HWSW Informatikai Kerekasztal: Tehenet vennék - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tehenet vennék dombbal... Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 22. 16:25

Idézet: EGOKA - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 11:08

De azt ugye tudod, h illik ám utána takarítani...
Szóval nagy lapát és kis seprő legyen mindig Nálad a sétáltatáskor. (Ez kutyatulajokra is vonatkozik, bár a környékünkön tuti nem olvasták még a hwswt a kutyi tulajok.)

ÓÓÓ hát a módszer ki van már dolgozva. Pórázat a tehénre és egy talicskával utánna....

#42 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 16:26

egyébként még mindig várom az ajánlatokat.

#43 Felhasználó inaktív   tökcity 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 22. 17:01

ilyen időben mit csinálná vele? jó-jó, tudom-tudom, ismerősüd aszonta, hogy nyugaton lehet venni olyan házat, amit csak rá kell applikálni, vagy a tehenet bele  ..nem szóltam.  :omg:

#44 Felhasználó inaktív   ufosrac 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 17:27

es a gumitehen? :p az nem eszik ha utban van csak leereszted es beteszed az agy ala :D konnyen mobilizalhato es nem kell talicskat kotni utana... :DD

ha gumino van akkor szerinem ilyet is lehet kapni :p falusi szex shop rulz  :D  :D
@ powered by debian

#45 Felhasználó inaktív   Garcia 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 21:20

Idézet: ufosrac - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 16:27

ha gumino van akkor szerinem ilyet is lehet kapni :p falusi szex shop rulz  :D  :D

Kép

#46 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 21:30

Idézet: ufosrac - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 17:27

es a gumitehen? :p az nem eszik ha utban van csak leereszted es beteszed az agy ala :D konnyen mobilizalhato es nem kell talicskat kotni utana... :DD

ÁÁÁÁ haver. Hol marad a feeling.

A gumitehénre mikor szállnak már rá a legyek? Mikor mondja azt zhogy MUUUUU??? A farok csapkodásról nem beszélve....

És abba bele se gondolsz milyen hülyén néznék ki ha egy gumitehénnel mennék sétálni :D

Szerkesztette: Litium 2005. 08. 22. 21:30 -kor

#47 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 21:32

Idézet: tökcity - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 17:01

ilyen időben mit csinálná vele? jó-jó, tudom-tudom, ismerősüd aszonta, hogy nyugaton lehet venni olyan házat, amit csak rá kell applikálni, vagy a tehenet bele  ..nem szóltam.  :omg:

Ennél sokkal egyszerübb a megoldás. A birtokomon vamn egy sufni azt felrakon egy iFÁra odaviszem a dombomhoz a patak mellé teleb***szom szalmával rakok bele egy tévét azt nézzük együtt a private goldot.

#48 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 21:40

Tehén az plug and play eszköz nem? :D
Csak néha kell dobni neki egy kis abrakot! :p
Hova lesz panelba?Hagyon fog az szobatiszta lenni?Hol fog ülni amikor este a barátok közt szennyet kell nézni? :p  :D

Szerkesztette: uboat 2005. 08. 22. 21:43 -kor

A pénz nem bűzlik persze ha nem mosásnak vetik alá!

#49 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 08. 22. 21:40

Borjú az 20-50ezer körül, kifejlett tehén az kb. 100ezres, plusz/mínusz opciók persze. Szóljatok, ha rendesen nézzem meg, oszt hozzam, most voltunk tanyán gépeket hegszteni, erre csorda jól belesett az ablakon, megállapította, hogy múúúúúú, oszt mentek tovább békésen, gondolom ott alkudni is lehetett volna.
Make love not Wor.

#50 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 21:43

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 21:40

Borjú az 20-50ezer körül, kifejlett tehén az kb. 100ezres, plusz/mínusz opciók persze. Szóljatok, ha rendesen nézzem meg, oszt hozzam, most voltunk tanyán gépeket hegszteni, erre csorda jól belesett az ablakon, megállapította, hogy múúúúúú, oszt mentek tovább békésen, gondolom ott alkudni is lehetett volna.

Na végre érdemi információ.... Te egy ilyen tehénnel naponta mennyit kell foglalkozni? Télen mennyire kell neki fűtött helység? Jár hozzá tejleszívó készülék? meddig él? A borjú hány év alatt lesz tehén? Milyen szinekben látta őket?

#51 Felhasználó inaktív   ZoO 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 21:45

ennyiért engem is érdekelne.

Tudtommal ennél nagyságrendekkel drágább.

:D

#52 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 21:47

Idézet: ZoO - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 21:45

ennyiért engem is érdekelne.

Tudtommal ennél nagyságrendekkel drágább.

TYŰ. Akkor majd néha megyünk együtt tehenet sétáltatni? Mind a sznob kutya tulajok? :D Ha akarod megtanítalak tehenegelni....

#53 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 08. 22. 21:52

Idézet: Litium - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 22:43

Na végre érdemi információ.... Te egy ilyen tehénnel naponta mennyit kell foglalkozni? Télen mennyire kell neki fűtött helység? Jár hozzá tejleszívó készülék? meddig él? A borjú hány év alatt lesz tehén? Milyen szinekben látta őket?

