HWSW Informatikai Kerekasztal: Azonnali intézkedést igénylő kérések a modok felé - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (159 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Azonnali intézkedést igénylő kérések a modok felé Itt jelezd, ha feladat van! Értékeld a témát: -----

#2461 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 09. 30. 23:02

Idézet: bogdan - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 23:41

tudom, hogy nem lesz belole retorzio, nem is kerek ilyet, csak a teny kedveert.
forumszabalyzat 2-es pont: "a Büntető Törvénykönyv hatálya alá eső cselekedetekre felbújtó, ilyen tevékenységet ismertető, részletesen leíró ... hozzászólás". csalas buntettenek reszletes ismertetese 2-More kollegatol a Notebook barkacs topicban.

Ki lesz takarítva az általad írottakkal együtt (melyek között akad szintén szabályzatba üthető személyeskedés).
Azt ugyan nem tudom, hogy a "tény kedvéért" mit jelent számodra, remélem, hogy a fórumnak segítő szándékot..
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2462 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 01. 08:45

Látom, itt még mindig bíróság szimulátor játék folyik, de aktívan :D
Hiába, semmi nem változik.  :rolleyes:

Majd nyitok spamot, had kapjon vérszemet valaki  :Đ
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#2463 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 09:08

Idézet: Papa - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 9:45

Látom, itt még mindig bíróság szimulátor játék folyik, de aktívan :D
Hiába, semmi nem változik.  :rolleyes:

Majd nyitok spamot, had kapjon vérszemet valaki  :Đ

Kérlek, fejtsd ki, milyen célt szerettél volna elérni ezzel a hozzászólásoddal. És arra is kérlek, hogy ne itt, hanem a javaslatok, bírálatok.. témában.
Köszönöm.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2464 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 09:37

a "teny kedveert" azt a celt szolgalja, hogy ha mar egy forumban konkretan jelzem a forumszabalyzat megserteset, akkor explicite is leirom ide, hiszen, ha jol tudom ez a megfelelo forum erre.
a tobbiben, hogy Ti, azaz a moderatorok mit leptek ra, az nem az en dolgom. en jelzem. (Papa kedveert: igen, az hogy jelezzem az en dolgom.)

a szemelyeskedes kitetelt reszemrol viszont nem ertem. megtenned didyman, hogy (PU-ben persze) megirod, hogy mit minositettel annak (mar csak azert is, hogy tudjam, hogy nalatok mi minosul annak?)

Szerkesztette: bogdan 2008. 10. 01. 09:56 -kor

a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#2465 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 09:44

Idézet: bogdan - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 10:37

a "teny kedveert" azt a celt szolgalja, hogy ha mar egy forumban konkretan jelzem a forumszabalyzat megserteset, akkor explicite is leirom ide, hiszen, ha jol tudom ez a megfelelo forum erre.
a tobbiben, hogy Ti, azaz a moderatorok mit leptek ra, az nem az en dolgom. en jelzem.

Erre mondja az angol supervisor: Ez a Te dolgod?
Ja, nem.....!? Akkor szedd a cuccod, you'r fired.

#2466 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 09:48

Már másodszor kérem ismét. Miért van szükség erre?

#2467 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 10:05

Idézet: didyman - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 10:48

Már másodszor kérem ismét. Miért van szükség erre?

Már írtam a másikba. Itt tényleg nincs helye.  ;)

#2468 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 10:28

Én inkább nem reagálnék bogdan megnyilvánulásaira, csak gondoltam ide is beböfögöm, részemről nem látok semmi problémát a kimoderált részekben, valóban off volt, valóban szabályzatba ütköző, ha figyu jár érte, azt is benyelem.

Ellenberger, ezt a csalás bűntette hülyeséget már nem annyira tudom szó nélkül hagyni. A legeslegcifrább esetben is maximum szabálysértésről beszélhetünk, ha már feltétlenül jogászkodni akarunk. Jóhogy nem gyilkos nem vagyok, mert a PCm árammal megy és a világ túlvégén valaki emiatt hal éhen.

GSnek amugy, fentebb, abban teljesen igaza van, a MUI az MSDN része, és mint olyan, fizetős.

Ettől függetlenül, és ez nem fenyegetés, igéret, möhö, egyéb szarság, GS, bogdan, azt bepostázom nektek, hogy ezzel a viselkedéssel amit itt képviseltek, egyszer még nagyon, de nagyon csúnyán rá fogtok faragni. Basszus ti ketten nem vagytok többek, mint  tamáskodó széljegyzetek a fórumban, de még egyikőtöktől sem láttam, hogy az ég egy adta világon bármit hozzátettetek volna bármilyen témához, ellenben beleköttök még az élő fába is,  ráadásul, még ha valaki próbálna valamit, és itt most nem, nem  magamra gondolok, akkor azonnal mentek mószerolni és patkánykodni.

Mindegy, részemről, ennyit akartam elmondani, ha lehet.

