Key of the Warden of Souls, ill 4 kavics(soul-stone-flame-venom). pedig quest logban mindennél pipa van, akkor melyik küldihez tartoznak ezek?
Titan Quest hack'n Slash RPG
Elküldve: 2007. 04. 12. 15:44
végignyomtam a kieget epicen, de maradt nálam quest item.
Key of the Warden of Souls, ill 4 kavics(soul-stone-flame-venom). pedig quest logban mindennél pipa van, akkor melyik küldihez tartoznak ezek?
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.
Elküldve: 2007. 04. 12. 15:47
Idézet: acu - Dátum: 2007. ápr. 12., csütörtök - 16:44
végignyomtam a kieget epicen, de maradt nálam quest item.
A 4 kö az már nemtom kinek a kincstárához kell, hogy be tudj menni. Biztos emléxel rá. Vissza kell menni néhány kilométert.
A főellenséget hogy nyírtad ki?
Szerkesztette: Valdy 2007. 04. 12. 15:47 -kor
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2007. 04. 12. 15:57
Hades? az viszonylag könnyű volt, futkároztam és nyomogattam a chain-lightningot
pár perc biztos volt. egyszer haltam, mert beleszaladtam valamelyik kék hullámba.
a Cerberusnál a Tower of Judgementben többször szívtam, a rohadt méreg miatt. az mocsok nehéz volt.
a 4 kavics gőzöm sincs hova kell, mindjárt guglizok, vagy mittudomén. valakivel biztos elfelejtettem dumálni.
szerk: a quest elvileg a Hades Treasury.
szerk2: Plains of judgement vagy micsodától visszafele van egy barlang, ott beszéltem a csókával, már látszik a quest logban, de az ott lévő ajtó "Sealed by quest". most merre?
a Cerberusnál a Tower of Judgementben többször szívtam, a rohadt méreg miatt. az mocsok nehéz volt.
a 4 kavics gőzöm sincs hova kell, mindjárt guglizok, vagy mittudomén. valakivel biztos elfelejtettem dumálni.
szerk2: Plains of judgement vagy micsodától visszafele van egy barlang, ott beszéltem a csókával, már látszik a quest logban, de az ott lévő ajtó "Sealed by quest". most merre?
Szerkesztette: acu 2007. 04. 12. 16:35 -kor
Elküldve: 2007. 04. 12. 16:50
Idézet: acu - Dátum: 2007. ápr. 12., csütörtök - 16:57
Hades? az viszonylag könnyű volt, futkároztam és nyomogattam a chain-lightningot
pár perc biztos volt. egyszer haltam, mert beleszaladtam valamelyik kék hullámba.
Cerberus nem is volt nehéz...
Van ötleted hogyan nyírjam ki harcossal Hadest? Egyszer hozzámér és meghalok...
Az ajtó mellett jobbra és balra van 2-2 kis oszlop. Azokra katt
Szerkesztette: Valdy 2007. 04. 12. 16:51 -kor
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2007. 04. 12. 17:04
4 oszlop tényleg. én vakláma
thx
Hades ellen állítólag Vitality Resistance kell, varázslatai is olyan Life-leechesek, gondolom közelről is Vitality dmg-t osztogat keményen.
Hades ellen állítólag Vitality Resistance kell, varázslatai is olyan Life-leechesek, gondolom közelről is Vitality dmg-t osztogat keményen.
Elküldve: 2007. 04. 15. 10:38
Na annyit találtam hogy 16 db van belőle. De senki nem tudja hogyan kell őket használni.
http://titanquestvault.ign.com/View.php?vi...d=121962&id=640
http://titanquestvault.ign.com/View.php?vi...d=121962&id=640
Elküldve: 2007. 04. 15. 11:17
easter egg, szvsz semmire nem jó, max hogy röhögj rajta egyet.
Elküldve: 2007. 04. 20. 21:19
A Set Bonusnál ír +20% Armor Protectiont. csak az a büdös nagy bug hogy nem adja hozzá, de a +37% pierce res-t meg igen.

