HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest hack'n Slash RPG

#581 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 17. 09:24

SoulSeekkor's Titan Quest Defiler V3.3.1:

``VERY IMPORTANT!! V3.3.1 of the Defiler has been released, this new version has the ability to calculate the caravan's integrity check, meaning you can now rename characters, copy them, or copy them from main quest without losing the character's storage. You can even use it to bring back backups of your storage from a previous Windows install, and fix that shared storage that you can't use! Also includes various bug fixes and other new features, including the resurrection of the Auto-Backup system which is now fully IT compatible! A must have version for all Defiler users! As always, back up your characters (and shared storage) before attempting to mass-modify files, and please let Soul know how it works for you! Link:`` http://titanquestvault.ign.com/View.php?vi...ors.Detail&id=5

Forras: titanquestvault.ign.com

#582 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 17. 21:32

lvl15 a Warrior-om meg mindig, de kapott brutalisabb fegyver(eke)t, es igy a damage-em is joval nagyobb lett. A cave level number five-ban vegeztem a cold-ot szoro nagy creature-el. Utana elhajoztam Knossos fele, es most Helakrios vagy miben vagyok. Ott a varosban beszedbe elegyedtem egy emberrel, aki elmeselte Dajdalosz tortenetet, hogy repult a fiaval, es aztan a sun melted the vax...  :) Qrva jo volt angolul hallani a tortenetet, es igy, hogy mar a szokincsem is bovult egy cseppet itt kint, igy nagyjabol ertettem is mindent.  :up:  :respect: Itt a kep is:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

A resistance-emet es az armor-t kene meg feljavitanom, es egesz brutal karim lenne ugy.

#583 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 18. 21:40

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. júl. 17., kedd - 21:32

lvl15 a Warrior-om meg mindig, de kapott brutalisabb fegyver(eke)t, es igy a damage-em is joval nagyobb lett. A cave level number five-ban vegeztem a cold-ot szoro nagy creature-el. Utana elhajoztam Knossos fele, es most Helakrios vagy miben vagyok. Ott a varosban beszedbe elegyedtem egy emberrel, aki elmeselte Dajdalosz tortenetet, hogy repult a fiaval, es aztan a sun melted the vax...  :) Qrva jo volt angolul hallani a tortenetet, es igy, hogy mar a szokincsem is bovult egy cseppet itt kint, igy nagyjabol ertettem is mindent.  :up:  :respect: Itt a kep is:

Kép

A resistance-emet es az armor-t kene meg feljavitanom, es egesz brutal karim lenne ugy.

Hamarosan közelebbről is megismerkedsz a Minotaurusz történetével is  :D  próbálj addig egy-két pontot kiszorítani a battle standard és passzívjára is és pakold a 3 as slot ba
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#584 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 18. 22:31

Na, itt az lvl16 Warrior-Rogue-Assassin-om, brutalisabb, mint valaha. Iszonyat durva strength, meg nagyobb damage, es armor:

Kép

A Minotaurusig meg nem jutottam el, csak valami barlangban voltam, ahol volt egy 17 v. 18-as szintu ellen, azt legyaktam. A Minotaurus kemeny lesz? Van eselyem ezzel a karival? Milyen resistance gyurut tegyek fel ellene?

#585 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 13:46

Tul vagyok a 3 hidon, amik egymashoz kozel vannak a Minotaurus elott, es most epp egy arushoz ertem.
Mivel arusnal vagyok, kicsit feltuningoltam az lvl16 karimat, hogy kevesebb gond legyen a Minotaurussal majd:

Kép

#586 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 13:55

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. júl. 18., szerda - 22:31

Na, itt az lvl16 Warrior-Rogue-Assassin-om, brutalisabb, mint valaha. Iszonyat durva strength, meg nagyobb damage, es armor:

Kép

A Minotaurusig meg nem jutottam el, csak valami barlangban voltam, ahol volt egy 17 v. 18-as szintu ellen, azt legyaktam. A Minotaurus kemeny lesz? Van eselyem ezzel a karival? Milyen resistance gyurut tegyek fel ellene?

