HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest hack'n Slash RPG

#441 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 09. 20:08

Idézet: Romoto - Dátum: 2007. jún. 9., szombat - 20:44

Szar az optimize, és a peccsek sem javítják fel, mindenesetre a ramon kívül (abból nagyon kell az 1 GB ) nem azon múlik mennyire van turbózva a gép, pl egy geeforce 4 ultrán szaggatásmentesen fut, sőt multiban még hostolhatsz is kb 4 főig...egyszerűen nemszeret bizonyos kártyákat a game, az is szok. segíteni hogy ha a lapozófájl méretét megnövelik, lásd virtuális memória :)...és ha belassul érdemes újraindítani, mert teleszemeteli a gépet idővel a gamé....

Ha belassul, akkor elég csak bemenni az optionsbe átrakni a detailt mediumba, leokézni, majd egyből vissza high-ra. Utána egy darabig megint játszható lesz.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#442 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 09. 20:09

Idézet: Romoto - Dátum: 2007. jún. 9., szombat - 20:55

He he, te melyik játékról beszélsz?!  Kíváncsi vagyok hogy a szintlépést és a skilleket vajon milyen módon képzelted el, ha nincs kaszt  és skillfa amikkel ez megtehető... Kaszt ügyben Ezt ajánlom figyelmedbe, a játék legfőbb eleme a kari build...még hogy nincsenek kasztok   :pokeas:

Huhh, igazad van, bocsi nem tudom miért írtam :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#443 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 11. 21:12

Erezhetoen gyorsabb a Titan Quest a laptopomon 1.5 GB DDR/667 RAM-al. Csak idegesit, hogy a memtest86+ meg hibazik. Meg majd nyustolom sokat Ubuntu Feisty alatt is a laptopot, es ha azalatt sem fagy, akkor hagyom igy, es orulok, hogy minden OK.

#444 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 12. 20:40

Na, fagyott a gep, de ugy tunik, hogy a videodriver miatt (az uj Omega Radeon Catalyst 7.4 fagyott...), es nem a RAM miatt, mivelhogy ma frissitettem az uj Omega driverre, es ati2dvag.sys kekhalalokkal halt el az XP. Most visszaraktam a gyari Acer ATi drivert, es ezzel nincs gond, nincs fagyas. Gyorsabb a Titan Quest a masfel giga RAM-al, de erezhetoen a jobb es gyorsabb/erosebb videokartya kene neki sajna.  :(
Felmerulo kerdesek a Sacred utan (mondjuk a Sacred egy mestermu, a Titan Quest a labnyomaba sem erhet):

1., miert egyforma minden kard, minden bot, minden club? Miert nem kulonbozik a nagysaguk, szinuk, stb., mint a Sacred-ben?

2., miert ilyen kicsi a backpack? Legalabb akkora elkelne, mint a Sacred-ben, mert igy minden percben betelik, a dolgok 70%-at ott kell hagynom a foldon, vagy 2 percenkent vissza kell mennem az arushoz a varosba

3., meg csak az elejen jarok, de miert minden ellenfel egyforma? Miert csak vaddiszno, meg az a club-al vagy ijjal harcolo akarmi jon?  :confused:

4., a karakterlap miert ennyire hianyos? A Sacred utan ugy veszem eszre, hogy gyakorlatilag a nullahoz konvergal az az info itt, amit megtudok a karimrol a karakterlaprol

5., a jatek vegehez erven, lehet folytatni a jatekot, vagy vege van es kesz?

6., lehet exportalni a karaktert, mint a Sacred-ban? Tehat az exportalt kari barmikor visszahivhato, folytathato / indithato vele uj jatek, mint a Sacred-ban?

Azt hiszem, ez nem jon be annyira, ugyhogy varok a Sacred2-re.  :D

#445 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 06. 12. 21:35

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. jún. 12., kedd - 20:40

1., miert egyforma minden kard, minden bot, minden club? Miert nem kulonbozik a nagysaguk, szinuk, stb., mint a Sacred-ben?

