HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest hack'n Slash RPG

#781 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 08. 20:29

Itt van az lvl27-es Conqueror-om:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

324-es Armor, 361-es Strength, kozel 2000-es Health, 49-50%-os Block, Stun es Vitality Res., es jo kis Ichtian weapon.  :cool:

#782 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 13:18

Nah, sok minden nem valtozott, de mar tul vagyok a nagy falon is:

Kép

Hat mit mondjak.. Lehetne izgalmasabb es erdekfeszitobb is ez a 3. vilag, mert mar kezdem unni.  :rolleyes:  :D Remelem, hogy a legkozelebb megjeleno hack `n slash RPG, a Legend: Hand of God, az izgalmasabb lesz, es fog ujdonsagokat felmutatni. Egyebkent nem tudom, kinek a mania beirni az osszes hack n slash topikba, hogy minden jovobeni hack n slash az Diablo klon, de mar az is kezd unalmas lenni. Sem a Sacred 2 nem Diablo klon, sem a Legend nem az, es a tobbi sem. A Diablo III lesz az.  :Đ De most komolyan..  :omg:
Ha igy neznenk, akkor minden FPS meg Wolfenstein 3D klon lenne (vagy RTCW klon), es minden RTS meg Warcraft vagy Starcraft vagy Age of Empires: Rise of Rome klon.  :o  :smoker:

#783 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 15:13

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. aug. 9., csütörtök - 13:18

Nah, sok minden nem valtozott, de mar tul vagyok a nagy falon is:

Hat mit mondjak.. Lehetne izgalmasabb es erdekfeszitobb is ez a 3. vilag, mert mar kezdem unni.  :rolleyes:  :D Remelem, hogy a legkozelebb megjeleno hack `n slash RPG, a Legend: Hand of God, az izgalmasabb lesz, es fog ujdonsagokat felmutatni. Egyebkent nem tudom, kinek a mania beirni az osszes hack n slash topikba, hogy minden jovobeni hack n slash az Diablo klon, de mar az is kezd unalmas lenni. Sem a Sacred 2 nem Diablo klon, sem a Legend nem az, es a tobbi sem. A Diablo III lesz az.  :Đ De most komolyan..  :omg:
Ha igy neznenk, akkor minden FPS meg Wolfenstein 3D klon lenne (vagy RTCW klon), es minden RTS meg Warcraft vagy Starcraft vagy Age of Empires: Rise of Rome klon.  :o  :smoker:

Gyanítom, hogy ha a TQ már uncsi (pedig még végig sem vitted az első karit), a többi is az lessz  :D (a sacredet sokkal hamarabb úntam meg, mint a tq-t, mert sokkal lehangolóbb volt a graf és a hent), a Hand of God nem nagy szám, csak egy rakás csilivili,  ellenben az Avencast:Rise of the Mage nagyon ütősnek ígérkezik  :Đ... Meg ki nem szarja le a sok kocka dióst, különben valszeg azok kockulnak rá, akik fika gépeken kénytelenek gámázni és más úgy sem futna rajtuk  :Đ

Szerkesztette: Romoto 2007. 08. 09. 15:14 -kor

Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#784 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 15:38

Idézet: Romoto - Dátum: 2007. aug. 9., csütörtök - 16:13

Gyanítom, hogy ha a TQ már uncsi (pedig még végig sem vitted az első karit), a többi is az lessz  :D (a sacredet sokkal hamarabb úntam meg, mint a tq-t, mert sokkal lehangolóbb volt a graf és a hent), a Hand of God nem nagy szám, csak egy rakás csilivili,  ellenben az Avencast:Rise of the Mage nagyon ütősnek ígérkezik  :Đ... Meg ki nem szarja le a sok kocka dióst, különben valszeg azok kockulnak rá, akik fika gépeken kénytelenek gámázni és más úgy sem futna rajtuk  :Đ

A legend nem lehet rossz, bár az utobbi shotok nem győztek meg. Avencast egy vicc így eslő látásra.
Jó mondjuk az én véleményen nem mérvadó, jobban szeretem a sima rpg-ket, ezért is lesz jó nekem (remélem) a witcher és az nwn2 kieg ősszel :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#785 Felhasználó inaktív   rulla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 17:33

up :)
The blood of martyrs is the seed of the Imperium.

