HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest hack'n Slash RPG

#2681 Felhasználó inaktív   botika20 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 23. 03:30

hy alle! :) Elég kezdő játékos vok és segítséget kérnék hamachi beállítás terén! Szeretnénk kipróbálni lanon,de sehogy sem tudjuk belőni! :confused: Nem eredeti dvdröl lett felrakva a game azt tudni kell :cool: Szal ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném! :cool:

#2682 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 23. 09:08

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 0:50

Már Knosszosz városába járok és megint fejlődtem egy szintet(18szintű)! :cool:

http://img176.images.../leo3004nj5.jpg

Satan:okés maxolom ki ezerrel a battle standardot!
Megint kaptam egy borítékot és megnéztem és még mindig nem találkoztam olyan cuccokkal amivel kitudnám rakni!Össze kell rakni azokat a darabokat vagy mi???Sry türelmetlen vagyok már,mert nekem még nincs olyanom! :)

a hozzavalok azok teljes relic es charm dolgok plusz meg valami(kis artifactoknal altalaban egy scroll kell meg amit megvehetsz altalaban valamelyik arusnal). a relicekbol 3db egyforma hoz ki egy teles relicet es a charmbol 5 db ot ha egybe raksz az hozza ki a teljes charmot. es a teljesek kellenek az artifact megepitesehez. szal nagyon maceras megcsinalni egy egy artifactot :( . sokat kell farmolni a charmokert relicekert :(. elvileg lehet tudni hogy meylik charmot milyen ellenfelek adjak csak te meg nem biztos hogy rajottel.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#2683 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 09:22

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 0:59

Na akkor mondom a dreames tapasztalatokat legenden: a harbival kipróbáltam a dist wavet kb 800at sebez act4be, szóval semmit se ér pedig megcsináltam fullra de vissza is szedtem (nem tudom mikortol gyengül sose használtam), psionic touchot nem próbáltam mert ugye onslaughtal megyek de szerintem gyengébb mert lassan vált charge lvlt, viszont a phantommal iszonyu nagyot oda lehet huzni, főleg ha előtte feltöltődött az onslaught, distort reality a másik ami jól működik nem is a sebzése miatt, hanem mert szépen stunol petrifyra nincs resist, ha elsütöm ténylegesen 4-5 secig ledermednek a mobok (nem ugy mint a war hornnál). Szóval ez a kettő a tuti szerintem.
Nightmarenak az alapját meg a mind controlt csináltam meg (az ancestral horn miatt), sebzése elhanyagolható, de a confusion az sokszor jól jön, komolyabb nmyket is be tud zavarni vele.
Core dweller az jo lesz majd neked sokat kibír, kell az golyófogónak.  :D

es az armorleszedes tulajdonsaga er valamit foleg ha hozzaadjuka a heat shield armorleszedeset is?
a kettonek egyudt kb 400 as armorleszedo kepessege van. legendaryn mennyi armorja van egy enemynek? es mennyit er az armor nekik?
amugy a distorsion wave sebzeset novelik a +x%dmg cuccok igy azert lehet tupirozni. de tenyleg nem nagyon fog 1200 fole menni :( es legenden is lassitja az ellenfeleket vagy ott mar annyiri resistjuk van ra hogy szinte semmit nem lassit? csak mert kozelharcos lesz a karim ezert hasnos az armorleszedes es a lassitas is belole.csak nem tudom ezek mennyit fognak erni.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#2684 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 09:39

Idézet: botika20 - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 3:30

hy alle! :) Elég kezdő játékos vok és segítséget kérnék hamachi beállítás terén! Szeretnénk kipróbálni lanon,de sehogy sem tudjuk belőni! :confused: Nem eredeti dvdröl lett felrakva a game azt tudni kell :cool: Szal ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném! :cool:

En meg nem probaltam, de gondolom ugyanugy kell, mint a tobbi jateknal: az egyikotok kreal egy halot es nevet ad neki a hamachival, a masik pedig csatlakozik hozza. Ezutan mindketten inditjatok a game-et, es a multiplayer-en belul a LAN-nal latnotok kell az elozoekben krealt halot, amin mindketten fent vagytok.

