HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest hack'n Slash RPG

#2421 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 12. 17:50

Ja, es nem veletlenul assassin, ugyanis az nem hybrid karakter. Azzal kezdtem, hogy megneztem titancalc-al, es dext + strength-es, int nelkul, tehat ki lehet hozni belole brutalis karit.

szerk.: kerdes: ha nem valasztok lvl7 kornyeken masodik mastery-t, akkor kesobb nem is ajanlja fel a lehetoseget? Tehat akkor onnantol mar egy mastery-s is marad majd a kari?

Szerkesztette: bepe_79 2008. 02. 12. 17:51 -kor

#2422 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 12. 17:50

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. febr. 12., kedd - 11:31

Marha gyorsan bök egymásután 3at de csak egy célpontra, volley fontos íjásznak is, dárdásnak is.

Igen? Na, akkor ez jó lesz nagyon, ha gyorsan lehet böködni, ez tetszeni fog! ;)
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#2423 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 12. 17:53

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 12., kedd - 15:38

Egy Assassin kari inditasaval is szemezek most. Van valakinek tapasztalata Assassinnal? Valaki vitt mar olyat? (Rogue + Warfare)

Én mentem olyannal is, nem emlékszel? Dual wield-esre fejlesztettem, és két fegyóval jól lehet vele aprítani! :respect:

#2424 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 12. 17:54

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 12., kedd - 17:45

Nem a tqdefilerrel akarom atrakosgatni a skill pontokat meg az attrib pontokat, meg mastery-ket varialni vele, mert az nem tul elvezetes. Uj karit akarok fejlesztgetni megint, mert ahogy irtam, nekem addig elvezetes a dolog, amig rakosgathatom, meg varialgathatom, fejlesztgethetem a karit.  :respect:

Nem is erről beszéltem, ott van az enchanter.
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#2425 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 12. 18:03

Ez a legutolsó kép, ami még megvan az egykori assassin-omról(RIP :( ), de asszem olyan 34-es szintig jutottam vele, mielőtt a diviner-rel elkezdtem volna.

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#2426 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 12. 18:04

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 12., kedd - 17:50

Ja, es nem veletlenul assassin, ugyanis az nem hybrid karakter. Azzal kezdtem, hogy megneztem titancalc-al, es dext + strength-es, int nelkul, tehat ki lehet hozni belole brutalis karit.

Ez hülyeség, olyan nincs hogy hybrid kari, Harbinger, Champion 1000szer többet ér annál amit akarsz csinálni. Az assa lesz hybrid kari mert a rouge szinte piercinget hoz csak (poison, bleeding fos), és nemlesz resistlevételed rá mert a study ottmaradt a huntingba. Study Prey az alapja minden piercing dmgvel operáló karinak (biztos ismered mert már csináltál brigandot). Hameg bunkózni akarsz akkor minek a rogue mellé?

Szerkesztette: vidu01 2008. 02. 12. 18:06 -kor

#2427 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 12. 18:06

A Conquerer is szoba johet meg, vagy Conq-t inditok most majd, vagy Assassin-t. Azt is szeretnem, ha kokemeny lenne a vedelem, es nehezen lehessen feltorni, tehat lehet, hogy Conq lesz.

#2428 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 12. 18:07

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. febr. 12., kedd - 18:04

Ez hülyeség, olyan nincs hogy hybrid kari, Harbinger, Champion 1000szer többet ér annál amit akarsz csinálni. Az assa lesz hybrid kari mert a rouge szinte piercinget hoz csak (poison, bleeding fos), és nemlesz resistlevételed rá mert a study ottmaradt a huntingba. Study Prey az alapja minden piercing dmgvel operáló karinak (biztos ismered mert már csináltál brigandot). Hameg bunkózni akarsz akkor minek a rogue mellé?

Akkor conq-ot csinalok megint, csak most probalom 100%-osan teljesen jol fejleszteni.

