Idézet: Joshan - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 18:32

A Flame Surge-öt én sem használom (Heat Shield-et soha nem is próbáltam, nem tetszik hogy csak tűz ellen véd), viszont a Volcanic Orb-ot annál inkább. A stun-effektje nagyon jól jön, és elég nagyot is sebez területen (Epic-en is), de ehhez ki kell maxolni nem csak az EE-t, hanem az első passzívját a Brimstone-t is. Nálam egy "csata" nagyjából úgy szokott lezajlani, hogy nyomok egy Plague injekciót a horda közepébe, majd küldök utána egy orbot. Legtöbbször hatan hétfelé esnek, a maradékot már csak kozmetikázni kell – egy-két lövés a bottal, a közelmerészkedőket meg leszedi a Ring of Flame. Ja igen, én a RoF-ot is használom, és nem érzem annyira gyengének, amilyennek állítólag lennie kéne. Nem egy atombomba, de tisztogatásra megfelel, Stone Form alatt is működik, és a sugara nagyobb mint a Briar Ward-é, tehát azzal együtt is hatásos.
Az Eruption-ra egyelőre nem sűrűn van szükségem (de akkor nagyon), és mostanában inkább a Briar Ward-dal kombinálom, a Stone Form túlságosan lekorlátoz. Ahhoz csak ritkán nyúlok, ha már nagyon forró a helyzet... pánikgombhoz rendelve. :Đ Sokszor megmentette már az életemet, amikor óvatlan voltam. Amúgy ha egyszer sikerül jó alacsony recharge-ot elérnem, valószínűleg leépítem az VO-ot, és az Eruption-t teszem jobb gombra, mivel olcsóbb, erősebb, de lassabban töltődik.
Azért vedd figyelembe, hogy nem játszottam még Legendary-n, de már most Epic ACT3 vége felé látszik, hogy az Earth mastery önmagában lófüttyött sem érne egyes mobok ellen. Pl. vannak azok a kis piros lángoló démonok (feltehetően komoly tűz-rezisztanciával), amiken a staffom mindössze 20-30-at sebez, viszont ha előtte adok nekik egy kis plague-t (susceptibiliy kimaxolva: -54% elemental resist, -54% damage resist), akkor mindjárt 600-700-ra ugrik.

Szerkesztette: peti2mtag 2008. 02. 25. 09:57 -kor