2., miert ilyen kicsi a backpack? Legalabb akkora elkelne, mint a Sacred-ben, mert igy minden percben betelik, a dolgok 70%-at ott kell hagynom a foldon, vagy 2 percenkent vissza kell mennem az arushoz a varosba

3., meg csak az elejen jarok, de miert minden ellenfel egyforma? Miert csak vaddiszno, meg az a club-al vagy ijjal harcolo akarmi jon?  :confused:

4., a karakterlap miert ennyire hianyos? A Sacred utan ugy veszem eszre, hogy gyakorlatilag a nullahoz konvergal az az info itt, amit megtudok a karimrol a karakterlaprol

6., lehet exportalni a karaktert, mint a Sacred-ban? Tehat az exportalt kari barmikor visszahivhato, folytathato / indithato vele uj jatek, mint a Sacred-ban?

1) Neha kulonbozo szinuek, meg eleg sok fajtak is, csak par szintet lepned kell, hogy a jatek jobbakat dobaljon. A Diablo 2 is hasonloan mukodott.

2) Nagyobb lesz majd a backpack, ugyanis kesobb kapsz hozza egy kulon kis tasit. Ne szedj fel minden sz4rt, csak a jobb cuccokat, penz ugyis csak a Healing Potion-re kell (meg neha vehetsz felszerelest is, de 3 perc mulva ugyis jobbat talalsz majd).

3) Azert, mert meg csak az elejen vagy.

4) Eleg sok info van ott, sok a felesleges is szerintem. Hasonlo cuccok is vannak (pl. az eddig megolt legerosebb ellenfel stb.) Ott egy Advanced ful, klikk ra.

5) 3 nehezsegi szint van (a'la Diablo 2). Szoval lehet.

6) Hat ha kilepsz, vagy mentesz, akkor bizony le van mentve a jelenlegi karid (ha pedig mar nagyon benne vagy az alap jatekban, es feldobod a kiegeszitot, akkor beimportalja a karikat es megkapsz minden uj cuccot (az uj kasztot is pl.) tehat semmit nem vesztesz).
De ha "ugy" erted, akkor vegulis igen, lehet exportalni. Kilepsz a jatekbol, bemesz a Dokumentumok mappadba es atmasolod a karaktered adatfajljait egy masik mappaba, hogy kesobb hozzaferhess (a'la Diablo 2 mar megint).

EDIT: Sokat nyomtam en is a Sacred-del, igazan jo kis jatek, de azert a Titan Quest-nel jobbnak nevezni... Mi alapjan?

Szerkesztette: N.M.I. 2007. 06. 12. 21:38 -kor

C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#446 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 12. 23:16

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. jún. 12., kedd - 20:40

Na, fagyott a gep, de ugy tunik, hogy a videodriver miatt (az uj Omega Radeon Catalyst 7.4 fagyott...), es nem a RAM miatt, mivelhogy ma frissitettem az uj Omega driverre, es ati2dvag.sys kekhalalokkal halt el az XP. Most visszaraktam a gyari Acer ATi drivert, es ezzel nincs gond, nincs fagyas. Gyorsabb a Titan Quest a masfel giga RAM-al, de erezhetoen a jobb es gyorsabb/erosebb videokartya kene neki sajna.  :(
Felmerulo kerdesek a Sacred utan (mondjuk a Sacred egy mestermu, a Titan Quest a labnyomaba sem erhet):

A lábnyomrol annyit, hogy kb 2-3 evig fenn volt a gepemen a sacred+kiegje,  és a titan quest nekem sokkal jobban bejött mint a sacred , változatosabb kasztkonbinációk és a baromi jó és izléses grafika miatt, nembeszélve a korrekt sztoriról stb... tehát nem ér fikázni ....

1 A cuccok tök változatosak, amire majd rá fogsz jönni, vagy ha nem hiszed itt nézz körül Gameganshee-n

2 A backpack pénzért növelhető és a küldik folyamán megháromszorozódik, ráadásul a városokban a karavános palinál még külön kapsz egy rakat tárhelyet, ha ez sem lenne elég arra ott a TQVault ami egy tároló progi a gaméhoz.

