HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest hack'n Slash RPG

#2361 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 11. 16:21

Lehet, hogy hülye vagyok, de hogyan tudom használni az x2,x3 stb modot?

Csinálok egy custommapsot, oda bemásolom, játékban play custom quest, létrehozok egy új karit és start. Utána elkezd tölteni és visszajön a főmenü.  :confused:

szerk: már rájöttem :)

Szerkesztette: Valdy 2008. 02. 11. 16:23 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2362 Felhasználó inaktív   6angEl6 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 11. 16:28

Sziasztok!
Most szeretném elkezdeni a játékot,tudtok vmi jó karit amivel elkezdhetném!/milyen skilljét gyúrjam meg stb/Most jászom először a játékkal!köcce písz

#2363 Felhasználó inaktív   InGmalin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 17:27

Sikerült első próbálkozásra kinyírni a neanderbosst. :) Jó sokat kellett futkározni közbe, néha a közelébe kellett menni a ternion attack miatt, mert az szépen szedte az életét. Az biztos, hogy ez a karakterem sokkal jobb, mint az előző, azzal feladtam ennek a bossnak a legyőzését.

#2364 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 17:34

Idézet: 6angEl6 - Dátum: 2008. febr. 11., hétfő - 16:28

Sziasztok!
Most szeretném elkezdeni a játékot,tudtok vmi jó karit amivel elkezdhetném!/milyen skilljét gyúrjam meg stb/Most jászom először a játékkal!köcce písz

A Rangert próbáld ki először, én is ezzel kezdtem annak idején. :)
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#2365 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 19:21

Idézet: 6angEl6 - Dátum: 2008. febr. 11., hétfő - 16:28

Sziasztok!

Ha nem szeretsz ijaszkodni, meg magussal menni, akkor Conqueror karit csinalj (Warfare + Defense), es a strength-et toljad neki az egig, meg neha a dexterytit is (olyan 2/3 aranyban a str javara).

#2366 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 19:52

Idézet: 6angEl6 - Dátum: 2008. febr. 11., hétfő - 17:28

Sziasztok!

ha pedig varazsolgatni szeretnel akkor a kovetkezo kezdest javasolnám : Dreammal kezdeni. Distorsion wavet kimaxolni. aztan gyujtogetni a pontokat amig 8 as szointu nem leszel mert akkor tudod kivalasztani a masodik masteryt ekkor kezded el a spiritet es kimaxolod a ternion attackot.
Ekkor mar kezbevehetsz egy varazsbotot. Jobbegergombra berakni a distorsion wavet es ha valaki tuleli akkor a balegergombon a ternion attackal megcsapod.
Kicsit sok manat kell inni hozza de nagyon jol lehet vele haladni eleg sokaig.
elejen barmely szimpi fegyoval utogethetsz. A distorson wavet aki tuleli az nem sok csapas utan ugyis gyorsan meghal.
kesobbiekben meg lehet a dream masteryt tapolni. a ternion attack passzivjara mindenkeppen 1-2 pontot rakni es a liche king mint segitot hadrendbe allitani.

es vegyel sok XLt hogy keso estig birjad a jatekot :D(ezt a boltszomszed csajszi javasolta  :p )

szerk: kb igy nezzel ki 10 es szint környékén: Diviner

Szerkesztette: SATAN 2008. 02. 11. 19:57 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#2367 Felhasználó inaktív   6angEl6 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 21:27

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. febr. 11., hétfő - 19:52

ha pedig varazsolgatni szeretnel akkor a kovetkezo kezdest javasolnám : Dreammal kezdeni. Distorsion wavet kimaxolni. aztan gyujtogetni a pontokat amig 8 as szointu nem leszel mert akkor tudod kivalasztani a masodik masteryt ekkor kezded el a spiritet es kimaxolod a ternion attackot.
Ekkor mar kezbevehetsz egy varazsbotot. Jobbegergombra berakni a distorsion wavet es ha valaki tuleli akkor a balegergombon a ternion attackal megcsapod.
Kicsit sok manat kell inni hozza de nagyon jol lehet vele haladni eleg sokaig.
elejen barmely szimpi fegyoval utogethetsz. A distorson wavet aki tuleli az nem sok csapas utan ugyis gyorsan meghal.
kesobbiekben meg lehet a dream masteryt tapolni. a ternion attack passzivjara mindenkeppen 1-2 pontot rakni es a liche king mint segitot hadrendbe allitani.

es vegyel sok XLt hogy keso estig birjad a jatekot :D(ezt a boltszomszed csajszi javasolta  :p )

szerk: kb igy nezzel ki 10 es szint környékén: Diviner

Szia!Köszi a segítségeket,de ez a botozás jobban tetszik! :D
Most érkeztem haza és kezdek is játszani!

