HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest hack'n Slash RPG

#2561 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 17. 19:43

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 17., vasárnap - 13:51

Spirit + Nature erdekelne leginkabb, de szemezek meg a Nature + Dream-el is. Lehet, hogy du elinditom valamelyiket. Na de melyik legyen?

Spirit + Natureből egy kis ízelítő (friss ropogós, most készült)  :D
Titan run/Hades run
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#2562 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 17. 20:10

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 17., vasárnap - 17:37

De mi legyen a primary attack ritualist-nel? A psionic touch hasznalhato bottal is? Es az rendesen hasznalhato, vagy nem tul jo otlet?

a psionic touch az jo botra is ha jol emlexem szal lehet az.
jobbegerre a distorsion wave es kozepso gombon meg a distorsion reality.
de lehet valami gyorsanuto kozelharci fegyverrel is hasznalni a psionic touchot hogy minel tobbszor aktivalodjon a plusz sebese. szal nem feltetlenul kell tavolharci emberket csinalni.ha kozelharcost csinalsz akkor a phantom striket is tudod hasznalni ami ugyancsak eleg halalos(passzivjat kell kitapolni).

Szerkesztette: SATAN 2008. 02. 17. 20:13 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#2563 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 17. 20:14

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. febr. 17., vasárnap - 19:43

Spirit + Natureből egy kis ízelítő (friss ropogós, most készült)  :D
Titan run/Hades run

Koszi a vidit, de az enyem most dream + nature lesz. A Dream Mastery-t mar kivalasztottam (a Spirit Mastery tul eros, nagyon konnyu vele a game), es lvl 7-8 korul a Nature Mastery lesz a masodik kivalasztott.

A Distortion Wave valoban jol aprit, szep nagy loketet ad az ellenfeleknek, es le is lassitja oket.

Szerkesztette: bepe_79 2008. 02. 17. 20:59 -kor

#2564 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 17. 21:01

lvl7 lett a Seer-em:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Eleg szepen tavol tart mindenkit magatol, ha pedig valaki megiscsak kozel jutna, akkor ott a Distortion Wave, amit ugysem el tul. Bar nem lehet olyan gyorsan haladni vele, mint a dual wield-es Spellbreaker-emmel lehetett, de nem baj.

#2565 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 17. 21:16

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 17., vasárnap - 22:01

lvl7 lett a Seer-em:

Eleg szepen tavol tart mindenkit magatol, ha pedig valaki megiscsak kozel jutna, akkor ott a Distortion Wave, amit ugysem el tul. Bar nem lehet olyan gyorsan haladni vele, mint a dual wield-es Spellbreaker-emmel lehetett, de nem baj.

ezt forditva szoktam csinalni. en eloszor nyomom a distorsion wavet es ha azt tuleli valaki akkor csinalok mast. de olyat hogy a tomegapritot nem a tomegre veted be hanem arra aki megmarad a sima tamadasodtol az ugy fura....
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#2566 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 17. 21:33

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. febr. 17., vasárnap - 21:16

ezt forditva szoktam csinalni. en eloszor nyomom a distorsion wavet es ha azt tuleli valaki akkor csinalok mast. de olyat hogy a tomegapritot nem a tomegre veted be hanem arra aki megmarad a sima tamadasodtol az ugy fura....

Hat en nem ugy lattam, hogy tomegaprito  :)  , mert kis teruleten fejti ki a hatasat. Midenesetre latvanyos nagyon az a hullam, nekem nagyon tetszik. Csak befedhetne nagyobb teruletet is, es akkor valoban jo lenne tobb ellen ellen is.

#2567 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 17. 22:29

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 17., vasárnap - 22:33

Hat en nem ugy lattam, hogy tomegaprito  :)  , mert kis teruleten fejti ki a hatasat. Midenesetre latvanyos nagyon az a hullam, nekem nagyon tetszik. Csak befedhetne nagyobb teruletet is, es akkor valoban jo lenne tobb ellen ellen is.

csak jol kell mozogni hogy egy sorba rendezodjenek az ellenek :D
en xmax modal jaccottam igy es jo nagy tomegeket irt. legalabb 5-7 ellent egyszerre de akar tobbet is.