3 a sacredben sem rontott rád egy egész állatkert az elején, ne légy türelmetlen, meg fogsz elégedni a felhozatallal később

4 akkor lapozz a fülekben minden, benne van amit egy kariról tudni kell, statok,  resistek, dmg, def of ability stb. komolyan mondom ilyen szarozásokat amiket te emlegetsz eddig senkitől sem hallottam a tq kapcsán :)

5 3 nehézségi szinten tolhatod végig a gamét, egy  act 40-60 óra, 4 act ból áll a game és ez 3 nehézségi szinten tolható amit végig is kell vinni mindhármon, ha normális karibuild et akarsz

6 Nem lehet a custom games karikat visszaszedni a normal játékba, de lehet mentést, átpakolászást csinálni

Az utolsóhoz csak annyit, hogy baromság..., a sacred 2 ingame videokat meg elnézve nem remekeltek nagyon a fiuk, akkor inkább már a Loki-t ajánlom :)

Szerkesztette: Romoto 2007. 06. 12. 23:21 -kor

Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#447 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 12. 23:25

A Sacred2-ot egyelore hagyjuk, mar az elodje is uti a Titan Quest-et. Ha azon meg csiszolnak, akkor a 2008-as ev hack n slash RPG-je lehet. Egyebkent a Sacred is az volt, csak a 2004-es eve.. tobbek kozott ezert is vettem meg eredetiben, mert megerdemlik a fejlesztok. A Sacred2-bol meg osszesen van vagy 1-2 trailer eddig, meg egy-egy 20 masodperces hang nelkuli in-game video a karikrol, es annyi; ergo ebbol sok kovetkeztetest meg nem lehet leszurni. De nekem mar igy is nagyon bejon a Sacred2, hidd el, hogy az is visz majd mindent, mint Kamaz az utkeresztezodesben.

#448 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 12. 23:40

Idézet: Romoto - Dátum: 2007. jún. 12., kedd - 23:16

komolyan mondom ilyen szarozásokat amiket te emlegetsz eddig senkitől sem hallottam a tq kapcsán :)

Es akkor meg nem is fikaztam!  :) De komolyan. Kerdezd csak meg a tobbi forumtarsat, hogy milyen az, amikor en fikazok valamit..  :o Eddig a Titan Quest kapcsan csak feltettem par joindulatu kerdest.  :)

#449 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 13. 00:27

Idézet: Romoto - Dátum: 2007. jún. 13., szerda - 0:16

5   3 nehézségi szinten tolhatod végig a gamét, egy  act 40-60 óra, 4 act ból áll a game és ez 3 nehézségi szinten tolható amit végig is kell vinni mindhármon, ha normális karibuild et akarsz

Naja, meg ha találkozni akarsz néhány süti főboss-szal, amiket alapszinten be se ad, csak epicen és legendaryn  ;)

#450 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 13. 08:51

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. jún. 12., kedd - 23:25

A Sacred2-ot egyelore hagyjuk, mar az elodje is uti a Titan Quest-et. Ha azon meg csiszolnak, akkor a 2008-as ev hack n slash RPG-je lehet. Egyebkent a Sacred is az volt, csak a 2004-es eve.. tobbek kozott ezert is vettem meg eredetiben, mert megerdemlik a fejlesztok. A Sacred2-bol meg osszesen van vagy 1-2 trailer eddig, meg egy-egy 20 masodperces hang nelkuli in-game video a karikrol, es annyi; ergo ebbol sok kovetkeztetest meg nem lehet leszurni. De nekem mar igy is nagyon bejon a Sacred2, hidd el, hogy az is visz majd mindent, mint Kamaz az utkeresztezodesben.