#2429 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 12. 18:12

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. febr. 12., kedd - 17:04

Az assa lesz hybrid kari mert a rouge szinte piercinget hoz csak (poison, bleeding fos)

Nem olyan rossz az, legalábbis addig amíg Bepe meg én szoktuk elvinni a karaktereket, addig nagyon is jó a sok poison meg bleeding damage! :D  Az assassin-ban az tetszett nagyon, hogy felturbóztam a késdobálást, és egy pár ellent le lehetett hentelni még mielőtt odaértek hozzám, utána a maradéknak meg adni rendesen közelharcban! ;)

#2430 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 12. 19:19

Utjara inditottam a Conqueror uj karimat.  :) Tudom, tudom... `kezdodik elolrol`..  :)

#2431 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 12. 19:22

Na meg nem utolso sorban beRAR-oltam nektek az osszes letezo vaultomat (a Valdy, a nyunyu, a Romoto es a SATAN utolagos engedelmevel, mivel az o vaultjaik is koztuk vannak ossze-vissza, es nem volt turelmem valogatni egyreszt, meg nem baj az, ha egy rar-ban megvan az osszes) + meg koztuk van nagyon sok olyan vault is, amelyeket kulfoldi forumokrol idegen ajku gyerekektol gyujtogettem ossze.

szerk.: mivel a forum ugyesen a .rar-ra azt mondta, hogy a megadott allomany-tipus nem toltheto fel, ezert atneveztem a .rar-t .ra_ vegzodesre, tehat letoltes utan nevezzetek vissza, es bontsatok ki. Enjoy!  :)

Csatolt fájl:

Szerkesztette: bepe_79 2008. 02. 12. 19:24 -kor

#2432 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 12. 19:33

bepe:barmikor valaszthatsz masodik masteryt. nem fontos 8 as szinten valasztani.font a 2 ful ugyanugy megmarad. es a masodikra ha kattintasz akkor elojon a mastery valaszto menu.

amugy csinalj ilyet:Champion
ennel a warfaren osztod el a pontok nagyreszet es a naturevel kicsit a hpjat megtamogatod, meg ad egy kicsit a speedjere is a karinak.
A warfareben sok jo cumo van. persze nem fontos mindent kimaxolni amit en jeloltem es akkor lehet a nature masteryt folfele vinni de akkor sokat kell masteryre tenni hogy erjen valamit.

vagy ilyet:Battlemage
ez legalabb latvanyos mert jol nez ki a tuzes aura amikor baltval csapdosol :Dmeg van demage resist a heat shieldel meg a tuzes aura az ad meg egesz turheto sebest is. persze ha olyan fegyoval mesz ami alapbol ad tuz sebzest ad megjobb de tartok tole hogy az nem sokat szamitana. es legalabb kiprobalhatod a core dweller segitot is. bar szerintem nem lesz valami eros.de legalabb mutatoba jo lesz.de aztan lehet hogy a battle standard mellett egesz jot fog sebezni.

Szerkesztette: SATAN 2008. 02. 12. 19:45 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#2433 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 12. 19:46

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. febr. 12., kedd - 19:33

bepe:barmikor valaszthatsz masodik masteryt. nem fontos 8 as szinten valasztani.font a 2 ful ugyanugy megmarad. es a masodikra ha kattintasz akkor elojon a mastery valaszto menu.

amugy csinalj ilyet:Champion
ennel a warfaren osztod el a pontok nagyreszet es a naturevel kicsit a hpjat megtamogatod, meg ad egy kicsit a speedjere is a karinak.
A warfareben sok jo cumo van. persze nem fontos mindent kimaxolni amit en jeloltem es akkor lehet a nature masteryt folfele vinni de akkor sokat kell masteryre tenni hogy erjen valamit.

vagy ilyet:Battlemage
ez legalabb latvanyos mert jol nez ki a tuzes aura amikor baltval csapdosol :Dmeg van demage resist a heat shieldel meg a tuzes aura az ad meg egesz turheto sebest is. persze ha olyan fegyoval mesz ami alapbol ad tuz sebzest ad megjobb de tartok tole hogy az nem sokat szamitana. es legalabb kiprobalhatod a core dweller segitot is. bar szerintem nem lesz valami eros.de legalabb mutatoba jo lesz.

