HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest hack'n Slash RPG

#2701 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 23. 17:43

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 14:05

Tetszik Egyiptom idáig,már 20 szintű a karim,most harcoltam épp egy nagy svábbogárral vagy mivel! :) Kezd lassan kinézni vhogy a karim! :cool:

http://img176.images.../leo3007fp6.jpg

A 3. vilagban lesz egy igen eros boss az egyik barlang vegen, a neandervolgyi boss. Egy side quiest lesz, melyre a barlang bejarata elott egy hapsi fel is hivja a figyelmedet. Na ott igencsak vigyaznod kell majd, az en karim ott halt le, es azota is az az egyetlen egy death-em van, pedig mar lvl36 vagyok. Jah, es az en karim nem akarmilyen cuccokkal halt le, hanem vaultos cuccok, es full set-ek voltak rajta, meg nem keves resistance-ek. Par oldallal elorebb irtunk arrol a boss-rol, ott mar mas is lehalt egy jo parszor. Egyebkent nekem a 3 vilag kozul a 3. jon be talan a legjobban. Jol lehet haladni, bejon az a jeges, teli hangulat, meg hogy feher minden, szal` en szeretem.

#2702 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 18:04

nekem is a masodik vilag jon be a legjobban. en kb 1-2 ora alatt vegigrohanok rajta :D. van benne +4 all skillszerzesi lehetoseg. nem kell sokat szaladgalni benne foloslegesen.vannak benne rendesen kuldetesek is attol fuggetlenul hogy eleg rovid. szal nekem az teccik legjobban.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#2703 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 18:16

Na érdekes, mert nekem meg az első, a görög világ! :D
Hát, ízlések és pofonok ugyebár...
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#2704 Felhasználó inaktív   InGmalin 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 23. 18:21

Most voltam epicen a neander bossnál, és ellentétben a noramlossal, ez kinyírt, szokásos stun+jégmeteor kombóval...  :omg: Nekem egyiptom tetszik a legjobban, szerintem hangulatos a sivatag. Csak könnyű eltévedni, ha először megy ott az ember, legalábbis én először össze-vissza rrohangáltam, mert nem tudtam, merre kell menni.

#2705 Felhasználó inaktív   Joshan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 18:26

Idézet: botika20 - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 12:37

És megint hy and jó reggelt ;) Ha ez ilyen egyszerü lenne...Már próbáltunk felmenni, de nem látjuk egymást se így se úgy..Nekem egy olyan részletesebb leírásra lenne szükségem.. ;) Amúgy meg köszönöm a segítséget, de ez még kevés.Látjuk egymást Hamachi-n sőt pingelem is őt.Szal..előre is köszi :D

Üdvözletem!

Eleinte nekem is kellett szórakozni, de mostmár simán tudunk hamachin is játszani.
Először nekünk ment nulla állítgatással is, csak az alapjáték bugos volt, véletlenszerű idő múlva kidobta a játékosokat. Ezt a kiegészítő megoldotta! Viszont ott is voltak hibák (azokra már nem emlékszem), de még régebben, talán Valdy tanácsolta hogy régebbi hamachival próbálkozzak, és ez be is vált. Amit most használunk: 1.0.0.56
Most nincs semmi gondunk, órákon át szoktuk nyúzni ha tudjuk.
Szóval összefoglalva:
- Hamachiból egy régebbi darab felrakása (az 1.0.0.56 megtalálható neten, de ha mégse, szólj)
- Fontos, hogy a hamachi ún. elsődleges hálózati szolgáltatás legyen, azt itt lehet beállítani:
  Hálózati helyek->Hálózati kapcsolatok megjelenítése->Speciális fül (fent)->Speciális beállítások...
  Ott látsz egy listát, hamachi legyen legfelül!
- Alapjáték mellett ha lehetséges, legyen fent a kiegészítő is.

Így hirtelen nem jut eszembe más, ha nem működik amit írtam, akkor részletezd a körülményeket, pl: router stb. Ja és én router mögött vagyok, szal az sem gond.