#2368 Felhasználó inaktív   6angEl6 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 21:45

Lenne 1 kérdésem még:strength,intelligence,dexterity-re gyurjak??köszi :)

#2369 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 22:10

Idézet: 6angEl6 - Dátum: 2008. febr. 11., hétfő - 21:45

Lenne 1 kérdésem még:strength,intelligence,dexterity-re gyurjak??köszi :)

Hat ha varazslo karit valasztottal es a botozgatast, akkor ertelemszeruen az intelligence-re gyurj.

#2370 Felhasználó inaktív   6angEl6 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 22:14

Értem köszönöm!Amit mondtál a conqueror kari biztos jó lehet kipróbálom most azt is,csak azzal az a baj h nemtudom milyen skilljre gyúrjak,mert SATAN adott segítséget meg linket is,de ha tudnál nekem segíteni a conqueror karinál,mert akkor megnézném és eldönteném melyik karival menjek tovább!Köszi a segítséget még1xer!

#2371 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 22:51

Idézet: 6angEl6 - Dátum: 2008. febr. 11., hétfő - 22:14

Értem köszönöm!Amit mondtál a conqueror kari biztos jó lehet kipróbálom most azt is,csak azzal az a baj h nemtudom milyen skilljre gyúrjak,mert SATAN adott segítséget meg linket is,de ha tudnál nekem segíteni a conqueror karinál,mert akkor megnézném és eldönteném melyik karival menjek tovább!Köszi a segítséget még1xer!

A Conqueror az malee kari, kozelharci fegyverrel es pajzzsal (vagy masik fegyverrel). Tehat a Conqueror-nal a strength-re kell rakosgatni a pontok tobbseget, es neha-neha a dexterity-re is. Tehat durvan leforditva a dolgot: a conqueror az agyatlan, eros katona, aki megy elore, es letarol mindenkit, a varazslo tipusu kari meg az okos kari, aki a botjaval tarol le mindenkit, ha kellokeppen jol van fejlesztgetve, de sokkal kisebb armor-ja es bevedettsege lesz az elejen, mivel a bot mellett nem tud pajzsot viselni peldaul.

szerk.: skill-ek teren meg a conqueror-nal az Onslaught-ra es a Battle Standard-ra es ezek passzivjaira kell gyurni, a masik mastery-jen pedig a Batter-ra, esetleg Disable-ra.

Szerkesztette: bepe_79 2008. 02. 11. 22:55 -kor

#2372 Felhasználó inaktív   Joshan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 23:15

Üdv!

Visszatérnék a korábbi két kérdésemre:
1. A Conjurer-nél az Earth az, ami nem túl nyerő?
2. A vault dolog nem teljesen tiszta. Mármint, hogy hogy kezelitek. Tehát van több karakteretek, akik között cserélgetitek a jó tárgyakat, meg pakoltok a vaultokba, vagy pedig így online, egymás között cserélgettek, küldözgettek vaultokat?
Mert amit mondtatok, hogy a tárgyaim valószínű nem túl jók az igaz. De ezek után mit tegyek?

#2373 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 23:26

Idézet: Joshan - Dátum: 2008. febr. 11., hétfő - 23:15

Üdv!

2. A vault dolog nem teljesen tiszta. Mármint, hogy hogy kezelitek. Tehát van több karakteretek, akik között cserélgetitek a jó tárgyakat, meg pakoltok a vaultokba, vagy pedig így online, egymás között cserélgettek, küldözgettek vaultokat?
Mert amit mondtatok, hogy a tárgyaim valószínű nem túl jók az igaz. De ezek után mit tegyek?

How r u doin!

En itt a topikban talalt vaultokat, es a kulfoldi web-oldalakrol letoltott vaultokat hasznalom. Ebben a topikban is be lett par linkelve, ha rakeresel, megtalalod oket. De ha nem, akkor en is be tudok linkelni, en is tudok neked adni parat.

Szerkesztette: bepe_79 2008. 02. 11. 23:27 -kor

#2374 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 23:27

Idézet: Joshan - Dátum: 2008. febr. 12., kedd - 0:15

Üdv!

nem rossz vegulis az earth hozza, de ez viszonyitas kerdese. ha adsz egy titancalcos linket hogy hogy vannak most a pontjaid rendezve akkor tobbet tudunk segiteni, ajanlani hogy honnan hova erdemes atteni dolgokat.

A vaultrol. itt mar a legtobben mar ismerosoktol szerzett vaultokbol epitkezunk es valogatjuk ki a legjobb dolgokat belole.Ha te is be akarsz allni a sorba es ugy gondolod hogy szeretnel te is jo cuccokbol karit fejleszteni akkor ird meg a mail cimed es mailbe kuldok jo cuccokat.

arra viszont keszulj fel hogy a jo cuccokkal nagyon konnyu lesz a jatek.mondhatni tul konnyu.Ha ez nem problema neked akkor hajra. Es arra keszulj fel hogyha egyszer elkezdesz jo cuccokbol karit kesziteni akkor utana mindig ezt fogod csinalni.

