HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest hack'n Slash RPG

#461 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 13. 16:25

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. jún. 13., szerda - 16:11

Úgy látom, erre csak neked lenne igényed. :think: Végülis mindenki magából indul ki. :) A másik, hogy én abszolút nem szaroztam a TQ-et, nem tudom ezt miből szűrted le. :D TQ is nagyszerű játék. ;)

Kinek mi az igénye kapcsán, az kiderült abból a pár korábbi hozzászólásomból asszem...Ne vedd magadra, de azzal mondjuk egyetértessz, hogy tartalmasabb dolgokat is be lehet írni egy fórumba egy játék kapcsán, hogy :nekem teccik, nekem meg nem teccik...?
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#462 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 13. 16:29

Idézet: phsihodad - Dátum: 2007. jún. 13., szerda - 16:23

Folytatom az értelmes vitát, elvégre ez a fórum lényege. Nem a flame-elés. Azt felejtsük el.

A map-ok tényleg fixek, csak a TQ-ban az az egyetlen gond, hogy sokkal szűkösebbek. A Sacredban sokkal kötetlenebb a mozgástér.
A titan-ban tényleg azt szerettem, hogy ha láttam egy dög kezében egy érdekes fegyvert, akkor azt nem kizárt hogy el is dobta. Ilyet tényleg nem láttam még előtte sehol. A kasztokban tényleg nagy a választék, de akkor egy picit erőltessék meg magukat a 2. részben és több ember forma közül lehessen választani. A sacredben több az alap kaszt, sok irányba lehet fejleszteni őket, itt mindkettő kellően változatos.

Ami a kérdés (végre on topic is legyünk) mekkora  a kiegészítő? Kb mennyi idő bejárni? Ergo ad e annyi plusszt, hogy fél év után újra elővegyem a játékot

Itt a link, link, link, bocsi , de ezek nálam sokkal részletesebben közlik a tudnivalót :)
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#463 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 13. 16:32

Nem tehentarka kontrasztrol van itt szo, de azert lehessen latni, hogy a karakter melyik kaszthoz tartozik, kicsoda-micsoda, es kulonuljon el a tobbitol kulsore is, mint a Sacred-ban. Ott ezt baromi jol megcsinaltak, szamomra az az etalon. Valoszinuleg ez is hozzajatszik, hogy most viszem vegig sacc per kb hetedjere az alap Sacred-et. Tehat minden kulso utal a kasztra, a kulsot valtoztatjak a felszerelesi targyak, gyuruk, stb., az aurat, ami korulveszi, szinten befolyasoljak a sarga vagy zold (unique item) cuccok, es az amuletek, gyuruk is. A fegyverek valtozatosak a Sacred-ben, es a fire, magic, poison spell-es fegyvertol fugg, hogy pirosas, kekes-lilas, vagy eppen zoldes aura veszi korul a fegyvert. Szoval en ennel jobban osszerakott dolgot meg nem lattam. A masik, ami miatt szeretem a Sacred-et, es szerintem jobb, hogy neverending game-e alakitottak azzal, hogy a vege utan folytathatova tettek a magas szintu karival, es igy a karid a vegtelensegig fejlesztheto (ha tovabbviszed a mystdale-braverock-mystdale-es befejezes utan). Ami szinten nagyon kiranly, hogy barmikor exportalhato a kari, ami egy new mission alkalmaval barmikor visszahivhato / importalhato, es folytathato a te sajat magad altal megepitett kariddal a Sacred. Az Underworldrol mar nem is beszelve, hogy a karaktered egy klikkel importalhato a kiegeszitobe, es jatszhatod azzal, nem kell ujat inditani elolrol ujra. Nagyon tetszik meg, hogy bar a terulet nagy, es szabadon bejarhato!!!, ahogy elottem is mondtak (egy celt soxor tobbfelekeppen is megkozelithetsz), sok, jo ponton elhelyezett teleport van, amik ha nem vagy mazo, akkor megkonnyitik az eletedet. Legalabbis az enyemet. Szinten jo pont, hogy van multiplayer, ami stabil connect-el rendelkezik. Nagyjabol ennyi, remelem kielegitettem Romoto forumtars kereset is.  :respect:  :up: Ja, es peace, en sem bantasbol irtam, amit irtam!  :respect:

#464 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 13. 17:00

Látom itt a helyzet változatlan, amikor elkezdtem a játékot akkor is csak az earth mastery volt megcsinálva  :Đ
"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."