Addig ok, csak a nature mastery az int-et is nyomja felfele, es ugy sose lesz belole str-dex-es brutal kari. Vagy igen? En olyan mastery-ket szoktam parositani most mar, amik ugyanazokat az attribokat toljak felfele, mert ha nem, akkor gondok lehetnek.

#2434 Felhasználó inaktív   Joshan 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 12. 19:47

Wow, köszönöm a kimerítő válaszokat mindenkinek! És nem utolsósorban a vaultokat is!
SATAN:
Korábban belinkeltem a skill tree-met is, nemtudom azt nézted-e. De ha elkerülte a figyelmed, akkor itt van. A volcanic orb-ot nem preferálod? Területre sebez a fragmentekkel, és még stunnolja is az ellent, nekem nagyon bejött, persze lehet másra kéne inkább a pont.

Korábban a lich-et fejlesztettem, csak egy idő után elkezdett idegesíteni, hogy félpercenként meghal... Úgyhogy leszedtem az összes pontot róla, és átrakosgattam másra. Az Earth petje sem volt túl erős (mondjok őt nem fejlesztettem túlzottan).

A vaultokat amiket megosztottatok, mikor korábban megtaláltam ezt a fórumot, már akkor letöltöttem, meg is néztem mindet (csorgott is a nyálam rendesen :) ). Csak igen, ahogy valaki írta is, túl könnyűvé válik a játék, és ezt sejtettem is, ezért nem akartam vaultozni. Amellett, hogy érdekel a véleményetek a karakteremmel kapcsolatban, arra is kíváncsi voltam, hogy ez így normális-e. Mármint hogy ilyen nehéz a játék, és hogy ennyiszer meghalok. De akkor normális ez, ha jól értem :)

#2435 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 12. 20:20

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 12., kedd - 20:46

Addig ok, csak a nature mastery az int-et is nyomja felfele, es ugy sose lesz belole str-dex-es brutal kari. Vagy igen? En olyan mastery-ket szoktam parositani most mar, amik ugyanazokat az attribokat toljak felfele, mert ha nem, akkor gondok lehetnek.

a statpontokat nyugodtan rakhatod vegig a strengre. semmi masra nem kell pakolni. hogy egy par pontot kapsz int meg dexre a nature miatt az meg elhanyagolhato.
gondod nem lesz belole foleg nem normal nehezsegi fokon meg epic elejen.vaultos cumokkal legalabbis biztos nem.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#2436 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 12. 20:29

Idézet: Joshan - Dátum: 2008. febr. 12., kedd - 20:47

Wow, köszönöm a kimerítő válaszokat mindenkinek! És nem utolsósorban a vaultokat is!
SATAN:
Korábban belinkeltem a skill tree-met is, nemtudom azt nézted-e. De ha elkerülte a figyelmed, akkor itt van. A volcanic orb-ot nem preferálod? Területre sebez a fragmentekkel, és még stunnolja is az ellent, nekem nagyon bejött, persze lehet másra kéne inkább a pont.

Korábban a lich-et fejlesztettem, csak egy idő után elkezdett idegesíteni, hogy félpercenként meghal... Úgyhogy leszedtem az összes pontot róla, és átrakosgattam másra. Az Earth petje sem volt túl erős (mondjok őt nem fejlesztettem túlzottan).

A vaultokat amiket megosztottatok, mikor korábban megtaláltam ezt a fórumot, már akkor letöltöttem, meg is néztem mindet (csorgott is a nyálam rendesen :) ). Csak igen, ahogy valaki írta is, túl könnyűvé válik a játék, és ezt sejtettem is, ezért nem akartam vaultozni. Amellett, hogy érdekel a véleményetek a karakteremmel kapcsolatban, arra is kíváncsi voltam, hogy ez így normális-e. Mármint hogy ilyen nehéz a játék, és hogy ennyiszer meghalok. De akkor normális ez, ha jól értem :)

mar 46 os szintu vagy?
akkor ilyesmire aljal at kb szerintem: titancalc
a volcanic orbot nem probalgattam sokat, de szerintem tul ritkan lehet hasznalni. es a ternion attack is nagyon jol hat teruletre.ha meg melled ernek akkor egyenesen brutalisan sebez.