#786 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 18:10

Idézet: Valdy - Dátum: 2007. aug. 9., csütörtök - 15:38

A legend nem lehet rossz, bár az utobbi shotok nem győztek meg. Avencast egy vicc így eslő látásra.
Jó mondjuk az én véleményen nem mérvadó, jobban szeretem a sima rpg-ket, ezért is lesz jó nekem (remélem) a witcher és az nwn2 kieg ősszel :)

Ja az Avenast nekem is gagyinak tűnt a screenshotok alapján, de az ingame videó nem olyan rossz, asszem a játszhatóság ottvan, full 3d és elég pörgős...a witcher hiába jó ha nincs multi, kb egyszer végigtolod azt kész. A Hand of God meg olyasmi gammának tűnik ami csak az polygonokra gyúr, de nincs benne profizmus, látszik a karin, inventoryn, hogy elég laikus a csapat...

Szerkesztette: Romoto 2007. 08. 09. 18:14 -kor

Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#787 Felhasználó inaktív   tomks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 19:03

Idézet: Romoto - Dátum: 2007. aug. 9., csütörtök - 16:13

... Meg ki nem szarja le a sok kocka dióst, különben valszeg azok kockulnak rá, akik fika gépeken kénytelenek gámázni és más úgy sem futna rajtuk  :Đ ...

Nana.

A Blizzard azért sejtett valamit, mikor a Diablot (bármelyiket) megcsinálta. A D2 az egyetlen játék ami a gépemen mindig fent van, és ha úgy esik, pár hónapig azzal játszok. És ha nem lett volna Diablo, nem játszanék most a TQ-val sem. Szóval nem bántani a diablós társadalmat. :box:  :D

Kockázásról meg szigorúan fapohárral, zöldasztalnál..  ;)

#788 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 21:02

lvl28-as lett a Conqueror-om:

Kép

Valami hatalmas nagy erdoben jarok eppen, es eddig nem nagyon tudtam kikecmeregni belole.
Es a pokok, meg azok a saskak is veszettul szivjak az eleteromet, hiaba van jo nagy armorom, meg jo kis resistance-em minden ellen.

#789 Felhasználó inaktív   tomks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 21:21

Sok-sok Hádész kill után elkezdtem epicen újra, erre kiesnek ezek:
Ring of Gaia
Griefmaker

:smoker:

#790 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 21:37

Idézet: tomks - Dátum: 2007. aug. 9., csütörtök - 22:21

Sok-sok Hádész kill után elkezdtem epicen újra, erre kiesnek ezek:
Ring of Gaia
Griefmaker

:smoker:

A kard sütinek tünik :) bár kétlem hogy felvenné a versenyt a sárga bunkómmal :D
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#791 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 21:40

Idézet: tomks - Dátum: 2007. aug. 9., csütörtök - 19:03

Nana.

A Blizzard azért sejtett valamit, mikor a Diablot (bármelyiket) megcsinálta. A D2 az egyetlen játék ami a gépemen mindig fent van, és ha úgy esik, pár hónapig azzal játszok. És ha nem lett volna Diablo, nem játszanék most a TQ-val sem. Szóval nem bántani a diablós társadalmat. :box:  :D

Kockázásról meg szigorúan fapohárral, zöldasztalnál..  ;)

Na ja, nem bántom, ezért nem írkálok a topic jukba  :Đ meg különben is kiráz a hideg  (a "diós társadalom"-tól) ha beleolvasok egy diós topic ba vagy a fan site jukba... :Đ  , én is toltam sokat anno, jó volt , szép volt de rég elkopott a cucc.  :)

#792 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 21:44

Idézet: Romoto - Dátum: 2007. aug. 9., csütörtök - 21:40

Na ja, nem bántom, ezért nem írkálok a topic jukba  :Đ meg különben is kiráz a hideg  (a "diós társadalom"-tól) ha beleolvasok egy diós topic ba vagy a fan site jukba... :Đ  , én is toltam sokat anno, jó volt , szép volt de rég elkopott a cucc.  :)

Van par game, ami soha nem kopik el. Kozejuk tartozik a Diablo, a Starcraft es a World of Warcraft.

#793 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 22:07

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. aug. 9., csütörtök - 21:44

Van par game, ami soha nem kopik el. Kozejuk tartozik a Diablo, a Starcraft es a World of Warcraft.

