 06. 11:13
1. Megbecsülni mások munkáját ("Ha mindenáron meg akarjátok ölni egymást az öcséddel, kint csináljátok! Most takarítottam fel")
2. Vallást ("Jobb lesz, ha imádkozol, hogy kijöjjön a fehér ingedből!")
3. Az időutazás alapjait ("Úgy megcsaplak, hogy a jövőhéten térsz magadhoz!")
4. Logikát ("Azért , mert én azt mondtam")
5. [b]Tornamutatványokat ("Most nézd meg hogy néz ki itt hátul a nyakad!")
6. Bőrön át táplálkozást ("Fogd be a szád, és edd meg a vacsorád!")
7. Türelmet és kitartást ("Addig ülsz ott, amíg a spenót el nem fogy")
8. Meteorológiát ("Úgy néz ki a szobád, mintha tornádó söpört volna
át rajta")
Elküldve: 2006. 04. 06. 11:15
Idézet: bigsee - Dátum: 2006. ápr. 5., szerda - 17:48
Vazzzzz, nekem nem sikerült!!!
Na, akkor sziasztok!
Elküldve: 2006. 04. 06. 17:10
Idézet
- Túl sokan vagyunk itt ketten, döntsük el, kié legyen az udvar. Fussunk versenyt, aki előbb ér az ólhoz, az győz.
- De én egy kicsit öregebb vagyok, adj 2 méter előnyt. - a kiskakas beleegyezik, el is indulnak. Ebben a pillanatban puska dörren a farmer kezében, a kiskakas holtan buckázik fel. A farmer mérgesen mondja a következőt.
- A fene egye meg, ez már a harmadik kiskakas, amelyik buzi.
Idézet
Elküldve: 2006. 04. 07. 16:34
Amerikai :
- Anno amikor az Empire Stae Building készült, megépítettünk 30 emeletet, majd szóltunk a földszintre, hogy indulhat a lift, mire felér addigra kész lesz az épület.
Orosz :
- Ez semmi. Amikor a Bajkál-Amúr vasutat építettük 200 km sín lerakása után szóltunk Moszkvába, hogy indulhat a szerelvény, mire Vlagyivosztokba ér kész lesz a végállomás épülete is.
Magyar :
- Gyerekek, sehol sem vagytok ! Mi 7 órakor elkezdtünk építeni egy szeszgyárat és negyed nyolckor már mindenki be volt b@szva !
Elküldve: 2006. 04. 07. 16:35
Gyurcsány - Orbán Megasztár módra
(lezajlott az énekverseny, taps, ünneplés, ováció, a két műsorvezető a versenyzőkhöz siet)
Tilla: Húú, ez nagyon jó volt! Ferenc, te olyan voltál, mint egy Duracell-nyuszi, amiben frissen cseréltek elemet! Nagyon pörögtél! Viktor, te pedig mint a szomorkodó legkisebb királyfi, akit elnyomnak a bátyjai, de aztán mégis ő nyeri el a királylányt és a fele királyságot! Fantasztikusak voltatok!
Görög Zita: Srácok jól vagytok? Hogy éreztétek magatokat a színpadon?
(nem kapnak levegőt, Tilla feltalálja magát)
Tilla: Amíg kilihegitek magatokat, hallgassuk meg a zsűri véleményét!
