HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest hack'n Slash RPG

#2621 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 20. 13:06

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. febr. 20., szerda - 1:11

Mondjuk conq-hoz nem értek annyira, ha valamit lehetne jobban, akkor majd valaki kijavít :)

Én csak ennyit változtatnék rajt:
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...6-0-1-0-6-1-0-0
Lehet tolni még a colossus fromot, v az ancikat, de ezek kellenek legritkábban.
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#2622 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 13:41

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. febr. 20., szerda - 10:10

Köszi a segítséget Valdy és bepe_79!Tegnap még játszottam vele rájöttem pár dologra,de nemsoká kezdem előről megfogadva tanácsotokat,és majd leírom mire jutottam! :)

Ja, es amint az onslaught skillt elkezded fejleszteni (pontokat rakni ra) a warfare mastery-n, akkor a HUD-on ott lent allitsd be primary attack-nek termeszetesen, hogy azzal usson a karid es ne a basic attack-el.

#2623 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 17:03

Köszi mindenkinek a segítséget,épp most hagytam el Spártát majd csinálok képet róla,hogy mit sikerült összehozni idáig!!Mégegyszer thx! :cool:

#2624 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 20:40

Sziasztok!Lenne egy kérdésem 8.szintű lettem,kiválasztottam a warfare szakott és adtam egy-egy pontot a weapon trainingre meg a onslaughtra!Azt most maxoljam ki teljesen vagy majd ráér később kimaxolni foglalkozzak inkább a defensével??

#2625 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 22:02

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. febr. 20., szerda - 20:40

Sziasztok!Lenne egy kérdésem 8.szintű lettem,kiválasztottam a warfare szakott és adtam egy-egy pontot a weapon trainingre meg a onslaughtra!Azt most maxoljam ki teljesen vagy majd ráér később kimaxolni foglalkozzak inkább a defensével??

Nem csak a skill-eket kell az elejen maxolni, hanem a bal oldalon levo mastery tree-t (amire ha rakod a pontokat, megy egyre feljebb) is maxolni kell, mert az ad egyre tobb HP-t, energy-t, dexterity-t, strength-et automatikusan. Tehat arra is vigyazni kell, hogy ne csak a skillek kimaxolasara forditsd a skill pontokat, mert akkor keves HP-d lesz, es eleg gyorsan szetpufolnek az ellenfelek. Az elejen szerintem eleg az onslaughtra es a weapon trainingre par pont, meg ha akarod, akkor a defense mastery-n a battle awareness-re. A Battle Awareness allando vedelem, tehat ha raktal ra pontot, akkor alul a HUD-on beallithatod, hogy ott legyen a skill, es a hozza tartozo szammal bekapcsolhatod. Ekkor egy ilyen aura fogja korbevenni az ellenfeledet, es jobban ellenall majd a dolgoknak. Mindezek mellett a mastery tree maxolasara, feljebb nyomasara is rakj, hogy a HP-d, a health-ed is menjen felfele szepen.

#2626 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 23:11

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. febr. 20., szerda - 21:40

enszerintem az alap onslaughra raknal 3-4 pontot es az elso passzivjat maxold ki. hasznos a demage resist amit az ad, es azert kell az alap onlaughra egy par pont hogy ne tudjon el olyan gyorsan ez a plusz amit ad.
amugy mivel nem hightech cuccokkal mesz ezert en azt javaslom hogy amit jonak tartasz skilleket arra pakoljal pontot es ne elsodlegesen a masteryt t nyomassad felfele. hasznos a mastery novelese is tenyleg de ha nincsenek jo cuccaid akkor lehet hogy hamarabb elakadsz a jo skillek nelkul.
HA ram halgatsz akkor a battle standar alapjat maxolod ki es az onlaug elso passzivjat meg az onlaughot. ezzel a 3 al nagyon jol lehet apritani.
sajjnos a battle standardot nem lehet surun hasznalni ezert a nagyobb ellensegeknel es nagyobb hordaknal tudod majd sak jol hasznalni, de ott nagyon nagy sebzesbonuszt ad kimaxolva es ezert a foellensegeket is jol tudod apritani.
miutan ez megvan szerintem utana erdemes a defenseben ragyurni a batterra. sajnos a passzivjara is kell 1-2 pont hogy egyszerre 3 ellenfelet tudon tamadni ezert a masteryt ott is fel kell tornazni hozza.
en 20 as szint kornyekere ilyesmit javaslok: Titancalc
balegergombon onlaugh jobbon batter es valami kozeli gombon (1-2-3) a battle standard. amig nincs batter addog battle standard a jobbon mehet.