Hát én szívesen meghagyom ezek élvezetét másnak  :Đ  (az első kettő megvolt anno, a harmadik meg nekem kezdettől fogva túl blőd, így eleve hanyagoltam  :Đ ), elvégre mindenki azzal üti agyon az idejét amivel akarja és aki szeret nosztalgiázni,  tegye  azt  :D

#794 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 22:32

Visszakanyarodva a Titan Quest-hez, most valami Chang `An Farmland-nal jarok:

Kép

Csinalom rendesen a mellek-questeket is, van, amelyik + 2 attribute points-ot, van, amelyik 3 pontot ad a mastery fakra.  :) Mennyi van meg kb. a vegeig? Hol jarhatok most kb?

#795 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 23:28

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. aug. 9., csütörtök - 23:32

Visszakanyarodva a Titan Quest-hez, most valami Chang `An Farmland-nal jarok:

Kép

Csinalom rendesen a mellek-questeket is, van, amelyik + 2 attribute points-ot, van, amelyik 3 pontot ad a mastery fakra.  :) Mennyi van meg kb. a vegeig? Hol jarhatok most kb?

hat itt most hogy lefele elindulsz akkor majd egy szep nagy kort fogsz lent tenni es visszajutsz majd a vegen changba es utana majd el tudsz menni changbol jobbra es onnan kell meg setalgatni egy kicsit meg barlangaszni es ott lesz majd egy telkin. miutan azt lecsapod utana az olympuson lesz meg egy nehany emberke es utana jon a titan. szal kb 1-masfel ora jatekido hogyha megcsinalgatod a kuldeteseket is. talan elso jatekra kicsit tobb. en kb haromnegyed ora alatt jutottam el a titanig onnan. de en elegge celtudatosan maszkalok. de mondjuk csak 1 kuldetest nem tudok hogy hol van ott a kornyeken de meg nem volt hozza turelmem.

Nekem is lenne kerdesem ha nem is hozzad hanem barki mashoz:
Most vettem eszre hogy ha varazsbottal nyomulok akkor ha a harmaslovetu varazslatnak(termion attack vagy mi a szosz) a passzivjat ha fejlesztem akkor robbano lovedeket csinal a tuzes botbol? es ha nem tuzes hanem jeges vagy villamos botot csinalok akkor is ugyanugy siman teruletre hat vagy van mas speckoja is. mert hat a leirasahoz nincs irva semmi cscak hogy gyorsabban haladnak majd a projectilek. meg a leirasban hogy kihozza a bot igazi erejet. dehat miert nem lehetett ezt rendesen leirni hogy mit csinal.

masik kerdes: van egy olyan relic amit armbandba lehet tenni es 10% esellyel ad 150(nehezebben nagyobbat) es sebzest es azt nem tudom hogy ezt mikor adja? kozelharcnal amikor csap vele akkor vagy a varazsbot lovesenel is neha hozzaad 150dmgt a loves erejehez.csak jo lenne tudni.

amugy a spirit/defense karimmal most kezdtem el a kiegeszito palyait nyomni(27 es szintu ha jol emlexem a karim). az elso 2 kuldetest csinaltam meg meg gyorsan.amugy egesz jo ez a 3 lovetu varazsbot, csak keves mindennel tudom tapolni.most aszem 375 DPS em. es ebben nincs benne hogy kozelrol 3 talalatot viszek be az enemynek.
A defense agat azt meg elegge elhanyagoltam es kezdem erezni hogy kezd az allokepessegem kicsit kicsi lenni.szal valamit ki kell talalnom hogy ne csapjanak meg tul konnyen.
tenyleg ehhez kapcsolodva megegy kerdes: ha egy olyan ralicet rakok bele egy csizmaba ami +x% armor absorbtiont ad az most cscak a labamat vedi jobban vagy az mindenre hat? es egyebkent ez az armor absorbtion az mit csinal es mennyire hasznos. pontosabban mi ellen ved?