#2685 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 09:41

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 1:20

A minószi barlangba járok,most lettem 19.szintű:

http://img138.images.../leo3005pp4.jpg

Na elteszem magam mára, holnap folyt.köv.! :smoker:

A mino barlang vegen van ket viszonylag kemeny fo-boss, ugyhogy ott vigyazni. Az ACTI ket legnehezebb ellenfele lesz, tehat a Kuklopsz hozzajuk kepest semmi.  :)

#2686 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 10:40

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 8:41

A mino barlang vegen van ket viszonylag kemeny fo-boss, ugyhogy ott vigyazni. Az ACTI ket legnehezebb ellenfele lesz, tehat a Kuklopsz hozzajuk kepest semmi.  :)

Ha jól fejlődik a kari, akkor nem feltétlenül! Legalábbis nálam többször is úgy volt, hogy azok már nem voltak olyan vészesek, míg a Küklopsz majdnem mindig megizzasztott, mert ott még nagyon gyengus a karakterünk.
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#2687 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 10:45

Amúgy Leo, azt ugye tudod, hogy a relic-eket be is lehet építeni a cuccaidba!? Kivéve a kékekbe meg majd a lilákba. Szóval nem kell feltétlenül az artifact összetevőire várni, illetve lehet várni, de ami meg nem kell hozzá, azokkal érdemes megtápolni a rajtad lévő cuccokat! ;)

#2688 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 11:48

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 9:08

a hozzavalok azok teljes relic es charm dolgok plusz meg valami(kis artifactoknal altalaban egy scroll kell meg amit megvehetsz altalaban valamelyik arusnal). a relicekbol 3db egyforma hoz ki egy teles relicet es a charmbol 5 db ot ha egybe raksz az hozza ki a teljes charmot. es a teljesek kellenek az artifact megepitesehez. szal nagyon maceras megcsinalni egy egy artifactot :( . sokat kell farmolni a charmokert relicekert :(. elvileg lehet tudni hogy meylik charmot milyen ellenfelek adjak csak te meg nem biztos hogy rajottel.

Jó reggelt! :) Okés,renden van!Egy árustól már vettem egy scroll csak a többi hozzávalóval nem találkoztam még idáig,meg nem tudtam ,hogy ki kell rakosgatni azt hittem megkapom úgy a cuccot,hogy ki lehessen rakni!Az igazság az,hogy nem jöttem rá melyik ellenfél mit dob! :)

#2689 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 11:51

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 9:41

Huha!Akkor remélem ,hogy még tudok 1 szintet feljődni mert akkora battle standard ki lesz maxolva!Amúgy nehéz ellenfél lesz,le tudom győzni őket,mire kell vigyázzni?? :)

#2690 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 11:52

Idézet: bega - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 10:45

Amúgy Leo, azt ugye tudod, hogy a relic-eket be is lehet építeni a cuccaidba!? Kivéve a kékekbe meg majd a lilákba. Szóval nem kell feltétlenül az artifact összetevőire várni, illetve lehet várni, de ami meg nem kell hozzá, azokkal érdemes megtápolni a rajtad lévő cuccokat! ;)

Hát erről se volt halvány lila gőzőm se,és elmondanád,hogy kell mert ezt se tudom! :think:  :)

#2691 Felhasználó inaktív   botika20 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 23. 12:37

És megint hy and jó reggelt ;) Ha ez ilyen egyszerü lenne...Már próbáltunk felmenni, de nem látjuk egymást se így se úgy..Nekem egy olyan részletesebb leírásra lenne szükségem.. ;) Amúgy meg köszönöm a segítséget, de ez még kevés.Látjuk egymást Hamachi-n sőt pingelem is őt.Szal..előre is köszi :D

#2692 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 12:49

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 12:52

Hát erről se volt halvány lila gőzőm se,és elmondanád,hogy kell mert ezt se tudom! :think:  :)

a relicen nyomsz egy jobbegergombot es be tudod rakni vagy egy targyba vagy egy masik ugyanolyan relicbe. minden relicnel/charmnal odairja hogy mibe lehet belerakni.(kek es lila targyba nem lehet ilyeneket rakni).
de elsodlegesen egybe pakoljad az egyformakat.

#2693 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 12:52

Sikerült megölni a 2bosst,hát az igazat megvalva egyszerű volt könnyen megöltem őket ja és a battle standard az nagyon sokat segített mert ha nem lett volna akkor bizony nehezebb lett volna!Még mindig 0 halálom van! :)
Na átkerültem Egyiptomba,hát kiváncsi leszek milyen lesz meg minden! :cool:

A karim:

http://img295.images.../leo3006lb3.jpg

#2694 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 13:03

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 11:52

Sikerült megölni a 2bosst,hát az igazat megvalva egyszerű volt könnyen megöltem őket...

