Idézet: SATAN - Dátum: 2008. febr. 13., szerda - 10:54
egesz jo csak ebben leginkabb az outsider aprit. De jo tudni hogy refreshel az is folyamatos pette alakithato.foellensegekkel hogy allnak a petek? egy titannal vagy hadesnel tudnak labdaba rugni?
ha x4 moddal jaccol akkor nem sok nekik egy kicsit az ellen? mondjuk az outsider az egyszerre 3 enemyt tamad ha jol emlexem, de vem vagyok benne biztos hogy akkor is jo sebesseggel lehet e haladni.
amugy bent belohelyen elkezdtem 2 napja egy soothslayert. act 3 egynegyedenel jarok kb.
Főellenségek? Hát a Typhon kb 5 másodpercig bírta ugy hogy hozzá sem nyúltam csak hagytam a peteknek. Azért szeretem mert elég mozgalmas amikor úgy igazán nekiindulnak. Ha ilyet csinálsz, dmg to all petes cuccokból szigoruan fel kell tenni neki a 4et (bot, amu, 2 gyürü), és fizikális dmgt adók kellenek. én most felraktam nekik 4x70 fizikálist (280 alapsebzés) mindegyik ad 12%ot az durván +50%, van a dark covenanat az +75%, és a farkasaura 85% összesen 210%. Az olyan 900 fizikális dmg (optimális esetben), és még nem számoltam az saját sebzésüket meg ott van a health reduction is (mindegyik nature pet is tudja). Ja és szorozd be 6tal, általában annyan vannak.
Outsider idézés: 46%reces archmage claps, 8%reces relic az amun, gondolom észrevetted hogy swapolok heka staffra az 23%rec és még kell a refresh is.

lvl 55 felett jobb lesz mert fel tudom tenni a 25%reces jade emperor artit, ugy számolom azzal már nem kell refresh, marad a swapolás. Megtudnám csinálni a 100%recet most is, de kell az a +6 all skill is. Idézéskor felteszek még +4et utána visszaszedem.
Szerkesztette: vidu01 2008. 02. 13. 13:28 -kor