HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest hack'n Slash RPG

#121 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 12. 19:11

Kurva nehéz epicen :(

-40% primary és -25% secondary resistancet kapsz mindenre, aminek aztán nagyon örülhetsz, mert "véletlenül" minden szörnyhöz tüzes és jeges nyilak és varázslatok kerültek, ami azt jelenti hogy ha azzal támad, akkor +40% damage-t kapok belöle.

Szerkesztette: Valdy 2006. 07. 12. 19:11 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#122 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 07. 12. 20:59

Ha jól tévedek legendary-n -100-ról indulsz...
Én ma esti két órámra megint a conqueroromat vettem elő, átmentem vele Babilonba. A Hunter-Rogue után ez olyan, mintha csalnék. Azzal a szintemig mindenki (a vadkanok kivételével persze) egy lövés, örültem neki, ezzel viszont most 26-os szinten teljesen mindegy, hány ütés, mert a bossoknál is csak odaállok és ütöm mint a cséphadaró, potion is alig kell, mindent visszahoz a passzív skillekből kapott regen és a két fegyver, ami a támadások 15%-át visszaadja hp-re. :)
Ja, azóta esett egy újabb set-es tárgy, jó lesz ez.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#123 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 23:09

Úgylátszik kénytelen leszek befejezni a játékot :(
Knossos palotánál vagyok és van a bejáratnál egy kbaszott nagy robot, 44-es szintü... Én 37-es vagyok. Tüzet okád, meg elektromosságot generál maga körül. A tüzet vagy 10 méterre ellövi, és ha elér a tűz, akkor az összes életerőm(2500) leszedi és meghalok. Ha sikerül kikerülnöm a tüzet, akkor kb 2x tudom megütni (ez annyi hogy épphogy meglátszik az életerején), aztán üt egyet vagy csinálja azt az elektromos szart és egyből lekábulok, aztán üt még 1et és meghaltam.
Eddig-eddig tudtam csinálni a pályákat, de ezt egy kicsit túlzásnak érzem.... Szerintem nem fogom tudni megcsinálni  :(
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#124 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 14. 06:57

Én meg letöröltem. Patch nélkül kilép, bugzik, patchcsel meg sz@rik elindulni.... :(
Ha van valakinek ötlete jöhet privben, ha nincs akkor várok a diablo3-ra.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#125 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 14. 08:52

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2006. júl. 14., péntek - 7:57

Én meg letöröltem. Patch nélkül kilép, bugzik, patchcsel meg sz@rik elindulni.... :(
Ha van valakinek ötlete jöhet privben, ha nincs akkor várok a diablo3-ra.

Lesz Dio3?  :think:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#126 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 14. 17:26

Kép
Kép

Na erről lenne szó... Nem tudtam kinyírni. Elfutottam mellette :D Majd 40-es szint környékén visszanézek  :Đ

#127 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 07. 14. 22:59

Idézet: Valdy - Dátum: 2006. júl. 14., péntek - 18:26

Na erről lenne szó... Nem tudtam kinyírni. Elfutottam mellette :D Majd 40-es szint környékén visszanézek  :Đ

Csinos. :) Jól látom, nem az Onslaught vonalat viszed? Én annak az alját és tetejét maxoltam, meg a teljes dual wieldet. A Defender-ből meg csak az adrenalin rush kellett egyelőre.
Este 32. szinten befejeztem a normált, szép volt az Orient végén a barlang azzal a zenével. A propos, a credits alatt mi szól? Van még kérdésem: melyik a leggyűlöltebb ellenfél? A barlangi férgek mindig megnehezítették az életemet, a tigrisek csak akkor ha volt varázsló támogatásuk. A többi elég harmatos. Set-es tárgy egyáltalán nem esett a második felében. A végére egyetlen jó tárgyam volt, egy balta 50 körüli normál sebzéssel plusz 90/5mp vérzéssel és egyéb apróságokkal, ebbe belement egy teljes relic, ami további 45/6mp vérzést adott, a teljességéért pedig +8% vérzést kaptam. Erre jött a másik fegyver +25%-a. A legnagyobb ütésem 644 lett (590 körüli erővel). :) Epic-en még csak Spártában vagyok, eddig könnyebb, mint a normál, de már látszik, hogy gondok lesznek a varázslatokkal. Elkezdtem lecserélni a támadó felszerelésemet sok-sok rezisztanciára és gondolkozok a Defender osztály erősítésén. :)

