HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest hack'n Slash RPG

#2341 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 10. 19:09

Hat ez kesz.. megvan a Brigand-al az elso death, ahogy szamitottam, csak es kizarolag annal az ellenfelnel, amelyikrol beszeltem fentebb. At kell menni egy barlangon, es kijutok egy helyre, ahol van, tehat nem a Yeti, hanem az elott, biztos tudjatok. Arra figyeltem, hogy ne fussak bele abba a kasztolt cuccaba, amikor felulrol erkezik ilyen jegzuhatag vagy mi, de az egyik pillanatban lefagyasztott (ez ellen viszont nem tudok tenni semmit), es amig nem tudtam mozdulni, addig kasztolta a g.ci a masik varazslatot, a zuhatagot, es igy meg is doglottem sikeresen.  :mad:  :reklamacio:

#2342 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 19:10

Amúgy egy észrevétel... most, hogy XP alatt játszom a játékkal, megállapítottam, hogy sokkal gyorsabb, mint Vista alatt volt!
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#2343 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 19:12

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 10., vasárnap - 18:09

Hat ez kesz.. megvan a Brigand-al az elso death, ahogy szamitottam, csak es kizarolag annal az ellenfelnel, amelyikrol beszeltem fentebb. At kell menni egy barlangon, es kijutok egy helyre, ahol van, tehat nem a Yeti, hanem az elott, biztos tudjatok. Arra figyeltem, hogy ne fussak bele abba a kasztolt cuccaba, amikor felulrol erkezik ilyen jegzuhatag vagy mi, de az egyik pillanatban lefagyasztott (ez ellen viszont nem tudok tenni semmit), es amig nem tudtam mozdulni, addig kasztolta a g.ci a masik varazslatot, a zuhatagot, es igy meg is doglottem sikeresen.  :mad:  :reklamacio:

Pontosan! Erről már korábban is volt szó emlékszem. Ez a neandervölgyi moboknak a főnöke, nagyon durva, amúgy én is ott haltam meg először az íjásszal... ;)  Sőt, más karakterem is volt, amelyikkel ott haltam meg először!

#2344 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 19:17

Pedig dárdás brigand-al 1-2 ütésből megvan az ürge :) Nem kell félni a haláltól, hiszen ott a sírkő :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2345 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 19:21

Idézet: bega - Dátum: 2008. febr. 10., vasárnap - 19:12

Pontosan! Erről már korábban is volt szó emlékszem. Ez a neandervölgyi moboknak a főnöke, nagyon durva, amúgy én is ott haltam meg először az íjásszal... ;)  Sőt, más karakterem is volt, amelyikkel ott haltam meg először!

Mindenki ott hal meg először (én is), az az ősember egy kicsit bugosra sikeredett.  :)
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#2346 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 19:22

De azert idegesit a neandervolyi boss, mert masodikra szetszedtem kb. 1 vagy 2 masodperc alatt. Ha nem fagyaszt le, vagy ha nem akkor kasztolja a szarat, amig nem tudok moccanni, akkor elsore kinyirom par masodperc alatt. De ha azzal kezd, hogy lefagyaszt, akkor hiaba szednem szet amugy seperc alatt, o fog engem kinyirni, mert nem tudok mozdulni. Masodszorra termeszetesen hivtam egy call of the hunt-ot meg exploit awakeness-t is (elsore elfelejtettem), es kapott olyat az arcaba a neandervolgyi, hogy csak na.

#2347 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 20:00

Na, itt a spártai vezér!!! :D  :cool:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Figyeljetek már, ha a hunting mastery-vel valaki nem íjászkodik, és nincs neki marksmanship, akkor nem is lehet semmit a primary attack helyére rakni? (A másik ugyebár a defense)

#2348 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 20:07

Idézet: bega - Dátum: 2008. febr. 10., vasárnap - 20:00

Na, itt a spártai vezér!!! :D  :cool:

Figyeljetek már, ha a hunting mastery-vel valaki nem íjászkodik, és nincs neki marksmanship, akkor nem is lehet semmit a primary attack helyére rakni? (A másik ugyebár a defense)

Hát akkor nem nagyon :D
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2349 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 20:22

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. febr. 10., vasárnap - 19:07

Hát akkor nem nagyon :D

:(  Kár!  :D  Na mind1. Biztos azért van ez, mert azzal már túl könnyű lenne, a dárdával jó nagy sebzéseket lehet így is elérni.

#2350 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 20:26

Leptem egy szintet, lvl29 lett a Brigand ijaszom:

Kép

Kicsit feljebb szokott a sebzesem, most mar 680 a damage per sec, alakul, + az armor-on is javitottam, nem is kicsit. + a Bracer ami rajta van most, az +3 to All Skill-es !!!, es ezen kivul a tobbi cucc is ad a hunting meg a rogue mastery-mhez plusz pontokat. Es itt van az en zold ijam, ami 30% damage converted to health-es, meg a relic-el meg plusz 6% damage converted to health-es, ez igy mar eleg jol hangzik.

#2351 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 20:39

Idézet: bega - Dátum: 2008. febr. 10., vasárnap - 20:00

Take downt be lehet tenni de én inkább a battert szoktam, secondary attackra meg Study Prey v Shield charge.

Szerkesztette: vidu01 2008. 02. 10. 20:39 -kor

#2352 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 20:54

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. febr. 10., vasárnap - 19:39

Take downt be lehet tenni de én inkább a battert szoktam, secondary attackra meg Study Prey v Shield charge.

De ezek túl lassan töltődnek újra, nem? Vagy ez később javulni fog?

