http://img514.images...leo30017rl1.jpg
Titan Quest hack'n Slash RPG
Elküldve: 2008. 02. 26. 23:20
Idézet: leo300 - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 23:12
Hat igen, enyhen szolva jobb lett!
Elküldve: 2008. 02. 26. 23:24
Lenne kerdesem:
Az lvl41 Spellbraker-emnek most 2600 koruli az armor-ja. Erdemes az armor-ra ramennem, es +x% armor-os jewellery-ket felrakni a karira, vagy nem sok ertelme van? Ami meglepo volt, hogy ez a Tartan vagy milyen set majdnem dupla annyi armort ad, mint az lvl41-42-es requirementes Conqueror `s set. Raadasul irtozatos resisteket is ad, a Conq set-el ellentetben, ugyhogy egyelore hagyom fent ezt.
Az lvl41 Spellbraker-emnek most 2600 koruli az armor-ja. Erdemes az armor-ra ramennem, es +x% armor-os jewellery-ket felrakni a karira, vagy nem sok ertelme van? Ami meglepo volt, hogy ez a Tartan vagy milyen set majdnem dupla annyi armort ad, mint az lvl41-42-es requirementes Conqueror `s set. Raadasul irtozatos resisteket is ad, a Conq set-el ellentetben, ugyhogy egyelore hagyom fent ezt.
Elküldve: 2008. 02. 27. 00:07
Idézet: olajoshal - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 22:04
Ajánlatos lenne felpeccselni legalább v1.08ra, semmi lényeges nem változik csak nem dobálna ki a játék.
én már az összes patchet próbáltam minndeggyiknél ugyanaz, a kieget sem engedi emiatt feltenni
én már az összes patchet próbáltam minndeggyiknél ugyanaz, a kieget sem engedi emiatt feltenni
Akkor tedd fel csak a kieget az felpeccseli automatikusan az alapjátékot is a legutolsó verzióra.
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter
Elküldve: 2008. 02. 27. 00:26
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 23:24
Lenne kerdesem:
Ja, armort azt ad és még mit azon kívül? Segítek: lofaxt.
Szerkesztette: vidu01 2008. 02. 27. 00:35 -kor
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter
Elküldve: 2008. 02. 27. 13:24
Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 0:26
Ja, armort azt ad és még mit azon kívül? Segítek: lofaxt.
Igen jó érzéked van kiválasztani a leggyengébb cuccokat neki. 
Az armor (nem is akarmilyen), meg a maja` max resistek, amiket ad, az szerinted semmi. Erdekes.
Nem tudom, hogy ezen felul mit kene meg varnom tole, ad majd 1500 vagy 2000 armort csak ugy, meg 60%-os resisteket, ez szerinted a semmi. Vagy mit kene meg adjon? Bonus gyanant +1000% damage-et es +1000.0 hp regen / sec-t?
Elküldve: 2008. 02. 27. 20:54
Ez az x3 mod piszok hasznos, mert sokkal több xp-t kapok, és már 3 kéket is szereztem, viszont a Gorgononkat képtelenség így kinyírni. (3 gyógyító is van mostmár köztük...) Most épp egy Briganddal megyek vault nélkül, még nem haltam meg, bár a 3 küklopsz kicsit megtáncoltatott.
Elküldve: 2008. 02. 27. 21:10
Idézet: InGmalin - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 21:54
Ez az x3 mod piszok hasznos, mert sokkal több xp-t kapok, és már 3 kéket is szereztem, viszont a Gorgononkat képtelenség így kinyírni. (3 gyógyító is van mostmár köztük...) Most épp egy Briganddal megyek vault nélkül, még nem haltam meg, bár a 3 küklopsz kicsit megtáncoltatott.
hat igen. a gorgonok(3x3 formaban) azok egy atlagos karival nem megolheto
amugy hasznalj valami jo stunolos scrollt. en az earthquaket es a sky raget nagyon szeretem. nagyobb ellenfeleknel isteni.
