HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest hack'n Slash RPG

#481 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 14. 20:21

Idézet: lordrolee - Dátum: 2007. jún. 14., csütörtök - 18:58

:offtopic:

Öhöm. Az ókori görögök még csak hírből sem ismerték a 10 parancsolatot. És tudtommal ők alkalmazták először a "demokráciát". És az akkor kontextusban az nem a megengedést jelentette hanem ami a másiknak nem árt. A mai jelentése már lehet hogy elmozdult ebbe az irányba, de az igazi, akkori jelentése az az amit én mondtam. No offense, persze mindkettőnknek igaza van, a tied egy modernebb verziója az ógörög athéni demokráciának.

Nem volt szándékomban visszanyúlni az ókorig, elvégre a kontextus ( mármint a jelen idő, a kommunikációban ) szerintem tényleg nem árt, ha megvan,  a korábbi 4 sec. es hsz. em is kb. a kontextus...

Szerkesztette: Romoto 2007. 06. 14. 20:32 -kor

Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#482 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 14. 21:00

Idézet: lordrolee - Dátum: 2007. jún. 14., csütörtök - 18:58

:offtopic:

Öhöm. Az ókori görögök még csak hírből sem ismerték a 10 parancsolatot. És tudtommal ők alkalmazták először a "demokráciát". És az akkor kontextusban az nem a megengedést jelentette hanem ami a másiknak nem árt. A mai jelentése már lehet hogy elmozdult ebbe az irányba, de az igazi, akkori jelentése az az amit én mondtam. No offense, persze mindkettőnknek igaza van, a tied egy modernebb verziója az ógörög athéni demokráciának.

"A demokrácia elsö jól ismert gyakorlata és a demokrácia szó az ógörög δημοκρατία (demokratia) szóból származik, jelentése az emberek uralma. A szó töve a δημος (démosz) nép szó, a κρατειν (kratein) jelentése uralkodni, a ία (ia) pedig egy képző. Ez nem jelenti azt, hogy az antik Athént megelőzően ne léteztek volna kisebb emberi csoportok, amelyek demokráciában éltek. Modern kutatások megerösitik ezt a nézetet, és nagyon valoszinű, hogy a gyüjtögető, vadászó korszakban az emberiség egy jó része demokratikusan kormányozta önmagát."
és ez csak egy szimpla kopizás eredménye, ha már mindenáron szőrözünk a témában.... :)

Szerkesztette: Romoto 2007. 06. 14. 21:01 -kor

Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#483 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 14. 23:42

De hogy a témával kapcsolatban kérdezzek. Tegnap kezdtem el játszani  ezt a játékot, és bevallom eddig nemigazán érdekeltek az ilyesfajta játékok, de ez megfogott. Egy dolog viszont roppantul zavar. Az inventory mérete. Lehet azt valahogyan bővíteni vmi kiegészítő megvásárlásával?
Kép

Xfire profil

LordRolee

#484 Felhasználó inaktív   Apaf3j 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 15. 05:59

Idézet: lordrolee - Dátum: 2007. jún. 14., csütörtök - 23:42

De hogy a témával kapcsolatban kérdezzek. Tegnap kezdtem el játszani  ezt a játékot, és bevallom eddig nemigazán érdekeltek az ilyesfajta játékok, de ez megfogott. Egy dolog viszont roppantul zavar. Az inventory mérete. Lehet azt valahogyan bővíteni vmi kiegészítő megvásárlásával?

A játék során három olyan küldetés van, amelyek jutalma egy-egy plusz zsák (ezek a normál inv-nél valamivel kisebbek és attól jobbra lesznek láthatók). Ha nagyon zavar a helyhiány, kereshetsz olyan modot, ami a potion-ok-at nem csak ötösével, hanem korlátlanul engedi felhalmozni egy helyen.
Never attempt to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig. (Lazarus Long)

#485 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 15. 07:30

Azt lehet tudni, hogy hol van az első ilyen küldetés?
Köszi az infót.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#486 Felhasználó inaktív   Apaf3j 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 15. 09:03

Idézet: lordrolee - Dátum: 2007. jún. 15., péntek - 7:30

Köszi az infót.

Uh... ööö... izé... :)

Szerintem minden Act-ben van egy, de hogy hol, arra sajnos nem emlékszem
Never attempt to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig. (Lazarus Long)

#487 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 15. 09:16

Köszi az infót.

