Nem tehentarka kontrasztrol van itt szo, de azert lehessen latni, hogy a karakter melyik kaszthoz tartozik, kicsoda-micsoda, es kulonuljon el a tobbitol kulsore is, mint a Sacred-ban. Ott ezt baromi jol megcsinaltak, szamomra az az etalon. Valoszinuleg ez is hozzajatszik, hogy most viszem vegig sacc per kb hetedjere az alap Sacred-et. Tehat minden kulso utal a kasztra, a kulsot valtoztatjak a felszerelesi targyak, gyuruk, stb., az aurat, ami korulveszi, szinten befolyasoljak a sarga vagy zold (unique item) cuccok, es az amuletek, gyuruk is. A fegyverek valtozatosak a Sacred-ben, es a fire, magic, poison spell-es fegyvertol fugg, hogy pirosas, kekes-lilas, vagy eppen zoldes aura veszi korul a fegyvert. Szoval en ennel jobban osszerakott dolgot meg nem lattam. A masik, ami miatt szeretem a Sacred-et, es szerintem jobb, hogy neverending game-e alakitottak azzal, hogy a vege utan folytathatova tettek a magas szintu karival, es igy a karid a vegtelensegig fejlesztheto (ha tovabbviszed a mystdale-braverock-mystdale-es befejezes utan). Ami szinten nagyon kiranly, hogy barmikor exportalhato a kari, ami egy new mission alkalmaval barmikor visszahivhato / importalhato, es folytathato a te sajat magad altal megepitett kariddal a Sacred. Az Underworldrol mar nem is beszelve, hogy a karaktered egy klikkel importalhato a kiegeszitobe, es jatszhatod azzal, nem kell ujat inditani elolrol ujra. Nagyon tetszik meg, hogy bar a terulet nagy, es szabadon bejarhato!!!, ahogy elottem is mondtak (egy celt soxor tobbfelekeppen is megkozelithetsz), sok, jo ponton elhelyezett teleport van, amik ha nem vagy mazo, akkor megkonnyitik az eletedet. Legalabbis az enyemet. Szinten jo pont, hogy van multiplayer, ami stabil connect-el rendelkezik. Nagyjabol ennyi, remelem kielegitettem Romoto forumtars kereset is.

Ja, es peace, en sem bantasbol irtam, amit irtam!