Nem akartam reagálni, de talán mégis, ha előhozakodtál vele ..., ha a fikázásaidban kb. ennyi a realítás és a fantázia, mint hogy mantrázod hogy üti..., meg csak úgy szimplán jobb... és amúgy is hagyjuk..... és csak higgyem el..., meg ez a Kamaz sztori (ami egy másik fórumból nagyon ismerős :) )..., miközben nincs semmi érved, akkor elég fárasztó  vitapartner lehetsz a hsz. mennyiséged alapján és őszinte részvétem az emlegetett fórumtársak felé  :)
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#451 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 13. 12:39

Idézet: Romoto - Dátum: 2007. jún. 13., szerda - 8:51

Nem akartam reagálni, de talán mégis, ha előhozakodtál vele ..., ha a fikázásaidban kb. ennyi a realítás és a fantázia, mint hogy mantrázod hogy üti..., meg csak úgy szimplán jobb... és amúgy is hagyjuk..... és csak higgyem el..., meg ez a Kamaz sztori (ami egy másik fórumból nagyon ismerős :) )..., miközben nincs semmi érved, akkor elég fárasztó  vitapartner lehetsz a hsz. mennyiséged alapján és őszinte részvétem az emlegetett fórumtársak felé  :)

Koszonom a valaszod. Lehet, hogy te szerinted en a jatekot ``fikaztam``, de te meg engem ``fikazol``, ugyhogy leallithatnad magad, mert a flame-et nem szeretjuk ezen a forumon. Szerinted mi lehetne vita-alap egy meg meg sem jelent jateknal? A Sacred-rol legalabb leirtam, hogy mi tetszik benne, es szerintem miert jobb. Ezek szerinted, mik, ha nem tenyek. A Sacred2-rol pedig bocs, hogy nem tudok meg nyilatkozni, ugyanis nem jelent meg meg, ha nem tunt volna fel neked.. Egyedul a trailereket lattam, a kis videokat, es vegigneztem a karaktereket, ellenfelek art-jait, es olvasgattam a wolfs lairt.

#452 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 13. 13:35

Na akkor összehasonlítok. Előre megjegyzem szubjektív a véleményem, így ne vegye senki személyes sértésnek ha nem ért egyet  ;)
Sacred vs Titan Quest
Mindekettő játék járt már a gépemen, így jól ismerem őket.
A Sacredben a nagy és kötetlen terület tetszik, gyakorlatilag oda megyek ahova éppen kedvem tartja. Így a szabadság élménye elég nagy. Ez erős pozitívum. A választható karakterek mennyisége is kielégítő, és valljuk be sok féle módon lehet őket fejleszteni. A felszerelések is elég változatosak, a socket-ek is igen nagy mozgásteret kínálnak.
Vegyük a Titan Quest-et. Grafiai téren többet nyújt szvsz. Mondjuk ez is izlés kéredése. A városok szépen kidolgozottak és a karakterek is. A terület viszonylag kötött, vagyis rögzítettebb a mozgásterünk mint a Sacred-ben. Sajnos nem lehet csak úgy portyázni, a területeket relatív hamar meg lehet ismerni, és sajnos unni. A kiegészítőhöz még sajnos nem volt szerencsém. A karaktereket az ötletesen meghatározott skill rendszernek hála igen jól lehet variálni. Apróbb hátrány, hogy a különböző kasztok külsőben nem térnek el. A különbség csak abban van, hogy vagy férfi vagy nő a karakter. Bár láttam jó kis modokat, ahol csináltak néhány igen jó skin-t.
A fegyverek és felszerelések választéka mindkettőben kielégítően nagy, itt nincs probléma.
A TQ-ban és a Sacredben is hamar telepakolja az ember a táskáját. Lehet az bármekkora  :Đ

Míg a Sacred a különböző fokozatok során gyakorlatilag ugyanazt az élményt ellenfeleket nyújtja, a Titan Quest-ben apróbb különbségeket találunk. Amik egy kicsit feldobják az újrajátszást.

