HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest hack'n Slash RPG

#101 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 03. 10:51

Idézet: Valdy - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 11:17

Tud valaki megoldást arra, hogy ha kilépek a játékból ne kelljen resetelni a gépet, mert nem látok semmit? Nem adja vissza a desktopot, csak az egérmutatót. Amúgy ott van minden, ablakok, ikonok, minden, csak épp nem látni. Sőt akkor újra el is tudom indítani akármelyik másik játékot (ha megtalálom az egérrel), csak azokból kilépve szintén nem ad képet. Kicsit idegesítő már...

Egyszerűen F5 (mint frissítés) a desktopon? Normál helyzetben megcsinálja, reméljük itt is.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#102 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 11:58

Idézet: gazdi - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 11:51

Egyszerűen F5 (mint frissítés) a desktopon? Normál helyzetben megcsinálja, reméljük itt is.

Nemtom, most jól lépett ki. Új drivert raktam fel (91.33), de nemtom hogy attól-e.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#103 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 12:18

Nekem is kilép sajnos.
Titan Quest.exe hibával úgy 20 perc után.
De ezekután vissza sem tudom tölteni többet a játékállást, mert autómatikusan kifagy töltés közben.

Fasza. Valakinek volt hasonló hiba?

Szerkesztette: Sirinor 2006. 07. 04. 12:19 -kor

Ha valami kell, írj!

#104 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 18:24

Furcsa hogy nem ver nagyobb port a játék.
Összesítve elég jó game szerintem.
Nem tudom milyen a játszahtósága az interneten.

Elég érdekes ez hogy két mastery-t is lehet választani. Érdemes kihasználni a lehetőséget és mindketőre kiosztani a pontokat?(Nem tudom hanyas szintre lesz befelyezve a játék, de félek hogy kevés lesz a pont)

Van +láda valahol mint a dióban volt?(Kaptam már egy +inventory helyet valamelyik küldiben, de ezen kívűl, valami városi láda)

Vannak zászlócskák amit az inventoryban tartva adnak plussz dolgokat?

A színekkel kapcsolatban a fekete tárgy nem ér semmit, a sárga a sima varázscucc. A kékből két féle van legalább ami 10000 aranyat ér, és a set cucc(ugyanolyan kékek csak szetnél fel van sorolva hogy mi tartozik hozzá) a fehér pedig a sima cucc. A narancssárga meg a kis szarok amiket tárgyakba lehet beletenni(nem mindegyik kékbe lehet ilyeneket tenni, ezt sem tudom miért van)
Ha valami kell, írj!

#105 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 20:00

A zöldek pedig az elég ritka táposabb darabok.

Csak tudnám miért lépeget ki mostmár 10 percente, tegnap semmi baja nem volt.
Ha valami kell, írj!

#106 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 07. 05. 20:54

Idézet: Sirinor - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 19:24

Furcsa hogy nem ver nagyobb port a játék.

A D2 nagyobb klasszikus, a Sacred pedig jobb. Talán ezért. Ennek ellenére én is jól elvagyok vele.
A színekkel kapcsolatban pedig a felsoroltakon kívül vannak a lila quest ill. egyedi tárgyak.

#107 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 22:55

Idézet

A Titan Quest-be túl jó védelmet tettek a készítők, így a játékosok egy része azonnal bombázni kezdte érthetetlennek tűnő fagyproblémák kapcsán a céget. Az eredeti játékkal rendelkezőknek is hullik ám a haja, bár közel sem kell oly drámai problémákkal küszködniük, mint a szoftvergátakat átszakító társaiknak...

A felmerült - főként többjátékos - hibák javítására hivatott peccset szerda helyett péntekre tették át a készítők. A játékból vagy a THQ oldaláról egyaránt letölthető lesz.

@HW

Ki hol tart? Én már 31-es szintü vagyok :) Hány világ van? Csak 3?  :think:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#108 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 07. 07. 07:22

Idézet: Valdy - Dátum: 2006. júl. 6., csütörtök - 23:55

Ki hol tart? Én már 31-es szintü vagyok :) Hány világ van? Csak 3?  :think:

Úgy emlékszem négy. Én az új karakterrel még csak most értem át Egyiptomba (19. szinten mint szinte mindenki, még körül se néztem), tehát tapasztalatom nincs, csak olvastam valahol. Babilonban jársz? Szépen változik a környezet és az ellen a különböző területeken?

#109 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 07. 09:06

Idézet: gazdi - Dátum: 2006. júl. 7., péntek - 8:22

Úgy emlékszem négy. Én az új karakterrel még csak most értem át Egyiptomba (19. szinten mint szinte mindenki, még körül se néztem), tehát tapasztalatom nincs, csak olvastam valahol. Babilonban jársz? Szépen változik a környezet és az ellen a különböző területeken?

Hát már valahol Kínában tartok :D, de még csak a 3. világ (orient). Ja változik a környezet szépen, csak jöhetne már a patch, mert szar dolog 15 percenként a video detailt baszkurálni :(
Elég skótul bánik a setes itemekkel, de álíltólag nehezebb fokozaton jobban dobálja őket. (eddig 3 set itemet találtam, 3 különböző setből).

