HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest hack'n Slash RPG

#2601 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 19. 18:08

Idézet: olajoshal - Dátum: 2008. febr. 19., kedd - 18:02

Epic az miben más azon kívül hogy nehezebb? :think:

Vannak masabb (ujabb) nagyobb ellensegek. Nem sok, nagyon keves. Tehat gyakorlatilag nagyon sokban nem kulonbozik.

#2602 Felhasználó inaktív   olajoshal 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 19. 18:12

több lesz a kék meg a lila cucc?

#2603 Felhasználó inaktív   olajoshal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 19. 18:15

csak mert eddig ami nekem használható volt normalon az 1 db gyűrű volt :mad:

#2604 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 19. 18:26

Idézet: olajoshal - Dátum: 2008. febr. 19., kedd - 18:15

csak mert eddig ami nekem használható volt normalon az 1 db gyűrű volt :mad:

Igen, szerintem a kekek meg kell, hogy szaporodjanak, a lilakat pedig csak epic kozepe-vege feletol adja talan, de nem tul surun. A lila cuccok inkabb legendary fokozat cuccok, tehat ott fognak hullani.

#2605 Felhasználó inaktív   InGmalin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 19. 18:26

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. febr. 19., kedd - 10:08

En azt akarom errol kerdezni hogy en is ugy hallottam hogyha nagyobb az intem akkor nagyobbat sebeznek a varazslataim. de ahogy a sebzeskiirast latom nem nagyon vettem ezt eszre. ez mitol lehet?
Illetve amit kapott sebzest kiir azok sem szoktak annyik lenni amennyit kiir. mert legenden irogatja pirossal szepen az 1000 es sebzest is de kozben alig megy le egy kis HPm. szal lahet hogy nem jol irja ki a defilerben bekapcsolt sebzesmutato?

Az 1. kérdésedre: Ez nem biztos, de vhol azt olvastam, hogy a botod sebzését növeli az int.
2.: Gondolom 1000-t sebződnél, ha egy szál páncél se lenne rajtad, de mivel van, nem 1000-t kapsz be, hanem kevesebbet.

olajoshal: Epicen jelennek meg a lila cuccok, hát hogy több kék lesz-e, az sztem a szerencsén múlik, én összvissz 1 kéket szereztem eddig epicen, és most járok act 3-ban.

#2606 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 19. 20:00

Idézet: olajoshal - Dátum: 2008. febr. 19., kedd - 18:02

Epic az miben más azon kívül hogy nehezebb? :think:

magasabb szintű ellenfelek, erősebb fegyverekkel, a primary resistek -40%-ról indulnak.
+3 epic boss amit normálon hiába keresnél, de nem kezdőknek valók.
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2607 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 19. 20:02

Idézet: olajoshal - Dátum: 2008. febr. 19., kedd - 18:12

több lesz a kék meg a lila cucc?

karakterszinttől és nehézségtől is függ. jobb kék cuccok nem esnek lvl30 alatt, csak nagyonritkán. lila cuccok meg kizárt hogy essen lvl30 alatt,  és amugy is inkább lvl40-től indulnak be.

#2608 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 19. 20:35

Hogy én mennyire utálom ezt a relicrendezgetést, pedig valamit muszály kezdeni velük, kiszórni meg sajnálom őket. :rolleyes:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#2609 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 19. 21:03

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. febr. 19., kedd - 21:35

Hogy én mennyire utálom ezt a relicrendezgetést, pedig valamit muszály kezdeni velük, kiszórni meg sajnálom őket. :rolleyes:
Kép

amondo vagyok hogy egyszer szand ra magad hogy vault segitsegevel kiegeszited oket teljesse es aztan onnan nem kell vele tobbet bajlodni.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#2610 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 19. 21:49

Lecsereltem par cuccot a spellbreaker-emen, mert nagyon gyenge volt az armor-ja es a sarkanyok majdnem szetszedtek. (megint a szurke botos sarkany, amelyik ilyen 3 feher golyot lo egyszerre, es olyan sarkanybol neha van egyszerre 2-3 + mellettuk meg a sargas-pirosas sima sarkanyok...) Ezuttal nem tudtak szetszedni egyszer sem, mert megerositettem az armot, es igy tovabbra is 1 a death-em.

#2611 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 19. 21:54

Most lett lvl32 a Spellbreaker-em, most jarok a 3. vilag Telkinejenek a barlangjanak a bejaratanal:

Kép

A Telkine meg a Typhon szerintem nem lesz gond, de az ACTIV-en biztos meg le fogok halni parszor amig Epic fokozatra erek.

#2612 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 19. 22:21

Hydra pajti beszopatott kétszer... így már van 3 halálom a paladinnal. e van.  :D

#2613 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 02. 19. 23:27

bepe, emlékszem még, milyen érzés vault nélkül (vagy csak saját tárgyakat tároló vaulttal) játszani? ;)
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#2614 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 19. 23:54

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 19., kedd - 21:49

Lecsereltem par cuccot a spellbreaker-emen, mert nagyon gyenge volt az armor-ja es a sarkanyok majdnem szetszedtek. (megint a szurke botos sarkany, amelyik ilyen 3 feher golyot lo egyszerre, es olyan sarkanybol neha van egyszerre 2-3 + mellettuk meg a sargas-pirosas sima sarkanyok...) Ezuttal nem tudtak szetszedni egyszer sem, mert megerositettem az armot, es igy tovabbra is 1 a death-em.

Abból a varázslósárkányból mindig csak egy van egy csoportban (ha van egyáltalán), mondjuk az épp elég, mert a szaros gömbjei lestunnolnak, a köcsögjei meg szétszednek seperc alatt.

Szerkesztette: Valdy 2008. 02. 19. 23:54 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2615 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 00:06

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. febr. 19., kedd - 23:54

Abból a varázslósárkányból mindig csak egy van egy csoportban (ha van egyáltalán), mondjuk az épp elég, mert a szaros gömbjei lestunnolnak, a köcsögjei meg szétszednek seperc alatt.

@gazdi: jaja, tudom milyen.  :) Anno emlexem, hogy vaultok nelkul a legelso karimmal valami 180 koruli halallal abszolvaltam a normal fokozatot.

@Valdy: pontosan. Errol van szo. Az ACTIII veget csodaval hataros modon befejeztem halal nelkul, sem a feher stunnos es fagyaszto gombos kek sarkanyok, sem a Telkine barlangjaban levo tuzfujo voros sarkanyok, sem pedig a tigrisek hada nem szedett szet egyszer sem, de neha nagyon kozel voltam hozza. Biztos vagyok benne, hogy most viszont szamtalan olyan helyzet volt, hogy csak a spirit mastery-nek a HP-helyreallito spell-je (15%-nal hozzaad par szaz HP-t a HP-mhoz) mentett meg. Ja, es sem a Telkine, sem a Typhon nem fogott meg, ugyhogy oket is halal nelkul abszolvaltam. Most mar a kiegben, ACTIV-ben vagyok, total death=1-el. Valaki meg tudna mondani, hogy a kepemen lathato Ring of the Sang hogyha ad 15%poison resistance-t, akkor azt en miert nem kapom meg?

Kép

Tehat a poison res-em ennek ellenere 0%, holott mikor ACTIV-be ertem 80% volt...
Es azota semmifele cuccot nem valtoztattam, mivel az ACTIV elso rebirth fontain-janal jarok. Erdekes...

#2616 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 00:43

Üdv mindenkinek!Örülök hogy megtaláltam ezt a fórumot mert látom itt mindenki segít mindenkinek,ezért vettem a bátorságot és írok egy pár sort! ;) Tehát sikerült ma elkezdenem a játékkal több kevesebb sikerrel, így elsőre jó benyomást keltett csak egy picit kínai volt még! :) Arra rájöttem,hogy Nekem kell kiválasztani egy "karaktert" és annak a "skilljeire" kell adni pontokat,csak annyi kérdésem lenne,hogy így kezdőként melyik "karaktert" tanácsoljátok nekem,hogy elkezdjem,és ha kiválasztottam akkor melyik "skilljére" érdemes adni a pontot,pontokat!!Láttam lehet választani defense-t ami nagyon bejön,mert a 3oo film az egyik kedvenc filmem és durva a pajzs meg a fegyo együtt!Azt érdemes választani így első karakternek??Elöre bocsi a hülye kérdésekért amiket feltettem!Várom a véleményeket!thx!jó8! :cool:

#2617 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 01:11

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. febr. 20., szerda - 0:43

Üdv mindenkinek!Örülök hogy megtaláltam ezt a fórumot mert látom itt mindenki segít mindenkinek,ezért vettem a bátorságot és írok egy pár sort! ;) Tehát sikerült ma elkezdenem a játékkal több kevesebb sikerrel, így elsőre jó benyomást keltett csak egy picit kínai volt még! :) Arra rájöttem,hogy Nekem kell kiválasztani egy "karaktert" és annak a "skilljeire" kell adni pontokat,csak annyi kérdésem lenne,hogy így kezdőként melyik "karaktert" tanácsoljátok nekem,hogy elkezdjem,és ha kiválasztottam akkor melyik "skilljére" érdemes adni a pontot,pontokat!!Láttam lehet választani defense-t ami nagyon bejön,mert a 3oo film az egyik kedvenc filmem és durva a pajzs meg a fegyo együtt!Azt érdemes választani így első karakternek??Elöre bocsi a hülye kérdésekért amiket feltettem!Várom a véleményeket!thx!jó8! :cool:

Igen, a conqueror elég jó kezdő karinak (warfare + defense)

Összeállítottam egy titancalc-ot valahogy így képzelném el legend végéig a conquerort:
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...0-6-0-0-0-6-0-0

A maradék pontokat igazából nem tudom hova tenni, esetleg ha club tipusú a fegyód, akkor a concussive blow-ra, vagy esetleg a battle rage ágat fejlesztheted vele. Vagy kihozhatod fullra az ancestral horn-t is, így lesz 5 db segítőd is.
Mondjuk conq-hoz nem értek annyira, ha valamit lehetne jobban, akkor majd valaki kijavít :)

Szerkesztette: Valdy 2008. 02. 20. 01:13 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2618 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 10:01

En is a Conqueror-t javaslom elsokent, az pontosan fegyver + pajzsos megoldas, amilyet te szeretnel, es az egyik, amit valasztani kell hozza a defense, a masik pedig a warfare, ahogy a Valdy is mondta. Kezdoknek nagyon jo karakter. A skill pontokat is leirta valdy a linkjeben, en (is) a battle awareness-t, az onslaught-ot, a weapon traininget fejlesztenem az elejen skillek teren. Az attrib pontok tobbseget pedig a strength-re kell rakni, kevesebbik reszet pedig a dexterity-re, hogy a jo cuccokat fel tudd venni magadra.

#2619 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 10:10

Köszi a segítséget Valdy és bepe_79!Tegnap még játszottam vele rájöttem pár dologra,de nemsoká kezdem előről megfogadva tanácsotokat,és majd leírom mire jutottam! :)

#2620 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 12:58

Ez is egy alternatíva kezdésnek:
http://ballor.hu/titanquest/ranger
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133