De hogy mondjak jo dolgot is. Mivel regetek fele karit lehet csinalni ezert rengeteg variaciot ki tudsz probalni hogy egy egy fejlesztesed mennyire eletkepes.es elvezetes a nagy hordakat apritani akkor is ha konnyen megy. legalabbis nekem.
De sok ember inkabb a kihivast szereti. a kihivasok pedig eltunnek gyakorlatilag a vaultbol jo cuccokkal valo karakterfejlesztessel.
En azt javaslom hogy eloszor probaljunk meg a karidon skillek teren javitani aztan ha nem erzed eleg erosnek akkor johetnek a vaultok.
a problema az amugy hogy szerintem jobb eronletet nem fogunk tudni kicsikarni a karakteredbol mert sem a spiritben sem az euarthban nincs semmi olyan ami jo allokepesseget adna.szal ezen valszeg csak jobb pancelokkal lehetne segiteni.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#2375 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 23:29

Idézet: Joshan - Dátum: 2008. febr. 11., hétfő - 22:15

Üdv!

1. Nem hiszem, hogy rossz lenne az earth a spirit mellé, sőt! Mindkét mastery at int-et és a dex-t növeli, elég jó kis peteket lehet tartani, szóval szerintem abszolut jó karakter! :up:
2. Egymás között lehet küldözgetni vault-okat természetesen, de amúgy csak úgy "magának" is csinálhatja az ember, hogy egyes jó kis talált tárgyakat elraktároz, és később pl. egy másik karival majd használa őket, erre kiválóan alkalmas a program.  ;)
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#2376 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 23:29

Pl. itt van ket eleg hasznos vault, tele kek, es zold fasza cuccokkal:

Csatolom az elsot.

Csatolt fájl:

#2377 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 23:34

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. febr. 11., hétfő - 22:27

Es arra keszulj fel hogyha egyszer elkezdesz jo cuccokbol karit kesziteni akkor utana mindig ezt fogod csinalni.

De tényleg! :)  Ez olyan érdekes. Én is most, amikor megint újra kezdtem tiszta lappal ( :D ), akkor eldöntöttem, hogy saját cuccokkal fogom tolni a warden-t... így is volt lvl6-ig! :cool:  Aztán megint jött a vault, nem tudtam ellenállni a tápos cuccoknak, nagy részüket úgysem dobná ki sose! :reklamacio:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#2378 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 23:40

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 11., hétfő - 23:29

Pl. itt van ket eleg hasznos vault, tele kek, es zold fasza cuccokkal:

Csatolom az elsot.

Megnézem mid van, ha nem baj.  :D
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#2379 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 23:42

Egyebkent a kiegeszito nagyon nehez. szal ha atersz epic szintre az joval konnyebb lesz, csak ezt a par ora jatekidot kell meg tulelned.
nem tudom hogy hogy van a skilltreed de megprobalhatnad valami hasonlo felallasba:
Titancalc
legutobbi kepeden 38 as szintu voltal ezert arra csinaltam egy titancalcot. Ha mar elorebb vagy akkor a liche kinget fejlesszed. azzal barmilyen foellenfelet le tudsz olni csak kelloen sokat kell futkarozni.
a titancalcot ugy csinaltam mintha ki lenne maxolva az earth masteryd. ha nincs kimaxolva akkor ne maxold ki hanem azokat a pontokat amit en oda tettem azzal a liche kinget fejlesszed.az alapjat erdemes minel tovabb es a tobbi passzivjara egyenlore ne sokat tegyel szerintem.(legalabbis en igy csinaltam de masok szerintem nem).
A heat shieldet hasznaljad! ha 1 pont van rajta akkor is ad demage resistet ami hasznos hogy kevesebbet sebzodj. ahogy latom most nem hasznalod.

tanacsaim nem iztos hogy bejonnek!!! en sem probaltam meg vault nelkuli emberrel a kiegeszitot mert mar az alapjateknal elkezdtem hasznalni es azota is hasznalom a vaultot.
ezzel a skillfaval amit javasoltam eleg nagy sebzesed lesz de hogy a vedelmed mennyire eleg az jo kerdes. sajnos a skillekkel nem lehet tovabb tapolni az eronletet. :(

#2380 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 23:51

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. febr. 11., hétfő - 23:40

Megnézem mid van, ha nem baj.  :D

Nyugodtan, ebbe vannak a kisebb lvl-en is hordhato cuccok. De megvan az osszes lila set-em is!!! vaultba, na az a vault viszont mar nem kispalyas. De gondolom az neked is megvan, anno a Romoto linkelte. Ha nincs, akkor belinkelem azt is, ha kell.

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.