Összesítve, a 2 játék hasonló értékeket mutat fel. Nálam a Sacred kicsit tovább élt, ennek egyetlen oka van. A haverral sokat játszottunk közösen, hamachi-n keresztül. Szabadabban tudtunk portyázni, nem volt úgy megkötve a kezünk, mint a másik játékban. Ha akartunk sárkányt vadásztunk, Mondjuk nem mellékesen az a tény is hozzájárul, hogy stabilabb volt a Sacred, a TQ valamiért a host-oló játékosnak iszonyatos lagot produkált, vagy kidobálta az embert.
A lényeg a lényegben, nekem még mindíg a Diablo az isten. A Sacred otthon single-ben talán kissé nagyobb élményt nyújt a szabad barangolás miatt.

Szerkesztette: phsihodad 2007. 06. 13. 13:44 -kor

"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."

"We will stand and fight... and die!"

Blogom

#453 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 13. 14:04

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. jún. 13., szerda - 12:39

Koszonom a valaszod. Lehet, hogy te szerinted en a jatekot ``fikaztam``, de te meg engem ``fikazol``, ugyhogy leallithatnad magad, mert a flame-et nem szeretjuk ezen a forumon. Szerinted mi lehetne vita-alap egy meg meg sem jelent jateknal? A Sacred-rol legalabb leirtam, hogy mi tetszik benne, es szerintem miert jobb. Ezek szerinted, mik, ha nem tenyek. A Sacred2-rol pedig bocs, hogy nem tudok meg nyilatkozni, ugyanis nem jelent meg meg, ha nem tunt volna fel neked.. Egyedul a trailereket lattam, a kis videokat, es vegigneztem a karaktereket, ellenfelek art-jait, es olvasgattam a wolfs lairt.

Nem akarom túlragozni, de azon állításaid amikben kijelented hogy valami szar és nem teszed hozzá, hogy szubjektíve, és hozzá legalább valamilyen magyarázatot is (a sacred ről csak annyit mondtál, hozzá képest szar a TQ, arra nem emléxem hogy az okait részletezted volna, mint ahogy ilyesmiket mások, fentebb normálisan kifejtettek), az enyhén szólva irritáló....a többiről már leírtam a véleményem, nincs mit hozzátenni...és a flame-t tényleg nem szeressük :)

#454 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 13. 15:08

Idézet: phsihodad - Dátum: 2007. jún. 13., szerda - 13:35

Na akkor összehasonlítok. Előre megjegyzem szubjektív a véleményem, így ne vegye senki személyes sértésnek ha nem ért egyet  ;)
Sacred vs Titan Quest
Mindekettő játék járt már a gépemen, így jól ismerem őket.
A Sacredben a nagy és kötetlen terület tetszik, gyakorlatilag oda megyek ahova éppen kedvem tartja. Így a szabadság élménye elég nagy. Ez erős pozitívum. A választható karakterek mennyisége is kielégítő, és valljuk be sok féle módon lehet őket fejleszteni. A felszerelések is elég változatosak, a socket-ek is igen nagy mozgásteret kínálnak.
Vegyük a Titan Quest-et. Grafiai téren többet nyújt szvsz. Mondjuk ez is izlés kéredése. A városok szépen kidolgozottak és a karakterek is. A terület viszonylag kötött, vagyis rögzítettebb a mozgásterünk mint a Sacred-ben. Sajnos nem lehet csak úgy portyázni, a területeket relatív hamar meg lehet ismerni, és sajnos unni. A kiegészítőhöz még sajnos nem volt szerencsém. A karaktereket az ötletesen meghatározott skill rendszernek hála igen jól lehet variálni. Apróbb hátrány, hogy a különböző kasztok külsőben nem térnek el. A különbség csak abban van, hogy vagy férfi vagy nő a karakter. Bár láttam jó kis modokat, ahol csináltak néhány igen jó skin-t.
A fegyverek és felszerelések választéka mindkettőben kielégítően nagy, itt nincs probléma.
A TQ-ban és a Sacredben is hamar telepakolja az ember a táskáját. Lehet az bármekkora  :Đ

Míg a Sacred a különböző fokozatok során gyakorlatilag ugyanazt az élményt ellenfeleket nyújtja, a Titan Quest-ben apróbb különbségeket találunk. Amik egy kicsit feldobják az újrajátszást.