#2353 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 21:40

lvl30 mar a Brigand ijaszom, a fentebb lathato 30% damage converted to health-os ij mar a kezeben van:

Kép

Most mar viszonylag turjhetoek a resist-ek is, 1100 felett van a damage per second, most ugy erzem, hogy mar ultra brutal a kari. A neandervolgyi ota nem allitotta meg senki, ugyhogy death=1 tovabbra is. Most jarok a Chang `an varos utani Chang `an Farmland-on, lassan kozelitek a 3. vilag vegehez.

#2354 Felhasználó inaktív   InGmalin 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 10. 21:49

Épp most járok a hegyekben, most meg fogom próbálni legyőzni a neandervölgyi bosst.(legutóbb inkább feladtam) Egy kereskedőnél találtam egy karperecet, ami pont jól jött nekem, ugyanis +27% elemental damage-t ad, úgyhogy most jól megugrott a támadásom.

#2355 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 10:32

Idézet: InGmalin - Dátum: 2008. febr. 10., vasárnap - 21:49

Épp most járok a hegyekben, most meg fogom próbálni legyőzni a neandervölgyi bosst.(legutóbb inkább feladtam) Egy kereskedőnél találtam egy karperecet, ami pont jól jött nekem, ugyanis +27% elemental damage-t ad, úgyhogy most jól megugrott a támadásom.

Sikerult a neandervolgyi osember? Csak anniy, hogy nem szabad belefutni a jegzuhatag kasztjaba, ami felulrol erkezik.

#2356 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 02. 11. 11:31

A Divinerről (Spirit+Dream) mit tudtok mondani? A vitality sebzés szinergia használhatónak tűnik, csak az élőhalottakkal meg a robotokkal lehet belőle probléma, azokra meg ott van egy +elemental cserefelszerelés. Most, tizenikszedik szinten vault nélkül semmi problémám természetesen, kaptam egy csonti bosst is Megaránál, ő is megvolt simán a fenti módszerrel, sőt, a hídon túl az apróság is eldőlt szinte futkározás nélkül. Már csak egy bot kellene, ami nem csak 10-15 alap vit sebzést ad, és biztos lennék abban, hogy van értelme tovább nevelgetni.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#2357 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 12:56

Idézet: gazdi - Dátum: 2008. febr. 11., hétfő - 11:31

A Divinerről (Spirit+Dream) mit tudtok mondani? A vitality sebzés szinergia használhatónak tűnik, csak az élőhalottakkal meg a robotokkal lehet belőle probléma, azokra meg ott van egy +elemental cserefelszerelés. Most, tizenikszedik szinten vault nélkül semmi problémám természetesen, kaptam egy csonti bosst is Megaránál, ő is megvolt simán a fenti módszerrel, sőt, a hídon túl az apróság is eldőlt szinte futkározás nélkül. Már csak egy bot kellene, ami nem csak 10-15 alap vit sebzést ad, és biztos lennék abban, hogy van értelme tovább nevelgetni.

Spirit masteryvel nem lesz gondod a csontikkal, ott van az utolsó oszlop a skilltreen. Divinert még nem csináltam, de hozzáértők szerint a legjobb petuser kari. Ha a nightmare felső passzívja ki van gyúrva (+4 skill) akkor az outsider egy ütésre belekalapál a földbe mindenkit (még legend act4be is!), +lich king +nightmare mindegyik szinte elpusztíthatatlan. Csak az outsiderhívást kéne állandósítani. :) A boton nem kötelező hogy legyen vitality dmg feltehetsz mást is, azzal a max 60 vitalityvel ugyse mész sokra (mégha kap +100%ot akkor se).

Szerkesztette: vidu01 2008. 02. 11. 13:01 -kor

#2358 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 14:30

Idézet: gazdi - Dátum: 2008. febr. 11., hétfő - 10:31

A Divinerről (Spirit+Dream) mit tudtok mondani?

Én még a régi vinyón azzal játszottam, és nagyon bejött! :up:  A ternion attack-kal lehet nyomatni ugyebár a 3 csóvát valamelyik egérgombbal, ráadásul az arcane lore-ral még gyorsabban, és a másikkal meg a psionic touch meg a psionic burn segítségével érhető el óriási sebzés!  ;)
És hát tényleg a liche king, meg a nightmare is egész jó utitársak voltak, az outsider-hez még nem volt szerencsém, csak kb. lvl25-ig jutottam vele.

#2359 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 14:32

Amúgy betettem a take down-t bal egér gombra, a batter-t meg a jobbra, egész jó így! ;)

#2360 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 02. 11. 16:11

Idézet: bega - Dátum: 2008. febr. 11., hétfő - 14:30

Én még a régi vinyón azzal játszottam, és nagyon bejött! :up:  A ternion attack-kal lehet nyomatni ugyebár a 3 csóvát valamelyik egérgombbal, ráadásul az arcane lore-ral még gyorsabban, és a másikkal meg a psionic touch meg a psionic burn segítségével érhető el óriási sebzés!  ;)
És hát tényleg a liche king, meg a nightmare is egész jó utitársak voltak, az outsider-hez még nem volt szerencsém, csak kb. lvl25-ig jutottam vele.

A psionic touch engem is megérintett (:D), lucid dreams-szel és vites bottal csinosak. A ternion attackhoz sok szabad skillpoint kellene egyszerre, hogy lássam értelmét (sok az a -70%), egyelőre többet nyerek másokkal. A Lucid Dreams-szel együtt még a Life Drain + Cascade is szépen muzsikál, 4-5 szatírt vagy vadászt általában leszednek egy gombnyomásra, a következő hármat a Lich King első passzívja, a maradékra meg kattintok párat.  :]
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.