#2469 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 11:31

a csalas az bizony bunteto torvenykonyvi kategoria. kerdezz utana ugyvednel. emberolessel meg csak veletlenul sem vadoltalak.

amit meg ide leirtal vaskosan szemelyeskedes, kerlek fejezd be! (Papa kedveert: az en dolgom, mert engem sertegetnek.)
a forum ma:

#2470 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 11:48

:legyint: :fejfájás:

#2471 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 11:56

Én sem kivánok már reagálni, nincs értelme.  Mikor valaki bűntettről meg bűncselekményről beszél egy szaros garanciális esetben úgy, hogy szemlátomást fogalma sincs miről beszél, ott nincs mit mondani.

#2472 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2008. 10. 01. 15:04

Hopp , lemaradtam a fesztiválról? :D

szerk: nem szóltam :)

szerk2: 2 more légyszíves ne személyeskedj, főleg ne ebbe a topicba.

Szerkesztette: GoodSpeed 2008. 10. 01. 15:07 -kor

#2473 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 15:10

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 16:04

Hopp , lemaradtam a fesztiválról? :D

szerk: nem szóltam :)

szerk2: 2 more légyszíves ne személyeskedj, főleg ne ebbe a topicba.

Sajnálom koma, de olyan vagy, mint a seb az ember szájában. Ha nem piszkálnánk folyton a nyelvünkel, már régen meggyógyult volna. De nem tudod megállni.

#2474 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 15:14

Amit most írok, az ON ztopic, ugyanis azonalli intézkedést igénylő kérés a moderátorok felé.

Kérném , hogy a személyemet ért minősítgető, rágalmazó hozzászólásokat töröljék, illetve hogy a topicot folyamatosan offoló felhasználóknak a büntit kiosszák.

[url="http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/buncsjogorv/szemelyell/ragalmazas20060627.html/ugyleirasjogi"]http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugy...l/ugyleirasjogi[/url]

Részlet.
[quote name='http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/buncsjogorv/szemelyell/ragalmazas20060627.html/ugyleirasjogi']Az elkövetési magatartások közös jellemzői

Közös törvényi feltétel, hogy az elkövetési magatartás tanúsítására más előtt kerüljön sor, ez értelemszerűen a sértetten túli harmadik személyt jelent. E feltétel hiányában az elkövető becsületsértésért felelhet  .

Az elkövetési magatartásoknak alkalmasaknak kell lenniük a becsület csorbítására. E tekintetben a társadalom - vagy az adott szűkebb közösség - mércéje az irányadó, és ezen a szűrőn keresztül vizsgálandó, hogy az elkövetési magatartás objektíve alkalmas-e a becsületérzés megsértésére.

Az elkövetési magatartásnak jogellenesnek kell lennie. Így a feljelentési, a tanúzási, a szakértői kötelesség teljesítése vagy például egy hivatali minősítés, nyilvános bírósági tárgyalásról közölt tudósítás körében elhangzott negatív tényállítás nem alapozza meg a jogellenességet.

A cselekmény nem az elkövetési magatartások tanúsításával, hanem a tény más - harmadik személy - tudomására jutásával válik befejezetté.

A bűncselekmény csak szándékosan követhető el, az elkövető tudatának át kell fognia tényállítása valótlan, becsületsértő voltát.

Súlyosabban büntetendő esetek

Súlyosabban minősül a cselekmény, ha a rágalmazást
aljas indokból vagy célból,
nagy nyilvánosság előtt vagy
jelentős érdeksérelmet okozva követik el  .[/quote]

:szerk: ne kanászosodjon már el ez a topic, a moderátorok nem hibásak, mert nagy türelemmel kezelik a problémát, de sajnos vannak olyan forumozók, akik visszaélnek ezzel :(

Szerkesztette: GoodSpeed 2008. 10. 01. 15:19 -kor

#2475 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 18:13

nem vagyok benne biztos, hogy egy nickname ocsarolasa becsuletsertes lenne.. nem kotheto a szemelyedhez! (en peldaul nem ismerlek -- vagy ismerlek, de nem tudom, hogy ez a nick hozzad tartozik.) igy nagy nyilvanossagrol semmikeppen sem beszelhetunk (szerintem), es csak akkor becsuletsertes a becsuletsertes, ha az "elkoveto" ismeri a szemelyedet, es konkretan neked (nem a nick-ednek!) szol valami olyat, amit kifogasolsz.
a forum ma:

#2476 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 18:38

Idézet: bogdan - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 19:13

nem vagyok benne biztos, hogy egy nickname ocsarolasa becsuletsertes lenne.. nem kotheto a szemelyedhez! (en peldaul nem ismerlek -- vagy ismerlek, de nem tudom, hogy ez a nick hozzad tartozik.) igy nagy nyilvanossagrol semmikeppen sem beszelhetunk (szerintem), es csak akkor becsuletsertes a becsuletsertes, ha az "elkoveto" ismeri a szemelyedet, es konkretan neked (nem a nick-ednek!) szol valami olyat, amit kifogasolsz.

Felvetésedre a Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak V. https://forum.hwsw.h...c=139489&st=330 topicban válaszolok. Hogy ne offoljak.

#2477 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 03. 12:39

> :think: <
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#2478 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 11:24

Zárható, fölösleges téma.
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!

#2479 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 14:39

Szerintem ez is fölösleges.
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!

#2480 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 18:54

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=1...dpost&p=5700143

visszaeső a fickó, offolja a topicot, bár ha magáról tett be képet, akkor csak félig.

Téma megosztása:

• (159 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.