Összesítve, a 2 játék hasonló értékeket mutat fel. Nálam a Sacred kicsit tovább élt, ennek egyetlen oka van. A haverral sokat játszottunk közösen, hamachi-n keresztül. Szabadabban tudtunk portyázni, nem volt úgy megkötve a kezünk, mint a másik játékban. Ha akartunk sárkányt vadásztunk, Mondjuk nem mellékesen az a tény is hozzájárul, hogy stabilabb volt a Sacred, a TQ valamiért a host-oló játékosnak iszonyatos lagot produkált, vagy kidobálta az embert.
A lényeg a lényegben, nekem még mindíg a Diablo az isten. A Sacred otthon single-ben talán kissé nagyobb élményt nyújt a szabad barangolás miatt.

Ha nem gond hozzáfűznék én is néhány gondolatot.

A mapok mindkét esetben fixek, nem random generáltak, tehát ebből a szempontból tök egyforma kötöttségű mindkettő, ha meglenne a kiegje a játéknak, ami a leghosszabb és legváltozatosabb pálya, megváltozna szerintem a véleményed erről és ha végigtolod az egész gamét kedvedre portyázhatsz bárhol, bármilyen várostól, bármilyen szinten...
A választható karakterek sokkal diferenciáltabbak a TQ-ban, ez annyira egyértelmű, hogy nem is részletezem miért,  erre ott a TitanCalc
Az hogy a kasztok nem különülnek el nem látok semmi kivetnivalót, mert ez a sztori egy görög mitológián alapul, amiben tök koherens a cucc, a hordott tárgyak ellenben nagyon szépen látszanak és az aurák, spellek is, ami bőven elegendő a változatossághoz, ha valaki nem a tehéntarka kontrasztokat szereti, ja és a mob oknál ugyanez a helyzet ami elég rendhagyó ebben a műfajban, pl ha egy mob kifekszik azt a cuccot dobja amit látsz rajta, tehát nem hullik ki egy varju mob ból egy kétkezes bárd, mint azt láthattuk a többi gammában, ami nem keveset javít az infantilis indexen...
A TQ multihoz pedig csak annyit, hogy csak rá kell nézni a magyar fan site ra és  kapásból kapsz pár tucat hamás szobaszámot.
A dio-hoz meg szerintem felesleges hasonlítgatni, mert akkoriban az elsők között indított ebben a műfajban és az akkori vákuumban könnyű volt ráflesselni és emiatt meghatározó élményt nyújtott, mai fejjel már nem lelkesedik az ember úgy eleve, pláne hogy tök ratyi a grafikája a mostani gammákhoz képest,  tehát ez kb. a nosztalgia kategória...

Szerkesztette: Romoto 2007. 06. 13. 15:10 -kor

#455 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 13. 15:14

Idézet: Romoto - Dátum: 2007. jún. 13., szerda - 15:04

Nem akarom túlragozni, de azon állításaid amikben kijelented hogy valami szar és nem teszed hozzá, hogy szubjektíve, és hozzá legalább valamilyen magyarázatot is (a sacred ről csak annyit mondtál, hozzá képest szar a TQ, arra nem emléxem hogy az okait részletezted volna, mint ahogy ilyesmiket mások, fentebb normálisan kifejtettek), az enyhén szólva irritáló....a többiről már leírtam a véleményem, nincs mit hozzátenni...és a flame-t tényleg nem szeressük :)

:offtopic:
1. Sztem olyan, hogy objektívitás egy játék tetszését vagy nem tetszését vitatóan nem létezik ergo mindig az ember a saját véleményét mondja.
2. Senki nem köteles senkinek magyarázatot adni, hogy ez vagy az miért szar, vagy miért tetszik jobban mint a másik. Nem mindegy, hogy elmondja-e a tényeket vagy nem? Ha szerinte szar, akkor ő max nem játszik vele, és nem köteles elmondani, hogy miért nem.
3. Itt a fórumon az emberek többsége a már megjelent játékokról csak azután alkot véleményt, hogy kipróbálta, látatlanban nem kezd el "okoskodni".
Kép

