HWSW Informatikai Kerekasztal: Azonnali intézkedést igénylő kérések a modok felé - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (159 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Azonnali intézkedést igénylő kérések a modok felé Itt jelezd, ha feladat van! Értékeld a témát: -----

#2611 Felhasználó inaktív   Emak 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 29. 20:23

Idézet: esztyopa - Dátum: 2009. jan. 29., csütörtök - 20:21

Az lenne a keresem,hogy figyelmeztessetek DjPremiert,mert allandoan a nyomomban jar a hirdeteseimen!
A PH-n hirdettem egy vidikarit,amikoris megjelent,es beszolt,negativan nyilatkozva az arumrol,es a hsz.-eben leirta,hogy az altalam adott info - hamis! /A kartyamat nem ismeri!/
Masodszor is megprobaltam eladni a karit,de rogton megjelent,es ismet leszolta az arumat!
Tobbszor kertem,hogy ne rontsa az uzletemet,es hogy nem etikus,amit csinal,ennek ellenere,amikor atjottem a hwsw-re,ahol valaki keresett egy olyan karit,ami az enyem is /AGP-s/ ismet megjelent,es ismet leszolta a karim!
Amiota a nyomomban van,meg ajanlatot sem kaptam a karimra,mivel a hsz.-eivel azt a benyomast kelti,hogy egy atlagos,gyenge kartyat akarok eladni...jokent!

A PH! -n történtek miatt itt kell figyelmeztetni?? :think:

Vagy csak én nem értem...

ÁLLJ !!!!!!!!!

DjPremier vagy DjCulture??

Szerkesztette: Emak 2009. 01. 29. 20:25 -kor

Idézet
A kritikára válaszolni gyengeség, szó nélkül hagyni önteltség.

#2612 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 20:26

Idézet: esztyopa - Dátum: 2009. jan. 29., csütörtök - 20:21

Az lenne a keresem,hogy figyelmeztessetek DjPremiert,mert allandoan a nyomomban jar a hirdeteseimen!
A PH-n hirdettem egy vidikarit,amikoris megjelent,es beszolt,negativan nyilatkozva az arumrol,es a hsz.-eben leirta,hogy az altalam adott info - hamis! /A kartyamat nem ismeri!/
Masodszor is megprobaltam eladni a karit,de rogton megjelent,es ismet leszolta az arumat!
Tobbszor kertem,hogy ne rontsa az uzletemet,es hogy nem etikus,amit csinal,ennek ellenere,amikor atjottem a hwsw-re,ahol valaki keresett egy olyan karit,ami az enyem is /AGP-s/ ismet megjelent,es ismet leszolta a karim!
Amiota a nyomomban van,meg ajanlatot sem kaptam a karimra,mivel a hsz.-eivel azt a benyomast kelti,hogy egy atlagos,gyenge kartyat akarok eladni...jokent!

Írj neki e-mailt, beszéljétek meg.

#2613 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 21:03

Figyi ebbe milyen negatív van?"Nem mérnőki találmány ha 128 as lenne meg modolhato lenne 9700-á.Nekem is ilyen volt.Egyszerüen az ati kidobta a 9700 asakat középkategóriába de lebutítva,ugyanaz a móka amit később az nvidia csinált a 6800 asokkal.Aztán omegadriver az ati esetében szépen feloldja a letiltott pixelcsővezetékekeket és ha 128 mega van a 256 bit is műkszik."
Csak egy leirás volt mert kis tárgyi tévedésekbe volt a srác.Ráadásul a nevemet se tudja és egy ártatlan nevét irja plusz nem is az ő hirdetése volt.Elnézést az offért muszáj voltam ezt leirni a tisztánlátásért.Ha kell töröld légyszives. :respect:

Szerkesztette: djculture 2009. 01. 29. 21:06 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#2614 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 29. 21:20

Legyetek szivesek és zárjátok be a topic-omat az állásbörzében Számítogép szerelő, összeszerelő-t mert el durvoltak a dolgok.
Előre is köszönöm. :respect:  :respect:  :respect:

Szerkesztette: adax01 2009. 01. 29. 21:32 -kor

A jó pap is holtig tanul én nem vagyok pap de ehez tartom magamat.
Ne szedd a Viagrát mert rászoksz a gumimacira!!!
Ami máshonnan kimaradt
Bocsánat a helyes írási hibákért, de az direkt valá így.
Hűtőborda mellé elektrolitkondenzátort ne rakj mert az ottan hamar meg pusztul !!!!!!
Könyörgöm miért kell mindent alul méretezni még a méregdrága dolgokat is könyörgöm?