#2568 Felhasználó inaktív   Joshan 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 17. 22:53

Hello!

Nincs véletlenül valakinek egy olyan artifactja (simán scrollként is megfelelne), hogy cinderbolt? Csak ez hiányzik egy greater artifactból...

#2569 Felhasználó inaktív   Joshan 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 17. 23:04

Találtam egy szép gyűjteményt (benne volt a cinderbolt is), hátha érdekel valakit, itt van.

#2570 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 01:16

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 17., vasárnap - 19:14

az enyem most dream + nature lesz.

Ezen esetben menten be kell jelentenem, neked nem lesz egyebed sem, de rengeteg kellemes perced, melyekben kedvenc peteket sebesen terelgetheted, fejlesztgetheted! :D
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#2571 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 08:41

Idézet: bega - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 1:16

Ezen esetben menten be kell jelentenem, neked nem lesz egyebed sem, de rengeteg kellemes perced, melyekben kedvenc peteket sebesen terelgetheted, fejlesztgetheted! :D

Már előre látom a hsz-eket hogy milyen szarok a farkasok. :D

#2572 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 10:07

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 8:41

Már előre látom a hsz-eket hogy milyen szarok a farkasok. :D

Nem tudom, en by default utalom a peteket, ugyhogy remelem van sok mas skill-je is a dream-nek meg a nature-nek.  :)

#2573 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 10:24

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 9:07

Nem tudom, en by default utalom a peteket, ugyhogy remelem van sok mas skill-je is a dream-nek meg a nature-nek.  :)

Inkább magányos hős típust játszol, mint John Rambo? :Đ  Pedig szerintem jók a petek, én kedveltem őket, amikor olyasmi karim volt... but it's up to you! ;)
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#2574 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 10:46

Tegnap Summonerem 41-es szinten fejezte be a normál fokozatot – teljesítve az összes mellékküldetést, és bejárva minden zeg-zugot. A dolog a korábbi karaktereimnél simábban ment, de sajnos így sem lett flawless. :p Háromszor meghaltam a Tower of Judgment részen, kétszer a Cerberus ölt meg, egyszer pedig azok a nyilazós gecájderek, akik pierce+poisonnal támadnak és magukban motyognak. :D Meg egyszer még valahol, asszem a Necromanteion bejáratánál, de szintén a démonok mérgezett nyilaitól. Emiatt a hülye perspektivikus nézet miatt, amikor a képernyő felső része felől érkezem, gyakran előbb látnak meg engem, mint én őket. (Azt is utálom, amikor valamilyen tereptárgy takarásában vannak, mert hiába látszom ki én egy fa mögül, ha az ellenfél rejtve marad. :mad:)

Hádész gyors halálán magam is meglepődtem, még a mindössze lvl 8-as (ebből +3-at tárgyak, +4-et meg egy shrine adott, szóval eredetileg lvl 1-es :)) Core Dwellerem is túlélte a csatát. Korábbi kérdésemet megválaszolva valószínűleg azt fogom elsősorban fejleszteni, lvl 20 környékén már elég combos lehet. :cool: Mindezt az ACT3-ban összeszedett ruhákkal (még volt közte korábbi is), mert ACT4-ben valami hihetetlen gyenge a felhozatal, szerintem szándékosan szopatják a mage karaktereket. :reklamacio: Egyetlen érdekesebb tárgyam egy +2 to all skilles nyaklánc.

