Idézet: gazdi - Dátum: 2006. júl. 14., péntek - 23:59
Csinos.

Jól látom, nem az Onslaught vonalat viszed? Én annak az alját és tetejét maxoltam, meg a teljes dual wieldet. A Defender-ből meg csak az adrenalin rush kellett egyelőre.
Este 32. szinten befejeztem a normált, szép volt az Orient végén a barlang azzal a zenével. A propos, a credits alatt mi szól? Van még kérdésem: melyik a leggyűlöltebb ellenfél? A barlangi férgek mindig megnehezítették az életemet, a tigrisek csak akkor ha volt varázsló támogatásuk. A többi elég harmatos. Set-es tárgy egyáltalán nem esett a második felében. A végére egyetlen jó tárgyam volt, egy balta 50 körüli normál sebzéssel plusz 90/5mp vérzéssel és egyéb apróságokkal, ebbe belement egy teljes relic, ami további 45/6mp vérzést adott, a teljességéért pedig +8% vérzést kaptam. Erre jött a másik fegyver +25%-a. A legnagyobb ütésem 644 lett (590 körüli erővel).

Epic-en még csak Spártában vagyok, eddig könnyebb, mint a normál, de már látszik, hogy gondok lesznek a varázslatokkal. Elkezdtem lecserélni a támadó felszerelésemet sok-sok rezisztanciára és gondolkozok a Defender osztály erősítésén.

Nem az onslaughtot viszem, ki sem próbáltam, de mindig gondolkodtam rajta.... Megéri? Lehet kirpóbálom, pénzem ugyis nagyon sok van. Inkább mindig a passzív dolgokra gyúrtam.
A defendernél az adrenaline feletti skill mit csinál?

Ha jól gondolom -első szinten- 30%-al többször aktiválódhat az adrnaline? Mert akkor érdemes kimaxolni ezt a vonalat, főleg a legfelső skill miatt
A zenéket nemtom, winamp megy alatta :Đ
Hm, jól felismerted h a resistance-kra kell gyúrni, én is felismertem, de nem akarom feláldozni a damage-mat

Pedig muszáj lesz valahogy...
Érdekes a nagy robot, ma egész nap ezt nyírtam, nem jöttem rá h lehet megölni. Valamire viszont igen. 37.es szinten 44-es szinü volt, szintet léptem, visszamentem és már 50-es szintü volt. Kb már 15x kinyírt, ami azért gáz, mert elég sok XP-t von le ha meghalok. De mostmár mindegy, kinyírom valahogy, a fele életerejéig sikerült lenyírni. Rá kell gyúrni erősen a elektromos és a stun res-ekre, mert közelharcban ezeket tolja. Fel is tornáztam, a gond az, hogy ezzel eléggé beáldozom az avg damaget és a dps, tehát tovább kell ütnöm jóval, viszont kevesebbet tud besebezni.
Azt sem lehet megcsinálni vele, hogy ütöd-ütöd, megy le az életereje, de meghalsz és visszamész, akkor tovább ütöd ahol abbahagytad, mert visszamegy maxra az életereje...
Nem ugrunk össze egy tárgycserére? Vagy valami?

Közös hent? Hamachi? :Đ
Szerkesztette: Valdy 2006. 07. 15. 00:11 -kor