#128 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 15. 00:05

Idézet: gazdi - Dátum: 2006. júl. 14., péntek - 23:59

Csinos. :) Jól látom, nem az Onslaught vonalat viszed? Én annak az alját és tetejét maxoltam, meg a teljes dual wieldet. A Defender-ből meg csak az adrenalin rush kellett egyelőre.
Este 32. szinten befejeztem a normált, szép volt az Orient végén a barlang azzal a zenével. A propos, a credits alatt mi szól? Van még kérdésem: melyik a leggyűlöltebb ellenfél? A barlangi férgek mindig megnehezítették az életemet, a tigrisek csak akkor ha volt varázsló támogatásuk. A többi elég harmatos. Set-es tárgy egyáltalán nem esett a második felében. A végére egyetlen jó tárgyam volt, egy balta 50 körüli normál sebzéssel plusz 90/5mp vérzéssel és egyéb apróságokkal, ebbe belement egy teljes relic, ami további 45/6mp vérzést adott, a teljességéért pedig +8% vérzést kaptam. Erre jött a másik fegyver +25%-a. A legnagyobb ütésem 644 lett (590 körüli erővel). :) Epic-en még csak Spártában vagyok, eddig könnyebb, mint a normál, de már látszik, hogy gondok lesznek a varázslatokkal. Elkezdtem lecserélni a támadó felszerelésemet sok-sok rezisztanciára és gondolkozok a Defender osztály erősítésén. :)

Nem az onslaughtot viszem, ki sem próbáltam, de mindig gondolkodtam rajta.... Megéri? Lehet kirpóbálom, pénzem ugyis nagyon sok van. Inkább mindig a passzív dolgokra gyúrtam.
A defendernél az adrenaline feletti skill mit csinál?  :think:  Ha jól gondolom -első szinten- 30%-al többször aktiválódhat az adrnaline? Mert akkor érdemes kimaxolni ezt a vonalat, főleg a legfelső skill miatt :)

A zenéket nemtom, winamp megy alatta :Đ

Hm, jól felismerted h a resistance-kra kell gyúrni, én is felismertem, de nem akarom feláldozni a damage-mat :) Pedig muszáj lesz valahogy...

Érdekes a nagy robot, ma egész nap ezt nyírtam, nem jöttem rá h lehet megölni. Valamire viszont igen. 37.es szinten 44-es szinü volt, szintet léptem, visszamentem és már 50-es szintü volt. Kb már 15x kinyírt, ami azért gáz, mert elég sok XP-t von le ha meghalok. De mostmár mindegy, kinyírom valahogy, a fele életerejéig sikerült lenyírni. Rá kell gyúrni erősen a elektromos és a stun res-ekre, mert közelharcban ezeket tolja. Fel is tornáztam, a gond az, hogy ezzel eléggé beáldozom az avg damaget és a dps, tehát tovább kell ütnöm jóval, viszont kevesebbet tud besebezni.
Azt sem lehet megcsinálni vele, hogy ütöd-ütöd, megy le az életereje, de meghalsz és visszamész, akkor tovább ütöd ahol abbahagytad, mert visszamegy maxra az életereje...

Nem ugrunk össze egy tárgycserére? Vagy valami? :) Közös hent? Hamachi?  :Đ

Szerkesztette: Valdy 2006. 07. 15. 00:11 -kor

#129 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 07. 15. 07:09

Idézet: Valdy - Dátum: 2006. júl. 15., szombat - 1:05

Nem az onslaughtot viszem, ki sem próbáltam, de mindig gondolkodtam rajta.... Megéri? Lehet kirpóbálom, pénzem ugyis nagyon sok van. Inkább mindig a passzív dolgokra gyúrtam.
A defendernél az adrenaline feletti skill mit csinál?  :think:  Ha jól gondolom -első szinten- 30%-al többször aktiválódhat az adrnaline? Mert akkor érdemes kimaxolni ezt a vonalat, főleg a legfelső skill miatt :)

A zenéket nemtom, winamp megy alatta :Đ

Hm, jól felismerted h a resistance-kra kell gyúrni, én is felismertem, de nem akarom feláldozni a damage-mat :) Pedig muszáj lesz valahogy...

Érdekes a nagy robot, ma egész nap ezt nyírtam, nem jöttem rá h lehet megölni. Valamire viszont igen. 37.es szinten 44-es szinü volt, szintet léptem, visszamentem és már 50-es szintü volt. Kb már 15x kinyírt, ami azért gáz, mert elég sok XP-t von le ha meghalok. De mostmár mindegy, kinyírom valahogy, a fele életerejéig sikerült lenyírni. Rá kell gyúrni erősen a elektromos és a stun res-ekre, mert közelharcban ezeket tolja. Fel is tornáztam, a gond az, hogy ezzel eléggé beáldozom az avg damaget és a dps, tehát tovább kell ütnöm jóval, viszont kevesebbet tud besebezni.
Azt sem lehet megcsinálni vele, hogy ütöd-ütöd, megy le az életereje, de meghalsz és visszamész, akkor tovább ütöd ahol abbahagytad, mert visszamegy maxra az életereje...