Presser Gábor (zavartan mosolyog; megvárja, amíg abbamaradnak a bekiabálások): Hát nem is tudom. Nagyon érdekes volt, de egy kicsit zavarban vagyok. Tudod, Viktor, benned eddig éppen a színészi tehetségedet szerettem, de most baromira rosszul fogtad fel a szerepedet. Nagyon sajnálom, hogy a sok dicséret után most kellemetlenkedni fogok, de hát el kell mondani, hogy félreértetted a helyzetet. Ebben a párbajban te voltál a kihívó. Vagyis te kellettél volna hogy legyél. De te meg behúztad a füledet-farkadat, nem is néztél arra, akit kihívtál, hanem énekeltél bele a kamerába. Ez nem volt jó. Kitértél a párbaj elől. Nagyon sajnálom. De te sem tetszettél igazán, Ferenc. Az tök jó volt, ahogy először letámadtad a Viktort, meg jó volt másodszor is, harmadszor is. De aztán baromira untam, ahogy erőlködsz, hogy leénekeld a színpadról. Azt már láttuk tőled az elején, hogy jobban bírod erővel, és én azt vártam, hogy a végére csak megsajnálod ezt a szegény fiút és kicsit megsimogatod, öledbe veszed vagy valami. De így olyan volt az egész, mint egy nyomuló buldózernek és egy hátráló szomorú bivalynak a viadala. Nem tudom, hogy ki fog több szavazatot kapni a közönségtől... A Bakács majd talán megmondja .
Bakács Tibor Settenkedő (felkönyököl fetrengő helyzetéből): Öööö, hát kivételesen most nem értek egyet a Pici bácsival, mert nekem nagyon tetszett, ahogy nyomtátok. De komolyan, majdnem odaszaladtam. Viktor, öregem, le a kalappal. Nem kell mindig erőből győzni. Tudod, vannak ezek a mindenféle keleti önvédelmi karaték, na hát ott se izomra megy a játék, hanem arra, hogy az ellenfél ütése elől kitérjél, aztán az erős csávó a saját lendületétől eltaknyoljon. Hát valahogy így csináltad, én baromira élveztem. Komolyan mondom, örülök, hogy ezt megélhettem. Olyan országban akarok élni, ahol ilyenek a megasztárok, mint ti vagytok. Persze megértem Ferencet is. Én is marhára szerettem becsajozni és az ilyen macsókra ugranak a nők. Menj el öregem, dzsigolónak, te jobban táncolsz, mint énekelsz. Én meg majd nézem a fötelből, ahogy figurázol.
Novák Péter (háromszor is a sapkájához kap): No most én meg baromira ideges vagyok, mert ez a szám nem így van. Nem így tanultuk be a próbán. Szeretnélek titeket emlékeztetni arra, hogy a párbaj ugyanolyan része a műsornak, mint az előválogatás vagy a saját zeneszám. Ezt nem lehet egy producerrel megcsinálni, amit ti itt most csináltatok velem. Az nem úgy van, Ferenc, hogy te itt előadod a Multimilliomos dzsezzdobost és szétvered a dobütőket a Viktor fején. A parnered szépen megtanulta a leírt szöveget, az előadás előtt sokat szolmizált, beskálázta magát, gondolta, hogy beletrilláza a dolgot a közönség fülébe, és erre jössz te, mint valami adrenalinbomba és szétbaszod a koncepciót. Te meg, Viktor, eltöketlenkedted az egészet, már az elején kiestél a ritmusból, komolyan mondom, ha nem lettem volna ilyen ideges, elaludtam volna a refrénjeidnél. Nem is tudom, mit mondjak. Azt hiszem, mind a ketten ki vagyok rúgva.
Pély Barnabás (nevet, aztán kicsit elkomolyodik): Megmondom őszintén, nekem tetszett. Jó volt, hogy nem akartátok ugyanazt csinálni. Az nagyon remekül sikerült, amikor Viktor majdnem kiénekelte a sajtot a Ferenc szájából. Panelproli, meg nem kell körmöst adni, hahham, hahham, ilyesmik, ezek baromi jó hajlítások, csúsztatások, csak az a baj, hogy nekem nem jöttek be. Hogy kicsit szakmázzunk is, voltak problémák. Szerintem ez a műfaj Ferenchez áll közelebb, de ő meg túlspilázta. Viktor az elején egy fél oktávval le volt maradva, ebből aztán egy keveset a végére ledolgozott. Különben a produkció egészében elég gyenge volt, de megmondom őszintén, nekem nagyon tetszett. És hogy következetes legyek magamhoz, szerintem a Kontor Tomi jusson tovább.
