Titan Quest hack'n Slash RPG
Elküldve: 2007. 06. 17. 10:05
szerintem az 1.30-as. a kieggel együtt jött ki, azóta meg nem volt új patch.
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.
Elküldve: 2007. 06. 17. 10:11
Idézet: [Iron
,2007. jún. 17., vasárnap - 9:25] Beh, de utálom mikor nem találni a készítő oldalán normális infot a patchekről. Most 1.30 a legújabb vagy az 1.15 (igen, tudom hogy az 1.30>1.15, de elég eltérő infokat olvastam neten, pl. ami a kiadási dátumokat illeti)? Alap TQ, nincs kieg.
Nezz fel a 3DGamers honlapjara, ott van minden patch szepen lebontva meg info is rola eleg. Pill nezek neked pontos linket.
Link:
http://www.3dgamers....uest/downloads/
1.30 a legujabb de elotte fel kell tenni az 1.20-at ugyebar. EDIT: Jol van na, megsem kell feltenni
Nezz fel erre az oldalra, ha gondjaid vannak, en mindig ide jovok ha patchek erdekelnek.
Szerkesztette: N.M.I. 2007. 06. 17. 10:23 -kor
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2007. 06. 17. 10:17
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2007. jún. 17., vasárnap - 11:11
Nezz fel a 3DGamers honlapjara, ott van minden patch szepen lebontva meg info is rola eleg. Pill nezek neked pontos linket.
Link:
1.30 a legujabb de elotte fel kell tenni az 1.20-at ugyebar. Nezz fel erre az oldalra, ha gondjaid vannak, en mindig ide jovok ha patchek erdekelnek.
Link:
1.30 a legujabb de elotte fel kell tenni az 1.20-at ugyebar. Nezz fel erre az oldalra, ha gondjaid vannak, en mindig ide jovok ha patchek erdekelnek.
Nem kell feltenni.
Van 1.01 (ugye ez az alapjáték verziószáma) ->1.30r2 (ugyanis 2x adták ki a 1.3-at) patch is:
http://dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=eng&sy...30r2.zip&ref=ps
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2007. 06. 17. 10:21
Ja, igazad van. Hulye vagyok megint, ott szurja ki a szememet a 3DGamers-ben, hogy 1.01->1.30r2 standalone patch. Nem igazan tudok koncentralni munka mellett, meglatszik (az a jo, hogy ez a munka rovasara megy majd foleg).
EDIT: Megint elneztem, most az alap verzioszamot... Na jo ebbol eleg, most megyek vissza dolgozni
EDIT: Megint elneztem, most az alap verzioszamot... Na jo ebbol eleg, most megyek vissza dolgozni
Szerkesztette: N.M.I. 2007. 06. 17. 10:29 -kor
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2007. 06. 17. 10:25
Az alap játékhoz az 1.20 volt a legutolsó patch viszont a kieg telepítésekor felpakolja az 1.30-ast
A fegyók közül a legjobbak a betrayer-es cuccok megrelicelve amik így life leech, energy leech vagy damage converted to health stb. tulajdonságaikkal kenterbe verik a lila fegyvereket. Persze vannak kivételek amik természetesen karakter függők pl. Thorny maul, ami a +43-45% pierce damage-vel azt hiszem talán az egyik legbrutálisabb egy közelharci karinak.(pl. spellbinder, bone charmer)
Mellé ha sikerül beszerezni egy appolo's will gyűrűt, akkor nem nagyon lesz gond legenden sem.
A fegyók közül a legjobbak a betrayer-es cuccok megrelicelve amik így life leech, energy leech vagy damage converted to health stb. tulajdonságaikkal kenterbe verik a lila fegyvereket. Persze vannak kivételek amik természetesen karakter függők pl. Thorny maul, ami a +43-45% pierce damage-vel azt hiszem talán az egyik legbrutálisabb egy közelharci karinak.(pl. spellbinder, bone charmer)
Mellé ha sikerül beszerezni egy appolo's will gyűrűt, akkor nem nagyon lesz gond legenden sem.
Elküldve: 2007. 06. 17. 20:25
Idézet: [Iron] - Dátum: 2007. jún. 17., vasárnap - 9:25
Beh, de utálom mikor nem találni a készítő oldalán normális infot a patchekről. Most 1.30 a legújabb vagy az 1.15 (igen, tudom hogy az 1.30>1.15, de elég eltérő infokat olvastam neten, pl. ami a kiadási dátumokat illeti)? Alap TQ, nincs kieg.
1.30
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP
Elküldve: 2007. 06. 17. 20:35
Idézet: SZaB - Dátum: 2007. jún. 17., vasárnap - 10:25
Az alap játékhoz az 1.20 volt a legutolsó patch viszont a kieg telepítésekor felpakolja az 1.30-ast
Ez szab78 lessz asszem
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP
Elküldve: 2007. 06. 17. 20:40
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. jún. 6., szerda - 14:24
Nem is neztem eddig, hogy jott ki ujabb, azt hittem, hogy az alap Titan Quest-hez 1.20 a legfrissebb.
Tehat akinek szinten ujdonsag:
Titan Quest patch 1.30: http://www.gameborde...0Quest%20patch/
This is the full patch for Titan Quest and it updates the game from version 1.01 to the new version 1.30. Changes: - Fixed a bug where screen shake would occur across all players in a multiplayer game when it was caused by one player - Fixed a bug where Merchants dialog would not play in some localized languages - Fixed vitality damage resist so it shows properly in the UI - Fixed a bug where disabling the day/night cycle did not work in a multiplayer game - Fixed a crash bug where projectiles would travel outside the rendered gameplay space - Fixed a crash bug where the physics engine could attempt to access objects after they had been removed from the world - Fixed a crash bug where the game could possibly attempt to update the location of a character that had already died - Fixed a crash bug affecting defective monster patrol points - Fixed a crash bug involving target leading with projectiles - Made code adjustments in preparation for Titan Quest Immortal Throne expansion including version compatibility and MOD compatibility - Fixed virtual memory test to allow for machines with more than 4 gigs of virtual memory.
Raadasul ez a standalone 1.0x-rol 1.30-ra FULL patch, tehat nem kell hozza 1.20, meg 1.xx, es csak 10MB. Mint olvashatjatok, millio bugfix, javitas van benne, erdemes feltenni!
Tehat akinek szinten ujdonsag:
Titan Quest patch 1.30: http://www.gameborde...0Quest%20patch/
This is the full patch for Titan Quest and it updates the game from version 1.01 to the new version 1.30. Changes: - Fixed a bug where screen shake would occur across all players in a multiplayer game when it was caused by one player - Fixed a bug where Merchants dialog would not play in some localized languages - Fixed vitality damage resist so it shows properly in the UI - Fixed a bug where disabling the day/night cycle did not work in a multiplayer game - Fixed a crash bug where projectiles would travel outside the rendered gameplay space - Fixed a crash bug where the physics engine could attempt to access objects after they had been removed from the world - Fixed a crash bug where the game could possibly attempt to update the location of a character that had already died - Fixed a crash bug affecting defective monster patrol points - Fixed a crash bug involving target leading with projectiles - Made code adjustments in preparation for Titan Quest Immortal Throne expansion including version compatibility and MOD compatibility - Fixed virtual memory test to allow for machines with more than 4 gigs of virtual memory.
Raadasul ez a standalone 1.0x-rol 1.30-ra FULL patch, tehat nem kell hozza 1.20, meg 1.xx, es csak 10MB. Mint olvashatjatok, millio bugfix, javitas van benne, erdemes feltenni!
Khm.
Elküldve: 2007. 07. 07. 14:12
Na, most telepul az uj laptopomra a Titan Quest. Azert kicsit masabb lesz full graph-on jatszani!
Majd lovok screenshotokat.
Majd lovok screenshotokat.
Elküldve: 2007. 07. 07. 14:48
1280x800-ban, minden high-on, szurokkel 30-35-40 FPS-el fut:

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Elküldve: 2007. 07. 07. 15:48
Itt az lvl3 Warrior-om (Warfare):

Es sajnos elhamarkodottan szoltam, sajna ezzel a brutal laptoppal sem fut tul jol, bar jobban fut, mint a regivel. Olyan FPS zuhanasok vannak, hogy van, amikor 20 ala megy!!!
Csak tudnam, hogy mitol..

Es sajnos elhamarkodottan szoltam, sajna ezzel a brutal laptoppal sem fut tul jol, bar jobban fut, mint a regivel. Olyan FPS zuhanasok vannak, hogy van, amikor 20 ala megy!!!
Elküldve: 2007. 07. 07. 18:16
Mitol van az, hogy egy darabig megy 30-40 FPS-el, es egy ido utan ugy belassul, hogy az nem igaz, rendesen akad?! Mar lattam, hogy masnak is volt ilyen problemaja vele, de mi okozza? Es mi a megoldasa?
A configom: C2D 2x 2GHz + 2GB DDR2 RAM + Gef 8600M GT
Elküldve: 2007. 07. 07. 20:37
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. júl. 7., szombat - 19:16
Mitol van az, hogy egy darabig megy 30-40 FPS-el, es egy ido utan ugy belassul, hogy az nem igaz, rendesen akad?! Mar lattam, hogy masnak is volt ilyen problemaja vele, de mi okozza? Es mi a megoldasa?
optionsbe texture detail medium, majd egyből vissza high-ba. Utána egy darabig megint jó lesz
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2007. 07. 07. 20:42
egyszerűen bugos az engine. mondjuk kiegészítőben picit javították, de ott is lenne még mit foltozni.
kezdődik a bepeTQblog?
kezdődik a bepeTQblog?
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.
Elküldve: 2007. 07. 07. 21:52
Nekem is elkezd neha ugralni de aztan gyorsan osszeszedi magat. Ize... marmint a TQ-ra gondolok :Đ ...
Egyebkent eleg szomoru ez az en konfigomon, tehat ne a laptopod hibaztasd, bepe
De ha gondolok, kuldok egy benchmark pontszamot, hogy lasd, hanySZOR jobban szerepel az alig 2-300 fonttal dragabb desktopom :Đ Hu de g3c vagyok
Egyebkent eleg szomoru ez az en konfigomon, tehat ne a laptopod hibaztasd, bepe
De ha gondolok, kuldok egy benchmark pontszamot, hogy lasd, hanySZOR jobban szerepel az alig 2-300 fonttal dragabb desktopom :Đ Hu de g3c vagyok
Elküldve: 2007. 07. 07. 22:27
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2007. júl. 7., szombat - 21:52