A liche king az sajnos nem a legerosebb, de a bossokat azzal akkor is konnyu leverni ha esetleg te nem birnal el veluk. nagy mobtomegeket nem tudja a liche king apritani.szal tultapolni meg nem kell szerintem.az elsodleges dolog hogy eroset lojel. A ternion attack az pont megfelelo erre.

A heat shieldet hasznald. mert a 15% demage resist az hasznos amit ad.

Szerkesztette: SATAN 2008. 02. 12. 20:36 -kor

#2437 Felhasználó inaktív   Joshan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 12. 20:50

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. febr. 12., kedd - 20:29

mar 46 os szintu vagy?
akkor ilyesmire aljal at kb szerintem: titancalc
a volcanic orbot nem probalgattam sokat, de szerintem tul ritkan lehet hasznalni. es a ternion attack is nagyon jol hat teruletre.ha meg melled ernek akkor egyenesen brutalisan sebez.

A liche king az sajnos nem a legerosebb, de a bossokat azzal akkor is konnyu leverni ha esetleg te nem birnal el veluk. nagy mobtomegeket nem tudja a liche king apritani.szal tultapolni meg nem kell szerintem.az elsodleges dolog hogy eroset lojel. A ternion attack az pont megfelelo erre.

A heat shieldet hasznald. mert a 15% demage resist az hasznos amit ad.

Nem, csak 38-as vagyok, viszont van rajtam pár cucc, ami +1-et ad az összes skillre, vagy specifikusan egy skillre.

Most azt szoktam csinálni, hogyha kevesen vannak, akkor kilövöm az ellenséget ternionnal plusz rohangászok. Ha sokan vannak és kergetnek, akkor hagyom magam majd megállok, felhúzom a kőpajzsot (addig esetleg életet töltök), majd lövök magam elé egy volcanic orbot ami stunnol és szétlövök mindenkit. Ez eddig egész jól bevált, csak időnként ígyis leütik a hpmat :)

Kipróbálom majd, amit tanácsoltál, köszönöm!

#2438 Felhasználó inaktív   InGmalin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 12. 20:53

A ternion attack valóban hasznos, a bossok ellen is. Most voltam a pókbossnál(az olívaágért), és 4-5 közeli terniontól kifeküdt.

#2439 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 12. 21:23

Idézet: Joshan - Dátum: 2008. febr. 12., kedd - 20:50

Nem, csak 38-as vagyok, viszont van rajtam pár cucc, ami +1-et ad az összes skillre, vagy specifikusan egy skillre.

Most azt szoktam csinálni, hogyha kevesen vannak, akkor kilövöm az ellenséget ternionnal plusz rohangászok. Ha sokan vannak és kergetnek, akkor hagyom magam majd megállok, felhúzom a kőpajzsot (addig esetleg életet töltök), majd lövök magam elé egy volcanic orbot ami stunnol és szétlövök mindenkit. Ez eddig egész jól bevált, csak időnként ígyis leütik a hpmat :)

Kipróbálom majd, amit tanácsoltál, köszönöm!

Majd az eruption+stone from combo lesz erős, mire kijösz a kövekből már fexik mindenki, nem kell rohangászni. Ha Lich Kinged van akko kell a dark covenant is, mana nélkül nem tud szegény semmit se csinálni, márpedig 2 perc alatt elcastolja ami van neki. :)

#2440 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 12. 22:42

lvl7 lett a Warrior-om:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Az onslaught-ot es a weapon training skill-eket hasznalom es fejlesztem per pill.

Mit javasoltok akkor masodik mastery-nek? A masodlagos mastery kerdest egyelore nyitva hagyom, mert meg nem dontottem el. Melyik lenne vajon a legjobb a warfare melle? En valami olyat tamogatnek, aminel nem kell varazslatokat hasznalnom, de van ilyen gyilkos aura, meg ha veszesen csokken a hp-m, akkor hozzaas x-et. Ennek megfeleloen a spirit lenne a legjobb, de hat hogy nez ki a warfare meg a spirit egyutt? Meg olyan hulyen is hangzik. Abbol lenne egy Spellbreaker kari. Errol mik a velemenyek? Valaha probalta mar valaki az eletben?  :D

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.