Ez ügyben ajánlom a walkthrough ját a gammának, tessék az Alap és a Kieg linkjei  :)

#488 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 15. 09:24

Idézet: lordrolee - Dátum: 2007. jún. 14., csütörtök - 23:42

Van egy TQVault nevü progi link, ami nem csít, csak egy tároló, ami lehetőséget nyújt a szinte korlátlan cucctárolásra. A gamma programfiléjébe kell kitömöríteni és onnan indítani. Mielőtt valaki pampogna megjegyzem ez olyan, mint multiban a trade gomb, és a karavános pali...  Van benne egy tároló indító opció, amiben a karik cuccait át tudod pakolni a tárolóba vagy odaadhatod egy másik karidnak, és egy game indító opció ami nyílván elindítja a játékot... :) 
Vault nélkül ezt a játékot nem is érdemes játszani, pláne ha több karit is akarsz a későbbiekben...
Ja karavános palinál a z inventory d némi zseton fejében növelhető.

Szerkesztette: Romoto 2007. 06. 15. 09:36 -kor

#489 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 15. 09:46

Köszi az infót.

Ha nem menne:
Megarában
"5 - Timon
Timon is the oligarch of Megara. When you inform him that you’ll need an offering for the Oracle of Delphi, he’ll tell you to acquire a branch from the sacred olive tree, which is located to the north. Talking to Timon will also net you your first inventory bag."

#490 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 15. 12:59

Azért kérdeztem csak, hogy hol van az első ilyen, hogy nehogy "elmenjek mellette". De akkor ezek szerint még nem járok ott. Most hagytam el Spártát.
Mondjuk eddig úgy csináltam, ha betelt az inventory, akkor teleport, aztán a kereskedőnek elpasszoltam minden olyat ami nem kell :D.

Szerkesztette: lordrolee 2007. 06. 15. 13:00 -kor

Kép

Xfire profil

LordRolee

#491 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 15. 13:09

Idézet: lordrolee - Dátum: 2007. jún. 15., péntek - 12:59

Azért kérdeztem csak, hogy hol van az első ilyen, hogy nehogy "elmenjek mellette". De akkor ezek szerint még nem járok ott. Most hagytam el Spártát.
Mondjuk eddig úgy csináltam, ha betelt az inventory, akkor teleport, aztán a kereskedőnek elpasszoltam minden olyat ami nem kell :D.

Csak a zöldektől felfelé érdemes gyüjtögetni, némelyik zöld cucc relic elve simán felér a lilákkal is , meg egy két non level req. es fegyó sem árt ha van, a következő normalos karid pl. kaphat egy epic es fegyót, simán végighentelheted vele a pályát, vagy epices kari legendes-t...stb

#492 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 15. 13:26

Ennyire még nem mélyedtem bele. 8-as szintű karim van, szal itt még nem találtam olyan hűdenagy cumókat.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#493 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 16. 11:16

Ami nekem nagyon zavaro a Sacred utan, hogy nincs olyan gomb a HUD-on (legalabbis en eddig nem talaltam), ami egyszerre felveszi, ugymond begyujti az elhullott targyakat. Ott meg allitani is lehet menuben, hogy ennel a gombnal miket gyujtson be: mindent, csak aranyat, csak extra cuccokat, stb. TQ-ban van ilyen? A masik, hogy az ALT gomb lenyomva tartasakakor nem minden targyat mutat, van, amikor ott van a targy a foldon elhullva, es nem mutatja.  :eek:  :think:  :confused: Miert? Mi alapjan szelektal? Meg mintha mindig mashogy mukodne az ALT (elhullott item-ek mutatasa) gomb. Vagy van erre masik is? Mi a helyzet ilyen teren?

#494 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 16. 11:17

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. jún. 16., szombat - 12:16

Ami nekem nagyon zavaro a Sacred utan, hogy nincs olyan gomb a HUD-on (legalabbis en eddig nem talaltam), ami egyszerre felveszi, ugymond begyujti az elhullott targyakat. Ott meg allitani is lehet menuben, hogy ennel a gombnal miket gyujtson be: mindent, csak aranyat, csak extra cuccokat, stb. TQ-ban van ilyen? A masik, hogy az ALT gomb lenyomva tartasakakor nem minden targyat mutat, van, amikor ott van a targy a foldon elhullva, es nem mutatja.  :eek:  :think:  :confused: Miert? Mi alapjan szelektal? Meg mintha mindig mashogy mukodne az ALT (elhullott item-ek mutatasa) gomb. Vagy van erre masik is? Mi a helyzet ilyen teren?