Szerkesztette: SATAN 2007. 08. 09. 23:31 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#796 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 10. 02:34

Idézet: SATAN - Dátum: 2007. aug. 9., csütörtök - 23:28

hat itt most hogy lefele elindulsz akkor majd egy szep nagy kort fogsz lent tenni es visszajutsz majd a vegen changba es utana majd el tudsz menni changbol jobbra es onnan kell meg setalgatni egy kicsit meg barlangaszni es ott lesz majd egy telkin. miutan azt lecsapod utana az olympuson lesz meg egy nehany emberke es utana jon a titan. szal kb 1-masfel ora jatekido hogyha megcsinalgatod a kuldeteseket is. talan elso jatekra kicsit tobb. en kb haromnegyed ora alatt jutottam el a titanig onnan. de en elegge celtudatosan maszkalok. de mondjuk csak 1 kuldetest nem tudok hogy hol van ott a kornyeken de meg nem volt hozza turelmem.

Nekem is lenne kerdesem ha nem is hozzad hanem barki mashoz:
Most vettem eszre hogy ha varazsbottal nyomulok akkor ha a harmaslovetu varazslatnak(termion attack vagy mi a szosz) a passzivjat ha fejlesztem akkor robbano lovedeket csinal a tuzes botbol? es ha nem tuzes hanem jeges vagy villamos botot csinalok akkor is ugyanugy siman teruletre hat vagy van mas speckoja is. mert hat a leirasahoz nincs irva semmi cscak hogy gyorsabban haladnak majd a projectilek. meg a leirasban hogy kihozza a bot igazi erejet. dehat miert nem lehetett ezt rendesen leirni hogy mit csinal.

masik kerdes: van egy olyan relic amit armbandba lehet tenni es 10% esellyel ad 150(nehezebben nagyobbat) es sebzest es azt nem tudom hogy ezt mikor adja? kozelharcnal amikor csap vele akkor vagy a varazsbot lovesenel is neha hozzaad 150dmgt a loves erejehez.csak jo lenne tudni.

amugy a spirit/defense karimmal most kezdtem el a kiegeszito palyait nyomni(27 es szintu ha jol emlexem a karim). az elso 2 kuldetest csinaltam meg meg gyorsan.amugy egesz jo ez a 3 lovetu varazsbot, csak keves mindennel tudom tapolni.most aszem 375 DPS em. es ebben nincs benne hogy kozelrol 3 talalatot viszek be az enemynek.
A defense agat azt meg elegge elhanyagoltam es kezdem erezni hogy kezd az allokepessegem kicsit kicsi lenni.szal valamit ki kell talalnom hogy ne csapjanak meg tul konnyen.
tenyleg ehhez kapcsolodva megegy kerdes: ha egy olyan ralicet rakok bele egy csizmaba ami +x% armor absorbtiont ad az most cscak a labamat vedi jobban vagy az mindenre hat? es egyebkent ez az armor absorbtion az mit csinal es mennyire hasznos. pontosabban mi ellen ved?

A ternion elég szar let a kiegben mert legyengítették, a lényeg a leírás alatti mezőben van, elvileg a passzív gyorsítja a lövését és távolabbra tolja a hatósugarát a botodnak és nagyon szűk körben kissé durvul a damage ami bármilyen elementalhoz hozzáadódik, az alap hiába háromszoroz -20% elemental dmg mellett teszi, elég necces ha nincs hozzá +storm ,fire kaszt, azok eleve sokat adnak a bot sebzéséhez,  (a kiegben nagyon nehéz bottal írtani, régen lehetett ternionos oracle val, az volt az egyik legbikább mage kari,  itt a kiegben casterkedni kell, és azt is -100% rec el, nem véletlen, hogy a kiegben megfogyatkoztak a bottal írtó mage karik) a defender hiába ad védő, támadó aurákat (első 3 sor balról), nem emeli az intedet a statjaival és nem ad +elemental dmgt, ami nélkül gyenge lesz a karid a végén, hiába van dark covenantod. A mage karinak régen rossz hogy-ha megütik, tehát nem szabad a védelemre hagyatkozni, inkább a gyorsaságra és erős, területre ható elemental dmg ra, meg fontos a resist levevés és a lassítás, stunnolás.
Nemtom melyik relic az, lusta vok megnézni, de ha azt írja hogy 10% esély akkor az annyi, lényeg hogy fegyóból jöjjön és akkor hozzáadja.
Az armor absorbs mindeggy hol van, és a legjobb védelmet adja, ugyanis a bejövő elsődleges támadásokat mind abban a bizonyos százalékban védi-vonja le, a másodlagosak ellen nem véd.
Mindenesere a játékleírásban az armor a fizikai dmg-t védi csak és a találatok esélye külön % ban van kifejezve, mert a testpáncélra ad valami75% találati esélyt, a fej, láp, kar ra ilyen 15-25% ot (már nememléxem), itt van némi képzavar, mert elvileg akkor csak a fizikai dmg-t tudná plusszba jobban védeni-elnyelni és csizmában csak azt a 25% találatot (tehát szinte semmit :)), de az a tapasztalat, hogy a többi dmg-t is védi-elnyeli és a találati esélytől függetlenül. 