Ja a theban bracers elég jó meele karvért kezdetnek, megdobja a strenget meg némi attack speedet is ad...a minotaurus olyasmi baltákkal hentel mint te és az fizikai meg bleeding dmg val műkszik,meg néha castol némi pierce-s thorwing knife szerűséget, majd utána a kis telkine ha jól emlékszem vitality dmg val nyomul majd :smoker:  :Đ
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#587 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 14:01

Se a telkine se a minotaur nem erős ellenfél... Nem kell fosni. Bár Bepenek? :D
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#588 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 17:20

Idézet: Valdy - Dátum: 2007. júl. 19., csütörtök - 14:01

Se a telkine se a minotaur nem erős ellenfél... Nem kell fosni. Bár Bepenek? :D

Ezzel a karakterrel:

Kép

lvl17-es Warrior, 250-es Strength-el es jo nagy damage-el, egyszeruen lehetetlen megcsinalni. A minotaurt kinyirtam, de ugy, hogy kb. 7-szer v. 8x mentem vissza a legutolso rebirth fountain-tol, es mindig tudtam rajta egy kicsit sebezni, igy kb. 8. korben meghalt. Egyszeruen mintha nem is sebeznek semmit sem hozza kepest. A masikat viszont nem tudom megcsinalni, mert annak mindig visszatoltodik az eletereje, es kb. 1-2 mm-et megy le, mialatt pufolom, es meghalok... Probaltam elrohangalni, az sem megoldas, egyszeruen ezzel a karakterrel nem lehet megoldani ezt. Mi a megoldas? Egyszeruen nem hiszem el, hogy ez masnak ment elsore, mert nekem huszadjara sem megy. Se war windd-el, se onslaught-al, sem a kettovel egyutt sem. Raadasul ha kilepek a jatekbol, es visszateszi az osszes szornyet, meg a minotaurt is, akkor biztos, hogy szetverek valamit, ami a kozelemben lesz eppen.

#589 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 18:14

heal potion-t vettél eleget? tapadj rá a gombra és nyomjad azonnal ha lehet, nem kell sajnálni.
nem lehet igaz hogy annyira nem megy...

a cuccokba mennyi Relic/charm-t raktál? csak 1-1 darabot?
ha van két egyforma Relic/charm, akkor jobbklikk az egyiken, majd katt a másikra, és kevesebb helyet foglal.
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#590 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 18:21

Idézet: acu - Dátum: 2007. júl. 19., csütörtök - 18:14

heal potion-t vettél eleget? tapadj rá a gombra és nyomjad azonnal ha lehet, nem kell sajnálni.
nem lehet igaz hogy annyira nem megy...

a cuccokba mennyi Relic/charm-t raktál? csak 1-1 darabot?
ha van két egyforma Relic/charm, akkor jobbklikk az egyiken, majd katt a másikra, és kevesebb helyet foglal.

3 health potim van, pedig takarekoskodtam veluk, meg ahol lehetett, inkabb meghaltam 50-szer es ujra mentem a rebirth fontain-tol, mintsemhogy potit hasznaljak el. Most megprobaltam ujra, lehetetlen megcsinalni. Alig mozdul el a health-je az ellennek, raadasul neki egybol visszatoltodik, azonnal. Ram meg csap kettot, harmat, es halott vagyok. A 3 potimmal meg semmit nem erek, ezert nem is hasznalom oket...
Ilyenkor mi van? Baszhatom az egeszet? Ennyire elorelato volt az Iron Lore a game fejlesztesenel?  :think:  :rolleyes: Na persze visszamehetek 1000 km-t, az utolso arushoz, meg vehetek nala huszmillio potit, de azokkal sem latok eselyt a tovabbjutasra, raadasul kezdhetnem elolrol a szornyek irtasat odaig mindenhol.

#591 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 18:31

:confused: van teleportod bameg, nem kell gyalogolni, simán visszaugohrhatsz a korábbi váriosokba vásárolni amit akarsz, és a szörnyek sem respawnolnak.

hidd el, ez a játék könnyebbik része. nem IL-t kell szidni ha nem megy.

Szerkesztette: acu 2007. 07. 19. 18:33 -kor

#592 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 18:38

Idézet: acu - Dátum: 2007. júl. 19., csütörtök - 18:31

:confused: van teleportod bameg, nem kell gyalogolni, simán visszaugohrhatsz a korábbi váriosokba vásárolni amit akarsz, és a szörnyek sem respawnolnak.

hidd el, ez a játék könnyebbik része. nem IL-t kell szidni ha nem megy.

Teleport? Az mi?  :think: Azt lattam, hogy varosokban van, de azokon kivul is van teleport?  :confused: Hogy kell aktivalni?

#593 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 18:42

OK, I got it, megtalaltam a HUD-on. Nem tudom, hogy hany van, de meg soha nem hasznaltam. Most nyitottam egy teleportot es visszateleportaltam magam Delphi-be. Nem mintha ezzel elorebb lennek egy picivel is, par cucc nem fog rajtam segiteni.