Jobb lenne, ha megnéznéd a billentyű konfigot, ugyanis ha jól emléxem akkor minden kérdésedre van megoldás.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#495 Felhasználó inaktív   Major_S 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 16. 12:32

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. jún. 16., szombat - 12:16

Ami nekem nagyon zavaro a Sacred utan, hogy nincs olyan gomb.... masik is? Mi a helyzet ilyen teren?

Nekem az a bajom hogy még így is sokszor felvesz a karakter olyan cuccot amit nem akarok  ;)
Mellesleg amit nem mutat azok az alap cuccok amik tényleg csak a szemét funkcióját tölik be na meg legalább nincs az mint más játékokban hogy kivered a kardot a szörny kezéből és nem tudod felvenni.. itt fel tudod venni de csak akkor érdemes ha legalább mágikus. :Đ
Mellesleg én maximum a zöld-kék cuccokat szoktam felvenni a legtöbb sárgát meg se nézem nemhogy a fehér-szürkét... fölösleges a sok pénz, úgy is csak potikra költesz.
"I hear voices in my head... They council me... They understand... THEY TALK TO ME."
http://MarineCorpS.try.hu

#496 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 16. 14:38

Idézet: Major_S - Dátum: 2007. jún. 16., szombat - 13:32

Nekem az a bajom hogy még így is sokszor felvesz a karakter olyan cuccot amit nem akarok  ;)
Mellesleg amit nem mutat azok az alap cuccok amik tényleg csak a szemét funkcióját tölik be na meg legalább nincs az mint más játékokban hogy kivered a kardot a szörny kezéből és nem tudod felvenni.. itt fel tudod venni de csak akkor érdemes ha legalább mágikus. :Đ
Mellesleg én maximum a zöld-kék cuccokat szoktam felvenni a legtöbb sárgát meg se nézem nemhogy a fehér-szürkét... fölösleges a sok pénz, úgy is csak potikra költesz.

Hmm, van egy-két sárga cucc, ami megtuningolva, akármelyik zöldet/kéket/lilát leveri :) Legalábbis anno a karimon volt 2-3 sárga cucc ötvenakárhányadik szinten is.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#497 Felhasználó inaktív   Major_S 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 16. 15:26

Idézet: Valdy - Dátum: 2007. jún. 16., szombat - 15:38

Hmm, van egy-két sárga cucc, ami megtuningolva, akármelyik zöldet/kéket/lilát leveri :) Legalábbis anno a karimon volt 2-3 sárga cucc ötvenakárhányadik szinten is.

"legtöbb sárgát"  sokról már most a neve alapján látom hogy micsoda pedig még kb 10 órát se játszottam vele  :Đ de azért írtam, hogy a sárga 98%-a is szemét akkor miért akarja valaki a fehér-szürke szemetet is felszedni  :p
"I hear voices in my head... They council me... They understand... THEY TALK TO ME."
http://MarineCorpS.try.hu

#498 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 16. 21:41

Ti jobban benne vagytok ebben a jatekban, ugyhogy lehet, hogy valamelyikotok tudja a valaszt:
Neten nezegettem olyan programot, amivel ki lehet nyerni a zenet a jatekbol, de nem talaltam semmi hasznalhatot. A Dragon UnPacker ugyan kiszedi a zeneket az .arc fajlbol, de abban mintha nem lenne sem az intro, sem a jatek normal zeneje.
Valakinek sikerult, vagy nem foglalkoztatok ilyesmivel?
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#499 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 16. 22:00

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2007. jún. 16., szombat - 21:41

Ti jobban benne vagytok ebben a jatekban, ugyhogy lehet, hogy valamelyikotok tudja a valaszt:
Neten nezegettem olyan programot, amivel ki lehet nyerni a zenet a jatekbol, de nem talaltam semmi hasznalhatot. A Dragon UnPacker ugyan kiszedi a zeneket az .arc fajlbol, de abban mintha nem lenne sem az intro, sem a jatek normal zeneje.
Valakinek sikerult, vagy nem foglalkoztatok ilyesmivel?

Megoldottam. Sztornozom a kerdest  :) .
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#500 Felhasználó inaktív   [Iron] 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 17. 09:25

Beh, de utálom mikor nem találni a készítő oldalán normális infot a patchekről. Most 1.30 a legújabb vagy az 1.15 (igen, tudom hogy az 1.30>1.15, de elég eltérő infokat olvastam neten, pl. ami a kiadási dátumokat illeti)? Alap TQ, nincs kieg.

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.