Dactyl. Most direkt figyeltem, és valóban ott van abban a helyiségben, ahová a kulcsot elejtő óriás hero-roboton keresztül lehet bejutni. Nekem valószínűleg azért nem tűnt fel korábban, és azért nem is tűnik nehéznek, mert – mintha már írtam volna – egyáltalán nem szoktam ütésváltásba bocsátkozni az ilyen behemótokkal. Eruptiont nekik, én meg felveszem a Kép Formot. :Đ

Szerkesztette: peti2mtag 2008. 02. 18. 10:49 -kor

#2575 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 13:00

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 10:07

Biztos ők is utálnak téged. :)

#2576 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 14:23

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 10:46

Dactyl. Most direkt figyeltem, és valóban ott van abban a helyiségben, ahová a kulcsot elejtő óriás hero-roboton keresztül lehet bejutni.

nem csak ott lehet. bárhol feltűnhett ahol olyan gigantes gruppenek vannak. random az egész.  ;)
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2577 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 21:23

lvl9 lett a Ritualist karim, kivalasztottam a Nature Mastery-t 2. masterynek. A Heart of Oak allando aurat mar hasznalom is:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#2578 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 21:26

A kiegbe miért nem raktak valami nagy szörnyet (olyat amit nem muszáj megölni)? Minden act-ban van csak ott nincs.Sőt igazából tényleg úgy lenne legjobb ha epicen is és legenden is 1-1 új boss kapna az ember a normalhoz képest.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2579 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 22:32

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 13:00

Biztos ők is utálnak téged. :)

Hat nem tudom, en inkabb az olyan allando skilleket, vedelmeket szeretem. Spirit-nel a deathchill aura-t, nature-nel a heart of oak-ot, defense-nel a battle awareness-t, es igy tovabb. De lehet, hogy itt kiprobalgatom majd a peteket. Csak annyi van, hogy azt sem tudom, melyiket lenne erdemes. Nymph, wolf, stb. stb.

#2580 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 22:34

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. febr. 18., hétfő - 10:46

Tegnap Summonerem 41-es szinten fejezte be a normál fokozatot – teljesítve az összes mellékküldetést, és bejárva minden zeg-zugot. A dolog a korábbi karaktereimnél simábban ment, de sajnos így sem lett flawless. :p Háromszor meghaltam a Tower of Judgment részen, kétszer a Cerberus ölt meg, egyszer pedig azok a nyilazós gecájderek, akik pierce+poisonnal támadnak és magukban motyognak. :D Meg egyszer még valahol, asszem a Necromanteion bejáratánál, de szintén a démonok mérgezett nyilaitól. Emiatt a hülye perspektivikus nézet miatt, amikor a képernyő felső része felől érkezem, gyakran előbb látnak meg engem, mint én őket. (Azt is utálom, amikor valamilyen tereptárgy takarásában vannak, mert hiába látszom ki én egy fa mögül, ha az ellenfél rejtve marad. :mad:)

Hádész gyors halálán magam is meglepődtem, még a mindössze lvl 8-as (ebből +3-at tárgyak, +4-et meg egy shrine adott, szóval eredetileg lvl 1-es :)) Core Dwellerem is túlélte a csatát. Korábbi kérdésemet megválaszolva valószínűleg azt fogom elsősorban fejleszteni, lvl 20 környékén már elég combos lehet. :cool: Mindezt az ACT3-ban összeszedett ruhákkal (még volt közte korábbi is), mert ACT4-ben valami hihetetlen gyenge a felhozatal, szerintem szándékosan szopatják a mage karaktereket. :reklamacio: Egyetlen érdekesebb tárgyam egy +2 to all skilles nyaklánc.

Dactyl. Most direkt figyeltem, és valóban ott van abban a helyiségben, ahová a kulcsot elejtő óriás hero-roboton keresztül lehet bejutni. Nekem valószínűleg azért nem tűnt fel korábban, és azért nem is tűnik nehéznek, mert – mintha már írtam volna – egyáltalán nem szoktam ütésváltásba bocsátkozni az ilyen behemótokkal. Eruptiont nekik, én meg felveszem a Kép Formot. :Đ

Ezt en is eszrevettem. Hogyha fel-le iranyba kell menni, akkor a kisebb latoter miatt varazslo es hunter tipusu kaikkal kicsit megnehezedik a dolog, mert annyival kesobb veszed eszre az ellent, es ez neha eleg nagy gond id lehet. Egy warfare-nel ugyebar ez mindegy.

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.