"We will stand and fight... and die!"

Blogom

#465 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 13. 17:04

Idézet: Romoto - Dátum: 2007. jún. 13., szerda - 17:25

Kinek mi az igénye kapcsán, az kiderült abból a pár korábbi hozzászólásomból asszem...Ne vedd magadra, de azzal mondjuk egyetértessz, hogy tartalmasabb dolgokat is be lehet írni egy fórumba egy játék kapcsán, hogy :nekem teccik, nekem meg nem teccik...?

Természetesen. ;) De én azt is elfogadom, ha valaki (csak) azért ír be, mert nem tetszik neki (vagy nyersebben fogalmazva sz@r, fos, stb.) az adott játék (attól függetlenül, hogy nekem tetszik-e vagy sem, maga a program). Demokrácia van. Addig nincs is baj szerintem, amíg csak a játékkal van ilyen véleménnyel.

Szerkesztette: Csokis 2007. 06. 13. 17:06 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#466 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 13. 19:49

Teszteltem most a Titan Quest sebesseget a laptopomon, AMD Turion64 2.0 GHz + 1.5 GB DDR2/667 RAM + ATi Radeon Xpress 1100-on:

800x600, minden low-on, AF OFF: varosban 7-8-9 FPS, varoson kivul, csata kozben kb. 12-13-14 FPS, varoson kivul, keves ellenfel eseteben es nem csata kozben 15-16-17-18-19 FPS, tehat a jatszhatosag also hataran mozog nalam.

1280x800 nativ felbontasnal, minden high, AF OFF: varosban 3-4-5 FPS, varoson kivul, csata kozben: 3-4 FPS, varoson kivul keves ellenfelnel es nem harc kozben olyan 5-6-7-8 FPS, tehat gy meg gyakorlatilag jatszhatatlan.

Azt nem ertem, hogy ha mar eljutott az Iron Lore az 1.30-as patch-ig is, akkor miert nem volt kepes legalabb picit is optimalizalni a grafikan? Nagyon ugy tunik, hogy nem is akar, az akarat legaprobb szikraja nem latszik. Mar az is eleg lenne, hogyha az options menuben a shadow es a reflection mezohoz a high, a medium, es a low melle raknanak egy off-ot is, es akkor az en laptopomon is szaladna a game. Egyszeruen nem ertem...

#467 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 13. 22:25

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. jún. 13., szerda - 19:49

Teszteltem most a Titan Quest sebesseget a laptopomon, AMD Turion64 2.0 GHz + 1.5 GB DDR2/667 RAM + ATi Radeon Xpress 1100-on:

800x600, minden low-on, AF OFF: varosban 7-8-9 FPS, varoson kivul, csata kozben kb. 12-13-14 FPS, varoson kivul, keves ellenfel eseteben es nem csata kozben 15-16-17-18-19 FPS, tehat a jatszhatosag also hataran mozog nalam.

1280x800 nativ felbontasnal, minden high, AF OFF: varosban 3-4-5 FPS, varoson kivul, csata kozben: 3-4 FPS, varoson kivul keves ellenfelnel es nem harc kozben olyan 5-6-7-8 FPS, tehat gy meg gyakorlatilag jatszhatatlan.

