Idézet: Neton - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 11:22
Melyik file-ban lehet vajon? Nem sikerült kimásolnom a copy-paste paranccsal. Nálam pl az új MSN-hez kellett az új .NET keret rendszer, anélkül nem volt hajlandó elindulni... Weird.
Hello!
Pontosan ezt szeretném kérdezni én is, hol tárolja a smileykat? Elég sok "lopott" smileyval rendelkezem, s múltkor már egyszer megjártam win reinstallnál... Az ismerőseim zaklattam utólag, hogy küldjék már el a smileyjaikat, de ezt nem kellene minden installálásnál, nem örülnének neki. Valakinek valami tipp?
Szerk: kicsit keresgéltem, megvan a válasz:
Documents & Settings\[neved]\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\
Itt mindenféle hülye elnevezésű könyvtárak vannak, ezeken belül mindegyikben található egy CustomEmotions nevű mappa. Ezekben vannak a saját ikonok, azzal a trükkel, hogy .dat a kiterjesztésük (kivéve a map.dat-ot, ami nem smiley). Ezeket kimásolva/átnevezve .gif-re meg is vannak a "lopott" smiley-k. Ezeket kézzel egyesével vissza lehet állítani, viszont még azt nem tudom, hogy egyszerűbben, azaz nem egyesével hogyan lehetne megoldani a dolgot.
Szerkesztette: Misi_D 2005. 11. 26. 15:15 -kor
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.
A halott Jedi a jó Jedi! (Sith közmondás)