Idézet: Valdy - Dátum: 2007. júl. 23., hétfő - 18:28
Na itt az én karim. Látható, hogy javarészt csak passzív skillekre gyúrtam, ugyanis nem szeretek összevissza nyomogatni gombokat játék közben, elég nekem a potionoket nyomogatni
Azt honnan tudom meg hogy melyik ürgénél hagytam a cuccaim?

Régen toltam már és nem emlékszem

Most epicen vagyok az it-ben, ha átmegyek legendre akkor megmaradnak a cuccaim amiket otthagytam?
Már elfelejtettem azt is, hogy hogyan tudok artifactot csinálni?
Az elég baj hogy csak a passzívokat tolod, kb. elesel a legtápabb spellektől, ráadásul nem is kell olyan sűrűn nyomkodni azokat, jó pár sec ig tart a hatóidejük, warfare ban a battle standard a passzívjával legenden kötelező darab, a legjobb res levevő absorbáló +1 skill szóval nagyon táp..., ellenben a counter attack kb nem ér semmit, a defendernél is ott a rally aminek a legfelső passzívja maxolva kellene legyen 50% elemental res. alatta elég 1-1 pont, a quick recovery kimaxolva + skillekkel szinte folyamatos lehet ami azt jelenti hogy a kapott ütéseket szinte 100% blokkolod a pajzsoddal, nincs töltési ideje a pajzsvédésnek, és a battert is sűrűbben használhatod és a colossus akár egy potot is baromira megér boss hentnél ha elolvasod miket dob a karin...
Ha ezeket használnád kicsit élvezetesebb lenne a játék, meg nem kellene a potikra nyomkodni olyan sűrűn, elég lenne néha elnyomni pár spellt, ráadásul ingyen van... ezzel a dps sel bizony elég iszákos lehet a karid, amit zsetonnal is bírni kell... :Đ
Azt meg nem vágom hogy lehetnek ilyen xar cuccaid ezzel a szinttel, sehol semmi értelmes darab...tutira esett valami használhatóbb is a +3 all skilles karvérten kívül, az is kb. asszem epic es lehet, az az act 1 es buzogány nagyon csíra lehet még relic elve is :Đ ....ennyi streng el..., akkor már egy jobb zöld etruscan macet vehetnél rhodosban.... kb min 5kt üthetnél...

ja most látom , hogy epices a kari, akkor azért a csíra szerkó... :Đ
bármelyik karavános palinál ugynaz van, amit beleraksz, a következő szinten is látni fogod
Szerkesztette: Romoto 2007. 07. 23. 22:24 -kor
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP