HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest hack'n Slash RPG

#181 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 23. 17:12

Delphi-ben az árus egy 41 millióba kerülő nyakláncot árult  :eek:  Képet is akartam róla lőni, de elmozdult az egér (mint útólag kiderült) :( Szóval eddig 6-7m volt a cucc max, amit árultak, ezek után kicsit meglepő volt... +33% experience dobhatta meg az árát :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#182 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 07. 23. 17:21

Idézet: Valdy - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 18:12

Delphi-ben az árus egy 41 millióba kerülő nyakláncot árult  :eek:  Képet is akartam róla lőni, de elmozdult az egér (mint útólag kiderült) :( Szóval eddig 6-7m volt a cucc max, amit árultak, ezek után kicsit meglepő volt... +33% experience dobhatta meg az árát :)

Ez a Legendary Delphi-je? nonstop nyomod?  :Đ
Jó a cucc egyébként. :)
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#183 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 18:21

Idézet: gazdi - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 18:21

Ez a Legendary Delphi-je? nonstop nyomod?  :Đ
Jó a cucc egyébként. :)

Jaja az :D Nem nonstop, csak most nincs más ami érdekelne, bár lassan rá kéne nézni a homm5-re, mivel félbehagytam amikor kijött ez  :Đ
Itt már azért jobban dobálja a dolgokat, csak az a baj hogy egy setes itemet többször is dob. Erre azért figyelhettek volna. 2x kaptam már ugyanazt a sisakot vagy mit, meg ugyanazt a kardot. Csak sajna egyik sem jó nekem.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#184 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 18:53

Gondolom random generálja, hogy miket dobnak a szörnyikék. :think:

#185 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 18:58

Idézet: Etele - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 19:53

Ja, elég random... epicen nem dobott semmit sem jóformán. Azért itt már jobb a helyzet. És a kari is jobban fejlődik mint vártam.

#186 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 07. 23. 19:02

Idézet: Etele - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 19:53

Igen, ezért lehet(ne) azt csinálni, hogy ládásboss lecsap, ládából lényeg kipakol, játékból kilép, visszalép, ládásboss lecsap, ...
Az egész sg ezt játsza, de nekem valahogy nem fekszik.

#187 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 19:23

Ez már cheat kategória... :think: A saját játékélményedet teszed tönkre vele.

Emlékszem, a Wizardry 7-nél is el lehetett ugyanezt játszani, haveri körben volt aki nyomta. :)

RE: a sg meg... inkább nem mondok semmit. :)

Szerkesztette: Etele 2006. 07. 23. 19:24 -kor

#188 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 21:46

Ha 1000x lecsapod ugyanazt a monstert, inkább tegyél bele egy szerkesztőprogival valami jó cuccot! És még egy halom időt is megspórolsz!:)

Azért ez sima single, nem MMORPG.....

Szerkesztette: Sirinor 2006. 07. 23. 21:47 -kor

Ha valami kell, írj!

#189 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 07. 24. 07:26

Idézet: Etele - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 20:23

Ez már cheat kategória... :think: A saját játékélményedet teszed tönkre vele.

Emlékszem, a Wizardry 7-nél is el lehetett ugyanezt játszani, haveri körben volt aki nyomta. :)

RE: a sg meg... inkább nem mondok semmit. :)

MMORPG-kben, pl.: WOW-ban, GW-ben ez a farmolás, vagy akár a diablo2-ben az mf-elés, miért lenne ez cheat? Az cheat, ha helyetted egy bot nyomja le a boss-t és szedi össze a cuccokat.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#190 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 07. 24. 07:30

Idézet: td - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 8:26

MMORPG-kben, pl.: WOW-ban, GW-ben ez a farmolás, vagy akár a diablo2-ben az mf-elés, miért lenne ez cheat? Az cheat, ha helyetted egy bot nyomja le a boss-t és szedi össze a cuccokat.

Nem ugyanaz a történet, farmolásnál ott ülsz félórákat a respawn-ra várva, itt viszont kilépsz és vissza. A farmolás sem egy felemelő dolog, de amit én mondtam, az valóban nevezhető csalásnak. Az editort meg meg sem hallottam inkább.

#191 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 07:44

Idézet: td - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 8:26

Köüszi, WoW-ot nem kell bemutatni, tavaly február óta nyomom, igaz, az elmúlt 3 hónapban szünetet tartok. :D

WoW-ban nem lehet játékállást visszatölteni, és egy órán belül annyiszor próbálkozni, amennyiszer akarsz - ha ki akarsz farmolni egy táposabb tárgyat egy bosstól, akkor egyrészt (akár 40 fős) csapatot kell összeszedni, másrészt várni kell, hogy az instában respawn legyen - ja, és egy adott instába ugye csak meghatározott időszakonként mehetsz le adott időn belül.
Nagy különbség.

#192 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 07. 24. 07:45

Nem kötekedni akarok, de a diablo2-ben ez egy bevett játékstílus.
Az ottani szleng szerint úgy hívják mf-elés az mf a magicfind rövidítése és ez gyakorlatilag abból áll, hogy kreálsz egy játékot leölöd a boss-t felszeded a cuccot, kilépsz és goto 10, szóval gyak. ua mint amit írtál. Persze a blizzard berakott pár korlátozást erre, a túl gyakori játék kreálás jutalma a bannolás hosszú percekig.
Én sem szeretem csinálni, mert valóban megöli a játékélményt, hovatovább a több éves diablózás miatt mostmár ha egy rpg-ben farmolni(mfelni) kell akkor nekem olyan szinten válik egyből unalmassá a játék, hogy már nyomom is az unistall-t.

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#193 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 07:47

Én Diablo 2-höz nem tudok hozzászólni, Diablo 1-et végignyomtam, (kieget is), a második rész annyira nem jött be, MP-ben egyenesen soha nem is játszottam vele. :)

#194 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 07. 24. 07:50

Idézet: Etele - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 8:44

WoW-ban nem lehet játékállást visszatölteni, és egy órán belül annyiszor próbálkozni, amennyiszer akarsz - ha ki akarsz farmolni egy táposabb tárgyat egy bosstól, akkor egyrészt (akár 40 fős) csapatot kell összeszedni, másrészt várni kell, hogy az instában respawn legyen - ja, és egy adott instába ugye csak meghatározott időszakonként mehetsz le adott időn belül.
Nagy különbség.

Na igen, így még akár élvezetes is lehet a dolog :)

Kép

#195 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 08:25

:think:  (lehet :lama: vagyok) de, szerintem aki egy kicsit kinőtt a pelenkás korból az tudja hogy nincs értelme cheatnek, fél-cheatnek, farmolásnak, stb. ez "csak" egy játék. ha szar cuccot dob a boss, ez van, el kell fogadni (kivéve ha bug). nem jön össze, nem jön össze és kész. mi értelme leverni még 50x? menőzni mások előtt? szánalmas.hu...

(mmorpg persze más, ahoz nem értek)
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#196 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 18:42

Idézet: acu - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 9:25

...
(mmorpg persze más, ahoz nem értek)

Az annyiban más, hogy úgy van kitalálva az egész, hogy csak farmolással lehetnek jó cuccaid, és csak jó cuccokkal tudsz még jobb cuccokat szerezni - ördögi kör, hiszen a legtöbb MMORPG-ben szintkorlát van, na most ah elérted azt, miben tudsz fejlődni? Tárgyakkal. És ahhoz kőkeményen farmolni kell. :D Ráadásul farmolás = sok idő, vagyis gyorsan addikt leszel, ami nekik sok-sok pénzt jelent a havidíjakból. :D

Minden MMORPG a farmolásra van kihegyezve, bújtatottan vagy kevésbé bújtatottan. (Legalábbis amiket én próbáltam: SWG, WoW, GW, ebből a WoW-ot huzamosabb - 1 év - ideig.) Más kérdés, hogy a játékegyensúly megtartása miatt nem lehet ész nélkül csinálni, cheatelni meg végképp nem. :D

#197 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 15:48

Úgylátom legendaryn is lesz minden világban 1-1 új szörny a meglévők mellé. Görögben ez jutott:

Kép

Namost olyan kurva erős ökegyelme, hogy esélyem sincs, semmilyen felállásban. Szóval kénytelen leszek itthagyni :(

#198 Felhasználó inaktív   Sirinor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 26. 09:12

Idézet: Valdy - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 14:48

Úgylátom legendaryn is lesz minden világban 1-1 új szörny a meglévők mellé. Görögben ez jutott:

Kép

Namost olyan kurva erős ökegyelme, hogy esélyem sincs, semmilyen felállásban. Szóval kénytelen leszek itthagyni :(

tehát jöhet a farm  :D

Sajnos a random cucc dobásoknak megvan az előnye és a hátrány is.
Kíváncsi lennék mondjuk egy Baldurs Gate szerű játékra milyen lenne random dobással... vagy ez a játék fix dobással.
Ha valami kell, írj!

#199 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 26. 10:18

Hát nemtom, lehet az lesz ha végignyomtam legendaryn is, akkor utána farmolok egy kicsit :D Ezért a 8 fejü csöppségért még úgyis visszajövök :)

#200 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 11:28

v1.08 -> v1.11 patch
v1.01 -> v1.11 patch

Titan Quest by Iron Lore Entertainment - retail v1.08 -> v1.11 patch

Patch Notes v1.11

General:

- Fixed NPC dialogue fading when bumped by pets
- Fixed crash when loading a custom map in-game that contains a sheep herder
- Fixed a word wrap error in monster and NPC name dialogs that appears in some languages
- Changed mouse input to swap left and right buttons when the option is selected in Windows
- Implemented Time Smoothing to reduce hitches and decrease blur when the player character is moving
- Implemented logging system to track crashes in Titan Quest™. Upon a crash, Titan Quest™ will create a log file named "Exceptions.txt" in the My Games\Titan Quest directory.

Video:

- Fixed crashes and graphical corruptions related to low video memory on PCs
- Fixed a 'Fatal Error' message appearing when the game is booting up after the update process on a system with a Mobility™ Radeon® 9200
- Improved video memory test to correctly identify 128 MB ATI Radeon® x300 and ATI Mobility™ Radeon® 9200 cards
- Fixed graphic elements becoming corrupted when running NVIDIA® 6600 series card over a long period of time
- Implemented Triple Buffering to allow smoother gameplay and less blurring with V-Sync enabled.

To enable Triple Buffering, go to the My Games\Titan Quest\Settings directory and open the options.txt file after changing any option in game. Find the setting called "tripleBuffer" and change its value to true. If the setting does not exist, add the line "tripleBuffer=true" to the end of the options.txt file. Note that enabling triple buffering uses more Video memory, so you may have to try it both ways to find the correct setting for your system.

Multiplayer:

- Fixed slow down in gameplay due to large amounts of player chat
- Fixed items being lost in the trade window if the server shuts down while the trade window is open

Editor:

- Portal selection with the portal link tool can now be selected from the front and the back. Previously some portals required 180 degree rotation to be selected.
- Portal status colors will now render properly with the portal link tool
- Impassable terrain and sector layers will now be visible when using ATI cards
- Fixed issue where building the mini-maps could discard unsaved work
- Fixed the sector layer list not properly updating when deleting a sector type
- Fixed system modal dialogs showing up behind the Editor window

Other Notes :

This patch updates the Miles Sound System drivers in the game. If you have manually altered or updated these files previous to this patch you will need to restore the drivers that the game installed initially for the patch to install properly.

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.