sajnos ha a skillekre pakolsz pontot ahogy javaslom ugy soka tudod csak a masteryket felvinni maxra, ami nem tul jo mondjuk de szerintem jobban megerik a jo skillek mint az a kis plusz hp meg streng amit a mastery ad. Foleg hogy nem tapos cuccokkal nyomod.Mert persze mas ha vaultbol osszepakolsz egy jopar eros cuccot akkor jo skillek nelkul is jol lehet haladni... akkor tenyleg jobbnak latom eloszor a masteryket kitapolni.
remelem nem zavartalak naon ossze.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#2627 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 20. 23:34

Üdv!Uhh ez igy egszerre egy kicsit soknak tünt ,de megpróbálok mindenre figyelni majd!Köszi bepe_79 a segítségeket ügyelek rá!Satan akkor amit kiraktál linket akkor azt követem és szólok ha eljutok 20.szintűig!Akkor most újrakezdem mert amúgy is meghaltam párszor így tiszta lappal indulok neki,és ha elakadok szólok nektek!Thx mindkettőtöknek!Na mentem csinálom a karimat! :)

#2628 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 11:27

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 20., szerda - 21:02

Ekkor egy ilyen aura fogja korbevenni az ellenfeledet, es jobban ellenall majd a dolgoknak...

:D Lennénk is bajban, ha így lenne!  :p
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#2629 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 11:36

Megérkeztem Megara városába 10szintű a karim!Satan ahogy mutattad a defense szakott teljsen megcsináltam és a onslaughtra már adtam egy pontot most már csak azt kell pontozgatnom! ;)
A páncélzat alá oda mi kerül,mert már van 1 borítékom vagy mi és odamentem ahhoz a villámos csavóhoz de amiket kér még nem is találkoztam olyan cumókkal!Ja és idáig még nem haltam meg! :cool:
bepe_79 hogy lehet ide kirakni képeket,mert okés h printscreennel csináltam meg lementettem de ide nemtudom berakni meg a csatolt állomány se engedi,hogy kell?? :think:

#2630 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 02. 21. 12:01

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. febr. 21., csütörtök - 11:36

Megérkeztem Megara városába 10szintű a karim!Satan ahogy mutattad a defense szakott teljsen megcsináltam és a onslaughtra már adtam egy pontot most már csak azt kell pontozgatnom! ;)
Az onslaught jó, akár maxolhatod is (mert vaultos cuccok nélkül sokat dob a haladás sebességén), de figyelj arra, hogy mennyi változást jelent plusz egy pont, és mennyit változtatna, ha máshová tennéd. Sok olyan eset van, hogy 1-2 pontot érdemes másra tenni.

A páncélzat alá oda mi kerül,mert már van 1 borítékom vagy mi és odamentem ahhoz a villámos csavóhoz de amiket kér még nem is találkoztam olyan cumókkal!Ja és idáig még nem haltam meg! :cool:
A páncélzat alá artifaktok mennek, amiket a "villámos csavó" készít a boríték alapján három különböző alapanyagból. A kisebbek még egyedül is összegyűjthetők, türelem. (Halkan jegyzem meg, kérhetsz vaultban mástól alapanyagokat, vagy akár kész artifaktokat, a te döntésed, hogy ez belefér-e a tiszta játék kategóriába.)

bepe_79 hogy lehet ide kirakni képeket,mert okés h printscreennel csináltam meg lementettem de ide nemtudom berakni meg a csatolt állomány se engedi,hogy kell?? :think:
Az elmentett képeket töltsd fel valahová, akár saját tárhelyre, akár direkt képtároló oldalakra. Utóbbiaknál kapsz egy linket, azzal töltsd ki itt a kép beillesztése funkcióra felbukkanó adatmezőt. érdemes lehet 800x600 körülire méretezni előtte (plusz kis élesítés).
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#2631 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 13:02

Megérkeztem Megara városába 10szintű a karim!