#2706 Felhasználó inaktív   Joshan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 18:32

Pár kérdés tapasztalt tq-sokhoz :)
- Időnként felbukkannak ilyen delejes hangot kiadó, földből kiálló sziklák. Ezeknek tényleg nincs funkciójuk?
- Tapasztalatszerzéskor ugye először sárgán mutatja a csíkon a növekedést, majd ha nincs több ellen akit le lehetne szedni, akkor bezöldül a tartomány. Ennek van valami jelentősége? Mittomén, ha sok ellenfelet szedsz le folyamatosan, akkor több xp-t kapsz, stb.
- Act4-ben a soul cage-ek is díszek, vagy történik valami ha mindenkit kiszabadítok?

Ja és igen, már nemtudom ki mondta, de a Stone Form+Eruption kombináció tényleg gyilkos :) Viszont mit is érdemes még használni Earth ágon? Flame surge elég gyenge (mondjuk alacsony szinten próbáltam), Volcanic orb, nos az korábban jó volt, epicen már elég használhatatlannak találtam. Amit még használok: Earth Enchantment, Heat Shield.

#2707 Felhasználó inaktív   InGmalin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 18:53

1. Tudtommal azok csak dísznek vannak ott.
2. Szerintem csak azért van sárgában először, h lásd, mennyi xp-t szereztél, egyéb jelentősége nincs.
3. 1-2-ben vannak npc-k, akikkel lehet beszélni, a többi meg csak elszáll, legalábbis nekem semmi más nem történt, még csak xp-t se kaptam.

#2708 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 20:16

Végre én is tudtam megint haladni egy kicsit, átértem a 3. világba!

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#2709 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 20:33

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 17:43

A 3. vilagban lesz egy igen eros boss az egyik barlang vegen, a neandervolgyi boss. Egy side quiest lesz, melyre a barlang bejarata elott egy hapsi fel is hivja a figyelmedet. Na ott igencsak vigyaznod kell majd, az en karim ott halt le, es azota is az az egyetlen egy death-em van, pedig mar lvl36 vagyok. Jah, es az en karim nem akarmilyen cuccokkal halt le, hanem vaultos cuccok, es full set-ek voltak rajta, meg nem keves resistance-ek. Par oldallal elorebb irtunk arrol a boss-rol, ott mar mas is lehalt egy jo parszor. Egyebkent nekem a 3 vilag kozul a 3. jon be talan a legjobban. Jol lehet haladni, bejon az a jeges, teli hangulat, meg hogy feher minden, szal` en szeretem.

Majd figyelek rá de még messze vagyok tőle,3.világról meg nemtudok véleményt írni mert még sose jártam ott,de ha majd ott leszek leírom,hogy tetszik! :)

#2710 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 20:34

Idézet: bega - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 20:16

Végre én is tudtam megint haladni egy kicsit, átértem a 3. világba!

Kép

Jól néz ki a karid,lehet hülyén fog hangzani de neked miért van mindenhol + jeled a fegyvereknél meg mindenhol?? :)  :)  :)  :)

#2711 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 20:37

Emléxszem bepe_79 mondtad,hogy a direkt linket másoljam be,úgy csináltam de nekem akkor se mutatja így a karakteremet hanem rá kell kattintani,bocsi az érthetetlenségem miatt! :)

#2712 Felhasználó inaktív   InGmalin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 20:45

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 20:37

Emléxszem bepe_79 mondtad,hogy a direkt linket másoljam be,úgy csináltam de nekem akkor se mutatja így a karakteremet hanem rá kell kattintani,bocsi az érthetetlenségem miatt! :)

Mert enchantolta relicekkel vagy monster charmokkal. A relic egy kis "varázskő", több típusa is van, és ha ugyanabból a típusból 3-at összeraksz, kijön egy teljes. Ezeket a relicket belerakhatod a fehér és sárga cuccaidba. Nem szükséges egy teljesen összerakott relic, h betedd, 1 db magában is betehető, csak gyengébb a hatása. Monster charmoknál ugyanez a helyzet, csak ott 5-t kell összerakni. Utóbbit ált. ellenségek hullajtják, pl Yeti=Yeti prém, Homoki Kísértet=Kísértetszövet.