#797 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 10. 10:37

essence of the rage of ares. ez a relic neve.es tevedtem mert nem 10 hanem 15% esellyel ad 150 dmgt. ami ha tenyleg a bot sebzesehez is hozzadja akkor az egesz hasznos.
amugy majd a colossus formra fogok hagyatkozni. remelem az tud majd nekem megfelelo vedelmet adni 100 as reccel, erre jon majd ra a rallizgatas, meg dark covenantozgatas.

Kb egy ilyen skilltreet kepzeltem el mire elerek legendaryra 100 as reccel. :titancalc
illetve meg egy olyan kerdesem van hogy az adrenalin rushban ha a tetejet fejlesztem ami elmegy elvileg +50% dmg ig akkor azt nekem a varazsbotnal nem jaccik mert nekem csak ha +50% elemental dmg lenne akkor lenne erosebb a lovesem. jol gondolom hogy nem erdemes akkor arra raknom?

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1186738632.jpg

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#798 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 10. 11:02

Idézet: SATAN - Dátum: 2007. aug. 10., péntek - 10:37

essence of the rage of ares. ez a relic neve.es tevedtem mert nem 10 hanem 15% esellyel ad 150 dmgt. ami ha tenyleg a bot sebzesehez is hozzadja akkor az egesz hasznos.
amugy majd a colossus formra fogok hagyatkozni. remelem az tud majd nekem megfelelo vedelmet adni 100 as reccel, erre jon majd ra a rallizgatas, meg dark covenantozgatas.

Kb egy ilyen skilltreet kepzeltem el mire elerek legendaryra 100 as reccel. :titancalc
illetve meg egy olyan kerdesem van hogy az adrenalin rushban ha a tetejet fejlesztem ami elmegy elvileg +50% dmg ig akkor azt nekem a varazsbotnal nem jaccik mert nekem csak ha +50% elemental dmg lenne akkor lenne erosebb a lovesem. jol gondolom hogy nem erdemes akkor arra raknom?

Az adrenalin +50% dmg elementalra is érvényes, de ugye ahhoz meg kell üssenek, hogy aktiválódjon...
és kb. ez lenne a vége calc

#799 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 10. 11:49

Idézet: Romoto - Dátum: 2007. aug. 10., péntek - 12:02

Az adrenalin +50% dmg elementalra is érvényes, de ugye ahhoz meg kell üssenek, hogy aktiválódjon...
és kb. ez lenne a vége calc

hat azzal nincs gond mert eleg surun utnek meg :(
csak abban nem voltam/vagyok biztos hogy az az elemental dmgre is ad 50% ot. mert ha total dmg lenne irva akkor ok de igy nem tudom...
ezexerint minden ami ad +x% DMGt az erositi a botbol lott varazslatokat??

Szerkesztette: SATAN 2007. 08. 10. 11:58 -kor

#800 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 10. 12:28

Idézet: SATAN - Dátum: 2007. aug. 10., péntek - 11:49

hat azzal nincs gond mert eleg surun utnek meg :(
csak abban nem voltam/vagyok biztos hogy az az elemental dmgre is ad 50% ot. mert ha total dmg lenne irva akkor ok de igy nem tudom...
ezexerint minden ami ad +x% DMGt az erositi a botbol lott varazslatokat??

ami szimpla +x dmg ír azt minden fegyó, skill dmg-hoz hozzáadja 15% eséllyel és fizikai dmg-t jelent, pl a stun dmg-t nem, meg az ilyen másodlagos energy, health liche, distrupt dmg-t sem, azt ellenben a total tudja.

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.