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Elküldve: 2007. 04. 21. 10:31
a játékban nem lehet, de felteszem a TQ Defiler csítprogi tud ilyet is.
Szerkesztette: acu 2007. 04. 21. 10:31 -kor
Elküldve: 2007. 04. 23. 22:20
IM Arcane Formulák
45req-es lesser formulák, szóval szinthezkötött a drop.
én naívan meg azt hittem hogy lesser normálon esik, greater meg epicen, stb.
45req-es lesser formulák, szóval szinthezkötött a drop.
Elküldve: 2007. 05. 03. 18:22
Hello mindenkinek!,
Én már az alap Titan Quest-et végigjátszottam, most az Immortal Throne-t nyomom az 55-ös karakteremmel ( Dream & Earth mastery ) , már Epic főellenségét kéne csak kinyirni. Már játszottam vele egy rakatot de még egy Set-em sincs kirakva, pedig net-en láttam olyat hogy egy pl. 10-es szintű karakter már fullos set-ben mászkál. Valaki nem tud olyan Server-t vagy helyet ahonnan lehetne veni trade-ba vagy letölteni set-et, vagy legalább mentést?? Általába csak napi 4-5 órát játszom hálóba egy haverral, ő 54-es de még kettőnknek is kemények a 62-65-ös ellenségek. Ha valaki tudna adni egy mentést set-el meghállálnám én is jó motyókkal és Artifact-okkal + Relic , Charm. Még lenne egy kérdésem, nekem azt írja ki mindig ha Immortal Thronnal akarok felmenni net-re hogy " Invalid CD-key " , vagy csak egyszerűen nem lép fel. Ez mért van? Vagy az is befolyásolja hogy nem eredeti??
Előre is köszönöm.
Én már az alap Titan Quest-et végigjátszottam, most az Immortal Throne-t nyomom az 55-ös karakteremmel ( Dream & Earth mastery ) , már Epic főellenségét kéne csak kinyirni. Már játszottam vele egy rakatot de még egy Set-em sincs kirakva, pedig net-en láttam olyat hogy egy pl. 10-es szintű karakter már fullos set-ben mászkál. Valaki nem tud olyan Server-t vagy helyet ahonnan lehetne veni trade-ba vagy letölteni set-et, vagy legalább mentést?? Általába csak napi 4-5 órát játszom hálóba egy haverral, ő 54-es de még kettőnknek is kemények a 62-65-ös ellenségek. Ha valaki tudna adni egy mentést set-el meghállálnám én is jó motyókkal és Artifact-okkal + Relic , Charm. Még lenne egy kérdésem, nekem azt írja ki mindig ha Immortal Thronnal akarok felmenni net-re hogy " Invalid CD-key " , vagy csak egyszerűen nem lép fel. Ez mért van? Vagy az is befolyásolja hogy nem eredeti??
Előre is köszönöm.
Elküldve: 2007. 05. 03. 20:51
egynémelyik Set, elég kaki (legendaryk közt is). felelsleges azokra gyúrni. okosan kell a karaktert fejleszteni-öltöztetni, és akár zöld cuccok is jók lehetnek.
az hogy lvl54-nél lvl62-65 mobok jönnek, azt is jelentheti hogy egy kicsit siettetek. Esetleg visszamentek lenyomni egy-egy Actot mégegyszer.
az hogy lvl54-nél lvl62-65 mobok jönnek, azt is jelentheti hogy egy kicsit siettetek. Esetleg visszamentek lenyomni egy-egy Actot mégegyszer.
Elküldve: 2007. 05. 03. 21:21
Na hogy témába vágó is legyek
Anno az Oracle-vel találtam ezt az Onager baltát, ráadásul kettőt. Na ezért lett egy Harbinger. Warrior a dual-wield miatt, dream a középső trance +12 health regent ad. Egyetlen hátránya a kicsi sebzés jelenleg. cuccok se valami szenzációsak (zöld-kék), legendaryk közt kevés ami rendes regent ad. akkor inkább zöld cucc + bele egy legend vinygrowh (+100% health regen).

Anno az Oracle-vel találtam ezt az Onager baltát, ráadásul kettőt. Na ezért lett egy Harbinger. Warrior a dual-wield miatt, dream a középső trance +12 health regent ad. Egyetlen hátránya a kicsi sebzés jelenleg. cuccok se valami szenzációsak (zöld-kék), legendaryk közt kevés ami rendes regent ad. akkor inkább zöld cucc + bele egy legend vinygrowh (+100% health regen).

Elküldve: 2007. 05. 06. 08:37
Köszi!,
Majd aakor visszább nyomulok pár act-ot és fel fejlődök vagy 60-as szintig, remélem ugy már nem lesznek kemények. Kösz a segítséget.
Majd aakor visszább nyomulok pár act-ot és fel fejlődök vagy 60-as szintig, remélem ugy már nem lesznek kemények. Kösz a segítséget.
Elküldve: 2007. 05. 06. 08:42
Amugy nem írtam előbb de keztedd egy haverom egy új játékot és nem tudja hogy hol keresse a harmadik batyut (az inventoriba) , de sajna és sem emlékszem rá , és nem tudok neki tanácsot adni. Tudna valaki segíteni??
Előre is köszi szépen.
Előre is köszi szépen.

Súgó
A téma zárva.