Hat jah..
Egyebkent itt az lvl5-os Warfare/Warrior-om:

Megtanittattam vele a Dual Wieldinget is mar. Par dolog meg nem tiszta, ez a TQ is egy cseppet osszetett game. A Legend is az lesz, meg a Sacred2 is, es utalok minden game-ben mindent a 0-rol megtanulni, mert termeszetesen mindegyikben mashogy van minden.
Szerkesztette: bepe_79 2007. 07. 07. 22:28 -kor
Elküldve: 2007. 07. 07. 23:01
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. júl. 7., szombat - 22:27
Megtanittattam vele a Dual Wieldinget is mar. Par dolog meg nem tiszta, ez a TQ is egy cseppet osszetett game. A Legend is az lesz, meg a Sacred2 is, es utalok minden game-ben mindent a 0-rol megtanulni, mert termeszetesen mindegyikben mashogy van minden.
Nem osszetett ez szerintem, az ilyen hack and slash azert nem vesz, gyorsan belejossz majd te is. Meg kerdezni is szabad, itt vagyunk.
A Dual Wielding tenyleg jo, foleg, ha a felette levo cuccokat is megnyomod kicsit (egyszerre tobb ellent tudsz megutni stb) mert alapbol eleg kevesszer hozza be.
Ez a "mindent 0-rol kell megtanulni" dolog mar nekem sem igen jon be, nincs annyi idom/motivaciom/fanatizmusom egy jatekra manapsag. Ezert jok az FPS-ek pl, meg a regebbei jatekok ujra-vegignyomasa
Elküldve: 2007. 07. 09. 23:33
Itt a meg mindig lvl5-os Warrior-om, csak kicsit felturbozva a maga szintjen:

Megtalaltam a megfelelo gombokat, a z es az alt mutatja meg a foldon elhullott targyakat. Olyan gombot nem talaltam, ami egyszerre fel is veszi oket, mint a Sacred-ban, de utana rajottem, hogy itt olyan sok targy hullik ki az ellenekbol es olyan kicsi meg a backpack-em, hogy nem is lenne sok ertelme. A szintlepes nagyon nyogvenyelosen megy, mar elo-Spartaban vagyok, de meg mindig lvl5 vagyok mar nem tudom miota. A tulajdonsagokra adott +2 pontokkal sem fogok sokra menni, igy soha egyetlen jo cuccot sem fogok tudni viselni..

Megtalaltam a megfelelo gombokat, a z es az alt mutatja meg a foldon elhullott targyakat. Olyan gombot nem talaltam, ami egyszerre fel is veszi oket, mint a Sacred-ban, de utana rajottem, hogy itt olyan sok targy hullik ki az ellenekbol es olyan kicsi meg a backpack-em, hogy nem is lenne sok ertelme. A szintlepes nagyon nyogvenyelosen megy, mar elo-Spartaban vagyok, de meg mindig lvl5 vagyok mar nem tudom miota. A tulajdonsagokra adott +2 pontokkal sem fogok sokra menni, igy soha egyetlen jo cuccot sem fogok tudni viselni..
Elküldve: 2007. 07. 10. 00:34
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. júl. 9., hétfő - 23:33
Itt a meg mindig lvl5-os Warrior-om, csak kicsit felturbozva a maga szintjen:

Van némi értelme, mert mint a szent tehenednél :Đ , itt is pénzre váltható a cucc (sárgától fölfelé érdemes), az meg később jól jön, ha venni kell potikat, meg esetleg valami zöld cuccot az árusnál, amúgy a használj Vaultot és akkor lessz bőven hely, a Gamebanshee-n megtalálod, meg érdemes lenne a kieget is fölraknod, kicsivel jobban optimlizált és egy csomó plusszt ad a játékhoz...különben nem vágom mit sápítozol, hiszen még tök az elején vagy ahol relatíve hamar megy a szintlépés, kb sacred szinten
Szerkesztette: Romoto 2007. 07. 10. 00:40 -kor
Elküldve: 2007. 07. 10. 11:03
És kerüld a halált, mert mindig xp-t von le ha meghalsz

Súgó
A téma zárva.