Idézet: adax01 - Dátum: 2009. jan. 29., csütörtök - 21:20
Legyetek szivesek és zárjátok be a topic-omat az állásbörzében Számítogép szerelő, összeszerelő-t mert el durvoltak a dolgok.
Előre is köszönöm.

Nem nagyon akarok beleszólni, de egy icipicit mégis. Szerintem a többség segíteni próbált neked. És csak a javadra válna a topic. Többen jelezték, hogy szívesen kijavítják a hibáidat az önéletrajzban, én élnék vele a helyedben, sőt én is szívesen segítek benne, ha arról van szó. Hogy nem tudsz helyesen írni az egy dolog, mindenesetre szerintem a többség jól tolerálta ezt.
Nem tudom mi az oka, nem is tartozik ide, de ha lehetséges szerintem mindenképpen próbálj meg az írásodon javítani, és erre tökéletes a fórum. Nem olyan bonyolult ez az írás dolog. És ezen egyáltalán ne sértődj meg, nem azért írom, épp ellenkezőleg. Nem tudsz írni helyesen, na bumm, nincs ezzel baj. Vállald be, hogy nem tudsz, viszont változtatni akarsz rajta, ha így teszel szerintem sokan fognak benne segíteni (Főleg, ha látszik, hogy fejlődsz.), aki meg nem azzal nem kell törődni. Ha sokat írsz, olvasol, akkor javulni fog ez, ha hagyod, hogy mások kijavítsanak, és odafigyelsz, akkor meg pláne.
Ha már azt betartod, hogy írásjel elé nem teszel szóköz, utána viszont igen, de nem sokat, csak egyet, akkor máris egy 10%-al javul az írásképed.
De nem is kell ehhez az a topic, csak simán használd a fórumot és olvass.
Viszont az önéletrajzodat mindenképpen javíttasd ki valakivel, aztán idővel majd te is meg tudod írni hibátlanul.
Egyébként én se vagyok egy nagy helyesírásbajnok. Másrészt egy önéletrajzot, vagy bármi hivatalos irományt szerintem a többség leellenőrzi valahogy (Pl.: Word), ha más nem az elgépelések miatt. Ez alól van néhány kivétel (Például az újságírók.

), de meg is látszik, pedig biztos ezerszer jobbak helyesírásban, mint az átlag. Csakhát (A csakhát se éppen helyes, de én így szeretem és használom, persze ezt csak fórumban.) idő, mennyiség-minőség anomáliában szenvednek, tisztelet a kivételnek. Csak rosszul veszi ki magát, olyan ez, mint ha egy asztalos legyárt neked egy picit ferde, picit billeg típusú asztalt (Ez a mondat se százas, de így szeretem.

). :Đ
Remélem nem sértelek meg ezzel, tényleg jót akarok. Na, minden jót, sok szerencsét!
És elnézést az off-ért.
Szerkesztette: Ndrew 2009. 01. 29. 22:57 -kor