Mondtam én, szerintem is nehezebb a Küklopsz az elején! :)
Na, szóval ahogy SATAN is mondta, jobb klikkel tudod belerakni a tárgyakba a reliceket, illetve egymásba rakva lehet egyesíteni őket, és ezt tényleg meg is éri megcsinálni, mert az egyesítésért még valami bónuszt is ad!
Nagyon jók tudnak lenni néha, pl. a conqueror-nak az a bicepsz szerűség jó sok str-et ad, amivel a damage is megnő stb. stb. De rengeted ilyen relic van, szóval ez is változatossá teszi a játékot! :up:

#2695 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 13:04

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 9:22

es az armorleszedes tulajdonsaga er valamit foleg ha hozzaadjuka a heat shield armorleszedeset is?
a kettonek egyudt kb 400 as armorleszedo kepessege van. legendaryn mennyi armorja van egy enemynek? es mennyit er az armor nekik?
amugy a distorsion wave sebzeset novelik a +x%dmg cuccok igy azert lehet tupirozni. de tenyleg nem nagyon fog 1200 fole menni :( es legenden is lassitja az ellenfeleket vagy ott mar annyiri resistjuk van ra hogy szinte semmit nem lassit? csak mert kozelharcos lesz a karim ezert hasnos az armorleszedes es a lassitas is belole.csak nem tudom ezek mennyit fognak erni.

Én az armorleszedésben nem bízok, +x%dmg cuccok vannak rajt szép számmal mégse jött be a distorsion wave, amikor sebzek 10-20k között akkor mit kinlódjak vele, lassítást se nagyon lehet észrevenni.
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#2696 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 13:15

Idézet: bega - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 13:03

Mondtam én, szerintem is nehezebb a Küklopsz az elején! :)
Na, szóval ahogy SATAN is mondta, jobb klikkel tudod belerakni a tárgyakba a reliceket, illetve egymásba rakva lehet egyesíteni őket, és ezt tényleg meg is éri megcsinálni, mert az egyesítésért még valami bónuszt is ad!
Nagyon jók tudnak lenni néha, pl. a conqueror-nak az a bicepsz szerűség jó sok str-et ad, amivel a damage is megnő stb. stb. De rengeted ilyen relic van, szóval ez is változatossá teszi a játékot! :up:

Hát ha ezt tudtam volna akkor nem dobáltam volna ki feleslegesen a cuccokat,mert idáig mindenből 1-et tartottam meg! :mad:

#2697 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 13:32

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 13:52

Sikerült megölni a 2bosst,hát az igazat megvalva egyszerű volt könnyen megöltem őket ja és a battle standard az nagyon sokat segített mert ha nem lett volna akkor bizony nehezebb lett volna!Még mindig 0 halálom van! :)
Na átkerültem Egyiptomba,hát kiváncsi leszek milyen lesz meg minden! :cool:

A karim:

http://img295.images.../leo3006lb3.jpg

jobbszelen most ami van invertoridban azokat egybe lehet pakolni.meg sok mast is. csak azokat pont testpacelba lehetne tenni ami neked most egy kek szinu pancel es ezert nem tudod abba belerakni .

#2698 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 13:34

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 13:15

Hát ha ezt tudtam volna akkor nem dobáltam volna ki feleslegesen a cuccokat,mert idáig mindenből 1-et tartottam meg! :mad:

Marmint a reliceket lehet egyesiteni, nem a cuccokat. Tehat a zold vagy sarga cuccaidba beleteheted azokat a negyzetecskeket a fentebb leirt modon. Es ha az ugyanolyan negyzetekbol (relicekbol) tobb van, akkor tobbet is beletehetsz az ugyanolyanokbol az adott cuccba. Remelem ertheto, probald ki, es majd rajossz.

#2699 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 14:05

Tetszik Egyiptom idáig,már 20 szintű a karim,most harcoltam épp egy nagy svábbogárral vagy mivel! :) Kezd lassan kinézni vhogy a karim! :cool:

http://img176.images.../leo3007fp6.jpg

#2700 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 16:34

Nagyon bejött idáig Egyiptom most Alsó-Nilusba járok és 22.szintű a karim,de nagyon élvezetes nekem,és szépen is lehet haladni és fejlődni! ;)

http://img180.images.../leo3008mu5.jpg

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.