#594 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 18:52

masterykről dobjál screen-t. (de csak linkeld plz)

#595 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 19:00

http://imagenerd.com/uploads/bepetitanques...icture3PnH3.jpg

http://imagenerd.com/uploads/bepetitanques...icture49vz1.jpg

Battle Standard-om eddig nem is volt, ezt most aktivaltam, hogy vissza kellett mennem Delphi-be. Lejjebb vettem a Dual Wielding-et, s atrakosgattam a battle standard-ra. Plusz meg javitottam a strength-en, meg vettem vagy 70 health potit.

Kerdes: ha most visszamegyek, a teleportban mit kell valasztani? Ha Knossos-t valasztom, onnan megint gyalogolhatok 50000 km-t, es nekem bizonyos helyeken mindig visszarakja a szornyeket. Vagy csak visszatoltes utan es az utolso rebirth fontain utan?

#596 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 19:03

mikor visszaakarsz menni akkor a lerakott teleportodat választod. annak a jele mindig kicsit arrább van csúszva.

többit mindjárt...
Warfarenél túl magasra vitted a csíkot szinthez képest, deminegy.
vegyél le mindent, csak Onslaught (+ első passzívja) maradjon.
Rougenál a maradékot envenom weapon (+első passzív). és Keress/vegyél egy jó Poisonos fegyót, amibe poisonos charmokat is pakolhatsz.

vagy majd jön Romoto és segít.  :D

Szerkesztette: acu 2007. 07. 19. 19:10 -kor

#597 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 19:10

Idézet: acu - Dátum: 2007. júl. 19., csütörtök - 19:03

mikor visszaakarsz menni akkor a lerakott teleportodat választod. annak a jele mindig kicsit arrább van csúszva.

többit mindjárt...
Warfarenél túl magasra vitted a csíkot szinthez képest, deminegy.
vegyél le mindent, csak Onslaught (+ első passzívja) maradjon.
Rougenál a maradékot envenom weapon (+első passzív). és Keress mellé egy jó Poisonos fegyót, amibe poisonos charmokat is pakolhatsz.

vagy majd jön Romoto és segít.  :D

Nem talalok masik portalt. Lent az attack mellett volt az L gombbal nyithato varosok kozti portal, es en azzal nyitottam meg utaztam. Akkor igy jartam? Van masik is? Milyen a jele?

#598 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 19:24

Megcsinaltam, es health potikkal meg felturbozottan sem megy. Sem balta+pajzs komboval, sem balta + a poison blade-em komboval.  :( Eletben maradok ugyan a health potik miatt, de uthetem fel oraig is, lemegy kb 4-5 mm-ert most mar az eletereje, es utana vissza is toltodik. En meg kozben elhasznaltam 5-10 potit.  :( Azt hiszem, itt en ezt feladtam...

#599 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 11:57

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. júl. 19., csütörtök - 19:24

Megcsinaltam, es health potikkal meg felturbozottan sem megy. Sem balta+pajzs komboval, sem balta + a poison blade-em komboval.  :( Eletben maradok ugyan a health potik miatt, de uthetem fel oraig is, lemegy kb 4-5 mm-ert most mar az eletereje, es utana vissza is toltodik. En meg kozben elhasznaltam 5-10 potit.  :( Azt hiszem, itt en ezt feladtam...

Akkor te leszel az első aki itt feladta  :p ennyire nem lehet nehéz, pláne egy sacredes-nek , a minotaurusznál is előbb ki kell fingatni az apróbb mobokat az ajtónál és később úgy állni, hogy ne találjanak el a trap (csapdák) ok, mert akkor belassulsz...Telkinnél meg figylj oda a resistjeid közül a vitality re asszem, Legyen egy jobb relic elt converted healt, vagy slowed et adó zöld bunkó egy zöld pajzsal, hagyd a fenébe a dualt amíg csak 1 pontot teszel rá szart sem ér, mert a pontok függvénében nő százalékoan az esélye a használatának, építsd le és tedd a battle rage ra azt az egy pontot, meg a felette lévő passzívra is egyet, a war horn ra is tégy egyet stb inkább belinkelek: itt a calc próbáld ki ezzel, hát-ha így jobban megy, ha meglennének a küldik több exped és esetleg több elosztható pontod is lenne, amikkel könnyebben gyakálhatnál.... ;)

#600 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 12:01

valamiért bakker nem adja...Calc

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.