Foglalkozni lófaszt, itt nálunk reggel kimennek a legelőre, este maguktól is hazatalálnak. elég bamba állat, de nem hülye, reggel mindenki kicsapta a ház elé, ott hozzáverődtek a csordához, együtt lehúztak legelőre, este meg vissza.

Foglalkozást tudja a tököm, ez nem cica, hogy fél napot ott dörgölőzik meg ilyenek, d ejó drága az állatorvos, tényleg rendszeresen kell fejni, meg seggbehőmérő, meg ilyenek. Télen istállónak híjják, szénát zabál. Tudja a fene, engem már 20 évvel ezelőtt sem érdekeltek az ilyen analóg dolgok, azóta meg csak felejtettem  :D

Színben magyartarka meg ilyenek az occsóbbak, de gondolom lilafehérre is lehet upgradelni összegért. Fülébe biléta, oszt múúúú, had szóljon. Ebből legalább tej jön, meg bír aludni, lehet belőle házi tejszínt csinálni, sajtot, kefírt. Kurva finom lesz.
Make love not Wor.

#54 Felhasználó inaktív   ZoO 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 21:57

Sikerült tehénnel találkoznom, tekintve hogy kb 10 nyaramat töltöttem falun.

Pár dologra válaszolnék.

Télen, ha jól szigetelt ólban tartod, nem kell fűtés. A falusiak a vályogólakat nem fűtik\fűtötték, egyrészt mert nem volt rá zsé Szent István óta, másrészt a tehén kitűnően fűt, nagy felületen adja le a bioenergiát, ezért hidegben elég, ha rázárod az ajtót.

Ha nem fejed meg (mármint ha tejel éppen), az fáj neki, ezért nagyobb felelősség, mint mondjuk guppit tartani.
Ja: reggel és este értendő a fejés, munka előtt és után.

Mit szólnál a tehén helyett a nyúlhoz? Nem mondja, hogy mú de egész nap zabál és kitűnően végez akár 12 meglett vitézzel is.

#55 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 22:01

Idézet: ZoO - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 21:57

Sikerült tehénnel találkoznom, tekintve hogy kb 10 nyaramat töltöttem falun.

Pár dologra válaszolnék.

Télen, ha jól szigetelt ólban tartod, nem kell fűtés. A falusiak a vályogólakat nem fűtik\fűtötték, egyrészt mert nem volt rá zsé Szent István óta, másrészt a tehén kitűnően fűt, nagy felületen adja le a bioenergiát, ezért hidegben elég, ha rázárod az ajtót.

Ha nem fejed meg (mármint ha tejel éppen), az fáj neki, ezért nagyobb felelősség, mint mondjuk guppit tartani.
Ja: reggel és este értendő a fejés, munka előtt és után.

Mit szólnál a tehén helyett a nyúlhoz? Nem mondja, hogy mú de egész nap zabál és kitűnően végez akár 12 meglett vitézzel is.

Értem,

Nem lehet valahogy tejtelenteni? sSmmi képpen nem szeretnék fájdalamt okozni neki......

ÁÁÁ a nyúl az butaság. az kicsi. Már elég régen vonzódom a nagy dolgokhoz. Pl múltkor kivittem egy csaj találka céljából Bécsbe a kis hülye azt hitte hogy majd valami bmw vel vagy ilyen négyajtós kis vacakkal oda állitok. Lófaszt. Mentem egy renault traficcal...:Ami nem pici :D

#56 Felhasználó inaktív   Garcia 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 22:12

:think:
Te! Néha kezdem azt hinni, neked tényleg kell egy tehén.
Kép
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Szerkesztette: Garcia 2005. 08. 22. 22:18 -kor

#57 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 22:39

ehh, ez a topik midenen túltesz :Đ

ha mégse találsz tehenet, tudok pár embert, aki beöltözne... :D

Kép
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#58 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 23:06

Idézet: Litium - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 23:01

Értem,

Nem lehet valahogy tejtelenteni? sSmmi képpen nem szeretnék fájdalamt okozni neki......

Nem lenne egyszerubb bikaborjut venni?

Vagy az nem muuuuuzik olyan szepen?

Szerkesztette: nyunyu 2005. 08. 22. 23:06 -kor

#59 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 23:08

Kép

#60 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 23:08

Én lehet hogy tudok egy eladót. Tévedésből vettük egy havernak. Nagyon szereti a kakaót (a haver), és Pilisen kínáltak nagyon olcsón egy majdnem teljesen fekete tehént. Mivel azt tudom, hogy a világos színűekből tej jön ki alul, gondoltuk, hogy ebből a feketéből biztosan kakaó jön. El is vittük neki, éjjel kikötöttük a terasz oszlopához, hogy hajnalban mikor kijön a srác, örüljön a kakaógépnek, másnapra kiderült hogy átverés az egész buli, mert ebből is tej jött. Csak hátul jön ki valami tejeskávé színű, de az nem az igazi. Ha gondolod, megkérdem megvan-e még, bár szerintem kicsi az esély mert ez nem mostanában volt. Szerintem azóta már jól megették a mút. De ha még megvan szerintem szívesen elboltolja veled valami más műszaki cikkre. :D

Téma megosztása:

• (17 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.