Soma (nagyon komolyra veszi): Szakmázzunk bizony! Hát drágáim, én még annyi hamis hangot, mint amennyit ezen az estén, soha életemben nem hallottam. Az odáig rendben van, hogy saját felfogás meg egyéniség, de hát intonáció, intonáció és harmadszor is intonáció! (Megenyhül) De hát azért édes pofák voltatok, imádtalak titeket, olyanok voltatok együtt, mint Stan és Pan, amikor kölcsönösen hülyére veszik egymást... (kacag, aztán visszavesz a jókedvéből). Különben pedig hatalmas ajándékot kaptatok odafentről (felnéz, majd szinte megrendül), és egyáltalán nem mindegy, hogy ebből nekünk mit tudtok átadni. Ferenc, neked olyan, de olyan hang van a torkodban és olyan férfias a fellépésed, hogy minden magyar nő titkos vágya az, bárcsak lennél haramia és elrabolnál minket egy tüzes paripán! Máris itt a lúdbőr, tudtam előre... Te pedig Viktor, olyan kis gyámoltalan vagy, hogy ahogy meglátlak, felébred bennem az anyai ösztön és szeretnélek a keblemre ölelni (megemeli kebleit, elérzékenyül). Viszont édeseim, azt nem lehet, hogy egyetlen tiszta hang ne jöjjön ki a torkotokon. Tessék megtanulni énekelni, mert ez így egy kalap szart sem ért. De azért gratulálok.
Egyébként meg politikai elemzők és médiaszakemberek szerint a tegnapi ORBÁN-GYURCSÁNY vita egyértelmű győztese: CHUCK NORRIS
Szerkesztette: akaido 2006. 04. 07. 16:36 -kor
Elküldve: 2006. 04. 07. 16:46
A házasság olyan, mint egy forró fürdő: Minél több időt töltesz el benne, annál hűvösebb.
Még hogy az úszástól jó alakod lesz! Nézd meg a bálnákat!
A barát az, aki akkor is szeret, ha már megismert.
A mákos bab egy étel, ami úgy készül, hogy kettőt lapozunk a szakácskönyvben.
Hajszolom a tudást de ő a gyorsabb...
A tudás olyan, mint a körömlakk.Az alkohol lemossa...
Elküldve: 2006. 04. 07. 18:52
Idézet
- Képzeld tegnap vizsgám volt autóvezetésből, és meghúztak.
- Hogy-hogy???
- Bementem a körforgalomba, ki volt írva hogy 30. Hát én körbe is mentem 30-szor, mégis meghúztak.
- Nem lehet hogy elszámoltad?!
Idézet
Elküldve: 2006. 04. 07. 20:02
- na meghúztak?
- hárman is, de megvan a jogsi...
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt
Elküldve: 2006. 04. 07. 22:25
- All the cigars taste like shit in the White House."
Szerkesztette: Necros 2006. 04. 07. 22:28 -kor
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 04. 08. 10:56
- Azt hiszem, csinálnunk kéne egy EKG-t.
- Hát, ha szükséges..
- Nohát.. Nekem megvan a kapcsolási rajz, maga meg elektromérnök, igaz?
-C0pp3rM!n3-
Elküldve: 2006. 04. 08. 18:20
kismacskákat pakolgatja:
-Ez is szoci, ez is szoci... ez a macska is szoci...
Gyurcsány nagyon megörül, megsimogtja a kissrác buksiját és megdicséri.
Pár nappal később ismét arra jár, látja az említett fiút szintén
kismacskákat pakolgatni:
-Ez a macska fideszes, ez fideszes, ez is fideszes...
Elkomorodik Gyurcsány, megkérdezi a fiút:
-Mondd csak, hogy lehet, hogy múltkor még szocik voltak a macskák, most
meg már fideszesek?