Azt nem ertem, hogy ha mar eljutott az Iron Lore az 1.30-as patch-ig is, akkor miert nem volt kepes legalabb picit is optimalizalni a grafikan? Nagyon ugy tunik, hogy nem is akar, az akarat legaprobb szikraja nem latszik. Mar az is eleg lenne, hogyha az options menuben a shadow es a reflection mezohoz a high, a medium, es a low melle raknanak egy off-ot is, es akkor az en laptopomon is szaladna a game. Egyszeruen nem ertem...

Én sem a hecc kedvéért regeltem be ide, és ha egy-két dologban nem is értek egyet  pl. a Sacred-TQ összehasonlításodban, respektálom  :respect:  némi szóképpel élve, hogy nem hagytad belefulladni a vitát a személyeskedés mocsarába  :) 
Laptoppal tolták páran akiknek nem volt vele különösebb problémájuk, pl. a Prohardweren (TQ fórum) egy Ityam nevű srác, esetleg kukkants át és kérdezz rá, hátha tud segíteni vagy legalábbis elmondja milyen konfiggal ment neki  :)

#468 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 13. 22:35

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. jún. 13., szerda - 17:04

Természetesen. ;) De én azt is elfogadom, ha valaki (csak) azért ír be, mert nem tetszik neki (vagy nyersebben fogalmazva sz@r, fos, stb.) az adott játék (attól függetlenül, hogy nekem tetszik-e vagy sem, maga a program). Demokrácia van. Addig nincs is baj szerintem, amíg csak a játékkal van ilyen véleménnyel.

Hát te tudod, de nem vagyok vele egyedül, ha azt mondom hogy az olyanokért akik csak ezért írnak be egy fórumba, hogy leszarozzanak valamit, nemigazán lelkesednek azok, akik értelmesen próbálnak a témához viszonyulni, legalább is más fórumokban ezt tapasztaltam  :)  a demokrácia meg asszem úgy működik, hogy mindent szabad ami megengedett...

Szerkesztette: Romoto 2007. 06. 13. 22:36 -kor

#469 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 13. 22:48

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. jún. 13., szerda - 16:32

Nem tehentarka kontrasztrol van itt szo, de azert lehessen latni, hogy a karakter melyik kaszthoz tartozik, kicsoda-micsoda, es kulonuljon el a tobbitol kulsore is, mint a Sacred-ban. Ott ezt baromi jol megcsinaltak, szamomra az az etalon. Valoszinuleg ez is hozzajatszik, hogy most viszem vegig sacc per kb hetedjere az alap Sacred-et. Tehat minden kulso utal a kasztra, a kulsot valtoztatjak a felszerelesi targyak, gyuruk, stb., az aurat, ami korulveszi, szinten befolyasoljak a sarga vagy zold (unique item) cuccok, es az amuletek, gyuruk is. A fegyverek valtozatosak a Sacred-ben, es a fire, magic, poison spell-es fegyvertol fugg, hogy pirosas, kekes-lilas, vagy eppen zoldes aura veszi korul a fegyvert. Szoval en ennel jobban osszerakott dolgot meg nem lattam. A masik, ami miatt szeretem a Sacred-et, es szerintem jobb, hogy neverending game-e alakitottak azzal, hogy a vege utan folytathatova tettek a magas szintu karival, es igy a karid a vegtelensegig fejlesztheto (ha tovabbviszed a mystdale-braverock-mystdale-es befejezes utan). Ami szinten nagyon kiranly, hogy barmikor exportalhato a kari, ami egy new mission alkalmaval barmikor visszahivhato / importalhato, es folytathato a te sajat magad altal megepitett kariddal a Sacred. Az Underworldrol mar nem is beszelve, hogy a karaktered egy klikkel importalhato a kiegeszitobe, es jatszhatod azzal, nem kell ujat inditani elolrol ujra. Nagyon tetszik meg, hogy bar a terulet nagy, es szabadon bejarhato!!!, ahogy elottem is mondtak (egy celt soxor tobbfelekeppen is megkozelithetsz), sok, jo ponton elhelyezett teleport van, amik ha nem vagy mazo, akkor megkonnyitik az eletedet. Legalabbis az enyemet. Szinten jo pont, hogy van multiplayer, ami stabil connect-el rendelkezik. Nagyjabol ennyi, remelem kielegitettem Romoto forumtars kereset is.  :respect:  :up: Ja, es peace, en sem bantasbol irtam, amit irtam!  :respect:

Mivel a TQ és az Immortal Throne nekem originban van meg, sosem volt gondom a multi kapcsán, pedig hamán is toltam jó soxor, az igaz hogy hostolni ritkán szoktam, nekem kb 3-4 főnél kezd szarakodni a gamma, de nagyon gyakran connecteltem be 6 nak is a multiban és semmi probléma vele. :)

#470 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 13. 22:56

Idézet: phsihodad - Dátum: 2007. jún. 13., szerda - 16:23

Folytatom az értelmes vitát, elvégre ez a fórum lényege. Nem a flame-elés. Azt felejtsük el.

A map-ok tényleg fixek, csak a TQ-ban az az egyetlen gond, hogy sokkal szűkösebbek. A Sacredban sokkal kötetlenebb a mozgástér.
A titan-ban tényleg azt szerettem, hogy ha láttam egy dög kezében egy érdekes fegyvert, akkor azt nem kizárt hogy el is dobta. Ilyet tényleg nem láttam még előtte sehol. A kasztokban tényleg nagy a választék, de akkor egy picit erőltessék meg magukat a 2. részben és több ember forma közül lehessen választani. A sacredben több az alap kaszt, sok irányba lehet fejleszteni őket, itt mindkettő kellően változatos.

Ami a kérdés (végre on topic is legyünk) mekkora  a kiegészítő? Kb mennyi idő bejárni? Ergo ad e annyi plusszt, hogy fél év után újra elővegyem a játékot

Elfelejtettem közben arra válaszolni, hogy ha az a gond hogy uncsi az alap kari, viszonylag sok mod orvosolja ezt, Itt megtalálható mindez... :)

#471 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 13. 23:13

Idézet: Romoto - Dátum: 2007. jún. 13., szerda - 23:35

Hát te tudod, de nem vagyok vele egyedül, ha azt mondom hogy az olyanokért akik csak ezért írnak be egy fórumba, hogy leszarozzanak valamit, nemigazán lelkesednek azok, akik értelmesen próbálnak a témához viszonyulni, legalább is más fórumokban ezt tapasztaltam  :)  a demokrácia meg asszem úgy működik, hogy mindent szabad ami megengedett...

Ez is megengedett, mivel szabályzatba nem ütközik. :) Az más kérdés, hogy illik vagy sem.
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#472 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 13. 23:25

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. jún. 13., szerda - 23:13

Ez is megengedett, mivel szabályzatba nem ütközik. :) Az más kérdés, hogy illik vagy sem.

A "megengedett" et értelmezheted morális gátnak is... :)

Szerkesztette: Romoto 2007. 06. 13. 23:26 -kor

#473 Felhasználó inaktív   Major_S 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 14. 07:51

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. jún. 13., szerda - 20:49

miért nem 640x480-ban próbálod? szerintem pont meglenne az a +8-10 fps ami a játszhatósághoz kellene

Amúgy én is most kezdtem el játszani TQ-el és tetszik bár azért nem egy évtized játéka  :Đ ami vicces hogy millió dolog visszaköszön a d2 és w3-ból ami egyrészről jó mert ügye ha jótól veszünk kölcsön abból rossz nem lehet csak kicsit sok az utánérzés.. (pl weaponswitch, hárpiák egyben  ctrl+c/v a warcraftból vagy a teknősök is ugyan úgy köpködik a sziklaszerűségeket meg a murlock utánzatok/macskanők és még sok-sok stb. )
"I hear voices in my head... They council me... They understand... THEY TALK TO ME."
http://MarineCorpS.try.hu

#474 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 14. 08:11

Idézet: Romoto - Dátum: 2007. jún. 13., szerda - 23:35

:offtopic:
A demokrácia az azt jelenti, hogy mindent szabad ami a másiknak nem árt. Legalábbis ha jól emlékszem ködös történelmi tanulmányaimból. Ha csak azt lehetne ami megengedett akkor az már diktatúra.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#475 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 14. 08:30

Pontosabban mindent szabad, ami nem tilos  :Đ
"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."