amugy most egyenlore meguntam megint a jatekot. az a baj hogy mar mindenfele emberket csinaltam
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet
Elküldve: 2008. 02. 27. 21:31
Idézet: SATAN - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 21:10
hat igen. a gorgonok(3x3 formaban) azok egy atlagos karival nem megolheto
full tapos vaultos cumokkal sem mindegyikkel lehet.
amugy hasznalj valami jo stunolos scrollt. en az earthquaket es a sky raget nagyon szeretem. nagyobb ellenfeleknel isteni.
amugy most egyenlore meguntam megint a jatekot. az a baj hogy mar mindenfele emberket csinaltam
Hát pedig én sima wandererrel nyírtam ki őket, ami pedig nem egy túl erős kaszt
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2008. 02. 27. 21:39
Hát ha lenne is olyan tekercs bármelyik kereskedőnél... Valdy, elárulnád, hogy nyírtad ki őket?
Elküldve: 2008. 02. 27. 21:57
Idézet: Valdy - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 22:31
Hát pedig én sima wandererrel nyírtam ki őket, ami pedig nem egy túl erős kaszt 
x3 moddal?
az szep.
InGmalin: addig ne jaccal x3mal amig azokat megolod ennyi a megoldas.
Szerkesztette: SATAN 2008. 02. 27. 21:57 -kor
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet
Elküldve: 2008. 02. 27. 22:24
Idézet: SATAN - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 21:57
x3 moddal?
az szep.
az szep.
x2-vel de azzal is 3szor annyian vannak a bossok
Sok türelemmel és futkározással sikerült
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2008. 02. 28. 02:17
Re!
http://img409.images...leo30018jk8.jpg
Azt szeretném kérdezni,hogy ez már teljsen vége,ha átteleportálok kezdem előről epicen??Azért kérdem mert 3 mellékküldetést még nem sikerült megcsinálom!Előre is köcce!
jó8!
Azt szeretném kérdezni,hogy ez már teljsen vége,ha átteleportálok kezdem előről epicen??Azért kérdem mert 3 mellékküldetést még nem sikerült megcsinálom!Előre is köcce!
jó8!
Elküldve: 2008. 02. 28. 02:32
Sziasztok! Most kezdtem a jatekot... nem hozza a diablo2 hangulatot, de boven eleg volt, hogy hajnali fel5kor alljak fel a gep elol. Ha nem kellett volna meloba menni lehet tolom tovabb.
Kerdesem az, hogy mivel meg nagyon az elejen vagyok (ippcsak elhagytam Leonidas taborat) gondoltam ha rossz kasztot valasztottam ujrakezdem. Warfare vagyok, 2 kezes fegyoval nyomulok. Elrontottam, hagyjam a francba vagy mi... szoval kezdo jatekosnak mit ajanlotok?
szerk: az inventory bovites leo300 screenshotjan hogy mukodik? Piszok keves a hely, nem artana meg par rublika. Merrefele keresgeljek?
Kerdesem az, hogy mivel meg nagyon az elejen vagyok (ippcsak elhagytam Leonidas taborat) gondoltam ha rossz kasztot valasztottam ujrakezdem. Warfare vagyok, 2 kezes fegyoval nyomulok. Elrontottam, hagyjam a francba vagy mi... szoval kezdo jatekosnak mit ajanlotok?
szerk: az inventory bovites leo300 screenshotjan hogy mukodik? Piszok keves a hely, nem artana meg par rublika. Merrefele keresgeljek?
Szerkesztette: Boba 2008. 02. 28. 02:33 -kor
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2008. 02. 28. 03:17
Idézet: Boba - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 1:32
Sziasztok! Most kezdtem a jatekot... nem hozza a diablo2 hangulatot, de boven eleg volt, hogy hajnali fel5kor alljak fel a gep elol. Ha nem kellett volna meloba menni lehet tolom tovabb.