Xfire profil

LordRolee

#456 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 13. 15:31

Idézet: lordrolee - Dátum: 2007. jún. 13., szerda - 15:14

:offtopic:
1. Sztem olyan, hogy objektívitás egy játék tetszését vagy nem tetszését vitatóan nem létezik ergo mindig az ember a saját véleményét mondja.
2. Senki nem köteles senkinek magyarázatot adni, hogy ez vagy az miért szar, vagy miért tetszik jobban mint a másik. Nem mindegy, hogy elmondja-e a tényeket vagy nem? Ha szerinte szar, akkor ő max nem játszik vele, és nem köteles elmondani, hogy miért nem.
3. Itt a fórumon az emberek többsége a már megjelent játékokról csak azután alkot véleményt, hogy kipróbálta, látatlanban nem kezd el "okoskodni".

1. 2. Én pl. útálom a sims -t, mégsem írok be a topic jukba, hogy leszarozzam azt...(pláne ok nélkül)...

3. A dió+kieg gamét originnal toltam anno kb 2-3 évig , a Sacred el ugyanez ahelyzet csak nem originnal, a TQ 1 éve van fenn a gépemen és Kiegje kb ez év elejétől....ennyit az "okoskodásról"

Szerkesztette: Romoto 2007. 06. 13. 15:31 -kor

#457 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 13. 15:46

Idézet: Romoto - Dátum: 2007. jún. 13., szerda - 16:31

1. 2. Én pl. útálom a sims -t, mégsem írok be a topic jukba, hogy leszarozzam azt...(pláne ok nélkül)...

Ezt nevezik egyéni "szoc.promlem"-nek :rolleyes: lordrolee-vel értek minden pontban egyet. Egyébként nekem is a Sacred tetszik jobban, de a TQ-el is eljátszogattam.

Szerkesztette: Csokis 2007. 06. 13. 15:47 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#458 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 13. 16:05

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. jún. 13., szerda - 15:46

Ezt nevezik egyéni "szoc.promlem"-nek :rolleyes: lordrolee-vel értek minden pontban egyet. Egyébként nekem is a Sacred tetszik jobban, de a TQ-el is eljátszogattam.

Klassz, szerintem nyissatok egy új fórumot: "Sacred vs Titan Quest" névvel és hozzá "Gyertek szarozni a másik kedvenc gammáját", alcímmel.... :D

#459 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 13. 16:11

Idézet: Romoto - Dátum: 2007. jún. 13., szerda - 17:05

Klassz, szerintem nyissatok egy új fórumot: "Sacred vs Titan Quest" névvel és hozzá "Gyertek szarozni a másik kedvenc gammáját", alcímmel.... :D

Úgy látom, erre csak neked lenne igényed. :think: Végülis mindenki magából indul ki. :) A másik, hogy én abszolút nem szaroztam a TQ-et, nem tudom ezt miből szűrted le. :D TQ is nagyszerű játék. ;)

Szerkesztette: Csokis 2007. 06. 13. 16:11 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#460 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 13. 16:23

Folytatom az értelmes vitát, elvégre ez a fórum lényege. Nem a flame-elés. Azt felejtsük el.

A map-ok tényleg fixek, csak a TQ-ban az az egyetlen gond, hogy sokkal szűkösebbek. A Sacredban sokkal kötetlenebb a mozgástér.
A titan-ban tényleg azt szerettem, hogy ha láttam egy dög kezében egy érdekes fegyvert, akkor azt nem kizárt hogy el is dobta. Ilyet tényleg nem láttam még előtte sehol. A kasztokban tényleg nagy a választék, de akkor egy picit erőltessék meg magukat a 2. részben és több ember forma közül lehessen választani. A sacredben több az alap kaszt, sok irányba lehet fejleszteni őket, itt mindkettő kellően változatos.

Ami a kérdés (végre on topic is legyünk) mekkora  a kiegészítő? Kb mennyi idő bejárni? Ergo ad e annyi plusszt, hogy fél év után újra elővegyem a játékot
"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."

"We will stand and fight... and die!"

Blogom

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25