Idézet

* Fixed crash caused by teleporting in multiplayer after players used Rally skill
        * Fixed NPC dialogue windows closing when NPC moves to avoid other characters
        * Fixed bug with different relic bonuses for different players in multiplayer
        * Fixed relic completion sounds propagating to all clients in multiplayer
        * Fixed multiplayer lobby UI error with sort arrow
        * Fixed a multiplayer lobby crash
        * Fixed internet connection problem with custom maps
    * Fixed a memory leak
        * Improves multiplayer connection reliability
        * Improves multiplayer performance
        * Improves item auto-placement in inventory
        * Added character back-up functionality
        * Added option to disable compatibility check

Remélem ez lesz a megoldás a problémámra :)

#110 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 07. 07. 11:45

Idézet: Valdy - Dátum: 2006. júl. 7., péntek - 10:06

Hát már valahol Kínában tartok :D, de még csak a 3. világ (orient). Ja változik a környezet szépen, csak jöhetne már a patch, mert szar dolog 15 percenként a video detailt baszkurálni :(
Elég skótul bánik a setes itemekkel, de álíltólag nehezebb fokozaton jobban dobálja őket. (eddig 3 set itemet találtam, 3 különböző setből).

Úgy olvastam (talán nem spoiler a többieknek, ha vannak egyáltalán), hogy Hellász, Egyiptom, Babilon és Kína szerepel. De ha Kína a harmadik, akkor nem tudom. Majd kiderítjük. :)
Én már most háromnál járok setes tárgyakból, ebből kettő obsidian, ami egész jól fekszik a conqueroromnak (warfare+defense). Már két darabnál is értelmes bónuszt ad a set (15% valamelyik elsődleges resistance és még valami, amire most nem emlékszem).

#111 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 07. 11:56

Idézet: gazdi - Dátum: 2006. júl. 7., péntek - 12:45

Úgy olvastam (talán nem spoiler a többieknek, ha vannak egyáltalán), hogy Hellász, Egyiptom, Babilon és Kína szerepel. De ha Kína a harmadik, akkor nem tudom. Majd kiderítjük. :)
Én már most háromnál járok setes tárgyakból, ebből kettő obsidian, ami egész jól fekszik a conqueroromnak (warfare+defense). Már két darabnál is értelmes bónuszt ad a set (15% valamelyik elsődleges resistance és még valami, amire most nem emlékszem).

greece, egypt, orient az első három. Orientben van Babylon is, meg Mongólia is és Kína is. Most itt vagyok a végén, kiváncsi leszek vége lesz-e vagy sem  :think:

Én is warf-def vagyok :)

#112 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 07. 16:49

Na ez vége lett. A főellenség elég gyengusz, hamar megfeküdt, vele lettem 33-as. Dobott egy jó kis armort :)

csak 3 világ van + 1, az olympus, de ez csak 1 kis pálya.

#113 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 07. 07. 17:55

Idézet: Valdy - Dátum: 2006. júl. 7., péntek - 17:49

Na ez vége lett. A főellenség elég gyengusz, hamar megfeküdt, vele lettem 33-as. Dobott egy jó kis armort :)

csak 3 világ van + 1, az olympus, de ez csak 1 kis pálya.

Jöhet a Legendary. :)

#114 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 07. 18:19

Idézet: gazdi - Dátum: 2006. júl. 7., péntek - 18:55

Jöhet a Legendary. :)

Hát az még odébb van, elöbb az epic jön....

#115 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 07. 20:52

Én is Egyiptomba vagyok 19-esként. És nekem is 3 set cuccot dobot, 1 obsid, meg két másik amiket megtartok azért hátha jön valami mellé.

Viszont van egy érzésem hogy eléggé elkurtam a karimat. Storm+def-es lett. És IQ+erőre is adogadtam. Mondjuk nagyon gyorsan öli az ellent az tény. De indítottam egy earth-es karit is most lvl 10-es, a spellek nekem igazából gyengének tűnek(lvl10-ig) Frozen Orb szerű spellek hiányoznak. Habár nem néztem még meg mind.
Statokat hogy érdemes elosztani? HP-re Energyre is érdemes osztogatni pontot?

Ránéztem az internetes játék részére. Csak párszázan játszák. Nem láttam trade termeket sem. És lehet vinni a saját single-s karit.
Nin is benne zárt rész mint a dioban volt? (Amikkel a csalók egy kis részét kiszürték)
Ha valami kell, írj!

#116 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 08. 08:23

[PATCH] Titan Quest v1.08 :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#117 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 08. 10:00

Nekem nem megy sajnos:(
Leszedtem külön, elindítom (már ekkor sem látom a betüket a kis ablakokba, de nem baj) inditom, ki is tömöríti de nem írja át a játékba 1.01-ről 1.08-ra. Ha az Update-t használom a játékba azt is leszedeti, felrakja, de semmi nem változik.
Ha valami kell, írj!

#118 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 07. 10. 19:26

Nekem megy a folttal (a standalone-t tettem fel), bár elsőre kb 3 perc alatt kiugrott, most stabil.
szerk.: a játék könyvtárába másolva indítottam el.

A néni épp felvette a csavargómesterséget, mikor sorban elkezdtek potyogni a hozzávaló cuccok. :)
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Az elsődleges osztály a Hunter, ott egy Ram Bow (bázz, ilyen nevet...) van a kezében.

Szerkesztette: gazdi 2006. 07. 10. 19:27 -kor

#119 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 10. 21:21

Nekem most ilyen a karim. Az a baj h nekem ritkán dob jó cuccokat. Mindegyik az energy-re és intelligenciára hajt rá, pedig nekem az nem kell. De azért néha csurran-cseppen valami nekem is :)

Kép
Kép

#120 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 08:45

Idézet: Sirinor - Dátum: 2006. júl. 7., péntek - 21:52

Ránéztem az internetes játék részére. Csak párszázan játszák. Nem láttam trade termeket sem. És lehet vinni a saját single-s karit.

Single kari = szerkesztett kari, szóval a netes játék innentől kezdve (szerintem) felejthető.

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.