Akkor most fogsz majd átmenni a hídon amit a cyclops őriz. Azzal a csöppséggel azért legyél óvatos. :D

Szerkesztette: vidu01 2008. 02. 21. 13:03 -kor

Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#2632 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 13:03

Idézet: bega - Dátum: 2008. febr. 21., csütörtök - 11:27

:D Lennénk is bajban, ha így lenne!  :p

Ooops. Rosszul irtam valoban.  :D Mejja kuupa.  :p
Tehat a battle awareness-nel a sajat karit veszi korbe az az aura, nem az ellenfelet of course. Nem tudom, miert irtam az ellenkezojet...  :Đ

#2633 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 14:33

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. febr. 21., csütörtök - 12:36

en mondjuk elsodlegesen a warfaret mondtam de mostmar mind1 :D
amugy mostansaban annyit szoktam csalni hogy a defilerben bekapcsolom azt a csitet hogy ne kelljen az artifacthoz az osszetevoket megszerezni. Orulok ha talalok egy artifact receptet nemhogymeg ezer evat szaladgaljak az osszetevoiert.

mas: tegnap kezdtem egy deam/earth karit es most ertem act3 ba. gondoltam megprobalok egy kozelharcos karit csinalni belole.distorsion wave is szed le sok hpt is meg armort is, a ring of fire is szed armort, meglatjuk mire megyek kesobb vele.
egyenlore a ring of flame kimaxolva nagyon jol apritja az ellenfeleket korulottem, de kesobb sajnos ez nem fog semmit erni :( majd legalabb lesz mirol leszedni a pontokat.

A core dweller segitovel nincs tapasztalatom, mit kell annak tapolni hogy eros legyen? az o sebzese is megno ha en +x% demages cuccokat hordok vagy pl mire jo a core dwellernek hogy a dexterityje novekszik?
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#2634 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 14:56

Idézet: gazdi - Dátum: 2008. febr. 21., csütörtök - 12:01

Az onslaught jó, akár maxolhatod is (mert vaultos cuccok nélkül sokat dob a haladás sebességén), de figyelj arra, hogy mennyi változást jelent plusz egy pont, és mennyit változtatna, ha máshová tennéd. Sok olyan eset van, hogy 1-2 pontot érdemes másra tenni.

A páncélzat alá artifaktok mennek, amiket a "villámos csavó" készít a boríték alapján három különböző alapanyagból. A kisebbek még egyedül is összegyűjthetők, türelem. (Halkan jegyzem meg, kérhetsz vaultban mástól alapanyagokat, vagy akár kész artifaktokat, a te döntésed, hogy ez belefér-e a tiszta játék kategóriába.)

Az elmentett képeket töltsd fel valahová, akár saját tárhelyre, akár direkt képtároló oldalakra. Utóbbiaknál kapsz egy linket, azzal töltsd ki itt a kép beillesztése funkcióra felbukkanó adatmezőt. érdemes lehet 800x600 körülire méretezni előtte (plusz kis élesítés).

Üdv!Okés odafigylek rá Satan amit mutatott úgy csinálom csak összekevertem mert én a defensével kezdtem nem a warfaréval!Artifact az sokat segít ha lenne nekem?Nemtudom nemszívesen raknám be de kitudja majd meg látom!

#2635 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 14:58

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. febr. 21., csütörtök - 13:02

Akkor most fogsz majd átmenni a hídon amit a cyclops őriz. Azzal a csöppséggel azért legyél óvatos. :D

Tudom találkoztam vele és sikerült már legyőzni a küklopszot,még fotót is csináltam róla megpróbálom berakni meg megmutatni milyen most a karim,amúgy már Boéciába járok és még nem haltam meg! :cool:

#2636 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 14:59

Hey dude how are you doin`!?  :)
Ha print screen-el elkeszitetted a kepet es lementetted a winyodra, akkor fel kell tolteni valamelyik kepfeltoltogetos oldalra a millio kozul

pl.:

http://www.imageshack.us/

vagy

http://www.imagenerd.com/

Es a feltoltes utan ott kapsz egy linket. Azt tudod ide berakni, es akkor latszodni fog a karid.

#2637 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 15:10

Nemtudom miért de nem sikerül egy értelmes fotót készíteni csak ilyet!
A karim:
http://imagenerd.com...img=leoj9ts.jpg

#2638 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 15:25

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. febr. 21., csütörtök - 15:10

Nemtudom miért de nem sikerül egy értelmes fotót készíteni csak ilyet!
A karim:
http://imagenerd.com...img=leoj9ts.jpg

Ez tokeletes.  :respect:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#2639 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 15:41

Ez már jobban sikerült mert ezen minden látszik legalább,most öltem meg a pókicát! :cool:

http://imagenerd.com...=leo300Mnpl.jpg

#2640 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 21. 15:44

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. febr. 21., csütörtök - 15:41

Ez már jobban sikerült mert ezen minden látszik legalább,most öltem meg a pókicát! :cool:

http://imagenerd.com...=leo300Mnpl.jpg

Ha ezzel az oldallal feltoltod: http://www.imageshack.us/  es utana a legalsi (direct) linket berakod ide JPG kodkent, akkor latszodni fog az egesz kep, ahogy az en kepemen is majd.

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.