Mire a fiú:
-Hát nem látja? Kinyílt a szemük.
Elküldve: 2006. 04. 08. 20:20
Elküldve: 2006. 04. 08. 22:03
Idézet: Netmaster - Dátum: 2006. ápr. 8., szombat - 21:20
Vagy csak megmosta őket ???
És lejött róluk a vér (és becsület) ??? :Đ
Elküldve: 2006. 04. 10. 15:21
– Hát úgy gondoltam, hogy körbebiciklizem az egész Szovjetuniót – mondja
büszkén Szása. – És délután?
Néha az életben, te találsz egy különleges barátot.
Valaki, aki megváltoztatja az életedet azáltal, hogy csak része annak.
Valaki, aki megnevettet addig, amíg nem tudod abbahagyni.
Valaki, aki meggyõz téged, hogy valóban van egy bezárt ajtó, ami csak arra vár, hogy kinyisd.
Ez az örök barátság."
Elküldve: 2006. 04. 10. 16:31
A német nyelvet igazán könnyü elsajátítani...
Aki tanult latinul, és hozzászokott a ragozásokhoz, könnyen elsajátíthatja. Az elsö órán a tanár rögtön az elején elkezdi magyarázni:
- Der, des, dem, den, die... És utána... csak így tovább. Pofonegyszerű!
Hogy tisztán lássuk, vegyünk egy egyszerű példát. Elöször is fogunk egy német könyvet, egy csodálatos dortmundi kiadású, textilkötéses darabot, ami a hottentották (németül Hottentotten) szokásait tárgyalja. Megtudhatjuk, hogy a kengurukat (Beutelratten) elfogják és bezárják öket
olyan ketrecekbe (Kotter), amit egy ponyva (Lattengitter) fed, hogy megvédjék öket az idöjárás viszontagságaitól. Egy ilyen ketrecnek az a neve, hogy ponyvával lefedett ketrec Lattengitterkotter), és amikor a kenguru is benne van, azt úgy hívják, hogy Lattengitterkotterbeutelratten,
azaz kenguru a ponyvával fedett ketrecben.
Egy szép napon a hottentották elfogtak egy gyilkost (Attentäter), azzal a váddal, hogy megölt egy anyukát (Mutter), aki ráadásul hottentotta volt (Hottentottenmutter), és akinek a fia buta és dadogós volt (stottertrottel). Ezt az anyukát németül úgy hívják, hogy Hottentottenstottertrottelmutter, a gyilkosa pedig a Hottentottenstottertrottelmutterattentäter.
El is fogta öt a rendörség, és becsukták egy kenguru-ketrecbe (Beutelrattenlattengitterkotter), de a fogoly sajnálatos módon megszökött. Amint ezt észrevették, el is kezdték felkutatni, és hamarosan rohant is a becsületes megtaláló (egy hottentotta katona), hogy ezt ordítva közölje fönökével:
- Elfogtam a gyilkost! (Attentäter)
- Melyiket? - kérdezi a fönök
- A Lattengitterkotterbeutelrattenattentäter-t! - válaszolja a katona.
- Hogyhogy a gyilkost, akit a kenguruketrecbe zártunk?
- Hát -válaszolja kicsit nehézkesen-, a Hottentotterstottertrottelmutterattentäter-t.
- Ó, Scheisse, mondhattad volna az elején, hogy elfogtad a Hottentotterstottertrottelmutterlattengitterkotterbeutelrattenattentäter-t!
Elküldve: 2006. 04. 10. 17:34
Idézet: Csücsök - Dátum: 2006. ápr. 10., hétfő - 17:31
Hüje !!!
Amúgy : Ah, du Scheiße !!!
Elküldve: 2006. 04. 10. 17:36
- A HWSW.
- Miért ???
- 'kekpotty', 'narancsboxferde', ...
(Ha nem tudod, mik ezek, nézz utána !!!

Súgó
A téma zárva.