Titan Quest hack'n Slash RPG
Elküldve: 2008. 02. 10. 19:09
Hat ez kesz.. megvan a Brigand-al az elso death, ahogy szamitottam, csak es kizarolag annal az ellenfelnel, amelyikrol beszeltem fentebb. At kell menni egy barlangon, es kijutok egy helyre, ahol van, tehat nem a Yeti, hanem az elott, biztos tudjatok. Arra figyeltem, hogy ne fussak bele abba a kasztolt cuccaba, amikor felulrol erkezik ilyen jegzuhatag vagy mi, de az egyik pillanatban lefagyasztott (ez ellen viszont nem tudok tenni semmit), es amig nem tudtam mozdulni, addig kasztolta a g.ci a masik varazslatot, a zuhatagot, es igy meg is doglottem sikeresen.
Elküldve: 2008. 02. 10. 19:10
Amúgy egy észrevétel... most, hogy XP alatt játszom a játékkal, megállapítottam, hogy sokkal gyorsabb, mint Vista alatt volt!
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.
Elküldve: 2008. 02. 10. 19:12
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 10., vasárnap - 18:09
Hat ez kesz.. megvan a Brigand-al az elso death, ahogy szamitottam, csak es kizarolag annal az ellenfelnel, amelyikrol beszeltem fentebb. At kell menni egy barlangon, es kijutok egy helyre, ahol van, tehat nem a Yeti, hanem az elott, biztos tudjatok. Arra figyeltem, hogy ne fussak bele abba a kasztolt cuccaba, amikor felulrol erkezik ilyen jegzuhatag vagy mi, de az egyik pillanatban lefagyasztott (ez ellen viszont nem tudok tenni semmit), es amig nem tudtam mozdulni, addig kasztolta a g.ci a masik varazslatot, a zuhatagot, es igy meg is doglottem sikeresen.

Pontosan! Erről már korábban is volt szó emlékszem. Ez a neandervölgyi moboknak a főnöke, nagyon durva, amúgy én is ott haltam meg először az íjásszal...
Elküldve: 2008. 02. 10. 19:17
Pedig dárdás brigand-al 1-2 ütésből megvan az ürge
Nem kell félni a haláltól, hiszen ott a sírkő
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2008. 02. 10. 19:21
Idézet: bega - Dátum: 2008. febr. 10., vasárnap - 19:12
Pontosan! Erről már korábban is volt szó emlékszem. Ez a neandervölgyi moboknak a főnöke, nagyon durva, amúgy én is ott haltam meg először az íjásszal...
Sőt, más karakterem is volt, amelyikkel ott haltam meg először!
Mindenki ott hal meg először (én is), az az ősember egy kicsit bugosra sikeredett.
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter
Elküldve: 2008. 02. 10. 19:22
De azert idegesit a neandervolyi boss, mert masodikra szetszedtem kb. 1 vagy 2 masodperc alatt. Ha nem fagyaszt le, vagy ha nem akkor kasztolja a szarat, amig nem tudok moccanni, akkor elsore kinyirom par masodperc alatt. De ha azzal kezd, hogy lefagyaszt, akkor hiaba szednem szet amugy seperc alatt, o fog engem kinyirni, mert nem tudok mozdulni. Masodszorra termeszetesen hivtam egy call of the hunt-ot meg exploit awakeness-t is (elsore elfelejtettem), es kapott olyat az arcaba a neandervolgyi, hogy csak na.
Elküldve: 2008. 02. 10. 20:00
Na, itt a spártai vezér!!!

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Figyeljetek már, ha a hunting mastery-vel valaki nem íjászkodik, és nincs neki marksmanship, akkor nem is lehet semmit a primary attack helyére rakni? (A másik ugyebár a defense)

Figyeljetek már, ha a hunting mastery-vel valaki nem íjászkodik, és nincs neki marksmanship, akkor nem is lehet semmit a primary attack helyére rakni? (A másik ugyebár a defense)
Elküldve: 2008. 02. 10. 20:07
Idézet: bega - Dátum: 2008. febr. 10., vasárnap - 20:00
Na, itt a spártai vezér!!!
Hát akkor nem nagyon
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2008. 02. 10. 20:22
Idézet: Valdy - Dátum: 2008. febr. 10., vasárnap - 19:07
Hát akkor nem nagyon 
Elküldve: 2008. 02. 10. 20:26
Leptem egy szintet, lvl29 lett a Brigand ijaszom:

Kicsit feljebb szokott a sebzesem, most mar 680 a damage per sec, alakul, + az armor-on is javitottam, nem is kicsit. + a Bracer ami rajta van most, az +3 to All Skill-es !!!, es ezen kivul a tobbi cucc is ad a hunting meg a rogue mastery-mhez plusz pontokat. Es itt van az en zold ijam, ami 30% damage converted to health-es, meg a relic-el meg plusz 6% damage converted to health-es, ez igy mar eleg jol hangzik.