Szerkesztette: InGmalin 2008. 02. 23. 20:47 -kor

#2713 Felhasználó inaktív   botika20 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 20:57

:respect: joshan :respect: Ezért mindenképp köszönet! :cool: még nem próbáltuk ki, de rajta vagyunk a szeren :D

#2714 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 21:10

lvl37 lett a Spellbreaker-em (Warfare + Spirit):

Kép

Ugy megy at mindenen, mint a tank, es a Tumult skill-el (a Dual Wield legfelso, legbrutalisabb passzivja) egyszerre 3 ellenfelet nyir crosscutting-al.  :cool: Nincs, aki megallitsa, eddig a kiegeszitoben, az ACTIV-ben egyszer sem haltam meg. Szal ez most nagyon brutalisra sikerult, es ez a kari eletkepes lesz Epic-en es Legend fokozaton is.

#2715 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 21:14

Idézet: InGmalin - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 20:45

Mert enchantolta relicekkel vagy monster charmokkal. A relic egy kis "varázskő", több típusa is van, és ha ugyanabból a típusból 3-at összeraksz, kijön egy teljes. Ezeket a relicket belerakhatod a fehér és sárga cuccaidba. Nem szükséges egy teljesen összerakott relic, h betedd, 1 db magában is betehető, csak gyengébb a hatása. Monster charmoknál ugyanez a helyzet, csak ott 5-t kell összerakni. Utóbbit ált. ellenségek hullajtják, pl Yeti=Yeti prém, Homoki Kísértet=Kísértetszövet.

Ja tudom most már leesett meg már mondták a többiek csak most sikerült felfogni! :) /De most rajtam szinte csak zöld és kék cucc van!/
Memfisz városba vagyok merre menjek felfele/kézműves negyed/ vagy jobbra/Gíza fele/ vagy teljesen mind1??? :)

#2716 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 21:20

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 20:14

Ja tudom most már leesett meg már mondták a többiek csak most sikerült felfogni! :) /De most rajtam szinte csak zöld és kék cucc van!/
Memfisz városba vagyok merre menjek felfele/kézműves negyed/ vagy jobbra/Gíza fele/ vagy teljesen mind1??? :)

A zöld cuccokba bele lehet tenni, ha gondolod, csak a kékekbe meg lilákba nem.
Gyakorlatilag mindegy merre mész, előbb-utóbb körbe fogsz érni! ;) Legalábbis ha arra gondolok, ahol most jársz.

#2717 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 21:20

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 21:14

1., zold cuccot lehet relic-elni (probald ki), keket es lilat nem

2., teljesen mindegy: ha jol tudom, egy kort lehet leirni, legalabbis en ha felfele indulok, es megszerzem a papnak, ami kell, akkor visszafele setalva (merthogy en direkt bejarok minden teruletet), a masik kapun erkezek vissza Memphis-be. Elore neked meg kicsit atlathatatlan lesz, mert oriasi terulet, a lenyeg, hogy tok mind1 merre mesz.

#2718 Felhasználó inaktív   InGmalin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 21:22

Ja bocs, kifelejtettem, hogy zöldbe is lehet tenni.

#2719 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 21:23

Kipróbáltam, hogy milyen "feltúrbózva" a kari... hát így már elég brutális, nem sokáig szoktak a főbossok sem ellenállni! :D

Kép

#2720 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 21:55

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 22:14

gizaba kell lenyegeben menni. en gyorsan haladva rogton gizaba megyek ott van 2 mellekkuldetes a piramisban es egy fokuldetes a szfinksznel, miutan azokat megcsinalom a gizai portaltol folfele(kicsit jobbra) levo jaraton megyek at a kovetkezo farosba ahol ugyancsak 2 mellekkuldetes es egy fokuldetes van.

ezzel a modszerrel csak a missing brother kuldetest nem csinalom meg mert nem tudom hogy hol van. meg a manticoret sem tudom hogy hol van :D es igy ahhoz sem latogatok el.ami az egyik legkemenyebb ellenfel allitolag.

Szerkesztette: SATAN 2008. 02. 23. 21:57 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.