Nem ugrunk össze egy tárgycserére? Vagy valami? :) Közös hent? Hamachi?  :Đ

Az Onslaught-ot ráteszed a bal egérgombra, ahogy írja, onnan kezdve olyan mintha passzív lenne. Az első fázisa alaposan megdobja a damage-et, a vonal teteje meg felgyorsít. az adrenalin második fázisa gyakorlatilag az aktiválódásokat gyorsítja, igen, de nem az esély emelésével, hanem az újratöltődési idő lerövidítésével. Vagyis korábban kezdi figyelni a bekapott ütéseket, de ugyanúgy 8-10% eséllyel indul be. Érdekes lehet magas szinten, ha már az első is 30%-ot ad, de azt vettem észre, hogy a hp regen hosszú csatában nem sokat ér.
Hamachi-t még semmivel sem próbáltam, érdemes lehet majd ránézni, de most megyek fotózni. :)

#130 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 15. 10:22

Idézet: gazdi - Dátum: 2006. júl. 15., szombat - 8:09

Az Onslaught-ot ráteszed a bal egérgombra, ahogy írja, onnan kezdve olyan mintha passzív lenne. Az első fázisa alaposan megdobja a damage-et, a vonal teteje meg felgyorsít. az adrenalin második fázisa gyakorlatilag az aktiválódásokat gyorsítja, igen, de nem az esély emelésével, hanem az újratöltődési idő lerövidítésével. Vagyis korábban kezdi figyelni a bekapott ütéseket, de ugyanúgy 8-10% eséllyel indul be. Érdekes lehet magas szinten, ha már az első is 30%-ot ad, de azt vettem észre, hogy a hp regen hosszú csatában nem sokat ér.
Hamachi-t még semmivel sem próbáltam, érdemes lehet majd ránézni, de most megyek fotózni. :)

Asszem az adrenaline-nak csak 5% az esélye, ami elég kevés és tényleg a hp reg elég sovány, de nem is amiatt érdekes, hanem a 3. fázis miatt. Tehát érdemes kimaxolni az első fázist, hogy minél tovább tartson és a 3.-at is mert megdobja a damage-t és sebességet adrenalin közben.

Lehet kipróbálom az onslaughtot...

Ma ráérsz valamikor játszani egy kicsit?

#131 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 15. 12:14

Hehe, kinyírtam onslaughtal :) Köszi a tippet. Sokkal könnyebb most a játék :)

Asszem onslaught + battle rage + war wind hármasra fogok utazni, elég nagy sebzést lehetne ezzel a hármassal bevinni.

Viszont nemtok továbbmenni. Kijöttem a barlangból, ott vár a hajó, elötte az ürge akivel beszélni kell hogy el akarok hajózni vagy sem. Csakhogy fölötte nincs az a sárga biszbasz, így nem tudok beszélni vele :(
Kiváncsi leszek, ha visszatöltöm ott lesz-e, bár van egy olyan érzésem hogy nem...  :(

#132 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 15. 17:07

Na továbbmentem, utánanéztem a hivatalos fórumon. Ez egy ismert bug, sajnos elölről kellett kezdeni a pályát.
Tehát most Egyiptomban vagyok már és összességében 3x kinyírtam már ezt a nagy robotot  :Đ
Most elég sok jó cuccot dobott, este legalább cucccserére összejöhetnénk, hátha van olyan ami kellhet a másiknak. Ha más nem, odaadom a reliceket amik nem lettek meg teljesbe.

#133 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 07. 15. 17:21

No, felraktam a Hamachi-t, hogyan tovább?

#134 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 15. 17:26

Idézet: gazdi - Dátum: 2006. júl. 15., szombat - 18:21

No, felraktam a Hamachi-t, hogyan tovább?

csinálj egy új networkot és utána írd le ide a nevét.

vagy cstlakozz a "Titanbazze"-ra :D

Szerkesztette: Valdy 2006. 07. 15. 17:28 -kor

#135 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 07. 15. 17:28

Idézet: Valdy - Dátum: 2006. júl. 15., szombat - 18:26

csinálj egy új networkot és utána írd le ide a nevét.

HWSW_TQ / titkosaaam

#136 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 15. 17:31

Most el kell indítani a játékot és multiba, LAN, és el kell dönteni h ki lesz a szerver :) Mondjuk legyél te.

#137 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 07. 16. 12:19

Valdy, van egy Sword of Damocles-em (a Titan Quest Equipment Database a Legendary-k közé sorolja, az enyém kicsit gyengébb), ha érdekel, nekem nem jött be (és dexet is kellene növelnem hozzá, amit nem szeretnék). Cserébe örülnék egy +100% körüli HPregent adó ékszernek, mert a jelenlegi két fegyveremmel az nulla alá esett (0.62, vagy -50dmg árán -0.27), így folyamatosan fogy a hp-m.

#138 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 14:47

Megnézhetem, nem tünik rossznak...
Asszem van valami relicem amit ékszerbe lehet rakni és +150% hp reg. de nem biztos.
Mikor legyen?

#139 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 07. 16. 14:57

Akár most. A fenti háló indul és rajta a gém.

#140 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 15:09

fél órán belül felmegyek, ha az úgy még jó...

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.