Kicsit feljebb szokott a sebzesem, most mar 680 a damage per sec, alakul, + az armor-on is javitottam, nem is kicsit. + a Bracer ami rajta van most, az +3 to All Skill-es !!!, es ezen kivul a tobbi cucc is ad a hunting meg a rogue mastery-mhez plusz pontokat. Es itt van az en zold ijam, ami 30% damage converted to health-es, meg a relic-el meg plusz 6% damage converted to health-es, ez igy mar eleg jol hangzik.
Elküldve: 2008. 02. 10. 20:39
Idézet: bega - Dátum: 2008. febr. 10., vasárnap - 20:00
Take downt be lehet tenni de én inkább a battert szoktam, secondary attackra meg Study Prey v Shield charge.
Szerkesztette: vidu01 2008. 02. 10. 20:39 -kor
Elküldve: 2008. 02. 10. 20:54
Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. febr. 10., vasárnap - 19:39
Take downt be lehet tenni de én inkább a battert szoktam, secondary attackra meg Study Prey v Shield charge.
De ezek túl lassan töltődnek újra, nem? Vagy ez később javulni fog?
Elküldve: 2008. 02. 10. 21:40
lvl30 mar a Brigand ijaszom, a fentebb lathato 30% damage converted to health-os ij mar a kezeben van:

Most mar viszonylag turjhetoek a resist-ek is, 1100 felett van a damage per second, most ugy erzem, hogy mar ultra brutal a kari. A neandervolgyi ota nem allitotta meg senki, ugyhogy death=1 tovabbra is. Most jarok a Chang `an varos utani Chang `an Farmland-on, lassan kozelitek a 3. vilag vegehez.

Most mar viszonylag turjhetoek a resist-ek is, 1100 felett van a damage per second, most ugy erzem, hogy mar ultra brutal a kari. A neandervolgyi ota nem allitotta meg senki, ugyhogy death=1 tovabbra is. Most jarok a Chang `an varos utani Chang `an Farmland-on, lassan kozelitek a 3. vilag vegehez.
Elküldve: 2008. 02. 10. 21:49
Épp most járok a hegyekben, most meg fogom próbálni legyőzni a neandervölgyi bosst.(legutóbb inkább feladtam) Egy kereskedőnél találtam egy karperecet, ami pont jól jött nekem, ugyanis +27% elemental damage-t ad, úgyhogy most jól megugrott a támadásom.
Elküldve: 2008. 02. 11. 10:32
Idézet: InGmalin - Dátum: 2008. febr. 10., vasárnap - 21:49
Épp most járok a hegyekben, most meg fogom próbálni legyőzni a neandervölgyi bosst.(legutóbb inkább feladtam) Egy kereskedőnél találtam egy karperecet, ami pont jól jött nekem, ugyanis +27% elemental damage-t ad, úgyhogy most jól megugrott a támadásom.
Sikerult a neandervolgyi osember? Csak anniy, hogy nem szabad belefutni a jegzuhatag kasztjaba, ami felulrol erkezik.
Elküldve: 2008. 02. 11. 11:31
A Divinerről (Spirit+Dream) mit tudtok mondani? A vitality sebzés szinergia használhatónak tűnik, csak az élőhalottakkal meg a robotokkal lehet belőle probléma, azokra meg ott van egy +elemental cserefelszerelés. Most, tizenikszedik szinten vault nélkül semmi problémám természetesen, kaptam egy csonti bosst is Megaránál, ő is megvolt simán a fenti módszerrel, sőt, a hídon túl az apróság is eldőlt szinte futkározás nélkül. Már csak egy bot kellene, ami nem csak 10-15 alap vit sebzést ad, és biztos lennék abban, hogy van értelme tovább nevelgetni.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)
Elküldve: 2008. 02. 11. 12:56
Idézet: gazdi - Dátum: 2008. febr. 11., hétfő - 11:31
A Divinerről (Spirit+Dream) mit tudtok mondani? A vitality sebzés szinergia használhatónak tűnik, csak az élőhalottakkal meg a robotokkal lehet belőle probléma, azokra meg ott van egy +elemental cserefelszerelés. Most, tizenikszedik szinten vault nélkül semmi problémám természetesen, kaptam egy csonti bosst is Megaránál, ő is megvolt simán a fenti módszerrel, sőt, a hídon túl az apróság is eldőlt szinte futkározás nélkül. Már csak egy bot kellene, ami nem csak 10-15 alap vit sebzést ad, és biztos lennék abban, hogy van értelme tovább nevelgetni.
Spirit masteryvel nem lesz gondod a csontikkal, ott van az utolsó oszlop a skilltreen. Divinert még nem csináltam, de hozzáértők szerint a legjobb petuser kari. Ha a nightmare felső passzívja ki van gyúrva (+4 skill) akkor az outsider egy ütésre belekalapál a földbe mindenkit (még legend act4be is!), +lich king +nightmare mindegyik szinte elpusztíthatatlan. Csak az outsiderhívást kéne állandósítani.
Szerkesztette: vidu01 2008. 02. 11. 13:01 -kor
Elküldve: 2008. 02. 11. 14:30
Idézet: gazdi - Dátum: 2008. febr. 11., hétfő - 10:31
A Divinerről (Spirit+Dream) mit tudtok mondani?
Én még a régi vinyón azzal játszottam, és nagyon bejött!
És hát tényleg a liche king, meg a nightmare is egész jó utitársak voltak, az outsider-hez még nem volt szerencsém, csak kb. lvl25-ig jutottam vele.
Elküldve: 2008. 02. 11. 14:32
Amúgy betettem a take down-t bal egér gombra, a batter-t meg a jobbra, egész jó így!
Elküldve: 2008. 02. 11. 16:11
Idézet: bega - Dátum: 2008. febr. 11., hétfő - 14:30
Én még a régi vinyón azzal játszottam, és nagyon bejött!
A ternion attack-kal lehet nyomatni ugyebár a 3 csóvát valamelyik egérgombbal, ráadásul az arcane lore-ral még gyorsabban, és a másikkal meg a psionic touch meg a psionic burn segítségével érhető el óriási sebzés!
És hát tényleg a liche king, meg a nightmare is egész jó utitársak voltak, az outsider-hez még nem volt szerencsém, csak kb. lvl25-ig jutottam vele.
A psionic touch engem is megérintett (
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

Súgó
A téma zárva.