#2615 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 22:56

Idézet: adax01 - Dátum: 2009. jan. 29., csütörtök - 21:20

Legyetek szivesek és zárjátok be a topic-omat az állásbörzében Számítogép szerelő, összeszerelő-t mert el durvoltak a dolgok.
Előre is köszönöm. :respect:  :respect:  :respect:

:offtopic:
Nem nagyon akarok beleszólni, de egy icipicit mégis. Szerintem a többség segíteni próbált neked. És csak a javadra válna a topic. Többen jelezték, hogy szívesen kijavítják a hibáidat az önéletrajzban, én élnék vele a helyedben, sőt én is szívesen segítek benne, ha arról van szó. Hogy nem tudsz helyesen írni az egy dolog, mindenesetre szerintem a többség jól tolerálta ezt.
Nem tudom mi az oka, nem is tartozik ide, de ha lehetséges szerintem mindenképpen próbálj meg az írásodon javítani, és erre tökéletes a fórum. Nem olyan bonyolult ez az írás dolog. És ezen egyáltalán ne sértődj meg, nem azért írom, épp ellenkezőleg. Nem tudsz írni helyesen, na bumm, nincs ezzel baj. Vállald be, hogy nem tudsz, viszont változtatni akarsz rajta, ha így teszel szerintem sokan fognak benne segíteni (Főleg, ha látszik, hogy fejlődsz.), aki meg nem azzal nem kell törődni. Ha sokat írsz, olvasol, akkor javulni fog ez, ha hagyod, hogy mások kijavítsanak, és odafigyelsz, akkor meg pláne.
Ha már azt betartod, hogy írásjel elé nem teszel szóköz, utána viszont igen, de nem sokat, csak egyet, akkor máris egy 10%-al javul az írásképed.
De nem is kell ehhez az a topic, csak simán használd a fórumot és olvass.
Viszont az önéletrajzodat mindenképpen javíttasd ki valakivel, aztán idővel majd te is meg tudod írni hibátlanul.

Egyébként én se vagyok egy nagy helyesírásbajnok. Másrészt egy önéletrajzot, vagy bármi hivatalos irományt szerintem a többség leellenőrzi valahogy (Pl.: Word), ha más nem az elgépelések miatt. Ez alól van néhány kivétel (Például az újságírók. :p ), de meg is látszik, pedig biztos ezerszer jobbak helyesírásban, mint az átlag. Csakhát (A csakhát se éppen helyes, de én így szeretem és használom, persze ezt csak fórumban.) idő, mennyiség-minőség anomáliában szenvednek, tisztelet a kivételnek. Csak rosszul veszi ki magát, olyan ez, mint ha egy asztalos legyárt neked egy picit ferde, picit billeg típusú asztalt (Ez a mondat se százas, de így szeretem. :D ). :Đ

Remélem nem sértelek meg ezzel, tényleg jót akarok. Na, minden jót, sok szerencsét! ;)

És elnézést az off-ért.

:offtopic:

Szerkesztette: Ndrew 2009. 01. 29. 22:57 -kor

#2616 Felhasználó inaktív   esztyopa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 00:21

Idézet: djculture - Dátum: 2009. jan. 29., csütörtök - 21:03

Figyi ebbe milyen negatív van?"Nem mérnőki találmány ha 128 as lenne meg modolhato lenne 9700-á.Nekem is ilyen volt.Egyszerüen az ati kidobta a 9700 asakat középkategóriába de lebutítva,ugyanaz a móka amit később az nvidia csinált a 6800 asokkal.Aztán omegadriver az ati esetében szépen feloldja a letiltott pixelcsővezetékekeket és ha 128 mega van a 256 bit is műkszik."
Csak egy leirás volt mert kis tárgyi tévedésekbe volt a srác.Ráadásul a nevemet se tudja és egy ártatlan nevét irja plusz nem is az ő hirdetése volt.Elnézést az offért muszáj voltam ezt leirni a tisztánlátásért.Ha kell töröld légyszives. :respect:

Ugy felduhitettel a rosszindulatu,es az *aprohirdetes* szabalyait semmibe vevo,etikatlan,viselkede-
seddel,hogy ezek mellett a neved tevesztese igazan semmiseg!
Te utazol ram? Miert kellett a PH utan meg a HWSW-n is utannam jonni?
Te a fejedbe vetted,hogy megakadalyozod,hogy eladjam a kartyam?/Amit nem is ismersz,csak nyomod a szovegedet minden hirdetesemnel!Nem hallottal meg a szabvany,gyari kartyatol eltero felepitesu kartyakrol?/
Egyertelmuen le van irva a hirdetesi szabalyzatban,hogy az ilyen magatartas,amit Te muvelsz TILOS!
Ha pedig gondod van azzal,amit a hirdetesem szovegebe irtam,akkor irsz egy privit,es kesz!
De igy teljesen ugy nez ki,hogy szorakozol velem!