"We will stand and fight... and die!"

Blogom

#476 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 14. 08:44

Idézet: phsihodad - Dátum: 2007. jún. 14., csütörtök - 8:30

Pontosabban mindent szabad, ami nem tilos  :Đ

Tökéletesen egyetértek, amúgy is csak egy fikció..., azt ne mondja nekem senki, hogy az demokrácia ha 4 évente 4 másodpercig hagyják gyakorolni (de előtte jól beetetnek) és a köztes időben mindenkinek kuss...  :)

Szerkesztette: Romoto 2007. 06. 14. 08:46 -kor

#477 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 14. 08:51

Idézet: lordrolee - Dátum: 2007. jún. 14., csütörtök - 8:11

A demokrácia az azt jelenti, hogy mindent szabad ami a másiknak nem árt. Legalábbis ha jól emlékszem ködös történelmi tanulmányaimból. Ha csak azt lehetne ami megengedett akkor az már diktatúra.

Francokat, a megengedett foglalja magába kb. a 10 parancsolattól kezdve az alkotmányon át a törvényekig bezárólag az összes játékszabályt, ami kicsit több mint a másiknak nem árt kategória  :)

Szerkesztette: Romoto 2007. 06. 14. 08:53 -kor

#478 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 14. 09:46

en vagyok az az ityam nevu srac a prohardverrol. van egy problemaja a 640x480 nah hogy nem lehet latni hogy mikor toltodott fel egy skill, es ez elegge idegesito. igy jaccok mondjuk vele,de nem a legjobb.mondjuk inkabb a sebessege zavar, mint hogy nem tudom hogy allnak a skillek.a kiegeszitoben levo palyak mar 640x480 ban is majdnemhogycsak jacchatatlanok.nagyon be vannak lassulva.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#479 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 14. 16:35

Idézet: SATAN - Dátum: 2007. jún. 14., csütörtök - 9:46

en vagyok az az ityam nevu srac a prohardverrol. van egy problemaja a 640x480 nah hogy nem lehet latni hogy mikor toltodott fel egy skill, es ez elegge idegesito. igy jaccok mondjuk vele,de nem a legjobb.mondjuk inkabb a sebessege zavar, mint hogy nem tudom hogy allnak a skillek.a kiegeszitoben levo palyak mar 640x480 ban is majdnemhogycsak jacchatatlanok.nagyon be vannak lassulva.

Én meg a Flash ugyanonnan , üdv  :D, nemigen panaszkodtál a laptopos verzióval, ezért ajánlottalak be, de ezek szerint hiába  :)

#480 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 14. 18:58

Idézet: Romoto - Dátum: 2007. jún. 14., csütörtök - 9:51

Francokat, a megengedett foglalja magába kb. a 10 parancsolattól kezdve az alkotmányon át a törvényekig bezárólag az összes játékszabályt, ami kicsit több mint a másiknak nem árt kategória  :)

Öhöm. Az ókori görögök még csak hírből sem ismerték a 10 parancsolatot. És tudtommal ők alkalmazták először a "demokráciát". És az akkor kontextusban az nem a megengedést jelentette hanem ami a másiknak nem árt. A mai jelentése már lehet hogy elmozdult ebbe az irányba, de az igazi, akkori jelentése az az amit én mondtam. No offense, persze mindkettőnknek igaza van, a tied egy modernebb verziója az ógörög athéni demokráciának.
Kép

Xfire profil

LordRolee

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26