Idézet: Chewbacca - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 6:50
Hát én nem igazán próbáltam még ki semmi extrémnek mondtható sportot, de van egy ami nagyon teteszik. A pontos nevét nem tudom, az amikor a motorcsónak ejtőernyőst húz. Na az tetszik és ki is próbálnám. Idén majdnem volt rá alkalmam az Adrián, csak már nem maradt annyi pénzem
De szerintem manapság az egyzserű autóvezetés is felér egy extrém sporttal

Ezt én kipróbáltam az Adrián. Ha jól emlékszem 2 fokozat van, a 100 és a 200 méter magasságú, én az előbbit választottam (olcsóbb is volt). Bevittek motorcsónakkal a francba, aztán ott felengedtek, majd 10 percig húztak. Nagy élmény, szép a kilátás, óriási feeling olyan magasan üldögélni. Csak rohadtul fújt a szél. Amúgy egyáltalán nem ijesztő, kivéve a legvégét. Lehet, hogy csak nekem rontották el, de mikor már csak 10 méterre voltam a víztől, akkor rántott egy nagyot rajtam a kötél, azt hittem, hogy elszakadt, és le fogok esni.
Érdemes kipróbálni.
Jut eszembe, a raftingot is kipróbáltam egyszer (ehhh de extrém vagyok

). Na az durva volt. Auszriában egy hegyi folyón mentünk le. Apukámmal ültem egy csónakban. Első nap a gyengébb terepen mentünk, de itt is sokan borultak már az első kanyarnál. Apa is beleesett valahogy, de én bennemaradtam. (Tudni kell ehhez, hogy ezek a csónakok marha hosszúak, viszont keskenyek, szóval ha keresztbefordul, akkor könnyen összecsuklik, és akkor úszás van.

). Második nap már csak a keményebbek mertek eljönni, elvittek a durvább terepre. Na itt majdnem végigmentünk, az utolsó pár méteren nekünk jöttek vagy 2 másik csónakkal és beborultunk mind. Itt kezdődött a rémálom. Mivel csak 3 vezetőnk volt, nem tudtak mindenkit kiszedni egyből, szóval én pl. sodródtam lefele vagy fél percig (sokkal többnek tűnt). Olyan rohadt hideg és gyors volt a folyó, hogy esélyem nem volt úszni. Aki nem próbálta, az el se tudja képzelni. Ha elkezdtem volna teljes erőből úszni felfele, akkor kb 1/10-ével tudtam volna lecsökkenteni a sebességemet, de meg se tudtam mozdulni, úgy lefagyasztott a víz. Csak abban reménykedtem, hogy nem találkozok közben sziklával.

Na aztán nagy nehezen kihúztak, mire kiderült, hogy pont vége lett a távnak, azaz beúsztam a célba.

Kicsit idegesek voltunk a többiekre, hogy pont a legvégén löktek bele.
Szóval belegondolva, ez volt a legextrémebb sport amit kipróbáltam.
Szerkesztette: ADAMX 001 2005. 08. 31. 16:08 -kor