Teljesen jó a warfare, és gyakorlatilag nem lehet "rossz" masteryt választani, legfeljebb olyat, amivel kicsit nehezebb aprítani, mint másfajta karakterrel!
Az inventory a játék során fog bővülni háromszor is, szóval csak türelem... addig meg esetleg a vault-ot érdemes használni, és abba pakolgatni jó cuccokat, amit később felhasználnál(akár másik, későbbi karaktereddel).
Szerkesztette: bega 2008. 02. 28. 03:22 -kor
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.
Elküldve: 2008. 02. 28. 03:19
Idézet: leo300 - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 1:17
jó8!
jó8!
Alighanem igen, de szvsz nem gond, majd epic-en megkeresed azokat a side quest-eket, nem hiszem, hogy érdemes lenne visszabóklászni.
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.
Elküldve: 2008. 02. 28. 09:39
Idézet: leo300 - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 2:17
Re!
jó8!
jó8!
igen, az a vége. de bármikor visszamehetsz normálra. amelyik quest normálon csak XP-t ad, azt végülis felesleges megcsinálni ha már epicen jársz, de amelyik valami egyéb bónuszt (skill és attrib pont és hasonlók) azokat mindenképp érdemes normálon is letudni.
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.
Elküldve: 2008. 02. 28. 09:56
Idézet: Boba - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 2:32
A Warfare az egyik legerosebb mastery, tehat ha melee karit szeretnel, akkor tokeletes, es kb. lvl8-nal, tehat a Leonidas meg a hero utan tudsz majd valahol 2. mastery-t valasztani. A warfare melle szinte barmit valaszthatsz szerintem, rosszul nem jarsz vele. Ha defense-t valasztassz melle, akkor meg be is lesz vedve rendesen a karid, es Conqueror lesz belole. Ha azt akarod, hogy tudjon par varazslatot es erdekes dolgot, akkor valaszthatsz melle dream, vagy spirit vagy nature mastery-t is. Ha azt szereted, hogy ijasz legyen belole, akkor hunting mastery-t ertelemszeruen, bar ez utobbit elsodleges mastery-nek kellett volna kivalasztani, es a dexterity-re ramenni inkabb. Ez a szep ebben a jatekban. Az inventory egyreszt magatol bovul majd a jatek soran, masreszt pedig ha a kieggel jatszol, akkor a varosokban van egy karavanos ember, ahol tudsz cuccokat tarolni. Harmadik eshetoseg, hogy felrakod a TQVaultot amit itt mi mindannyian hasznalunk, es akkor az extra cumokat is el tudjuk neked kuldeni, oda tudjuk adni, bar az ront a jatek hangulatan, meg nagyon konnyu lesz ugy.
Elküldve: 2008. 02. 28. 10:06
Apropo, lehet, hogy szerinted nem hozza a Dio hangulatat (mondjuk szerintem siman hozza, es szerintem jobb is), de ma mar a regi Diablosok egy resze a Hellgate: London-al jatszik, masik resze a Titan Quest es Titan Quest: Immortal Throne-al, a harmadik resze Legend: Hand of God vagy Hard to be a God-al, a negyedik resze a Sacred-el es varja a Sacred2-ot, es igy tovabb. Tehat az elet es az arpg-k fejlodese nem allt meg a dio-nal, bar ketsegtelen, hogy azt eleg nehez felulmulni. Viszont a TQ napjaink legeslegjobb hack n slash RPG-je, tehat semmi mas egyeb a kozelebe nem er, max. az augusztusban erkezo Sacred 2: Fallen Angel-nek van eleg nagy eselye felvenni vele a harcot. Mondom ezt azert, mert ismerem a Sacred 1. reszet, es 8-szor vegigjatszottam, mas-mas karakterekkel. Ha hozza azt a hangulatot, meg megsokszorozott skill-rendszer lesz benne, + meg jobb grafika, akkor szerintem lemossa majd a TQ-t is.

Súgó
A téma zárva.