#2617 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 02:52

Aki még egy személyeskedő offtopic hozzászólást elkövet ebben a topicban, az kap 10%-ot meg két hét gondolkodási időt.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#2618 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 10:44

Lakat pls.
Ide is.
:respect:
Nem lehet egyébként megoldani, h törlésre is kerüljenek ezek? Elég zavaró ez a rengeteg fölös topik.
Semper Fi

#2619 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 11:19

Idézet: joshua7 - Dátum: 2009. jan. 30., péntek - 10:44

Lakat pls.
Ide is.
:respect:
Nem lehet egyébként megoldani, h törlésre is kerüljenek ezek? Elég zavaró ez a rengeteg fölös topik.

Hamar lesüllyednek, szerintem elfér.

#2620 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 01. 30. 11:38

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. jan. 30., péntek - 11:19

Lusta vagyok ggyámábékén, szerintem elfér.

Ja. :D
Helyenként tényleg zavaró, hogy a témakör eleje tele van lezárt témákkal, nem néz ki túl barátságosan :D . De sajnos ennek oka a kevés hozzászólás, aminek meg szintén tudjuk az okát, így nem is akarjuk megint feszegetni. Pár ilyet majd átrakok temetőbe, ahol nagyon szem előtt van, tüneti kezelés jelleggel.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2621 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 11:40

Szerintem ez is fölös, nem kicsit..

#2622 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 16:59

Szerintem annyira nem fölös, bár lehet, hogy jobb lenne a Pocsák áruk közt.

Ez viszont fölös és rossz helyen is van: https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=1...=0#entry5830745

#2623 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 20:07

Fölösleges topic
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!

#2624 Felhasználó inaktív   _Geri_ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 05. 01:14

Igazán nem szoktam moderátoroknak "sírni", alkalmam sem volt még ilyesmire, de mivel interneten keresztül mégsem lehet fordulatból pofánrúgni senkit, ezért szeretném a kedves moderátor urak/asszonyok/elvtársak/elvtársnők/barátok/pajtások figyelmét felhívni a következő témára:

https://forum.hwsw.h...=135983&st=1770

Ennél tovább már nem nagyon lehet süllyeszteni egy témát. Sajnálatos módon, miután az egyik vitát vesztett ember személyeskedése mindenféle hiéna megjelenését eredményezte a kérdéses topikban, kénytelen vagyok felhívni rá a figyelmeteket, hogy mindenféle internetfüggő által egy csipetnyi buzifétissel fűszerezett kétségbeesett és esélytelen vinnyogás a szerény véleményem szerint nem való egy olyan témába, amelynek címe az, hogy Processzorgyűjtők, Ide.

#2625 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 02:38

Előttem szóló _Geri_ -t kellene 5000 nap síbérlettel honorálni az általa jelzett totyikban való ámokfutásáért.
Tissszta RGB.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#2626 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 02. 05. 08:27

Takarítás végett zártam. Elolvastam a kérdéses tananyagot és azt kell mondjam, hogy a kialakult helyzetben jelentős szerepe volt őstagjaink ékes hozzászólásainak is, magyarán teljesen felesleges volt részetekről is gerjeszteni a dolgot.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2627 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2009. 02. 05. 20:07

https://forum.hwsw.h...howtopic=146066

ezt lehetne zárni? Mivel már nem kérdés, hanem tény hogy battlefield 1943 a neve.

#2628 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 20:18

Tán azét kéne zárni aki lusta volt lefele görgetni 3-at, és indított 1 új topikot...

#2629 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 21:15

Akkor én is kérnék zárást. 3 battlefield topik.. :)

1. https://forum.hwsw.h...howtopic=146066 

eleve "érdekes" topikindítás, utána meg offolás.

2. https://forum.hwsw.h...howtopic=132552

röhejes, hisz 0 infot tartalmazó topik, olyan játékra reflektál ami még nem készült el/be sincs jelentve.

3. https://forum.hwsw.h...howtopic=146080

újabb "furcsa" próbálkozás, itt se sikerült a szerintem minimum szintet megütni.

én is csináltam neki topikot, konkrét infókra alapozva, és azt gondolom formailag is valamivel jobb mint az elözőek...: https://forum.hwsw.h...howtopic=146082  talán ezt kéne megtartani :) de ha nem, akkor nem, nekem végülis mindegy.

Szerkesztette: -Turbo- 2009. 02. 05. 21:15 -kor

JóSebesség

#2630 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 21:40

:omg:  :omg:itt is

Szerkesztette: Schwarzmueller 2009. 02. 05. 21:40 -kor

Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

Téma megosztása:

• (159 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.